joi, 12 septembrie 2013

DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre afacerea Roșia Montană!!!


"Turbatul de Iliescu își pune ciracii să fluture „pericolul legionar“ în contextul în care protestele legate de Roșia Montană au devenit un simbol iconic tratat cu atenție la nivel mondial. Răzvan Theodorescu, sluga umilă a lui Ion Iliescu reînvie mitul bolșevic al „legionarilor“ și bagă tema „extremismului“ la înaintare ca în iunie 1990 pentru a instrumenta și justifica o eventuală reacție în forță la adresa protestatarilor împotriva amicilor lui Iliescu de la Gold Corporation. La o emisiune tv recentă, academicianul de serviciu al cârpei kaghebiste, Răzvan Theodorescu, a început să fluture „steagurile verzi“ invocându-l pe Corneliu Zelea Codreanu.

„Este un început periculos, foarte periculos, de mișcare anti-sistem. Este ceea ce, în ciuda precarității politicienilor de astăzi, România nu merită. Esența democrației adevărate sunt partidele. Astea sunt cele care dau sens democrației. Actualele partide politice reprezintă poporul român. A nega sistemul de partide care sunt esența democrației este un lucru extrem de periculos. Trebuie să fim extrem de atenți cu aceste acțiuni. Oamenii se adună acolo dintr-un principiu al aglutinării. Nu există o doctrină care să-i unească. Nu sunt totuși toate condițiile la noi în țară la momentul de față ca să se creeze așa ceva. În momentul de față, privind foarte obiectiv lucrurile, în România asistem la o panoramă. Normal că acești tineri au o lehamite. Doamne ferește ca această lehamite să ducă într-o mișcare politică extremistă. Din fericire, această mișcare nu are un lider carismatic. Ar fi o adevărată nenorocire să apară un Zelea Codreanu în momentul de față“, a spus Răzvan Theodorescu.

Iliescu și a sa gașcă de criminali n-au ezitat să meargă încă mai departe, scoțând nu doar „primejdia legionară“ de la naftalină, ci și minerii. De data asta mineri reali, aduși împotriva unor fictivi legionari, ca și pe vremuri.

Isteria lui Iliescu a determinat aducerea în Capitală, de către PSD a unor cete de mineri cazați la Hotel Phoenicia din București, care ar fi urmat să fie proiectați împotriva tinerilor de la Universitate. Un scenariu scelerat care ar fi putut readuce Capitala la demența zilelor negre ale Mineriadei din iunie 1990.
„Contactat de reporterii observatorulph.ro, Cristian Albu, președintele sindicatului Viitorul Mineritul din Roșia Montană (SVM), nu neagă informația conform căreia colegi de-ai lui s-au aflat săptămâna trecută în București pentru a protesta.“

Demență curată, decizia liderilor PSD de a încerca o astfel de mișcare sinucigașă. În ce mă privește abia aștept să văd din nou mineri la București, nu de alta dar acum am depășit de mult etapa flower power și a încasatului din anii 90.

S-a mai declanșat și un alt gen de mineriadă, o mineriadă de presă. O adevărată sarabandă mediatică s-a iscat în ultima vreme, ținta fiind minarea legitimității și credibilității protestelor împotriva exploatării aurului românesc de către Benz Steinmetz, Paulson, Soros, acesta din urmă un bun prieten al lui Ion Iliescu, cel care a pus piatra de temelie a Fundației Soros, la braț cu controversatul speculant.

După ce ani de-a rândul activiștii Fundației Soros au protestat față de cianurile Roșiei Montane, după nenumărate acțiuni „verzi“, după ce Fundația Soros a cerut oficial desecretizarea contractului de concesiune dintre statul român și Gold Corporation, după modelul desecretizării contractului cu compania Sterling, pentru hidrocarburile din Marea Neagră s-a aflat că miliardarul speculațiilor George Soros a intrat și el în afacerea aurului. Cinismul întregii povești dă măsura acțiunilor „dezinteresate“ și „filantropice“ derulate de psuedo-activiști ai mediului, membri ai „societății civile“ stipendiați de „rechini“ de tipul Soros sau Mark Rich, alt personaj apropiat de Soros implicat în afacerea aurului dacic.

