luni, 8 iulie 2013

Ultimele cuvinte ale părintelui Iustin Pârvu: "12 luni de libertate și vine urgia!"

O măicuţă apropiată marelui duhovnic Iustin Pârvu, care a plecat la cele veșnice acum câteva zile, relatează despre ultimele cuvinte ale părintelui Iustin Pârvu (conform atitudini.com). Părintele a avertizat că doar 12 luni va mai fi linişte, după care vremurile vor deveni tulburi:

"Cu 5 zile înainte de a-şi da duhul, a fost ceva mai bine, parcă îşi revenea şi prinsese ceva putere. În această ultimă perioadă toţi ucenicii mai apropiaţi au luat un ultim cuvânt de învăţătură de la părintele, un ultim sfat", povesteşte măicuţa. L-am întrebat o problemă care mă frământa demult, o întrebare pe care până acum m-am ferit să i-o pun în mod tranşant de teama posibilelor reacţii dure - până unde putem merge cu lupta împotriva actualelor cipuri din actele noaste de identitate? Şi l-am întrebat mult mai concret. Relatez întocmai. „Părinte, ştiţi problema cardurilor de sănătate, ele nu au intrat încă în vigoare. Dar ele vor fi pe viitor totuşi obligatorii. Vă întreb: ce să facă o mamă care are un copil bolnav în stare critică şi este necesară o intervenţie chirurgicală, pentru că altfel ar muri? Ca să îl opereze va trebui internat, ca să îl interneze, are nevoie de cardul de sănătate cu cip. Ce sa facă mama? Să îşi interneze copilul sau să îl lase să moară? Părintele foarte grav a răspuns, ridicând din mâini în semn a protest: „Nu, să nu îl lase să moară. Eu nu îmi pot asuma această decizie. Nu trebuie ajuns nici la extreme. Acest cip nu e pecetea, nu e lepădare... Dar fiecare să facă după conştiinţa şi puterea lui. Cât puteţi luptaţi împotriva lor cu toată forţa şi unitatea, dar fără atitudini extreme, încă nu e cazul. E vorba însă că mai sunt 12 luni... Aici Părintele s-a oprit. Noi am întrebat: „12 luni şi scăpăm de cipuri"? „Nu", a răspuns Părintele, 12 luni de libertate şi vine urgie". Cineva a întrebat să explice mai clar, dar părintele nu a mai răspuns."


15 comentarii:

Tudor spunea...

Pe linga cip mai este si al 3-lea Razboi Mondial.Din 2012 pina la 2046 pamintenii vor trece prin multe si grele incercari (foame, boli, razboi, crime, cutremure, calamitati naturale de imaginat) si toate acestea din cauza ca omul a uitat de Legea Sfinta. Numai cel care va fi credincios si se va intoarce cu fata spre Dumnezeu va rezista. Paralel cu aceste evenimente Romania are o mare misiune de indeplinit: Redresarea spirituala a Terrei.
Mai multa informatie daca doriti http://www.georgeta-florea.org/discurs.html

Lucia spunea...

