duminică, 19 mai 2013

Vestigii arheologice ascunse. Video


Care sunt interesele care duc la ascunderea unor vestigii arheologice foarte importante? Cine nu vrea să ne cunoaștem istoria?

Comorile trecutului ne vorbesc despre vremuri glorioase, despre povești pline de mister și destine care au marcat istoria. Vestigiile antice care, în pofida trădătorilor care le-ar vrea dispărute, se încăpățânează să iasă la lumină, ne demonstrează, încă o dată, că avem un trecut pe care merită să îl facem cunoscut copiilor noștri și lumii întregi.

Lucruri pe care nu le-ați știut și, probabil, mulți nici nu le-ați bănuit, vi se dezvăluie în această emisiune, după o incursiune pe teren făcută în zona cetăților getice din Tulcea și în locul unde a fost descoperit tezaurul getic de la Agighiol.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin

  



http://www.geto-dacii.ro/


Asculta Radio Frecventa Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://frecventa-sufletului.ro/

17 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte buna intrebarea. cine are interesul ? CE interese are acel grup ce ascunde istoria vechii Dacii?

I.M. spunea...

D-le Roxin, cat v-ar costa sa scoateti acele vase "chiupuri" de acolo?
Ce s-a mai intamplat de atunci cu vasele?
I.M.

Anonim spunea...

Daniel, ce zici de asta ?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=416256595148927&set=a.354863234621597.81233.354857614622159&type=1&relevant_count=1

cristi spunea...

Stim raspunsul la intrebare.
Pe Nasul l.am iertat astazi de toate pacatele, partidismele manifestate. Sa ai emisiuni cu daci, cu Ovidiu Hurduzeu si Mircea Platon despre Romania profunda (sunt adeptul ideii 1000%), este un mare merit!
Imi plange sufletul cand vad atatea distrugeri si atata nepasare. Asa cum am scris mai jos, lectia tradarii continua!
Ce blestem ne urmareste ca urmasii austroungarilor, Strabag.ul asta, sa distruga marturiile arheologice ramase dupa raptul si hotia de 1000 de ani prin care s.au sustras si distrus toate documentele scrise si care atesta continuitatea noastra AICI!
Dar le spun un singur lucru:NU PUTETI VOI SA DISTRUGETI SI SA ACOPERITI CATE SE VOR DESCOPERI DE ACUM INCOLO!!!
Imi place sa cred ca urmatoarea mare descopereire o va face Roxin cu echipa, dupa care-atunci cand vom fi destui sa credem si sa ne dorim acest lucru-Bunul Nostru Tata, ne va da o mana de ajutor si printr.un fenomen natural va descoperi o cetate care nu mai poate fi contestata, furata, ascunsa, acoperita, distrusa.
Sincronicitate se numeste acum teoria care exprima ca nimic nu este intamplator. Ca si cu cele trei guri ceramice, daca nu ar fi fost un drum acolo nu s.ar fi descoperit niciodata.
O propunere pentru lesinatii care ne conduc: repede puneti de o sosea pe acolo!

cristi spunea...

L.am cautat un pic pe Zahariade asta pe net. Ni ce am gasit: profesor la Univ. Dunarea de Jos, Galati, a avut niste burse si granturi, acolo si el ca omu', ghiciti unde:2003- Andrew Mellon Fellowship, Albright Institute, Israel si vreo trei prin SUA. E clar, nu?
Au mai aparut cateva articole cum face el sapaturi cu buldozerul! Si cum isi bate joc de studenti.
Continua lectia!

Daniel Roxin spunea...

Multumim Cristi pentru mesaje...

Unknown spunea...

Domnule Roxin foarte interesant tot ceea ce publicati.Practic ne tineti intr-o continua asteptare.
Sa citim ceva nou,sa aflam stiri importante.
Cu toata admiratia pentru munca dumneavastra!

As avea o intrebare:

Domnul general (in retragere) Chelaru afirma in episodul al doilea despre ,Dacii noi dezvaluiri" despre testamentul lui Traian.Fiti amabil si specificati sursa autentica pentru a putea verifica aceste afirmatii.
Specific ca desi am vizionat filmarea in nici un moment nu am pus la indoiala afirmatiile domnului Chelaru.Totusi prezentand aceste date si altora sunt in situatia ridicola de a sustine aceste afirmatii fara a avea proba.


In asteptarea raspunsului va multumesc!

Daniel Roxin spunea...