Presiunile făcute de Soros prin amploaiații săi pentru blocarea exploatării de la Roșia Montană s-au dovedit doar giumbușlucuri prin care „filantropul“ încerca să intre în acționariatul Gabriel Resources. George Soros a intrat, ca acționar indirect, prin Newmont Mining, care deține circa 20% din acțiuni, aceasta ocupând poziția a doua la nivel mondial în rândul companiilor de exploatare a aurului.

Mineriada mass-media, fandaxii și dezinformare cu toptanul

Deși se cunosc mânăriile lui Soros foarte bine, deja, se ventilează de către binevoitori evident finanțati de Gold Corporation tot felul de scenarii abracadrabrante cu privire la manifestările de protest, printre altele că însuși Soros ar fi în spatele tinerilor adunați seară de seară pe străzile Capitalei dar și în multe alte orașe ale României într-una dintre cele mai semnificative demonstrații anti-sistem din ultimii ani.

Un site de-al iubitului amic și vecin din Primăverii al lui Ion Iliescu, este vorba de inegalabilul contorsionist Vladimir Tismăneanu, un ipochimen cu o coloană extrem de elastică, lansează încă și mai teribile scenarii. Nici mai mult nici mai puțin Roncea, adică io, împreună cu Putin personal (da chiar așa Vladimir Putin!!) suntem în spatele protestelor. „In fruntea protestelor de la Bucuresti stateau anarhisti, filorusi si comunisti. In Brasov, legionari. Sa mai spuna cineva ca extremele nu se pupa sau ca protestatarii, de la cei mai cool hipsteri pana la cei mai penibili legionari nu sunt masa de manevra pentru interesele celor care finanteaza miscarea de ani de zile. Organizatorul are intr-una din poze un tricou cu Eurasia lui Alexandr Dughin (ideologul lui Putin), deci face parte din grupurile legionare create si intretinute de Rusia in Romania alaturi de Roncea si prietenii“. Foarte tare. Deci legionarii au reînviat și în verbiajul lui Răzvan Theodorescu și în visele umede ale caraghioșilor așa ziși de dreapta frântă care lansează și amplifică teme dragi lui Ion Iliescu.

Se practică la greu dezinformarea gri, prăfuirea, amestecându-se într-un melanj aiuristic fansamagorii și date reale, cu privire la vechi șmenari abonați la banii de la Soros, Vîntu etc, cum este un Mircea Toma, sau micro-securiști de la SNSPA, din solda lui Pârvulescu, gen Claudiu Crăciun „spontanul“ băgat în față de echipa lui Hrebenciuc la mânăria protestelor organizate de PSD în ianuarie. Trebuie să fii foarte dus cu capul pentru a crede că zeci de mii de oameni pot fi plimbați pe străzi cu săptămânile de astfel de circari ai societății în civil, creați de instituții și ținuți în brațe de servicii, nu neapărat de la noi. Remus Cernea și ceilalți ipochimeni ce fac parte din gășculițele stângiste sponsorizate de alde Soros încearcă ca de obicei să achiționeze frimituri de imagine publică tocmai pentru a-și menține conexiunea la pușculița cu bani. Sunt niște amărâți de profitori care au o forță de convingere invers proporțională cu sumele de bani pe care îi încasează.

Blocarea exploatării de la Roșia și nu numai este legitimă din orice unghi de vedere ai privi tema fie și dacă ne gândim că unul dintre principalii susținători ai celor de la Gold este Ion Iliescu, un ticălos care a probat apetența pentru distrugerea și demantelarea patrimoniului românesc.

Între timp ies la iveală noi probe ce demonstrează cât de penală și de ticăloasă este întrega afacere de la Roșia Montană. Rise project a dezvăluit contractele inițiale, cu totul și cu totul la marginea legii, pe care s-au întemeiat proiectul Gold Corporation.

La originea șmenului de la Roșia Montantă se află un taximetrist din Australia condamnat pentru trafic de droguri, Frank Timiș, care a devenit ca prin minune un „investitor strategic“, de fapt acesta fiind un paravan pentru bandiți la nivel mondial, cum era Mark Rich, șeful lui Soros, practic. Între timp Mark Rich a decedat dar rețelele au rămas active și-și fac treaba. Fundatiile lui Marc Rich sunt conduse de Avner Azulay, unul dintre „locotenenții“ magnatului ce a facut parte din conducerea Mossad. În iunie 1997, una dintre companiile controlate de Rich, Glencore AG, face un parteneriat strategic în România. Asociații lui Rich erau Dan Voiculescu și Stefan Margineanu (fost ofiter DIE ), patron în industria metalelor. La sediul companiei lui Voiculescu, „locotenentul“ lui Rich, Willy R. Strothotte, anunța perfectarea consortiului Glencore-Grivco-Metanef (firma lui Mărgineanu). Trioul punea la bataie 650 de milioane de dolari pentru privatizări în Romania în petrol și metalurgie feroasă și neferoasă.

