duminică, 16 iunie 2013

Gluma zilei: Cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o! :))


Stau în restaurant, in locul meu preferat...

Deodata intra pe usa cea mai frumoasa femeie pe care am vazut-o vreodata.... Ma gandesc cum sa intru cu ea in vorba si comand o sticla de sampanie. Trimit chelnerul la masa ei cu sticla si un biletel in care o intreb daca doreste sa bem un pahar impreuna. Ea citeste biletelul si imi zambeste (ce frumoasa e!), scrie ceva si imi trimite mesajul ei prin chelner.

Pe bilet sta scris: "Onorate Domn, daca am bea impreuna din aceasta sticla, ar trebui ca in garajul dvs. sa existe cel putin un Mercedes, pe contul dvs. cel putin un milion de dolari, in pantalonii dvs. ar trebui sa fie 17 cm , iar o vila in Insulele Canare ar fi deasemenea de dorit."

Citesc... Hmm!... OK... Si ca un om educat si de caracter, ii scriu inapoi putin suparat: "Stimata Doamna, in garajul meu se afla un Ferrari, un Porsche si un Mercedes, pe fiecare din cele 8 conturi ale mele se gasesc cate doua milioane de dolari, am case de vacanta in Bali, Florida si Elvetia... insa niciodata, nici pentru cea mai frumoasa femeie din lume, nu mi-as taia 4 cm !!!!!! Va rog, deci, sa-mi returnati sticla ! "

5 comentarii:

Unknown spunea...

Nu vreau sa imi imaginez ce reactie a avut respectiva doamna la raspunsul Dumneavoastra hahahaha

Unknown spunea...

Ce faza taaaaare! Un banc mai vechi, asemanator e acesta:

La conferinta internationala a mafiotilor. Dupa sedinta, capo di tutti capi il cheama pe Ion, seful mafiei romanesti, la el.
- Auzi Ioane, tu ai vila din asta cu 2 etaje cum am eu?
- Nu, raspunde Ion.
- Dar Mertzane ca ale mele, ai?
- Nu.
- Dar lant din asta gros cat 2 degete, de aur, ai?
- Nu.
- Mai, pai ce mafiot esti tu? La congresul urmator sa nu te aud ca nu ai ce ti-am zis azi, clar?
Merge Ion acasa si il striga pe servitorul lui :
- Ghita! Da jos ultimele 3 etaje de la casa, vinde elicopterele si cumpara Mertzane, iar cainele du-l in casa ca lantul lui trebuie sa-l port eu .

Anonim spunea...

Da ,destul de buna ; dar e numai o gluma; cum sa-si taie 4 cm dupa ce omu' a facut initial operatia estetica in sens invers?.....

Anonim spunea...

:)))))) Ospatarul a incurcat scrisoarea.. ...Te accept asa cum esti !

sentinela.ro spunea...

Iti dai seama ce reactie a avut doamna, gandindu-se ca a baut deja 4...degete din sticla de sampanie? :D

Cum s-o returneze?:)