joi, 20 iunie 2013

Animație super amuzantă. Un minut jumate de bună dispoziție! :))) VIDEO







Asculta Radio Frecventa Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://frecventa-sufletului.ro/

5 comentarii:

Anonim spunea...

Da are o lectie importanta de viata si anume comunicarea. Daca nu comunicam pana si o fapta buna poate fi luata amenintare de unde va izvora frica/nebunia.

Un Dac spunea...

Atentie mare oameni buni,se vrea distrugerea simbolurile acestei tari iar unul din acestea este Manastirea Putna locul lui Stefan Cel Mare!Se vrea si acolo exploatare de sist!Scopul acestei asa zise exploatare de sist in toata tara consta in distrugerea si otravirea apei si nu a extrage gaze!Este un pretext oameni buni! Fara apa nu exista viata! Iar sa zic asa "statul" nu reprezinta acest popor!Au fost toti cumparati! Am devenit colonie! Vor sa ne distruga! Trebuie sa ne trezim si sa ne unim! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZGGwCDTTCpc

Anonim spunea...

Dacii au folosit o ciupercă halucinogenă pentru a-l intimida pe Traian :)

http://www.ghimpele.ro/2013/06/dosare-secrete-dacii-au-folosit-o-ciuperca-halucinogena-pentru-a-l-intimida-pe-traian/

ile spunea...

Dupa cum sint actiunile mai marilor lumii,faptele bune -ni se parnoua bune la inceput,insa ascund un gind otravit in fiecare gest. Poporul romanesc nu e imun la otrava, noi am crezut de-a lungul anilor ca vom rezista si ca in general ceea ce nu ne omoara ne face mai puternici. Nu e chiar asa, o doza prea mare de rau ne poate fi fatala.

Anonim spunea...

Filmuletul e grozav si chiar m-a amuzat. Multumesc.
Nu m-am abtinut si am citit si comentariile. Teama unora si indemnurile de a fi vigilenti fata de ceea ce vor sa ne faca altii nu cred ca isi au rostul, dintr-un singur motiv: nu putem face fata TRADARII! Fireste, e valabila si viceversa: fara tradare, nimeni nu ne poate face vreun rau.