vineri, 2 august 2013

Incredibila decadență a Imperiului Roman, cel care, chipurile, i-a "civilizat" pe daci...


Chiar dacă Imperiul Roman a fost în vremea lui cea mai mare putere economică și militară, el a reprezentat, în acelși timp, și culmea decadenței și a barbariei. De aceea, toți istoricii care îl proslăvesc sunt, în cel mai fericit caz, niște caraghioși inconștienți, pentru că dincolo de fațada construcțiilor impunătoare, a unui administrații foarte eficiente și a unei teribile mașini de război s-a ascuns, secole la rând, cea mai mare mizerie umană, cea mai mare cruzime și decadență.

De ce spun acest lucru? Pentru că Imperiul Roman a existat prin jaf și crimă, prin asuprirea și exploatarea altor neamuri; pentru că elitele dar și plebea romană se distrau privind cum oamenii se omorau între ei sau cum erau sfâșiați de fiare, în arenă; pentru că desfrâul era un mod de viață al conducătorilor imperiului, pentru că orgiile sexuale, pedofilia și incestul țineau de NORMALITATEA romană... și pentru o mie de alte motive!

Cum ar fi putut, așadar, Roma - marea desfrânată a acelor timpuri - să fie un instrument de civilizație? Cine a fost, de fapt, BARBARUL? Nu cumva chiar Imperiul Roman?... 

Decadența Imperiului Roman a fost atât de mare și de șocantă încât am considerat necesar să îi dedic un episod în cadrul emisiunii "Adevăruri tulburătoare", ca să afle cât mai mulți adevărul despre Traian, împăratul care făcea sex cu băieți, și despre o serie lungă de alte aberații romane.

Așadar, în această seară, pe NAȘUL TV, de la ora 22:00 și în reluare sâmbătă, de la ora 20:00 și duminică, de la ora 11:00, puteți urmări episodul "Decadența Imperiului Roman", în cadrul emisiunii "Adevăruri tulburătoare". Invitați: Prof. dr. Mihai Popescu și Valentin Roman.

Nașul Tv poate fi recepționat pe toate rețelele de cablu, varianta digitală, și pe internet.
http://www.nasul.tv/live

Daniel Roxin

Ascultă Radio Frecvența Sufletului! Muzică și emisiuni pentru sufletul tău.
http://frecventa-sufletului.ro/  

25 de comentarii:

Anonim spunea...

Nu e o rusine sa fii urmasul legiunilor romane si in definitiv cultura latina a fost cea mai evoluata din antichitate. In definitiv dacii faceau sacrificii umane si a fost necesara taierea vitei de vie ca sa scape de betivi si alcolisti.

Daniel Roxin spunea...

Habar n-ai despre ce vorbesti! Mai cerceteaza...

Anonim spunea...

care urmasi, ai cui urmasi? Istoricii (biograful lui Aurelian in HISTORIA AUGUSTA, Eutropius, sursa bizantina, acestea le cunosc eu, cu siguranta sunt mai multe) spun cat se poate de limpede: Aurelian a retras ARMATA, ADMINISTRATIA SI COLONII DIN NORDUL DUNARII LA 271/273. Cercetarea de teren confirma exact ce spun izvoarele scrise: depopularea centrelor romane, din nord, cu pana la 90% - 95%.

Nu am nicio indoiala ca va fi o emisiune reusita.

Anonim spunea...

imperiul blestemat nu a facut decat sa aduca tot raul din lume peste neamul acesta, tot ce a fost mai josnic si mai spurcat.

Raman cu regretul adanc ca ultima coloana ridicata de invadatori nu a fost aruncata in Dunare.

Anonim spunea...

dupa ce le-au distrus o lume, acesti caini blestemati, numiti romani, i-au manat pe daci, ca pe animale, sa le care piatra cu care si-au construit "civilizatia" de la ulpia traiana sau din alte locuri. Maretie, nu am ce sa spun! Intr-o zi va fi scos totul la iveala. Iar ziua aceea este foarte aproape.

cristi spunea...

