luni, 16 septembrie 2013

CONSPIRATIA TACERII DE AUR: B1 TV, RMGC si PIATA UNIVERSITATII


Daca Antena 3 tace despre cei 25.000 de romani din Bucuresti care au protestat duminica impotriva mafiei politice transpartinice care jefuieste Romania de 23 de ani, e de inteles. Turnatorul Felix, puscariabilul Felix, e santajabil si e in guvernarea mafiota!

Daca RTV nu transmite nicio imagine din Bucurestiul celor 25.000 de romani in strada, e explicabil. Sebastian Ghita, mogulul-patron al RTV isi face concediile cu Ponta, are contracte de milioane de euro cu guvernarea Ponta, e apropiat de SRI-ul condus de George Maior, omul care l-a nasit pe Ponta.

Dar atunci cind B1 TV TACE, abia atunci intelegem ca avem de a face o conspiratie uriasa impotriva interesului national. E simplu, o sa intelegeti.

1. B1 Tv a fost construit de catre echipa mea, in 2001, ca o televiziune anti sistem ticalosit. Timp de 10 ani, cit am condus B1, am fost impotriva dictaturii de tip Nastase, am dezvaluit mari afaceri de coruptie, de la privatizari dubioase de tip Petrom pina la chiriile parlamentarilor nesimtiti, matrapazlicurile Loteriei Nationale sau confiscarea Balconului Operei din Timisoara de catre Geoana-Crin-Johannis. Ca sa nu mai amintesc ca NASUL a fost singura entitate media care a transmis live Revolutia de la Chisinau. Sau momentul 2009 cind toate televiziunile au inversat procentele celor doi pentru Presedintie, Basescu si Geoana, si au trimis romanii la culcare, in mod fals si viciat, cu prezidentul Geoana.

2. Atunci cind B1 Tv a fost cumparat de Sorin Oancea, inca asociatul lui Dan Voiculescu in Antena 3, acest Oancea fiind puternic sprijinit de catre Elena Udrea, am renuntat la actiunile mele, 30%, si am preluat intreg brandul NASUL, cu arhiva de emisiuni cu tot si am incercat sa construiesc 10 TV impreuna cu Teszari, omul pe care il cunosteam din 1992 si cu care mai colaborasem la inceputurile RCS-RDS.

3. Daca relatia mea cu Teszari nu ar fi fost torpilata de intreaga gasca politica transpartinica, astazi Romania ar fi avut cea mai puternica televiziune regionala, acoperind 6 tari. Udrea si Oancea ne-au sapat puternic!

4. Tandemul Udrea-Oancea s-a rupt in momentul in care sponsorii Elenei Udrea au intrat la puscarie sau nu au mai vrut sa cotizeze la B1. Oancea, asociatul si pupilul lui Voiculescu, s-a refugiat in bratele lui Ponta si brusc au inceput sa curga lingourile de aur de la Rosia Montana Gold Corporation, B1 si RTV fiind “campioanele” banilor de publicitate, conform Pagina de media, Obae!

5. B1 TV e la 300 de metri de Piata Universitatii dar nu a vazut mitingul celor 25.000 de romani decit prin “ceatza”. In schimb a vazut “minunile” lui Ponta de la Rosia Montana, iata stirea de pe site:
“Cei 33 de mineri blocati in subteran la Rosia Montana au iesit la suprafata duminica seara, cu lacrimi in ochi, dupa ce au discutat cu premierul Victor Ponta”.
Pe prima pagina a site-ului B1 nu exista stirea despre, nu 33, ci 25.000 de oameni din Piata Universitatii!

6. B1 confirma ca exista o “conspiratie a tacerii de aur” din care face parte. Nu inteleg de ce?! Pai nu avem cel mai cinstit guvern din istoria Romaniei, cum a zis Ponta?! Pai nu avem cel mai mare proiect de interes national promovat de premier, dar negat ca deputat?! Pai nu avem Gold Corporation ca singurii care au bani si expertiza, ca deh, statul roman e si prost, nici nu poate sa faca rost de bani si nici nu are specialisti?!? Compania Gabriel Resources are zero experienta in exploatarea aurului, Rosia Montana fiind primul proiect al companiei!!!

