vineri, 27 septembrie 2013

Anticele Tăblițe Cerate de la Roșia Montană


Anticele Tăblițe Cerate de la Roșia Montană - în această seară, pe Nașul Tv, de la ora 22:00 (în reluare sâmbătă, de la ora 22:00 și duminică, de la ora 11:00)

http://www.nasul.tv/

5 comentarii:

ile spunea...

...În urma transferului, Ministrul Economiei mai are participaţii integrale, majoritare sau minoritare la companii precum Romarm, Oltchim, Plafar, Carfil, Metrom, UM Cugir, UM Mija, UM Sadu, Uzina Automecanică Moreni, Pirochim Victoria, Avioane Craiova, Romplumb, Şantierul Naval Mangalia, IAR Braşov, Romaero, Şantierul Naval 2 Mai.

Pe lângă privatizări, Guvernul a promis de mai multe ori FMI şi Comisiei Europene că va lista la bursă pachete minoritare din Hidroelectrica (10%), Romgaz (10%), Transgaz (15%) şi Nuclearelectrica (10%).
http://www.gandul.info/financiar/fmi-a-aprobat-un-nou-acord-preventiv-cu-romania-11410074
ASADAR CARE CREDETI CA E INTERESUL CIOMISIEI PARLAMENTARE PENTRU ROSIA MONTANA?
INSA apar si celelalte stiri:
http://directproprietar.ro/SUA-Sute-de-mii-de-funcionari-se-pregtesc-s-intre-n-omaj-tehnic
http://2blackjack1.wordpress.com/2013/09/27/marile-puteri-ale-lumii-se-pregatesc-pentru-un-dezastru-masurile-ciudate-din-ultimele-zile-video/#comment-40588
Daca noi ne imprumutam la FMI in conditiile in care SUA se pregateste sa treaca si data asta cumva peste problema sau sa rupa problema in patru, crapa-i-ar capul caprei in patru cum a crapat piatra -n patru... Noi romanii ne imprumutam si vindem in acelasi timp, ca sa nu mai avem cu ce plati imprumuturile astea niciodata... Blestem si eu ca pot si zic sa vina o vreme cind nu va mai fi nici un rost sa platim imprumuturile astea pentru ca nu o sa mai avem cui, nici FMI nici UE,nici ONU nici nimic ...sa ramina in Europa numai niste oameni multuminti ca au apa si pamint in timp ce altii sa-si cauta prin buncare proviziile adunate ca hirciogii pe unde a intarcat mutu'iapa. IN GENUNCHI LA POARTA IMPERIILOR zice cineva la TV Imperiile se nasc paraziteaza si mor, important este sa nu moara si cei pe care-i spoliaza. ROMARM,OLTCHIM,PLAFAR-ce au in comun ele nu stiu!Pina si prelucrarea plantelor autohtone trebuie instrainata...

Marian spunea...

Buna seara,
M-ar interesa si pe mine sa stiu in ce conditii pot vedea NasulTv online, pe internet. Pe tvonline toolbar (internet explorer),nu este trecut acest post de televiziune, si am cautat si pe Mozila peste tot, si nu am gasit nimic, decat inregistrari din zilele precedente.
Se poate vedea live pe internet acest post de televiziune?
Multumesc anticipat.

Daniel Roxin spunea...

In dreapta siteului nasul.tv aveti optiunea de LIVA. Uitati-va mai atent!

un curios nelinistit spunea...

Oare tablitele de la Sinaia nu s-au facut tot in acele timpuri, cu aceeasi tenologie? Probabil ca tablitele de ceara au fost numai niste matrite(?) dupa care s-au turnat in aur, pt. ca niste "documente fiscale" si "evidente contabile" ce trebuiau sa ajunga la imparatul Romei nu puteau rezista pe ceara, asa ca matritele probabil au ramas in mina.
Ca sase reapuzeze tablitele de la Sinaia au trebuit matrite. Din ce? Din lemn?Aurul din care au fost initial turnate e prea fin ca sa fie turnate in matrite de lemn. Nimeni nu poate face o legatura intre tablitele de la Rosia Montana si cele de la Sinaia? Exista o legatura? Ce spun lingvistii?istoricii?

Daniel Roxin spunea...

Nu exista nicio legatura!