Grija pentru neferoase a lui Voiculescu, de acum, are rădăcini puternice în trecut. Întreg aliotmanul care s-a pornit împotriva protestatarilor este strâns legat de interesele Gold Corporation și a rețelei Steinmetz, Paulson, Soros.

Zilele trecute, Toni Greblă un lider PSD strâns conectat cu clanurile țigănești din Craiova, îi făcea proști și tâmpiți pe manifestanți, la o televiziune pesedistă, cu ură în priviri și spume mici și verzi la bot. De ce atâta ură la adresa tinerilor din stradă? Simplu pentru că Toni Grebla, este un vector direct interesat deoarece el este cel care din postura de șef al Comisiei juridice a Senatului, a promovat in iunie 2009 proiectul legislativ de modificare a Legii minelor 85/2003 în vederea eliminarii dificultatilor judiciare intampinate de RMGC - avize de mediu, avize de urbanism, anularea sau invalidarea acestora, certificate de descarcare de sarcini arheologice, exproprieri, lipsa de finantare a autoritatilor centrale sau locale, etc. Cât o fi luat Greblă pentru o astfel de mișcare de filotim?

Cum spuneam și cu altă ocazie întreaga clasă politică a fost și este direct implicată în distrugerea României iar cianura de la Gold este ca un fel de revelator – scoate la iveală fețele hâde de sub măști. Rictusul de ură și vociferările disperate și scrâșnetele ciracilor lui Ilici, ascunși sub diferite măști, arată că forța manifestărilor anti-sistem chiar i-a scos din minți pe cei care acum flutură din nou, ca în anii 90, poveștile cu „legionari“.

Tuturor tinerilor care se adună la proteste le adresez un sincer salut legionar: Keep up the good work!"

George Roncea

24 de comentarii:

Anonim spunea...

Sa ii fereasca dumnzeu sa apara nou Antonescu sau un Codreanu. Si stati linistiti ca o sa apara! Suntem inca multi urmasi ai neamului dac. Oameni care iubesc aceasta tara.

D. Pavel spunea...

"Ar fi o adevărată nenorocire să apară un Zelea Codreanu în momentul de față“, a spus Răzvan Theodorescu.

Eu spun: ar un dar de la Dumnezeu sa apara un Corneliu Zelea Codreanu al zilelor noastre care sa aiba in suflet si in gindire sloganul: PATRIA INAINTE DE TOATE! si AFARA CU LACUSTELE MONDIALE DIN TARA! Cred ca este deja printer protestanti!

Unul este sigur Eugen David!

un pic anonim spunea...

E bun Roncea, si fratele lui! Excelent articolul! Asta este razboiul, unul adevarat si care acum a iesit la suprafata...acum se vede de ce suntem unde suntem si tarisoara noastra arata cum arata! Superb cum ies toate la iveala, ce increngaturi, ce mojicii, ce TRADATORI! Nu vor sa inteleaga ca s.a terminat. Acum sau putin mai tarziu tot acolo vor ajunge! La judecata noastra sau la judecata lui Dumnezeu, CEL in a carui existenta ciracii astia nu cred. O intrebare retorica: acum credeti sau nu in teoriile conspirationiste? In toata splendoarea se arata in acest caz. Soros se finanteaza impotriva lui Soros, Voiculescu lupta impotriva lui Voiculescu,toti lupta impotriva lor insasi...ce schizofrenici! Nu mai tine vrajeala! Inainte sa va piarda, Tatal Nostru v.a luat mintile!!!
HUO jigodiilor!

Sinel Tudosie spunea...

Am scris zilele trecute pe pagina mea despre mizeriile expuse de un jurnalist de la DC News, referitor la manifestantii de la Universitate. Concluzia este una singura:daca te doare de Romania esti ori extremist,ori nostalgic ori, asa cum ati semnalat d-voastra,terorist.In schimb,vanzatorii de tara pozeaza in adevarati patrioti.

