vineri, 26 iulie 2013

Un manuscris despre daci, vechi de aproximativ 1.500 de ani, se află în Ulan Bator, capitala Mongoliei...


Ar putea fi adevărat acest lucru? Ei bine, un fost secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaților din România vă va spune în această seară povestea unui document ce poate să fie de o valoare inestimabilă, ca și demersurile pe care le-a făcut pe lângă oficialii cei mai înalți ai statului român pentru ca acest document să fie adus în țară sau să fie măcar copiat. Desigur, nu s-a făcut nimic pentru a se obține o copie, încă o dovadă a conspirației anti-dacice care există la cel mai înalt nivel!!!

Așadar, în această seară, în cadrul emisiunii Adevăruri tulburătoare (pe Nașul Tv), îl veți cunoaște pe Prof. univ. dr. Nicolae Leonăchescu, un om care aduce în dezbatere publică acest subiect și multele altele la fel de incitante.

Emisiunea va fi concentrată în special pe originea adevărată a limbii române, domnul profesor urmând să ne prezinte informații inedite despre limbajul tehnic al dacilor, păstrat până astăzi...

Emisiunea Adevăruri tulburătoare poate fi urmărită în această seară, de la ora 22:00 și în reluare, sâmbătă, de la ora 20:00 și duminică, de la ora 11:00.

Nașul Tv se poate recepționa pe toate rețelele digitale de cablu și pe internet
http://www.nasul.tv/live

Daniel Roxin
Ascultă Radio Frecvența Sufletului! Muzică și emisiuni pentru sufletul tău.
http://frecventa-sufletului.ro/  

12 comentarii:

Anonim spunea...

Conspiratia unora si nepasarea altora

Eleni

cristi spunea...

Bravo, bravo, bravo.

Anonim spunea...

in loc sa piarda timpul dupa autorizatii, mai bine gasea o cale sa il fotocopieze, era de ajuns sa fotocopieze ce ne intereseaza, nu ne dezbaram deloc, tot cerem si cerem pana la sutul in dos

Anonim spunea...

Adevarat "Adevaruri tulburatoare"!!! Eu, de obicei iti ascult emisiunea si mai fac si alte treburi in paralel.Dar, in anumite momente, nu am putut sa nu ma opresc si sa nu gandesc :Daca pana si in nordul Japoniei sunt oameni care seamana cu noi, atunci noi ne putem simti acasa CHIAR PESTE TOT PE GLOB" ( ca sa nu mai vorbim cat de mult mi-a placut treaba cu prietena sopranei).Astea lucruri incantatoare!Multumesc

Anonim spunea...

Mai urcati emisiuni pe youtube, va rog!

Adina spunea...

Felicitari pentru emisiune! Bine realizata si extraordinar subiectul. Oare invitatul dvs. are carti publicate pe tema abordata in emisiune...?

Anonim spunea...

Daniel incearca te rog sa transmiti rugamintea celor interesati de emisiunea ta sa adauge arhiva emisiunilor pe youtube

Anonim spunea...

Rugaminte: Daniel, te rog, cheama-l pe dl Gabriel Gheorghe, sa spuna tot ce a descoperit dlui in cei 30 de ani de munca si, mai mult decat atat, sa facem cumva ca lucrarile dlui sa fie publicate in mai multe exemplare sau in orice caz, sa afle toata lumea ce stie.

Daniel Roxin spunea...

A fost invitat de 3 ori la Nasul Tv

Anonim spunea...

Daca asta a avut loc in cadrul emisiunii tale atunci imi ramane doar sa imi cer scuze (probabil sa fi avut loc in perioada in care nu te-am putut urmari).Totusi ma straduiesc de luni bune sa te urmaresc asa cum pot, pe net, si nu l-am vazut pe dl Gheorghe la emisiunile tale pe care le-am vizionat.Daca eu am aceste lacune, emisiunile in care a fost invitat exista undeva, pe youtube?
De obicei eu am timp noaptea sa citesc ce scrii tu si vinerea emisiunea ta in paralel cu alte actiuni.Vointa am dar uite am nevoie si de ajutor.Multumesc anticipat

Anonim spunea...

Draga domnule de la ora 21:06,
poti vedea emisiunile cautand Daniel Roxin- YouTube...aici vedeti inregistrarile emisiunilor„Adevaruri tulburatoare” ...nu sunt chiar toate,dar gasiti ceea ce cautati...va felicit pentru ca il urmariti pe domnul Roxin,asa cum puteti...va doresc multa sanatate si numai bine!

Misi spunea...

Alte stiri despre manuscris ? Cand vom avea o copie in format electronic ?