Vai, vai...cata ignoranta la unii! Cum...latinule, urmas al legiunilor romane ce esti (asta tu o spui, nu eu), imi faci stramosii "betivi si alcolisti"(aici jignesti cam multa lume, nu crezi?).Italianule, fi giorrno si incearca sa te mai culturalizezi, nu de alta dar pamantul asta te tine ca si pe noi, urmasii dacilor! Si pentru ca absentem laedit, qui cum ebrio litigat, si totodata bonum vinum laetificat cor hominis (sunt consvins ca intelegi, doar esti urmas al latinilor),sa revenim la subiect:exact in aceeasi postura mai sunt vreo doua imperii! Ghici ciuperca?
Vreti sa stiti cum se va termina si cu astea, ce sunt oricum impotriva naturii?
Istoria ne invata!
Personal, vad istoria neamului ca pe o modalitate de prelucrare a caracterului, identica cu cea a fabricarii sabiei de samurai. Un material foarte bun, lovit de mii de ori pana rezulta o arma distrugatoare, invincibila, creatoare de istorie.
Va ramane esenta! Spirituala!Pura!Dacica!O mica parte din cele straine se va amalgama in sufletul nostru si va duce la imbunatatirea esentei, asa cum un otel de calitate devine si mai inalt calitativ prin aliere (nu in proportie semnificativa, circa 7-8% bineinteles)!
Citez:"cromul si manganul maresc rezistenta si calibilitatea otelului".
Va foarte multumesc.

Anonim spunea...

Nici albii din Africa de Sud nu au plecat in Europa dupa ce au pierdut puterea si sunt omoriti zilnic. Legiunile romane erau formate din barbati adevarati si dovada e cucerirea Daciei .Nici astazi nu se stie pina unde s-a intins Imperiul Roman. E posibil sa fi ajuns in Cehia pentru ca nu degeaba se folosea expresia ,,pascua romanorum''.Latinitatea ne da o unitate intre romanii din sudul si nordul Dunarii.

Unknown spunea...

Revista Focus (italieneasca) n°249 din iulie 2013 pagina 48
citez:
"ptr. romani virilitatea insemna sa seduci baieti tineri fara sa fi penetrat si sa faci dragoste cu femei.
Relatia cu " pueri" si " puellae" (adolescenti baieti si fete ) nu crea stupuare. In acelasi timp era interzis ca barbatii sa se culce cu alti barbati adulti."
Azi am spune: Binevenit in lumea PEDOFILIEI !

Unknown spunea...

Ma scuz pentru primul mesajul (trimis la ora pranzului fara a avea revista in fata ochilor).
Initierea tinerilor cu penetrarea de catre maestru era o obisnuita greceasca mult raspindita in Creta.

Anonim spunea...

Cultura latină nu era romană.era adusă din imperiu. Chiar fondatorii Romei au adus limba si cultura lor din altă parte în momentul migrării lor.cât despre bețivi,la Roma vinul servit plebei era diluat cu apă din ordinul oficialilor,pt că se bea mult .

Anonim spunea...

da, cultura latina a fost cea mai evoluata, insa aia a fost cultura NOASTRA! A dacilor. Noi eram cei civilizati iar limba latina de la noi a pornit! Romanii erau doar niste imitatori patetici, cruzi si nerecunoscatori a altor culturi/civilizatii.. in special a dacilor/tracilor, de la noi preluand si muzica si instrumentele muzicale.. si limba.. si arnamentul si hainele etc..
Iar de "betivi", afla ca romanii erau betivi, nu dacii. Romanii nici nu prea obisnuiau sa bea apa ci numai vin. Daci au baut si ei vin (ca toate celelalte tari), putin (nici nu aveau timp de betii si orgii ca romanii,.fiind ocupati cu munca campului si restul..), Burebista nevrand ca dacii sa mai bea deloc! Din cauza pericolelor multiple din jurul Daciei..ca dacii sa fie sobrii 24/7. Un fel de prohibitie gen Burebista.. instaurata cu ajutorul religiei caci cu logica planului susnumit nu avea succes la toti.