Daca B1, televiziunea care a fost cea mai libera intre 2001-2010, TACE, minte si dezinformeaza prin omisiune, in loc sa transmita corect cea mai mare manifestatie civica de dupa Piata Universitatii 1990, inseamna ca avem de a face cu o asociere de tip mafiot intre corporatism lacom, premier tradator de tara si subminator al economiei nationale si presa vinduta.

Imi e rusine de ce face B1 TV! Daca eram un biet si umil “nas”, pe acest post, mi-as fi dat demisia imediat si numai dupa ce as fi transmis informatii despre adevarurile si realitatile din Piata Universitatii.

B1 TV si RMGC, aceeasi mizerie! REVOLUTIA continua, NASUL TV transmite in direct! Cu orice riscuri!

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru 

10 comentarii:

Anonim spunea...

Trebuie sa avem curajul sa gandim mai mult decat adversarii nostri, fara a ne sminti. Va trebui sa fim mai dibaci decat ei, sa ne maturizam rapid si sa credem in victorii. Ele vor veni. Cei care stim despre ce este vorba si simtim ca suntem stapani pe situatie trebuie sa lamurim cat mai multi oameni, nu este de ajuns ca suntem mai multi ca la inceput, trebuie sa fim foarte multi. Trebuie sa fim tenace, adica razboinici, nu niste mutunachi care isi hranesc cand si cand curiozitatea; desi a fi bine informati va trebui sa fie, de-acum, o conditie.

Anonim spunea...

Da Doamne Romanului mintea cea de pe urma,trebuie sa se trezeasca toti romanii din somnul de lincezeala si nepasare ca se imntimpla la noi ACASA, ne fura niste pirliti veniti de nu stiu unde paminturile, Pina si mortii nu mai au liniste in morminte unde am ajuns oamenii buni ? suntem in pragul deznadejdii iar unii mai stau nepasatori?

sin levantin spunea...

Fii atent Roxine (și interesează-te!):

Gold nici nu s-a gîndit să facă ceva la Roșia. În înțelegere cu politicienii au tărăgănat întenționat lucrurile pentru ca în final Statul român să ajungă în instanță, să piardă, iar din miliardele cîștigate să-i răsplătească pe șpăgarii autohtoni. Și gata.
Nu se va mișca nimic la Roșia. Protestatarii se vor liniști, Goldul și politicienii vor lua lozul...va fi liniște...

ile spunea...

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/Dezvaluire-incredibila-Afla-care-este-COMOARA-NEsTIUTa-zace-ROsIA-MONTANa-463503.html#ixzz2f5E3Rq1f
Dupa cum zicea un om batrin si narod:La un viol daca strigi prea tare s-ar putea sa se transforme in HEXORAL...Deci intre atitea scenarii apare TELUR= chichita importanta mai pretios ca aurul si apare si in acelasi timp chelia lui BASESCU= care vorbeste despre 15 mii de oameni care trebuie intrebati si respectati..de catre paralamentul ROMANIEI. Este posibil ca SIN LEVANTIN SA AIBA DREPTATE. Repet citeva din povestile vietii noastre: ALEGEREA= se ia modelul din FAT FRUMOS SI ILEANA COSINZEANA- pana de paun ,daca o vei lua te vei cai daca n-o vei lua iarasi te vei cai...Alta :Omul sfinteste locul. Daca locul e populat cu oameni afurisiti, locul acela greu poate fi destelenit se pirjoleste toamna iar in primavara poti planta ce vrei tu. De multe ori ca sa slavezi satul trebuie sa-l distrugi. Batrinii nostri isi ardeau satele in calea navalitorilor si ei se refugiau in paduri pina treceau hoardele. O forma de salvare.
Presupun ca guvernantilor nostri li s-a pus 'sula aia a lui ILIESCU de prin anii "90 " in coaste de catre FMI si au trebuit sa joace frumos cum li se spune insa au tot taraganat lucrurile fiind si derapaje incomplet controlate determinate de lacomia unora(SOVA PLUMB PONTA)Interesant este ce a spus PONTA minerilor pentru a-i convinge si cum au iesit asa repede din mina. A afcut o vraja,le-a dat bani sau i-a amenintat cu ceva mult mai groaznic decit munca cu nasu-n cianura.
Eu vad zilele acestea niste miscari:atentatul de la Washington, azi Marina Statelor Unite confirma ca 11 persoane au murit si alte 12 au fost ranite, ONU a dat mai devreme raportul despre gazul sarin folosit in SIRIA... INTREBAREA ESTE CINE VREA MAI TARE SA FIE RAZBOI AVIND CA PRETEXT SIRIA: SUA SAU RUSIA?
Atunci ma intreb eu din nou ce a putut sa spuna Ponta minerilor? De ce Basescu devine dintr-o data ingrijorator de impartial, si se gindeste si la demonstranti? Se inclina cumva balanta spre EST ? Guvernantii nostri nu mai vor sa pupe miliardari occidentali si se vor orienta spre MILIARDARII din imparatia lui PUTIN?
Ceata dezinformarii este deasa. Important este sa salvam padurea, nefiind ca acela care nu a vazut padurea din cauza copacilor. Tara e importanta,pamintul e important oamenii sint importanti? Spiritul e mult mai important si daca salveaza pamintul are cine sa-i dea viata si sens.
Poporul asta a ajuns al lui Mercador.ro(sa-ti vinzi de prin casa ca sa cumperi ceva nu sa muncesti ca sa-ti cumperi ceea ce vrei) sau Provident(pica para malaiata in gura lui natafleata apoi natafleata da si pielea de pe el ca sa pleteasca pentru un lucru de nimic care poate nici nu-i trebuia cu orice pret).
Sa ne miscam temeinic dar cu grija, pentru ca itele treburilor in Romania sint tare incurcate.