In film, acolo unde vorbeste dl Chelaru, se indica si cartea din care a luat informatia. E adevarat, asa cum am constatat ulterior, ca acea carte nu este un studiu istoric... Pentru o confirmare absoluta nu ramane decat contactarea autorului. Multumesc pentru aprecieri! :)

I.M. spunea...

D-le Roxin, v-am urmarit la Nasul la Meritocratia.
Ma rog sa atingem cat mai repede "masa critica", desi am banuiala ca sunt incercari de a va opri din aceasta "lupta pentru trezirea constiintei nationale", sunt si vor fi tentative de oprire si din alt motiv, daca se trezesc Romanii exista riscul sa se trezeasca si alte natiuni!
Nu se doreste ca Romania sa fie o deschizatoare de drumuri.
Ati punctat bine si "un nume de traian".
Felicitari, sunteti un LUPTATAOR PENTRU LUMINAREA POPORULUI ROMAN!
Ma rog sa fiti ocrotiti de Dumnezeu si de Stramosii nostri de drept!
Incerc sa va fiu alaturi trimitandu-va ocrotire prin rugaciune si meditatie!
Doamne ajuta!
Cu deosebit respect si consideratie,
I.M.

Daniel Roxin spunea...

Multumesc!

Anonim spunea...

Fac o afirmatie cunoscuta de un mare numar de oameni din tara noastra.Dintre ceilalti,tot multi, care se afla in partea opusa, stiu si ei si nu le place.Pe langa faptul ca tara noastra reprezinta locul de unde au pornit toate limbile, cel putin europene, trebuie sa se mai stie si ca Brasovul este centrul spatiului localizat ca nucleul de unde a pornit emisia de pozitivitate.Masuratorile facute au aratat ca din el exista distanta egala raportat la marginile Europei.In Bucegi, foarte aproape este Varful OMU, sub Sfinx altarul sacru al dacilor.In Brasov sunt concentrate cele mai multe fabrici de produse naturiste, din el a pornit, prin firma Herbagetica, Zeolitul deosebit de bun pentru om si singurul protector impotriva chemtrails-urilor, acolo au venit prima data in tara aparatele de ozonizare a alimentelor si a aerului din casele noastre, si cel de care scriati mai sus, Radu Moraru e nascut tot in Brasov.Mai mult ca sigur ca grauntele de sacralitate a izbucnit in el.Acolo exista prima scoala româneasca si multe, multe, multe altele nestiute.A, ca sa nu uitam, in 25 noiembrie mereu se sarbatoreste revolta muncitoreasca impotriva regimului comunist, la care, mai mare rusinea, vin cativa oameni.De ce?Raspunsul e ca nu se mai stie informatia, iar atunci cand s-a organizat ceva legat de asta au tacut ca pestii cei care erau obligati sa anunte populatia.Mai cautati, pentru ca gasiti foarte multe asemenatoare si toate pentru OM SI PENTRU BINELE LUI!!!Si inca ceva:la marginea orasului este o zona care se numeste "Pietrele lui Solomon", adica locul de unde izvoraste intelepciunea.Dragii mei OAMENI adaugati, va rog, la ce v-as spus aici propriile dvs rezultate.

Anonim spunea...

Din Dacia cântând venea

Un dac sărac, mandru spunea

Ca nu-i o alta tară aşa.

Chiar daca el acum cerşea.

Are sa vadă neam de neam

Vrea ca să strige cu nesam

Să stie toti cum a pastrat,

In suflet, de ai lui lasat

Tradiţie şi ce-nvăţat adevărat.

De mame spuse a lor fi, curat

Lăsat, păstrat sub jurământ,

Cuvântul lor ţinut cuvânt.


…,……………………………

Cum ele au vrut şi au ştiut

Cum au putut şi au ţinut?

Datini avea din cel trecut

Îndepărtat, pe ii cusut?

Cu-însemne grele la citit.

De mi de ani au dobândit

Legende care par mai vi

Decât istoria de-o zi.

Cum de-am lăsat să piară

Aşa memorie , ce fiară

Ne-a orbit în drum

Să le dăm dreptul lor acum?

Şi să putem graii ce-i drept,

Ce dacele ne-au pus în piept.

Când om putea spune pe nume

Acestor lucruri ?noastre mume

Au fost si sunt mai vrednice

De-a nost pământ , şi trebnice

Ca toţi. Lăsati oftatul meu oftat

Că ştiu ei toţi ce drept uitat.

Lucia spunea...

