joi, 20 iunie 2013

Prima mare confruntare a MERITOCRAȚIEI cu politicienii, sâmbătă, de la ora 15:00, pe Nașul Tv


Laurențiu Primo, cel care promovează principiile unui nou nou sistem social - MERITOCRAȚIA - ce ar pune pe tușă întreaga clasă politică și ne-ar permite să ne recuperăm țara din mâinile incompetenților și ale trădătorilor (dacă ar fi implementată), are o întâlnire de 2 ore cu liderii dreptei, sub moderarea lui Radu Moraru, în direct, sâmbătă, de la ora 15:00, pe Nașul Tv.

E interesant de văzut cum se vor preface politicienii că digeră principiile meritocrației, în condițiile în care acestea sunt în opoziție cu toate non-valorile pe care și-au construit dominația găștile mafiote din spatele partidelor politice. Desigur, eu mă aștept ca să funcționeze principiul "La vremuri noi, tot noi!", pentru că dacă nu vor putea să îngroape Meritocrația, atunci vor căuta să o preia, să o administreze ei, să se dea meritocrați!!! 

http://meritocratia.ro/

Daniel Roxin

11 comentarii:

Adrian64 spunea...

Cum nu mai privesc la TV (am anulat si abonamentul) am incercat sa programez emisiunea la inregistrare pe televizorul (Romtelecom) unei cunostinte. Acolo, insa, apare o alta emisiune care dureaza o ora si jumatate !!!

Anonim spunea...

Domnule Roxin,

Citez din dumneavoastra: Cred în iubire, în adevăr şi în libertate şi sunt hotărât să susțin până la capăt aceste valori!"

Pentru fidelitate fata de propriul slogan si in numele adevarului, va recomand blogul Nasul tv si mai precis articolele mai noi sau mai vechi de pe blog, avand ca obiect "meritocratia". Recomandarea mea este cu privire la comentariile la acele articole. Credeti-ma pe cuvant, sunt interesante si merita, inclusiv atentia dumneavoastra, nu doar a lui L. Primo sau/si R. Moraru.

Va urmaresc cu placere emisiunile de pe Nasul Tv, unde trebuie sa recunosc, e loc de "improvement", plenty. Asta o spune o persoana nascuta nu foarte departe de Sarmisegetusa Regia si care nu si-a renegat nici o clipa originea Daca, dar mai putina exagerare si mai mult profesionalism n-ar strica emisiunilor.(Nu va suparti, dar privesc lucrurile si din punctul de vedere al investitorului, nu doar al fanului).

Revenind la obiectul acestui comentariu, va rog sa incercati sa va detasati putin de proiectul "meritocratiei" si sa cititi si acele comentarii. Va va folosi.

In rest sa auzim de bine!

Anonim spunea...

Mie prezentarea domnului Roxin mi se pare exact pe dos. Invitatia Nasul TV, intitulata "Forumul dreptei" este adresata presedintilor formatiunilor politice de dreapta si are ca scop unificarea dreptei Vezi : http://www.nasul.tv/2013/05/19/nasul-tv-invita-liderii-dreptei-la-o-singura-masa-rotunda/#13717551640631&94379::resize_frame|61-650
Citez un fragment :
"Unificarea Dreptei, unica solutie de contrapondere la majoritatea dictatoriala USL nu se poate construi in promiscuitate, cu orgolii vizibile sau ascunse, in lipsa curajului si a asumarii unor valori si principii.

NASUL TV sustine DREAPTA, ADEVARUL si DREPTATEA, CURAJUL SI PURITATEA de la firul ierbii, MISCAREA POPULARA a romanilor care nu mai merg la vot dar si SPIRITUL MERITOCRATIC al viitoarei ROMANII!

"Unificarea Dreptei, unica solutie de contrapondere la majoritatea dictatoriala USL nu se poate construi in promiscuitate, cu orgolii vizibile sau ascunse, in lipsa curajului si a asumarii unor valori si principii".
De ce rastalmaciti , domnule Roxin ? Mare, mare pacat. Aveam incredere in dumneavoastra ... Chiar ieri am depus o donatie si cotizatia de aderant. Voiam sa ma ofer ca voluntar. Pacat ! Mare pacat ...
Fac alergie la manipulare si la minciuna. De ce rasuciti lucrurile ? Cum sa va mai cred eu cand vorbiti despre istoria Romaniei noastre cand dumneavoastra incercati sa ne manipulati ? Cum sa iesim la lumina ? Cu abureli ?
Spuneti-mi : cum ?