Ce a vazut,simtit parintele Iustin Parvu,a fost atunci...Acum realitatea o cream fiecare dintre noi...destinul unui om nu e sigilat,la fel si destinul unei natiuni...suntem co-creatori,nu-i asa?cati dintre voi accepta spusele parintelui Iustin,drept instrument de lucru?daca pornim de la astfel de concluzii,atunci se vede o realitate nu tocmai placuta...urgia a venit dupa 89 incoace,acum e vremea sa-i punem capat...suntem aici,pe pamantul Daciei noastre,tocmai pentru a trai materializarea unor idealuri inalte...cine se lasa condus de frica,nu ajunge departe...zilnic aud persoane care se vaita de soarta tarii,daca le spui ca se poate schimba ceva,tot neincrezatori raman...se intampla ca majoritatea au acces la...„cosul de gunoi”al societatii si absorb tot felul de idei negative...dar depinde doar de alegerile facute in prezent,pentru a avea acces la cutia cu comori spirituale...
In Sufletul nostru e bogatia spirituala pe care am strans-o de-a lungul vietilor pe Mama Pamant...cei care doresc cu toata inima lor sa aiba acces la aceasta comoara,nu trebuie decat sa-si manifeste intentia si vor primi...dar aceasta bogatie spirituala trebuie pusa in slujba aproapelui,spre binele suprem al fiecaruia...nu in beneficiul ego-ului.Daca ne unim aceste puteri interioare,vom crea Dacia Edenica.Cei treziti spiritual vor forma comunitati si vor ajuta la vindecarea semenilor...nu va mai fi nevoie de medicina traditionala,nu vor mai exista vaccinuri pt copii sau adulti...toti cei care vor din toata inima sa stie cum sa se vindece,vor afla...
Am venit aici pentru a trai intr-o tara independenta,cu oameni fericiti,care traiesc intr-o societate prospera,dupa cum e si Sufletul lor...si aleg sa vad acest vis cum se materializeaza...chiar daca mai sunt unii carora nu le place ce scriu si ma considera o biata visatoare naufragiata pe tarmul unei lumi in agonie...dar stiu ca este alaturi de mine un Suflet minunat, care simte la fel si asta e tot ce conteaza...
Prentice Mulford scria...„cand un gand anume determinat intalneste un alt gand determinat si se uneste cu el,pentru un scop asemanator,din aceasta uniune rezulta o putere dubla pentru obtinerea succesului,indiferent daca trupurile folosite sunt in acceasi casa sau la mii de km distanta”...
Deci,dragi prieteni,sa ne alaturam lui Daniel daca vrem sa cream alta realitate decat cea vazuta de parintele Iustin...eu aleg sa vad prin prisma binelui suprem ceea ce doresc pentru tara mea ... schimbarea are loc in fiecare clipa,totul in jur e in continua transformare...celulele corpului tau sunt in transformare chiar Acum,dar tu constientizezi asta?Spiritul le ghideaza,le modeleaza...daca e un dezechilibru in corp,e din cauza ca omul nu cunoaste inca Sinele Divin,care inseamna Armonie si Echilibru.
Eu cred in binele acestei tari,in oamenii care au aflat Iubirea din Sufletul lor si o recunosc ca singura realitate existenta...un om care vede iubirea in el,o vede si o simte in toti ceilalti,deoarece toti suntem parte integranta din TOT CEEA CE ESTE.Iar astfel de Suflete creeaza Dacia Edenica.
Alegeti sa radiati Lumina si Iubire in jurul vostru,asta e realitatea care conteaza in prezent,ceea ce voi sunteti in interior,se reflecta la exterior...
Ce mica pare o lume intreaga,pe langa Dumnezeu din Sufletul fiecaruia!Iubirea din Suflet nu are margini...cuprinde tot ceea ce este.Se revarsa din belsug,asupra tuturor,fara sa faca alegeri...deschideti larg inimile si primiti-o.Nu aveti nimic de pierdut...se dizolva doar Ego-ul,asta e singura„pierdere”.
Sa fiti binecuvantati.

Iustina Bacosca spunea...

Cum, maica Fotini a murit? Saracuta, s-a dus repede dupa parinte....Dumnezeu s-o odihneasca. Cuvioase
Parinte Iustin, roaga-te pentru noi pacatosii sa putem sa ne unim sufletele, sa ne iubim asa cu ne-ai iubit, sfintia ta. Cea mai mare lectie de viata crestina pe care ne-a dat-o parintele Iustin: ne-a iubit asa cum ne iubeste Iisus. Ce poti sa spui? Ce poti sa adaugi? Aceasta ultima profetie a parintelui sa fie spre trezirea noastra, pentru ca sfintia sa a trait in Adevar. Sa ne dorim cu toata puterea sa fim urmasi ai parintelui, in Biserica Lucratoare. Din Biserica Triumfatoare, parintele ne vegheaza.

