joi, 8 august 2013

Fenomenul care va produce o unda de soc in tot sistemul solar: ce se va intampla cu Soarele?


Soarele se pregateste de un eveniment important anunta NASA care, potrivit datelor primite de la observatoarele sale, informeaza faptul ca acesta isi va inversa campul magnetic, relateaza Huffington Post.

Inversarea completa a campului magnetic al Soarelui se va produce in urmatoarele luni, conform NASA. "Se pare ca mai sunt trei-patru luni pana la inversarea totala a polurilor. Aceasta inlocuire va produce un efect de unda in intreg sistemul solar", a explicat expertul in fizica solara Todd Hoecksema, de la Universitatea Stanford.


Oamenii de stiinta spun insa ca acest fenomen nu trebuie sa ne ingrijoreze. Campul magnetic al Soarelui isi inverseaza polii atunci cand atinge punctul maxim al ciclului sau de activitate, care dureaza 11,2 ani. Astfel polurile nord si sud isi schimba locurile intre ele, ca rezultat al proceselor de remodelare a dinamicii solare.

Schimbarea polilor va declansa efecte in intreaga heliosfera, stratul de particule de energie ridicata emise de Soare, aflat in jurul sistemului solar. Aceasta se intinde pana aproape de Pluto. Si Pamantul va fi afectat, unul dintre cele mai vizibile rezultate fiind o serie de furtuni in atmosfera terestra.

De asemenea in urmatoarele luni cand Soarele va atinge punctul maxim al ciclului sau de activitate se vor inregistra turbulente si asa numitele pete solare - regiuni intunecate care apar pe discul solar. Conform Daily Mail, exploziile de energie solara din aceasta perioada vor declansa schimbari climatice la nivel mondial si vor mari emisiile de radiatii ultraviolete ce pot provoca intreruperi ale telecomunicatiilor, afecta undele radio si satelitii.


Sursa: http://stirileprotv.ro/stiri/stiinta/fenomenul-care-va-produce-o-unda-de-soc-in-tot-sistemul-solar-ce-se-intampla-cu-soarele.html

Ascultă Radio Frecvența Sufletului! Muzică și emisiuni pentru sufletul tău.
http://frecventa-sufletului.ro/

10 comentarii:

Peacemaker Twister spunea...

haoleo! Ni se perturbă internetul și telefoanele mobile!

Anonim spunea...

Vor fi schimbari mari la nivelul societatii...rasturnari de situatii...tara noastra va trece prin transformari majore.Ce e vechi sa dispara,facand loc celor care doresc propagarea adevarului,pentru a trai intr-o societate sanatoasa din toate punctele de vedere si prospera totodata.
Ce se intampla in Galaxie afecteaza si omul,provocandu-l la intalnirea cu o alta realitate,cea de co-creator.
Dupa cum se vede,tot mai multi se bucura si se alatura schimbarii aduse de echipa d-voastra,Domnule Roxin.
Dumnezeu sa ne ajute la toti!

Anonim spunea...

Si vom scapa de securisti,comunisti,capitalisti,iezuiti,iudeo-masoni,perciunati,reptilieni,jidani,etc....????Caci,atat timp cat vor exista "astia" bine nu va fi si in scurt timp-maxim 50-60 de ani- DACIA va fi distrusa....Ca si poporul ei....

nan spunea...

Suntem responsabili de orice gand,cuvand ,fapta ,atat la nivel individual cat si universal.Predictiile facute sunt adevarate dar sunt conditionate de factorul uman.Manipularea a creat asa haos in viata unora ,ca vad doar negativ viitorul,cand de fapt ni-l creem singuri, fiind co -creatori.Credeti ,,si minuni mai mari ca mine ,veti face in numele meu",spunea Iisus.Fiti binecuvantati!

Anonim spunea...

Te inseli draga Anonimule...:)))))
Dacia va inflori cum habar nu ai tu la ora actuala...cum nici nu visezi..dar altii au construit-o deja in Visele lor.Mai sunt Oameni care stiu sa tina piept celor enumerati de tine mai sus,cu acestia se produce schimbarea...iar unul dintre ei este chiar Domnul Roxin.
Suntem DACI si traim in DACIA,tine minte asta,frate!

Anonim spunea...