Anonim spunea...

Ce sa spun..
Laurentiu primo a inventat ROATA..

Nimeni nu are voie sa utilizeze principiile lui Confucius pentru ca Laurentiu Primo a pus lacat pe ele...
Mai lasati-ma cu vrajelile astea ...
NICIODATA,ca si pina acum,de doua mii de ani nu o sa reusiti sa implementati in vreun loc din lume MERITOCRATIA.
E sublima si imposibila de abordat spre valoprifcare..deci o utopie

Care face ce?

Indeparteaza atentia de la adevarata modalitate de impotrivire impotriva actualei politice...
iti hranesc iluzii,iti flutura sperante pentru un viitor fara predictibilitate..

Cine pe cine inseala?

Anonim spunea...

ei stiu ca poporul merge odata cu ei,indiferent daca sunt ei sau ceilalti la putere.nu cred ca se sperie ca poporul asta s-a trezit.din pacate au dreptate.dar cine il admira sincer pe Primo si Meritocratia ala sigur e un om frumos si tara asta sigur are multi oameni frumosi.deci...

Nicu H. spunea...

Sa te straduiesti a gasi o cale mai buna pentru viitorul poporului tau este de apreciat nu de blamat, indiferent daca in viziunea unora eforturile tale sunt sau nu percepute ca atare.
chiar opinia fiecaruia dintre noi in raport cu un fapt ( meritocratia, vechea dreapta, viitoarea dreapta etc)poate suferii modificari substantiale in functie de aria de cunoastere si criteriile de evaluare.
Nu va dezbinati pentru amanunte nesemnificative percepute acum diferit!

Anonim spunea...

e incredibil cum unii se apuca sa comenteze FACAND PE DESTEPTII FARA ROST o solutie DE BUN SIMT SI NECESARA pentru starea in care suntem.ei se tem ca ar putea sa ne trezim cu totii si nu o sa mai fie ei cei 'treziti'si atat de 'destepti'precum se cred scriind neintarziat pe bloguri parerile lor pretioase.noroc ca ei nu au nici un AVANT AL CONSTIINTEI ,dealtfel nici nu stiu cei ala cu siguranta.

ile spunea...

CHINA nu va fi stapinul lumii prin dezvoltare economica va face POC precum BROSCOIUL care s-a umflat incercind sa ajunga cit un bou . Resursele Chinei sint spre secatuire apele,solul a devenit nisipos incit nu se mai poate cultiva mai nimic( anul trecut le-au explodat pepenii pe cimp inainte de a se coace din cauza ingrasamintelor). In plus au o populatie bolnava si muncita, pentru ca nu ai cum sa hranesti atita puhoi numai cu alimente ecologice. Nu ma intereseaza cite dioptrii au la ochelari insa sigur mai sint si alte probleme cu care se confrunta chinezii desi practica gimnastica si nu fac excese alimentare, oricum traiesc muncesc si maninca nesanatos. Daca romanii de exemplu gatesc cu untura de porc acesta este nu lucru sanatos de invidiat, ideea e sa nu faca excese si sa faca miscare… China este in pericolul crizei imobiliare acum in 2013, de aceea veti vedea multe lucrari facute in Europa, pentru ca la ei nu mai construiesc mare lucru (adica au construit cam ce era de construit pe acolo).
De ce au reactionatr arabii asa –pentru ca asa le este mentalitatea, de a trai cit mai fastuos daca isi permit pentru ca stiu ca nu are nici-un haz sa ai bani si sa stai in saracie, nu e obiceiul lor. Am avut un coleg arab care si-a cumparat ochelari desi nu-i trebuiau ca sa faca o poza sa o trimita parintilor. Eu am ris ,ce-am mai ris… Vedea foarte bine si nu avea nevoie, insa si-a pus lentile de sticla pentru ca ochelarii ii dadeau prestanta. L a arabi haina face pe om e cam ca si la tigani…E o copilarie, dar nu-i poti face sa-si manince de sub unghie daca au ce sa manince, sint darnici cu ei insisi si cu cei din jurul lor…Germania in afara nationalismului pastreaza simtul rigorii si al lucrului bine facut ca sa ai siguranta si echilibru pe acest pamint, par intr-un fel lipsiti de imaginatie. Falsa este insa impresia ca ar avea bani sa finanteze ceva, impresia multora ca este o TIPARNITA -pune tot mai multi bani in circulatie care vor deveni fara acoperire valorica in scurt timp. Indolenta si coruptia greceasca sint defecte ale natiunii insa ei au fost printre primii care au folosit TROCUL . Poate vom trai sa vedem ca din toata prostia Greciei iese si un lucru bun. Asa cum la noi se zice :Ma tu esti TURC !adica incapatinat, din aceasta incapatinare de catir turcii ar putea sa cistige demnitate si teren in fata boierilor europeni.