ile spunea...

http://stirileprotv.ro/stiri/international/cnn-focuri-de-arma-intr-o-unitate-militara-din-washington.html
iarasi o inscenare cu iz posibil jihadist contrafacut(ca parfumurile ieftine facaturi).Eu nu cred ca un terorist se apuca sa -si omoare colegii din dragoste fata de... sa zzicem SIRIA. Daca are pregatire in scoala CIA sau inca o agentie adevarata...Si Mossadul ar putea fi partas, cum ar veni ca prietenia si intelegerea intre cele 2 mari puteri labartate pe harta lumii sa fi enervat statul mic si ambitios _ISIS-RA-ELY. Eu nu cunosc spioni nici teroristi de aproape, insa stau si ma uit cum lupta oamenilor este intrecuta de ceea ce le da natura tuturor.(nu mai fac gesturi obscene si nici nu mai vorbesc urit de cind am vazut ca blestemele pe care le arunc in eter chiar se indeplinesc)
am citit si singurul comentariu de pe pagina STRIRLE PROTV: Dani (16.09.2013, 17:40)
ma doare-n ......
ZIC SI EU SA RETINETI ACEST ASPECT SA VEDEM IN CONTINUARE CE MAI COACE OMENIREA.
IN REST TREBUIE RETINUTE NUMAI ASPECTELE IMPORTANTE SI ROSIA MONTANA ESTE CEVA CARE TINE DE IDENTITATEA ROMANILOR, CA ROMANI LOCUITORI AI ACESTUI PAMINT, NU SINT NISTE VENETICI DE PESTE OCEAN...

Anonim spunea...

Domnule Radu Moraru,

transmiteti imaginile de mai jos din ora in ora pe nasul tv sa vada toti romanii si seara la ora 20 inainte de emisiunea nasul tv:

Atentie la Rosia Montana! Priviti exploatarea miniera de la Rosia Poieni

http://www.youtube.com/watch?v=bgbAHrYqZVg

Anonim spunea...

In privinta RM, credca ceea ce se urmareste defapt este secarea resurselor Romaniei.
De ce?
Primadata imprumuti o tara, apoi te asiguri ca nu mai are resurse ca sa ramburseze suma imprumutata.
Rezultatul?
Cu siguranta Suveranitatea Tarii devine patrimoniu de companie privata (gen FMI),iar ce se naste pe aceste meleaguri cu siguranta se va numi sclav.

un pic anonim spunea...