Draga Anonimule,nu este un lucru rau sa visezi frumos,mai ales ca in viitorul apropiat Dacii vor avea cosmaruri serioase si cumplite...Nu stii tu oare ca "perciunatii"au cumparat Dacia?Si in curand-e vorba de cateva luni-vor incepe otravirea populatiei cu cianuri la Rosia Montana,infestarea solului si subsolului cu substante cancerigene(gazele de sist,firma CHEVRON a semnat deja contracte de foraj cu DAFORA-Medias)),introducerea OMG-urilor la scara larga prin firma MONSANTO,aditivi alimentari cancerigeni in toate produsele alimentare pe care le cumparam de la super-market-uri,otravurile din apa pe care o bem,etc.....Nu stii tu,draga Anonimule, de "bombardamentele" cu unde electromagnetice ale telefoniei mobile,de mesajele subliminale transmise si induse permanent prin intermediul televiziunilor "perciunatilor"pentru mentinerea fricii si a groazei la nivelul populatiei,nu ai observat ca din 2003 pana astazi(10 ani)TOATE preturile au crescut de 6-6,5 ori iar salariile s-au micsorat constant cu o inflatie de 4-5 % pe an,ce sa mai vorbim despre taxe si impozite....Despre Sanatate,Invatamant,Industrie,Comert,Servicii,Agricultura nu cred ca este cazul sa mai vorbim....Datori vanduti pentru viitorii 1000 de ani suntem,de produs nu mai producem nimic,viitorul copiilor, nepotilor si stra-nepotilor nostrii nu mai exista,ne-au furat tot si ne vor fura si ce-a mai ramas-aur,argint,metale rare(sunt mult mai valoroase decat aurul de la Rosia Montana dar nimeni nu sufla o vorba!!!)-iar tu afirmi ca Dacia va inflori....Ardealul este ca si pierdut,Moldova si Dobrogea la fel,din 1990 incoace se dorea infiintarea statului tiganilor in Oltenia si Banat...ce mai ramane din Dacia?Ar fi multe de spus,foarte multe dar nu mai este timp si loc...Viseaza deci,viseaza draga Anonimule la inflorirea Daciei caci foarte curand te vor napadi cosmarurile.....Si nu numai pe tine....

Anonim spunea...

Multumesc draga Anonimule pentru urari...tot ce mi-a mai ramas din viata asta este sa ma trezesc din acest cosmar de care amintesti...
dar Dacia nu va pieri niciodata.
Eu nu doresc astfel de cosmaruri,de aceea indraznesc sa visez o alta realitate...fiecare cum crede...
Si tu ai dreptate in felul tau...
Sa fii sanatos,frate!

ile spunea...

Dacii nu vor avea cosmaruri, este dezamagit cel care se amageste singur sau ii lasa pe altii sa il amageasca. Eu cred ca o multime de oameni vor putea sa viseze BINELE si sa il raspindeasca. Azi eu chiar nu am urmarit la TV emisiunea despre cit sint de periculoase pentru tara gazele de sist. Insa e bine ca incep sa apara astfel de emisiuni. Indiferent ce proiecte pornesc guvernantii nostri minati din spate de interesele straine, lucurile se taraganeaza, de exemplu Bechtel s-a terminat luind o bucata mare din gramada de bani a tarii, inconstientii fac imprumuturi la FMI. Nu ne trebuie autostrazi acum, romanii nu au nevoie mare de ele, poate fortele NATO vor avea ceva treaba pe ele, de aceea sa mai astepte pina li se construiesc. O urma de patriotism a mai ramas si in cei mai corupti politicieni insa nu au ce sa schimbe acum, trebuie sa joace cum li se cinta si trag de timp. Atita timp cit avem pamintul si apele romanii vor supravietui. Soarele se burzuluieste la fiecare 11 ani si ceva. Si ce daca! Metalele si apa sint inteligente, pamintul e viu, nu e cazul sa credem ca acest cer va lasa sa ne stearga altii de pe fata pamintului. Acum timpul poate fi aliatul nostru. Binenteles ca se vor petrece pierderi majore in toate taberele, cistiga cei care supravietuiesc cu DACIA in suflet, daca o vrem cu adevarat o vom avea. Nu e vorba de optimism aici, este ceva mult mai profund, trebuie sa privim in jur cu atentie, sa avem in minte trecutul cu toate energiile catre viitorul unei generatii de oameni care sa merite sa supravietuiasca in Univers.

Sefora spunea...

Buna ziua.

Foarte frumos ai scris Ile...
Multumim pentru incurajare.
Sa aveti zile bune , Sefora

cristi spunea...

Stiam eu ca in @Ile sta pitit un dac spiritual. Asta e. Fata de ce.a scris @Ile eu nu mai am ce adauga.
S'apoi ce nume e ala care seamana cu eczema? Si de la NASA? Astia mai sunt de crezut? Nu mai stii cui prodest.
Apropo, toti astia cu sangele si inima rece, astia care formeaza populatia unui terariu, au disconforturi mari la aceasta incalzire. Temperaturile sunt mult mai mari in plan subtil. Transpira baietii, rau de tot. Cand sa profite si ei de mizeriile pe care le fac...crapa!