marți, 4 iunie 2013

Portretul meu făcut din vin (acel lichid care se obține din struguri). A se privi cu măsură! :)))



Portret realizat de artistul Tudor Plaieșu. Vă recomand expoziția lui Tudor Plaieșu cu lucrări făcute din vin, expoziție deschisă în perioada 5-22 iunie. Detalii în afișul de mai jos:


Asculta Radio Frecvența Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.  
http://frecventa-sufletului.ro/







6 comentarii:

Anonim spunea...

VISINATA bat-o vina. A vrut sa-i suga vlaga. Din opinca.

Rosa spunea...

Portretul cu vin ...care e f.reusit ...m-a inspirat ..nu ...m-a ,,imbatat,, ... :) si mi-a trezit curiozitatea ...CINE ESTE TUDOR PLAIESU ?... Tudor Plaiesu este grafician si pictor, desenul fiind insa mai aproape de sufletul sau.
,, Sunt adeptul punctului de vedere classic în care binele şi frumosul sunt versanţi ai aceluiaşi munte, însă, ştim foarte bine, frumosul devenit ispită în calea desăvârşirii spirituale precum ramurile sălbatice ale unui pom roditor care conduc pe cai gresite seva menita rodului si in final copacul, slabit de puteri se usuca. Frumosul poate fi un frumos care aduna si conduce spre rod sau un frumos care risipeste si conduce spre uscaciune dar ma indoiesc de faptul ca acel din urma frumos mai poate fi numit frumos din moment ce menirea sa e pierzania. Diferenta dintre ramura salbatica si ramura de rod o fac dragostea si dreapta judecata iar cele doua impreunate alcatuiesc forfeca menita sa taie in fiecare primavera ramura salbatica cea plina de zveltetze trufasa dar seaca de rod. Dragostea si dreapta judecata nu vin insa de la noi ci mult mai de sus iar fara respect fata de valorile simple si totodata atat de inalte, nici cel de sus nu ne da foarfeca curatirii de primavera Vestea bună e că există viata materiala spiritualizabila si implicit dar si implicat, arta. Arta e o izbavire a materiei de materie cu un condei care, atunci cand traseaza, se poate spune ca e orice, numai grafit nu”... sursa :adevarul.ro ...MULTUMESC ! Daniel...ca..ne mai aduci aminte ..din cand in cand ..CE FRUMOSI SUNTEM NOI ROMANII ... :)

Gerula spunea...

Era vin de Odobesti sau Murfatlar , pentru ca asa cum stiu ca esti tu , sigur nu era de Bordeux. :)

Daniel Roxin spunea...

:))

Anonim spunea...

Cred ca vin de Cotesti.....

Rosa spunea...

Ganduri sincere .....Ne dorim cu totii o Schimbare ...O Transformare ...a vietii noastre ...care nu este asa cum ne-o dorim.....Oare cand vom deveni Constienti ...ca aceasta Schimbare ...nu o va aduce Cineva ...pe tava ...impreuna ..cu doua pahare de vin ?...Cat timp vom mai avea nevoie ...sa vedem si sa Apreciem Frumosul ...din noi ..si din jurul nostru ?...Nu Judec pe nimeni ...Nimeni nu are acest drept ...dar ma doare ..cand vad ..ca nu stim sa apreciem ..munca unor oameni minunati ..care incearca ...sa ne arate ..Ceva ...si noi ..nu intelegem ...Mi-ar fi placut ....Ce mai conteaza ...Totusi ...Tudor Plaiesu ..cred ca merita mai mult ....