Iar sacrificiile umane la daci erau foarte rare si neexistente dupa anul zero. Romanii faceau sacrificii umane zilnic.. in masa si sute de ani..nu numai cu gladiatorii..damnatio ad bestias si uciderea sclavilor.. dar si in tarile pe care le masacra sistematic ca sa le jefuiasca.
Daca tu zici ca nu ti-e rusine sa fi urmasul legionarilor romani.. ok. Inseamna ca ori esti neinformat.. ori esti informat dar te identifici cu ei si cu faptele lor..
It takes all kind...

Anonim spunea...

Cel mai bun exemplu este berlusconi....

Sefora spunea...

Draga Anonimule de la ora 12,18,esti mandru ca esti urmasul Romei?si nu-ti este rusine ca faci parte din cultura latina?
Asa cum iti raspunde Daniel,am impresia ca te-ai ratacit pe meleagurile noastre dacice.Nu este ceva nou ceia ce vrea sa dezvaluie Daniel in emisiunea de pe Nasul TV.Este binecunoscuta decadenta si desfraul Romei si a Imperiului Roman.Si drept urmare toate imperiile ce se considera continuatorii imperiului Roma,sunt decazute si practica acelasi desfrau antic.Un exemplu: cititi la David Icke despre scandalul de pedofilie din Marea Britanie care se considera urmasi ai acestor romani.Este o caracteristica care-i uneste peste veacuri,cruzime,violenta si orgii sexuale.Cu ce te mandresti dumneata a fi urmasul legiunilor romane?Hai spune-mi si mie,spune-ne si noua.
O seara buna,Sefora

gabi spunea...

Frumoasa emisiune, felicitari! As dori insa mai multe surse de documentare, puteti oferi linkuri si o bibliografie minimala? Mi-as dori ceva de genul: sursa-capitolul/paragraful/citatul, o lista sintetica. Se poate?

Daniel Roxin spunea...

Nu se pot da intr-o emisiune prea multe astefel de detalii pentru ca ii pierdem pe telespectatori pe drum... :)

Anonim spunea...

Mare e gradina si ciudatii nu lipsesc de pe-aici, si inca sunt rezervat... se stie cat se intindea imperiul roman, se cunosc provinciile, limesurile, castrele etc.

Legionarii erau incartiruiti in castre si sezonier in tabere. Prin traditie nu se insurau, iar cand voiau femei si aveau liber, destul de rar, mergeau la bordelurile tinute de coloni. Cat priveste homosexualitatea in legiuni, daca e sa ne referim la scarbosenia asta, e o polemica lunga, in functie de perioade, imparati, toleranta comandantilor s.a.

Anonim spunea...

Imperiul roman, orice imperiu, orice societate de care am auzit, din trecut sau prezent sunt conduse de sus pana jos pe principiul supravietuirii teoretizat si implementat prin teoria supravietuirii celui mai puternic, implicit eliminarea celui mai slab cu derivate de genul economia "de piata" concurentiala, sclavagism, tehnologizare, razboi economic, razboi, etc. Nici una din cele de mai sus nu aduc fericire si nici nu se gasesc in Biblie. Totusi sunt aplicate cu program cu argumente de genul "asa-i natura" cu rezultate evidente. Fals, fals. Natura nu este asa, supravietuirea celui mai puternic//adaptat este o minciuna.

,Alexandru

Anonim spunea...

E jenant ca mai sunt uni printr.e noi ce se cred urmasi ai 'maretelor' legiuni romane! Ca unitatea asta limvistica si tot ce tine de noi ca neam si tara, sa produs la jucatu horei cu ivadatorii, in care mosi si stramosi, eminenti din fire, luau lecti de latina! Iar tinerele taranci si.au abandonat satele si catunele, venind in masa cu sutele si miile, stand la rand la insamantarea de primavara! Scz dar mai credibil e bazmul Lui Barba Albastra! :))

cristi spunea...

Foarte buna emisiunea! Ca de obicei eu pot sa le vad doar duminica dimineata, ai fost inspirat cand ai stabilit si ziua de duminica pentru transmiterea emisiunii!
Cele doua imperii de care am scris mai sus sunt SUA si SUE (in prezent doar UE). La americani elitele sunt cam toate pedofile (v. Bohemian Grove Club), iar prin SUE cam la fel. Inca nu au club dar au retele pe internet.
Doar sunt urmasele imperiului roman!

