sâmbătă, 17 august 2013

Au inceput sa recunoasca: Vaccinurile provoaca AUTISM, Sindromul morţii subite a sugarului, epilepsie, boli autoimune incurabile, encefalopatii etc.


Vaccinurile provoaca autism, SIDS (Sudden infant death syndrome= Sindromul morţii subite a sugarului), convulsii grand mal (epilepsie), boli autoimune, encefalopatii.

In imagine este un fragment din prospectul vaccinului DTP Tripedia produs de Sanofi-Pasteur.

Sublinierile cu galben ne apartin, prospectul intreg se poate consulta AICI, fragmentul ilustrat aflandu-se la pagina 11 din 13, la sectiunea Reactii adverse.

Sursa + alte articole pe aceeași temă: http://bucovinaprofunda.wordpress.com/2013/08/11/au-inceput-sa-recunoasca-vaccinurile-provoaca-autism-sindromul-mortii-subite-a-sugarului-epilepsie-boli-autoimune-incurabile-encefalopatii-etc/


8 comentarii:

Iustina D. spunea...

Şi lipsa lor? Vrem să ne întoarcem la ciumă şi poliomelită? Nu cred...
Ce avem nevoie, este discernământ: ce vaccinuri alegem, ce nu, cum ne strigăm drepturile când sunt puse pe piață vaccinuri care vin la pachet cu riscuri inutile. Nu avem nevoie să murim din nou pe capete...

Anonim spunea...

BIG PHARMA !!

Iesirea Din Matrix spunea...

Teoria germenilor este un mit profitabil pentru Big Pharma. Studiati Noua Medicina Germanica, studiile lui Wilhelm Reich, Gaston Naessens, Antoine Bechamp sau Günther Enderlei ... Nu stiu de ce se presupune din start ca statul, guvernele, liderii nostrii si alte elite ne vor binele. Este evident un razboi ascuns contra populatiei , reducerea populatie fiind un scop evident al acestor elite.

Sefora spunea...

Buna seara.
Doamna Iustina Dorobantu...poate nu ati aflat inca ,dar oamenii de stiinta acum recunosc ca multe cazuri de poliomelita de prin anii `50 s-au datorat tocmai acestor vaccinuri.Iar acele epidemii ,cum ar fi si ciuma,ma indoiesc ca au fost eradicate prin vaccinuri.Recunosc ,eu nu sunt de specialitate si poate nu pot sustine anumite argumente,dar in ultimii ani,de cand suntem potopiti de informatii pe toate canalele - eu prefer mult cartea si mai putin TV,de altfel nici nu am televizor, - am reusit sa citesc multe carti apartinand categoriei "stiinte de frontiera" care mi-au dat o imagine destul de clara despre realitatea medicinei alopate,cea occidentala,in special si ce este mai grav am reusit sa inteleg ce au reusit acesti manipulatori,de care cred ca esti si dumneata constienta,sa ascunda in spatele sistemului farmaceotic si a insistentelor asupra vaccinelor.Iti recomand sa citesti cartea doctorului Gislaine Lanctot "Mafia medicala " si seria de carti scrisa de medic Janine Fontaine si poate iti vei largi orizonturile.Sunt multe studii pe internet referitor la vaccinuri care pot fi edificatoare.Ceia ce este oribil referitor la aceste vaccinuri este constrangerea la care suntem supusi pentru a nu te mai putea descurca in nici un domeniu daca nu-ti faci n vaccinuri.Eu imi dau seama ca acest subiect este foarte sensibil,dar faptul ca se incearca a ne constrange sa ne facem vaccinuri chiar daca nu avem nevoie,pune un mare semn de intrebare despre beneficiile acestor vaccinuri.Cunosti dumneata doamna Dorobantu ce crime oribile la scara larga se comite pe continentul african prin inocularea de vaccinuri?
Sunt multe de spus si nu avem loc aici si nici nu are rost.Fiecare se informeaza dupa cum este ghidat din interior.
O seara buna si o duminica linistita,Sefora

raspuns spunea...

Dar băștinașii de prin jungla care nu au fost vaccinati niciodata de mii de ani...aia cum pot trai fara???tot apa beau si tot aer respira si nu mai mor.

Raphaelly spunea...

http://www.mamicisibebelusi.blogspot.ro/2012/09/de-ce-am-ales-sa-nu-imi-vaccinez-copilul.html

Sunt o mamica ce nu si-a vaccinat copilul deloc, copil care nu s-a imbolnavit deloc pana acum ( 1 an si 3 luni). Care a citit multa literatura pe tema vaccinurilor, in special straina, pt ca la noi abea anul trecut au inceput sa apara. Sunt de profesie filolog si traducator autorizat. Informarea temeinica trebuie sa preceada orice actiune asupra corpului nostru si al copiilor nostri.

Anonim spunea...

Bravo ție Raphaelly,

Si eu sunt tăticul unui băiat diagnosticat cu TSA (tulburări din spectrul autismului) de 15 ani și ceva; restul e tăcere....

Iustina Bacosca spunea...

@Doamna Iustina Dorobantu
Frica asta, pe care dumneavoastra o afisati, este fericire pentru companiile farmaceutice. Sa va fie frica doar de Dumnezeu, doamna Iustina. Documentativa mai mult si mai sarguincios. Povestea cu vacccinurile multe si marunte nu mai tine la multi oameni care s-au desteptat.