sâmbătă, 15 iunie 2013

Atenție! Râsul este molipsitor și produce bună dispoziție! :)) VIDEO






Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://frecventa-sufletului.ro/

4 comentarii:

Doina spunea...

Corect!

Spiritul Dacic Renaște spunea...

da! ar putea fi adevărată și altă stare? detalii aici: https://www.facebook.com/SpiritulDacicRenaste/posts/194224600734181
aș vrea să nu ne mai contrăm aiurea (asta în cazul în care autorul este chiar deținătorul acestui blog!), ci să ne susținem și respectăm reciproc!
e o ofertă de pace!
cu respect!

Daniel Roxin spunea...

Continui sa te comporti, mai departe, ca un om cu probleme psihice! Orice dialog cu tine este incheiat. Si pentru ca si eu am facut print screen la toate discutiile noastre de pe acea pagina te asigur ca vei raspunde pentru orice prejudiciu de imagine pe care mi l-ai putea crea prin acest furt de identitate. Si, pentru informarea ta, Genoveva m-a ajutat o scurta perioada la administrarea paginii mele de facebook pentru ca am fost o vreme foarte ocupat... Iti cer inca o data sa stergi acest cont!

Anonim spunea...

smaily e superb,tot asa sa fie peste tot ,un zambarici,restul e iluzie.Adevarul e pe vine,nimic nul opreste si vom fi fericiti[o sa spuneti:ce nebuna ???de unde bine sa mai fie ???]in ADEVAR credeti?dar cel adevarat???care-i acela ?CREDINTA este una ,religia este ceva impus ca institutie [primarie,minister ,scoala etc.]ce este lumina din suflet??Trezirea are loc oricum.VICTORIA LUMINII!MULTUMIM DOAMNE! cu drag CORA.