D. Pavel spunea...

IMPORTANT DE STIUT:
In sfirsit si “Adevarul” publica un articol preluat din The Guardian despre “omul nostru de afaceri” israelian (numai din astia ne-au adus Rroman si Iliescu in tara) Beny Steinmetz care este acum in atentia autoritatilor elvetiene dupa tunul din Guinea (fosta franceza si cu “democratie fragila” ca si in Romania; adicatelea: cu spagari guvernamentali).
Firma lui Beny Steinmetz (BSGR = Beny Steinmetz Group Resources) este in spatele lui Gabriel Resources si Gold Corporation! (acestea au fost trimise de aceste LACUSTE MONDIALE doar la inaintare; sa pregateasca infrastructura, deoarece ele NU au capital social pentru intregul proiect).
Citeste:
http://adevarul.ro/news/eveniment/razie-locuinta-principalului-actionar-gabriel-resources-1_52318994c7b855ff56749e9d/index.html#
Interesant sau nu – tot din The Guardian – un partener a lui Beny Steinmetz, Frederic Cilins a fost arestat de FBI in orasul Jacksonville, Florida, USA (Ponta si-a facut concediul tot in Florida; si posibil ca tot aici sa-si fi luat si spaga mare de tot! zeci de milioane de dolari!!!), dupa ce arsese unele documente compromitatoare si, ar putea sta in arest pentru 20 de ani! (distrugere de evidente).
Citeste din The Guardian (este in engleza):
http://www.theguardian.com/world/2013/apr/16/fbi-arrest-bribery-10bn-mountain
Toate acestea explica groaza lui Ponta si a celorlati spagari din 1995 incoace, asa cum arata titlul articolului de mai sus!
Cred cu tarie ca mafia LACUSTELOR MONDIALE aduse de catre alogenii: Iliescu, Roman, Razvan Teodorescu, etc, etc (toti cu singe khazar si cititori de Talmud) dupa 1990 pentru distrugerea Romaniei si a romanilor va iesi la iveala! Sper ca toti sa infunde puscariile comuniste care au fost tot creatia acestor LACUSTE MONDIALE cu sprijinul securitatii si ai activistilor de partid tradatori de tara!
PS. “Ecuatia” / intelegerea in 1990 intre LACUSTELE MONDIALE si securitate cred ca a fost:
NOI (LCAUSTELE MONDIALE) va dam puterea in Romania, voi ne dati: bancile, fabricile si resursele naturale! CLAR CA BUNA ZIUA!

un cititor pasionat al presei spunea...

http://www.realitatea.net/gusa-despre-rosia-montana-contract-dezastruos-pentru-statul-roman-colportat-pentru-un-joc-bursier_1269146.html

Dupa ce si-a spus parerea, Gusa a fost facut "antisemit" !!

http://www.realitatea.net/rosia-montana-lobby-canadian-si-american-la-nivel-de-ambasadori-pentru-gabriel-resources_1269172.html

Spirit Liber spunea...

Eu i-am vazut pe cei de la Noua Dreapta, urmasii legionarilor, intr-un oras montan important.Au simbolul cu verde si am crezut ca e ceva de ecologie si m-am dus sa vorbesc cu ei.Frumos a fost ca erau si maghiari si cand i-am zis ca prezenta lui arata ca e un maghiar normal la cap a inceput sa rada si mi s-a spus ca e chiar unul din initiatorii proiectelor pozitive.Ei au mers intr-un mars prin oras si au impartit pliante.Acum eu reclama nu am in intentie sa fac ci doar sa arat ca acei urmasi (sau cine sunt ei, simpatizanti unii) nu stau degeaba.Atrag atentia ca si tine, Daniel, si ca multi care vor lucruri bune, asupra mizeriilor de peste tot.

Spirit Liber spunea...

Scarburi, cum imi place mie sa zic la misto.Adica o scarba, doua scarburi.Limba noastra spune tot ce arata cuvantul, cand iti e scarba, de fapt iti vine sa vomiti si ametesti.Aceste reactii normale vin cand simti un miros neplacut sau vezi ceva neplacut.Reactia este in abdomen si vine din abdomenul acestor creaturi venite de dincolo de ce e bun.Scarburile trebuie aruncate pentru ca asa se face cu orice fel de gunoi, altfel gunoiul nearuncat infesteaza, aduce microbi.

