miercuri, 7 august 2013

În două luni lansăm filmul documentar "PE URMELE TRACILOR"

În câteva zile începem ultima călătorie pentru realizarea filmului documentar "Pe urmele tracilor" și avem nevoie și de ajutorul tau. 

Dacă simți să fii alături de noi, sprijină-ne cu 5 Euro + TVA, prin SMS. Trimite SMS cu textul BUREBISTA însoţit de adresa ta de e-mail la 7472, număr valabil în Vodafone, Orange și Cosmote și vei contribui în acest fel la realizarea filmului documentar 'PE URMELE TRACILOR", un proiect al Asociației Geto-Dacii. (Ți se va solicita un al doilea SMS, pentru confirmare, dar pentru acesta nu vei fi taxat).

În contul SMS-ului trimis vei primi, în cel mai scurt timp, o carte despre istoria noastră antică în format electronic. Avem nevoie și de tine pentru a reuși. Îți mulțumim!

Filmul va fi lansat la începutul lunii octombrie, în cadrul Festivalului dacic pe care  îl organizăm în București. 

Daniel Roxin și Valentin Roman

7 comentarii:

cristi spunea...

O mai pot face o data! Astept cu nerabdare filmul! Sa vezi niorlaiala dupa...A cui? A limbricilor antinationali!

Anonim spunea...

E bine, bine, dar eu zic ca mai bine impanzim tara cu 1 000 000 de afise, cu ce vrem...sau cu Programul Renasterii, scris frumos pe fond tricolor cu Lupul Dacic.
In fine, intai filmul, o sa ajungem si la asta!

I.M. spunea...

Buna dimineata!
La mai multe D-lor, va sunt alaturi!
:)
I.M.

NIKA :) spunea...

:) V-am pregatit opincile ,tunica scurta cu maneci ,sa va poarte noroc....Nu am uitat nici de traista cu merinde ..si ..ulciorul cu apa proaspata de izvor ...Sa va intoarceti plini de izbanda ...voiNIKILOR.... :)

Daniel Roxin spunea...

Multumumim! Ei, acum plecam mult mai relaxati la drum... ;)

Anonim spunea...

Cred ca acest documentar ar trebui sa se limiteze strict la fapte si sa aiba consultanta unui specialist al perioadei, in masura in care se poate. Este lesne de inteles ca nu trebuie sa le dati prilejul adversarilor sa aiba unde lovi.

Daniel Roxin spunea...

Va asiguram ca vor fi multi specialisti. La filmarile din Bulgaria avem interviuri cu trei arheologi, unul membru al Academiei de Stiinte din Bulgaria. In Romania va fi la fel...