joi, 1 august 2013

GLUMA LUNII - Un ungur se căsătorește cu o româncă :))))

În Harghita. Tatăl către fiu:
- Măi Pișta, tu chiar vrei să te însori cu românca aia?
- Da, tată, o iubesc!
- Bine, mă, dar fii atent la mine! Dacă o iubești, nu vreau să mă bag între voi, însă vreau să mă asculți. În noaptea nunții, imediat după ce se termină petrecerea, să o iei în brațe și să o duci în casă, ca să vadă românca aia că unguru' e puternic! M-ai înțeles?
- Da, tată.
- Apoi o arunci în pat ca să-i arăți că unguru' are controlul... După aia te dezbraci fără rușine ca să să-i arăți că unguru' e falnic. Da?
- Așa o să fac!...
După noaptea nunții Pișta se întâlnește cu taică-su.
- Măi Pișta, ai făcut cum ți-am zis?
- Am făcut. Cum s-a terminat nunta, am luat-o în brațe și am intrat cu ea în casă ca să vadă că unguru' e puternic; apoi am aruncat-o în pat, să vadă că unguru' are controlul; după aia m-am dezbrăcat fără rușine ca să vadă că unguru' e falnic...
- Și? întrebă taică-su, cu satisfacție.
- Apoi m-am masturbat... ca să vadă că unguru' e autonom!!! :)))

18 comentarii:

Anonim spunea...

din ce in ce mai multi devin "autonomi" ca cei din pustiurile mongole de unde au venit....

Anonim spunea...

Naşpa şi de rahat!

Anonim spunea...

UN ROMAN ARDELEAN.Daniel Roxin, ce e cu batjocura asta la adresa ungurilor? Asa contribui la buna intelegere intre oamenii Ardealului? Si te mai consideram roman adevarat? Poate ca la Bucuresti aveti chef de 'glume nesarate' dar in Ardeal nu ridem de batjocura!

o.c.emilian spunea...

Daniel,esti ,,tare" , unde ai gasit gluma?

Daniel Roxin spunea...

Pentru romanul ardelean - ar trebui sa-ti mai dezvolti simtul umorului. Eu am prieteni unguri care sunt convins ca rad la gluma asta. :)

Anonim spunea...

Bineinteles si eu sunt ungur din ardeal si rad cu hohote , e o gluma trateazo ca atare si nu o lua in nume de rau asta daca nu cumva esti sovin :))

Anonim spunea...

Bancul e super, are si umor si sarcasm. Nu mi se pare nimic nepotrivit, pana la urma este si ramane un banc...

Anonim spunea...

CONVIETUIREA MINORITATII MAGHIARE CU ROMANII ESTE UNEORI DIFICILA, UITIND CA AU VENIT DE NICAIERI SI CA ROMANIA LE-A DARUIT ATITEA DREPTURI, CUM NICI O TARA NU A FACUT-O.

Anonim spunea...

Da, de acord a se face diferenta intre glume si realitate. Bancul este o gluma faina ! Dacii sunt tot daci, iar hunii tot huni, orice s-ar spune. Asa ca, mai bine pace intre urmasii dacilor si urmasii hunilor. Noroc Pista !

Anonim spunea...

tareeee ! )))))))))))

Anonim spunea...

Povestea unei romance nesatisfacute
Invatatura este ca daca Pista are autonomie in mod natural atunci nu se razbuna cu demonstratii de autonomie si romanca devine satisfacuta!

Vizitati pagina noastra ca sa va distrati de sovinisti romani!
https://www.facebook.com/pages/Transylvanian-Federalist-Party/507537125955411

Daniel Roxin spunea...

Iata ca Pista a vizitat siteul si ne-a facut o recomandare - sa vizitam pagina lui unde se lupta pentru autonomie cu amandoua mainile. :)))

Anonim spunea...

Ha,ha,ha!Ai vazut mai romanas de ardeal!?

Anonim spunea...

Hai sa va zic ceva foarte fain:acum un an ma uitam la niste manifestari in centru unui oras de munte, era un ritual al ceasului, la o ora fixa se striga nu stiu ce, ca nu intelegeam nimic din cuvintele respective.Langa mine un domn si o doamna.Zic:"poa' sa fie in orice limba da' daca e pe maghereste ma apuca toti nervii!" Dar doamna, "da de ce , ungurii nu sunt tot oameni?Eu:"Unii da, dar majoritatea, nu!"Ea:aaa, da ce romanii sunt mai buni?"Partea faina era ca mi-era simpatica.Zic:"Da de ce va deranjeaza asa de tare?"Ea:"pentru ca sunt unguroaica."Eu:"aaa, atunci se schimba treaba".Ea:si ungurii sunt tampiti dar si romanii sunt tampiti asa cum pot sa fie si tiganii si oricine.Zic:"Asta da".Zic:"Dar pe dvs cum va cheama?Ea:"VIORICA!!!"Dragii mei, la faza asta am ras cu hohote chiar in fatsa ei!Zic:"Pai asta-i nume unguresc?"Ea:"Nu, ca pe vremea aia ne-au dat nume romanesti.Zice:"Si pe tata il cheama Petre(:))si pana la urma am ras impreuna.Zice:"Barbatu-meu a fost roman (Dumnezeu sa il ierte) iar fiica-mea e maritata cu un turc."Atata m-a binedispus dna asta ca nu pot sa va spun.Deci asta demonstreaza si ca unii maghiari (atentie, NU MAI ZICETI UNGURI CA NU SUNT UNGURI CA NU TRAIESC IN UNGARIA, CI SUNT ROMANI DE ETNIE MAGHIARA (asa le scrie in acte-mi-a zis-o unul de-al lor).

Anonim spunea...

UN ROMAN ARDELEAN. Halal glume, halal prieteni, halal oameni.Daniel Roxin - ar trebui sa-ti mai dezvolti bunul simt.

Constantin Fanache spunea...

Ahahahahahahahahahahahaha.... buna asta ...
Sa ne traiesti DACULE ....

Anonim spunea...

Te salut Daniel.Am trimis doua comentarii (inca unul pe langa cel cu dna Viorica) dar am vazut ca nu l-ai postat.Este vorba de faptul ca a avut o intindere prea mare sau am scris lucruri care i-ar fi agitat prea tare pe maghiari?

Sefora spunea...

Buna seara.
Ce ti se pare lipsit de bunul simt in gluma de mai sus,romanule ardelean?
Mai oameni buni,mai invatati sa stiti de glume....Este o gluma,doar atat,nici cu,nici fara bun simt.Doar o GLUMA.
O seara buna,Sefora