Spirit Liber spunea...

Auzi tu, Daniel, am zile multe de cand ma intreb, ce-ar fi sa-i aruncam noi pe astia toti de pe scaune si din vietile noastre: tot ce inseamna parlament, guvern si basinescu si toate jegurile astea, ca eu m-am saturat total si definitiv de ei!Daca aia din Islanda au reusit pe noi nu ne-o ajuta Dumnezeu sa aruncam tot si sa facem curat???!!!
Sa facem asta intr-un mod in care sa nu poata sa aiba nimeni niciun motiv de agresiune asupra noastra ca stat, intr-un mod clar, horatat, total plin de putere si definitiv.

Stoian Ioan spunea...

Da este nevoie de o miscare nationalista dar pasnica si fara dorinta de razbunare ci doar de dreptate si cu un motou precum cel al generatiei 1970, de ofiteri ai Armatei Romane condusa de domnul general Mircea Cheleru la intalnirea de 40 de ani de la primirea gradului de locotenent; " Poporul este Dumnezeul meu iar icona la care ma inchin este Romania"

Andreea spunea...

ma bucur foarte mult sa citesc acest articol care ne face dreptate noua, celor din piata, dar am o intrebare: de ce nu ies in strada toti, dar absolut toti, cei care chiar sustin aceasta cauza, cei care posteaza comentarii, cei care ne-au aplaudat de la ferestre duminica trecuta, la mars? dupa cum spunea Cozmin Gusa, analist politic, comentand conferinta de presa imbecila a lui Ponta si Sova, 20 000 de oameni nu este putin, dar nici suficient, INSA 100 000 ar putea da jos guverne!

va multumec si va astept duminica aceasta!

andreea

Daniel Roxin spunea...

Voi fi acolo! :)

Anonim spunea...

Cum a scris si Cris mai demult „si daca ar fi disparut romanii din tara, pamantul asta tot romani ar fi dat nastere!!! Asta este puterea pamantului pentru care s.au jertfit stramosii sa ni.l lase si pentru care trebuie sa ne sacrificam pentru a.l lasa mai departe.Si aici ma refer la sacrificiul intereselor personale in favoarea celor nationale.Incepeti cu cercul vostru stramt, cum scria Eminescu.”, e ceva in sangele meu, in pamantul romanesc, in aer, in ape... nu m-a invatat nimeni sa fiu asa, ci sunt asa si voi fi si de dincolo de moarte... oare de asta vor sa ne rada toata tara de pe harta pamantului, munte dupa munte, paduri...?

M.Eminescu: "Oare sa fim un popor atat de batran, incat sa fi pierdut memoria trecutului? Sa nu stim ca numai in pastrarea bunurilor morale cu grau castigate in trecut, in pastrarea elementelor educative ale istoriei romane e radacina spornica a viitorului?"
Legat de patriotism sau nationalism, Eminescu era alergic la nationalismul fara acoperire fiindca in chestiunea nationala el a urmat linia lui Maiorescu, a "nationalitatii in limitele adevarului"... caci adevarul e universal, iar nationalitatea particulara.
Chiar recent scria cineva cum ca nationalismul, daca vrea sa fie un patriotism integral, trebuie, pt a fi eficace si a-si putea atinge obiectivele, sa fie in limitele adevarului si ca cea mai proasta forma de patriotism este nationalismul, pt ca nationalismul, ca nationalism, nu-si atinge niciodata obiectivele propriu-zis patriotice. In esenta, patriotismul consta in a face bine, a-ti iubi tara si nu doar a iubi ci si a face dovada practica a iubirii, dar din cate scrie Eminescu in Scrisoarea II cat si a III-a, referindu-se desigur nu la adevaratii patrioti, ci la pseudopatriotii, la patriotarzii si demagogii, panglicarii si negustorii de vorbe ce populeaza inca scena politica, numai purtarea crucii mai face diferenta.
Inchei tot cu Eminescu:"Adevaratii apostoli ai libertatii erau, inainte de toate, romani patrunsi de constiinta unitatii noastre nationale".

Anonim spunea...