Draga Daniel,
iarta-ma daca indraznesc prea mult...munca ta e foarte importanta pentru toti cei care s-au nascut aici,pentru ca tu trezesti acest Neam...de la 89 incoace,tara asta e „lucrata”bine de diverse personalitati internationale care fac parte din„ELITA”...una dintre aceste persoane am vazut-o invitata la Nasul tv,se numeste Ignatenko...lui i se potriveste bine zicala„afara-i vopsit gardu si inauntru leopardul”,dar asta-i problema lui si va plati cu varf si indesat pentru tot...desi cunoaste multe,Legile Universului,se pare ca UNA lipseste din bagajul lui...a recunoscut ca face parte dintre toate organizatiile posibile de pe mapamond...e suficient sa stiu asta.I se acorda aici,mai multa atentie decat merita...doreste o ELITA...una deprogramata si reprogramata dupa bunul plac al unora?Da bine pe ecran,dar dincolo de asta, suna un clopotel de alarma...arata bine la 70 de ani,numai ca,vorba aia,prietenii stiu de ce!
Mai este unul,Fonareff,care tot „prietenul”natiei noastre este de zeci de ani...priviti la ei si vedeti cine ne doreste „binele”si ne induc programe de „iubire” ca de asta ne merge bine...
Si astia se plimba nestingheriti,pe aici,bucurandu-se de atentie din partea unora care doresc sa le calce pe urme...dar vai,nu stiu cu cine au de-a face...
Doamne,multumesc ca exista Oameni Adevarati in Dacia noastra,care ajuta la renasterea spirituala a Neamului si ne protejeaza de asa zisi prieteni vecini...
Multumesc Daniel pentru ca pot scrie aici,ce am pe Suflet.
Doamne ajuta sa se materializeze cat mai curand toate proiectele de la Asociatie,ba chiar mai mult de atat...iar „prietenii”vecini sa stea mai bine in ograda lor si sa-si vada de gainile din curte.


Mult succes in toate!

I.M. spunea...

D-a Lucia, este bine sa invatam de la D-l Ignatenko.
Cei care avem aceste capacitati sa invatam sa le folosim in folosul nostru, al fratilor nostri!
Cu respect,
I.M.

Anonim spunea...

6 ANI. Sase ani a fost intretupta continuarea constructiei unui tunel in Turcia,ce unea pe sub Bosfor, malul europea cu cel asiatic.De ce? Pentru ca pe malul european s-a descoperit un port maritim antic.6 ani in care responsabili constructiei au inghitit in sec.Era vorba de bani.De foarte multi bani, cum va puteti imagina.Insa nu au avut de ales decat sa astepte ca arheologi sa termine cu cercetarile, ca sa poata continua.6 ani...Ce inseamna 6 ani pentru istorie?

Anonim spunea...

Domnule Daniel Roxin stim cine ne tradeaza sunt tot cei care l-au asasinat pe Mihai Viteazul,l-au exilat pe Cuza,l-au asasinat pe Eminescu,l-au asasinat pe Zelea Codreanu,l-au asasinat pe Antonescu,l-au asasinat pe Ceausescu(merita inlaturat ,dar nu asasinat),problema se pune cum ii vom judeca noi pe ei si cum vom face ca Romania sa fie condusa numai de patrioti nationalisti,decand nu mai avem voie ca popor roman sa fim nationalisti si patriotismul este considerat desuiet ,tradatorii isi fac de cap in voie.Poate ca renasterea miscarii legionare iar mai potolii pe nemernici.

Simona spunea...

Buna Daniel ,a trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe sait ,facand o retrospectiva la ce informatii ne-ai mai dezvaluit tin sa te felicit ca nu te dezminti si ca ai ramas pe baricade .Cat despre cine ne iubeste ,cine ne tradeaza ,cine vrea sau nu sa se stie despre trecutul nostru al dacilor imi mentin parerea daca noi nu cerem adevarul despre trecut care suntem direct interesati ceilalti strainii nu o vor face .Uitati-va in jur cati dintre cunoscutii d-voastra sunt pasionati de istorie ,cati va privesc ca pe un nebun cand incercati sa le vorbiti despre isroria acestui neam si cati nu vi-au spus ca nu vad la ce ne-ar folosii sa ni se recunoasca trecutul? Nu ei ne tradeaza ci noi prin ignoranta si nesimtirea noastra ne tradam singuri ,nu stiu cati dintre d-voastra l-au citit pe Pavel Corut dar la un moment dat Cernescu (matrozul)se intreaba de ce li se intampla romanilor toate necazurile ,raspunsul personajului principal Varian a fost ignoranta ,mandria si eu adaug prostia .