Anonim spunea...

Camelia
Lucia sunt de acord cu tine.
suntem din aceeasi poveste.

cristi spunea...

De acord, Lucia.Ce a vazut parintele Iustin Parvu este una din multele posibilitati. Este la fel de reala ca oricare din cele ce pot fi. Daca va folosi urgia la ceva, atunci urgie va fi. Pentru evolutie. Daca nu, nu. Totul depinde de noi.Eu cred pe mai departe in scenariul pozitiv.

Lucia spunea...

Iti multumesc draga Camelia...sper sa ne adunam cati mai multi,sa traim aievea povestea...personajele pozitive au invins intotdeauna.Si sa traim fericiti TINERETE FARA BATRANETE SI VIATA FARA MOARTE.
Totul este posibil.Asa-i Daniel?:)

ile spunea...

Asa fac mosii inainte de a pleca. De cele mai multe ori se dovedeste ca au avut dreptate. Ati vazut un batrin care spunea ca va muri a 2 a zi si asa facea? Mai sint unii care vor sa vada copilul sau casa copilariei si apoi se duc. Multi inainte de a muri vad mai multe in viitor. Asta e. Nici cutremurul nu va face mult rau fata de ceea ce pot face oamenii intre ei cind ii loveste vint de nebunie. Trebuie tinuta minte avertizarea inteleptului si pus accentul pe aprofundare imbogatire spirituala in timpul care mai ramine pina cind se va intimpla din nou ceva important in istoria umanitatii. In rest nici-o frica nici-un regret nu trebuie sa fie in sufletele omuletilor. Daca nu ne invatam lectia aici si acum, ne asteapta alta viata alt univers aceleasi greseli. Mie de exemplu nu-mi pare rau nici macar ca nu reusesc sa citesc cartile descoperite intr-un site pe net.
http://www.sacred-texts.com/ As fi plecat mai bogata. Asta e. Imi iau amintirile in bocceluta si le las la usa dupa care ies in HAOS. Sa vad cine face altfel! Le doresc tuturor evolutii spectaculoase!

Anonim spunea...

Omul nu poate patrunde cu mintea cuvintul lui Dumnezeu pentru ca acestea sunt lucruri de taina. Numai rugaciunile sunt ascultate! Nu am fost pusi in situatia sa alegem cum sa traim, dar va trebui sa alegem cum vom muri, in onoare ca vechii daci sau in frica precum Iuda. Rugati-va pentru milostenia dumnezeiasca, dar pregatiti-va sa sufletele pentru ce e mai rau.

Rhoda spunea...

Felicitari ,Lucia ...Trece-ma pe lista ! :) Te imbratisez cu iubire !

Anonim spunea...

Cam aceleasi informatii le avem si noi, anume ca in al treilea an se va produce o schimbare de substanta.

Sunt alte grupuri mai puternice care inteleg limbajul semnelor si isi dau seama inainte cu cateva saptamani, posibil cateva luni de ceea ce urmeaza sa se intample.

Anonim spunea...

Foarte frumos comentariul Luciei.
Subscriu din toata inima !!!

Lucia spunea...

Ma bucur cand primesc imbratisari...multumesc Rhoda!
Intr-o buna zi ne vom intalni toti cei care simt asa in inima lor...

Va imbratisez pe toti cu drag,inclusiv pe anonimi...
O zi plina de bucurii va doresc!

Teo spunea...

Pentru Lucia: "Curaj gaină că te tai!".

Unknown spunea...

:))URGIE? NU TREBUIE SA FI MARE INTELEPT SI AUTORITATE SA-TI DAI SEAMA VA VENI O BINECUVANTATA URGIE DE FAPT,UN CUTREMUR SPIRITUAL.SA NU UITAM DE CE SPUNEA CINEVA DE CURAND:NICI O TREZIRE NU ESTE POLITICOASA!

cristi spunea...

Daniel T., cand tu te trezesti te ia cineva la palme sau te injura?
La mine este destul de politicos.