E bine ca Nasul da la tv.ul lui imaginile. Dar sa te asociezi cu Teszari...e jenant. Sa fii basist e jenant. Din pacate e jenant aproape orice in momentul de fata. Aceasta batalie de a te lipi de tinerii curati si frumosi, sa faci capital de imagine...e jenant. Si nasul face un joc ciudat.Il pot asigura ca nu va tine. Dar pentru moment...e bine. Macar aflam de la el ce se mai intampla.Sunt interesante si documentarele pe care le da pe post. Dar atunci cum sa fii cu unul care a fost purtatorul principal al afacerii pana acum 1 an. Incurcate sunt caile tradarii. Chiar ca trebuie o curatenie generala...dar putin mai incolo, dupa pedeapsa pe care o meritam din plin!!! Sau poate ne salveaza acesti frumosi copii?

Daciana spunea...

Domnule Roxin, faceti, va rog, o emisiune la Nasu TV depre tablitele cerate de la Rosia Montana.Acolo unde se poate, oferiti si imagini si date suplimentare despre locul unde se afla multe dintre ele azi, in Ungaria, Austria si Germania, cum au ajuns acolo si de ce nu sunt restituite statului roman.Acelea nu sun numai atestate ale activitatii miniere la Rosia Montana acum 2000 de ani ci si ale prezentei noastre neintrerupte pe acest teritoriu. Va multumesc! http://adevarul.ro/locale/alba-iulia/6-februarie-131-data-s-a-zgaraiat-certificatul-nastere-rosiei-montane-1_5237eceec7b855ff5690985e/index.html

Anonim spunea...

Am sa va spun de ce Romania trebuie terminata,este bogata,este leaganul civilizatiei europene,vorbeste limba primordiala si mai este inca populata de niste oameni usor de manipulat adica-ta-lea din neamul lui tandala,tantalai de prosti.Nu va luati dupa aparente,mergeti la sate ,in orice colt al Romaniei va veti intalni cu un fenomen ucigator de tragic ,sate depopulate,pamanturi lasate in paragina,batrani care-si plang neputintele si copii exportati in toate colturile lumii pentru un pumn de arginti.Revolutia de fapt a fost pusa la cale pentru aducerea Romaniei in pragul falimentului economic,moral,cultural,demografic pentru ca i se pregateste un viitor maret.Dupa ce populatia de origine romana se va micsora destul de mult pana a nu mai conta ca factor de decizie si cresterea in progresie geometrica a populatiilor alogene in special tiganii si cand acestia vor deveni majoritari acestia vor incepe sa moara pe capete pentru ca nu ei vor fi viitorii romani ci EVREII,Romania este scris sa devina adevaratul Ierusalim ,dar nu populata cu romani ci cu evrei.Acum intelegeti de ce inca de pe vremea lui Eminescu evreii i-au dorit moartea deoarece le aflase intentiile,si nu l-au iubit ci l-au prigonit in toate regimurile .Romani este bine ca demonstrati pentru Rosia MOntana,dar faceti din ea clipa de trezire la viiata,de trezire la realitate,de 24 de ani sunteti mintiti cu nerusinare de toti politicienii care v-au vandut excrocilor care incet ,dar sigur vor pune mana nu pe Rosia Montana ci pe ROMANIA,iar voi veti fi cei care prin prostia voastra veti executa planul destul de minutios pregatit inafara tarii voastre.Doamne da romanului mintea de pe urma!Ca fapt divers va spun ca Adrian Nastase in guvernarea lui a redat cetatenia la 500 000 de evrei,iar mai zilele trecute Ponta a semnat la Berlin un act prin care sunt date inapoi proprietatile gernanilor nazisti.Nu mai traiti cu iluzii ca guvernantii va vor binele uitati-va in actele lor de nastere ca nu prea sunt romani ,iar cei ce sunt romani sunt ori prea prosti ori usor de cumparat.Romani luati-va soarta in maini si transformati demonstratiile pentru salvarea Rosiei Montane in salvarea spiritului vostru multimilenar .Intoarceti-va cei care sunteti plecati in strainataturi si cresteti rapid natalitatea.Pana nu va avea fiecare familie de romani cel putin 3 copii nu aveti nici o sansa,altfel soarta Romaniei si a poporului roman este pecetluita.Intoarceti-va la sate ,asa cum spunea Lucian Blaga ,,eternitatea s-a nascut la tara,,.Arenie Boca, Arsenie Papacioc,Iustin Parvu va pot fi calauze prin intunericul care vi se pregateste.Doamne ocroteste-i pe Romani!aaron