Daniel Roxin spunea...

multumesc1

MARIA MANU spunea...

INVADATORII ROMANI NU AU AVUT INTERESUL SI NICI CAPACITATEA DE A CIVILIZA POPULATIA DACICA .OBIECTIVUL LOR A FOST SA ANIHILEZE CONDUCATORII ,SA DISTRUGA CETATILE DACICE CULTURALE SI SPIRITUALE PENTRU A PUTEA FURA TEZAURUL DACIC,ARHIVELE SCRISE SI PENTRU A EXTRAGE TOT ZACAMINTUL AURIFER FOLOSIND DACII, TRANSFORMATI IN SCLAVI .PENTRU TOATE CRIMELE,NELEGIUIRILE PRACTICATE IN LUME, MAJORITATEA TARILOR JEFUITE DE EI II CONSIDERA STRAMOSI DEMNI DE LAUDA .CIT MAI MULTE EMISIUNI DOCUMENTATE .

ANONIM spunea...

TREBUIE SA SPUNEM RASPICAT, CU ARGUMENTE, NOI ROMANII NU SUNTEM URMASII UNOR BARBARI ,CARE SI-AU CONSTRUIT GLORIOSUL IMPERIU ,DISTRUGIND CIVILIZATII, FOLOSIND CELE MAI INFIORATOARE TACTICI DE RAZBOI.

Lorelei Gabriela spunea...

Stimate domnule Roxin...daca noi am fi fost "civilizati" de romani atunci de ce s-a ajuns sa deranjam cum am citit intr-un mesaj primit pe email destul de explicit si consistent: "ADEVĂRURI CARE DERANJEAZĂ, ATÂT LA MOSCOVA, CÂT ȘI LA ROMA
October 13th, 2011 admin Posted in Dacologie(5) | 1,338 views" cat si articolul citit pe http://basarabialiterara.com.md/?cat=61
un mesaj si articol care raspunde la multe actiuni de stopare a continuarii aflarii adevarului despre daci, despre cei care ne-au lasat acest pamant ciopartit de cei multi care ne-au ravnit si ne ravnesc singura noastra avutie, acest pamant/teritoriu numit acum Romania dar care in trecut purta numele de Dacia...oare de ce sa mi se ia acest drept universal de a-mi cunoaste stramosii...de a sti cine sunt si de unde vin...oare in ce istorici mai putem cred atunci cand ei se dezic de cei ce isi doresc recunoasterea identitatii prin eforturi de zi cu zi pentru a aduce lumina in acest intuneric in care am fost si suntem obligati sa traim...unde este adevarul?...unde este libertatea?...

Sefora spunea...

Buna ziua.
Doamna Lorelei Gabriela, nu ai inteles pana acum ca nu exista libertatea asa cum ni s-a spus prin sistemele de educatie si propaganda?Nu ai inteles ca adevarul este unul singur si trebuie sa-l aflam noi insine,nu ni-l dazvaluie nimeni.Intotdeauna "adevarul"dezavaluit de sistemele oficiale,de asa zisele democratii va fi un adevar prelucrat pentru a te indemna sa urmezi un drum:drumul celor care detin puterea si au in mana mijloacele de a obtine tot ce vor.
Si oamenii sunt vulnerabili.Isi doresc mult sa traiasca bine, la fel de bine ca in tarile unde se vorbeste despre un adevar,un adevar care este numai al celor care detin puterea si....Banul.
Din cauza banului omul este vulnerabil.Asa si cu istoricii nostri care ignora adevarurile ancestrale si care ies acum la suprafata.Banul ii ajuta sa traiasca in varful societatii,adevarurile ancestrale care ies la suprafata acum i-ar determina sa-si piarda avantajele obtinute prin ignorarea anumitor dovezi.
Si acum traim timpuri care ne arata ca libertate nu exista,exista doar concepte pe care le crezi sau nu le crezi si care te trimit pe drumul indicat de credinta ta.
Sa auzim de bine,Sefora

Anonim spunea...

Luptele cu gladiatori erau mai mult decit necesare pentru ca amenii sa nu ajunga niste soareci de internet cu burta si nebarbieriti de o luna.