ile spunea...

Americanii vor cistiga din invrajbirea popoarelor vor vinde arme tuturor timp in care isi vor perfectiona noi arme. Tocmai au marturisit rusinati ca au folosit DRONE pentru urmarirea unor cetateni(numai 11 cazuri). Astia sint in stare sa faca o drona pentru fiecare. Uite ce li se intimpla in 2013 Germaniei Frantei din cauza naturii-nu prea iese mincare anul acesta,in Brazilia se misca oamenii… Nu aduce secolul ce aduce anul…2013. Am mari asteptari.Pericolul adevarat vine de la vecinii rusi care cam au de toate si nimeni nu se poate masura cu ei. Posibil ca evreii din Rusia sa fie mai periculosi decit ceilalti evrei luati impreuna din toate continentele, si de fapt toate tarile sint in picaj dirijat de evrei care tot KHAZARI AU RAMAS.
Intre Chinezi si Khazari cine credeti ca va cistiga? Niciunul. Vor cistiga oamenii intelepti ginditorii din Nepal, Bhutan…Stiu ca niste oameni stau si mediteaza si sint mai puternici decit toate guvernele lumii la un loc. Credeti ca extraterestrii stau ciorchine la NASA. Asta e propaganda americano evreiasca de proasta calitate. Majoritatea lucrurilor importante cu adevarat pentru pamint se petrec in TIBET. Coreenii ziceau ca ar fi copii zeilor. Dupa pozitia geografica pe vremea unui singur continent exista posibilitatea sa fi fost o colonie …pe pamint. Dupa pozitia arcului muntilor Carpati este alta posibiliatate ca podisul din mijloc sa fi fost o buna pozitie strategica mai incoace in timp. La ora actuala numai TIBETUL mai poate ascunde bine adevaratii fii ai pamintului. Nici nu trebuie sa stie unii de altii. Intradevar majoritatea sint in ASIA.DOMNULE ROXIN IN ACEASTA CARTE SINT PUTINE LUCRURI BUNE SI MULTE TIMPENII. Vedeti de ceea ce este important pentru dumneavoastra pentru ca daca militezi pentru o asemenea meritocratie (punct cu punct ca in carte ) exista pericolul sa se ajunga la o dictatura proasta. Lasa lucrurile sa curga si nu le forta cu meritocratia si sa avem grija sa nu facem mai mult rau incercind sa indreptam fortat ceva asa schimonosit ca situatia actuala a omenirii. Ca exercitiu de gindire este bine sa auzim ceea ce a propus Domnul Primo, insa nu trebuie sa incercam asa ceva acasa nesupravegheati.. Aveti dumneavoastra echipa de intelepti care sa supravegheze miscarea?Eu nu cred. Sint oameni de valoare bine intentionati care vor sustine miscarea insa exista un pericol atit de mare sa derapeze proeictul in dictatura crunta .Sfatul batrinilor- sa faceti o calatorie in timp sa-i adunati din toate tarile si religiile.

Anonim spunea...

Ei spun in Constitutia lor meritocratica, ca legile vor venii dupa ce este sistemul adoptat!!! Deci nimic transparent!!! Si noi ce mai schimbam cind ei se aleg pe ei?

Sebastian spunea...

Eu propun ca și alegătorii să fie supusi unui test de inteligență, iar drept de vot să aibe numai cei cu un IQ mai mare cu 10% decât media națională. Vrei să ai un cuvțnt de spus la alegeri? Mergi și susții un test de inteligență și dacă îl treci vei primi un carnet de alegător.