Razvan Theodorescu a spus:"Nu sunt totuși toate condițiile la noi în țară la momentul de față ca să se creeze așa ceva"?
Sa ne spuna si cam care ar fi conditiile.... ca dumnealui, vorba aia: istoric, doctor cu viziune etc.... fata de noi astia - "pietarii fara lider carismatic".....

In articol am constatat aprprierea izbitoare a cuvintelor: "clanuri" si "cianuri"

Anonim spunea...

PSD a devenit foarte clar partidul firmelor si a mafiei israeliene .Au vindut o tara bucata cu bucata la mafia Mosadului si au inceput cu terenurile si casele din Constanta pentru ca ce vedeti voi la Cazinou e doar un mizilic, un simplu jaf.

Anonim spunea...

care-i problema cu dacii? ca nu am inteles. ce ai tu cu dacii?

jym_bdo spunea...

VRETI SA REDUCEM CANCERUL POLITIC ?

Hai sa depolitizam tot ce putem in ROMANIA si sa reintroducem COMPETENTA pe post de criteriu de baza !
Mi-ar placea sa vad din nou scolile, liceele, universitatile , spitalele si cat mai multe institutii de stat DEPOLITIZATE si redate COMPETENTEI.
Sa scapam de partidele politice nu putem. Ca doar n-o sa-si voteze cu mana lor DESFIINTAREA !
Dar sa le reducem brusc numarul de membri , asta putem !
Hai sa cerem colegilor de serviciu, prietenilor , vecinilor, cunostintelor si TUTUROR celor care sunt membri ai partidelor politice in zonele noastre SA-SI DEA IMEDIAT DEMISIA din partidele lor .
Vor ramane doar 600 de parlamentari, cei din Consiliile judetene, cei din Consiliile locale, liderii locali si cei care sunt in sfera lor de influenta.
De acestia nu scapam ! Sunt prea conectati la CIOLANUL POLITIC !
Un partid fara membri va functiona cam greu !
Pana la 1 octombrie putem ajuta ROMANIA sa respire mai usor !
Vedem si noi cine dintre cei care ne inconjoara este conectat la ciolan !
Ar fi interesanta actiunea !
Daca va place ideea, distribuiti-o si HAI SA TRECEM LA TREABA !

Anonim spunea...

Poate ar-fi mai benefic cum zicea maica tereza in secretul ca manifestatile sa fie facute pro. pt. salvarea ambientului din Rosia montana decit contra asa se dau energi mai puternice la cei ce vor sa exploateze si sa distruga energiile acelor locuri minunate din Romania.Maica tereza a refuzat sa manifeste contra razboaielor si foametei dar a spus daca o invita pt. a manifesta pentru pace si abundenta de cibo pe planeta va merge cu mare drag.

Anonim spunea...

Daniel,
Romanii din Viena au iesit in numar foarte mic la miting.Tuturor le-a fost teama,politia era si ea acolo.
S-a spart gasca foarte repede.Cei care s-au dus acolo,n-au avut cu cine .......

Anonim spunea...

Daca puteti accesa: http://content.yudu.com/A2du8o/IRJSept13/resources/index.htm?referrerUrl=

cititi de la pag.23 la pag.26, cel putin - cam asa e o mica harta a exploatarii in state....

Anonim spunea...

Eu personal cred ca este musai nevoie sa apara un Corneliu Zelea Codreanu si o miscare nationalista (gen legiune) Oameni care sa iubeasta si sa lupte pt.interesele romanilor si a Romaniei. Afara cu "javrele"din tara. Cat despre criminalul de iliescu si ai lui trebuie sa plece dincolo, este timpul, au facut destul rau Romaniei.

Anonim spunea...

Unde, dincolo? La rusi? Sau dincolo de poarta?

Anonim spunea...

Fals! Partidele politice NU reprezinta poporul roman si NU reprezinta democratia.

Anonim spunea...

Poporul are puterea si dreptul sa schimbe ORICE in tara lor daca e de interes national si e impotriva vointei poporului! Asta e DREPT INTERNATIONAL, valabil in toate tarile, inscris si la ONU, la care a aderat si ROMANIA. Poporul roman nu stie asta. (unii stiu).

Guvernul poate fi schimbat sau arestat de popor LA ORICE ORA! Iar asta e LEGAL PE PLAN INTERNATIONAL, daca poporul considera, din orice motive, ca guvernul nu ii mai reprezinta interesele.
Redistribuie si asta.