sâmbătă, 28 septembrie 2013

Foarte important de știut: "INTERESUL NAȚIONAL" de la Roșia Montană


1. Statul roman are 25% dintr-o companie, RMGC, care are deja 1 miliard de dolari datorii (bani imprumutati si dobinzi). Potrivit unei clauze desecretizate de presa, Romania nu incaseaza niciun dolar din dividende pina cind RMGC nu isi plateste datoriile.

2. Statul roman ar trebui sa incaseze mizeria de 6% din redevente, dar Statul nu va avea niciun control pe cantitatile care se exploateaza zilnic. Romania va avea doar 3 reprezentanti din 9 in Consiliul de Administratie, probabil alti 3 corupti precum in toate CA-urile de dupa ’89!

3. Statul roman si Gold Corporation vor distruge mediul, imaginea Romaniei dar si potentialul urias in agricultura, zootehnie si turism al Muntilor Apuseni.
4. RMGC nu va angaja niciun miner cu lampas in frunte, fiind o exploatare de suprafata, ci citeva sute de lucratori, jumatate nefiind din zona. In schimb, se vor pierde mii de locuri de munca din zonele invecinate, fiindca niciun roman sau strain nu vor cumpara produse din zonele “cianurate” si nimeni nu va mai vizita vreuna din cele 200 de pensiuni din Apuseni.
5. Zeci de mii de romani, din toata tara si din strainatate, protesteaza impotriva Statului roman, ca promotor si avocat al unei companii straine, in timp ce la Rosia Montana sint adusi citeva sute de oameni, cu autobuzul, ca sa sustina “Interesul National”.
6. Statul roman arunca in aer DREPTUL la PROPRIETATE al ROMANILOR asupra PROPRIULUI PAMINT, oferind cadou EXPROPRIERILE unei firme private, RMGC! Deci un drept exclusiv si suveran al Statului Roman pus gratuit in ghearele unei corporatii, precedent criminal ce va fi folosit in viitor de catre orice corporatie! Cel mai mare act de tradare din istoria Romaniei!
Acesta e “INTERESUL NATIONAL” sustinut de guvern, de USL, de parlamentarii care vor vota acest proiect, de liderii opozitiei care tac, de institutiile de siguranta ale tarii, de presa ticalosita, de Avocatul Poporului, de un Presedinte suspect de moale! Ce folos ca Justitia a condamnat niste barosani care au devalizat tara de miliarde de euro, condamnindu-i la niste anisori de puscarie, un fel de mini-pauza la furat?!
Din pacate, pentru a-si promova “Interesul National”, mafiotii transpartinici vor scoate REPRESIUNEA din teaca si vor varsa singe! E tot ce le-a mai ramas ca sa “convinga” 22 de milioane de romani!


Sursa: http://www.nasul.tv/2013/09/28/interesul-national-de-la-rosia-montana/

Sa fim iubiti!
Radu Moraru

P.S.1 Ediție specială pe Nașul tv, duminică, de la ora 19:00, pentru apărarea adevăratului INTERES NAȚIONAL AL ROMÂNIEI!!! http://www.nasul.tv/
P.S.2 Maine se organizează din nou proteste în toată țara și în străinătate. Participă și tu! Detalii aici: http://www.rosiamontana.org/ro/stiri/29-septembrie-protestele-continu-nu-ced-m-nu-capitul-m

5 comentarii:

Anonim spunea...

DOAMNE, ocroteste-i pe romani! Dragi romani, nu cedati. Multumesc!

Anonim spunea...

http://www.realitatea.net/toate-fetitele-cu-varste-cuprinse-intre-11-si-14-ani-trebuie-sa-se-prezinte-urgent-la-medic_1279958_comentarii.html#view


ceva ce nu are legatura cu rosia montana dar are legatura cu romanii.

In urma cu doua luni de zile vorbeam cu un coleg despre vaccinele ce se dau la copii,mai ales cele pt bolile copilariei.Colegul de lucru nu cunostea mare lucru despre subiect dar auzind de la mine cele intamplate in lume si in tara mi-a spus ca si copilul lui a facut convulsii a dupa ce-a primit vaccinul impotriva bolilor copilariei.
Doctorul l-a trimis acas spunandu-i ca nu are nici o legatura,dupa asta a vorbit cu cineva care se ocupa cu vacinurile in spital,spunandu-i ca au avut mai multe cazuri,asta s-a intamplat in Belgia anul acesta,deci traim intr-o lume in care se urmareste manipularea populatiei prin orice forma.
Poate prin postarea unui argument contra vaccinarilor veti salva cateva fetite de la sterilizare sau cine stie ce boli.

Anonim spunea...

http://bucovinaprofunda.wordpress.com/2013/08/11/au-inceput-sa-recunoasca-vaccinurile-provoaca-autism-sindromul-mortii-subite-a-sugarului-epilepsie-boli-autoimune-incurabile-encefalopatii-etc/

Maris Gabriel spunea...

Eu nu sint anonim , am un nume si nu imi este frica sa ma prezint.
Tradatorii vinduti care isi inchipuie ca ne conduc ne obliga sa platim taxe de mediu de mii de euro pentru o masina care "polueaza "aerul cu gazele esapate. Ne-au introdus norme de poluare Euro 2 , 3 , 4 , 5 la masini si certificate verzi si altele la facturile de energie , si ne cred atit de idioti incit ei, dementii ,sa isi poata permita sa arunce peste Pamantul Stramosesc 30.000 de tone de cianura in fiecare an !!! Deseurile cu cianuri intra in apele din pinza freatica , se evapora in aer si sint purtate de vint la mari distante. Cianura se incadreaza la EURO 13 ???
ALO !!! Dementilor , vinduti ! Nu o sa faceti asta niciodata ! Va multumesc pentru ca ati facut aceasta greseala fatala voua si sefilor vostri din City of London pentru ca ati declansat un PROCES IREVERSIBIL DE NATIONALIZARE A TUTUROR RESURSELOR SI BUNURILOR NOASTRE , ale poporului ce mosteneste cimpul morfogenetic si glia de la GETI.
Bagajele baieti si fugiti cit mai aveti timp : fara Aur , fara Petrol , fara Gaze , fara Delta , fara Muntii Bucegi , fara CFR , fara productia agricola , fara paduri , fara ape , fara energia electrica etc si mai ales fara noi.
Ne vom aduce inapoi copiii pe care ni i-ati fugarit in 7 zari si vom reconstrui din cenusa Mindra Tara a Getilor LIBERI !

Spirit Liber spunea...

Pentru dl anonim cu subiectul legat de vaccinuri: Dar de caricatura numita "moda" ce parere aveti?In general aceasta este preluata rapid de adolescenti: este "la moda" de multi ani pantalonul lung, scurt sau fusta cu talie mica.In felul asta rinichii raman total descoperiti vara, iarna, oricand.Va rog pe toti si pe toate sa ma scuzati si sa nu va suparati dar cei si cele care preiau aceasta moda sunt de-a dreptul prosti.Prostia se refera la faptul ca ei renunta la propria sanatate ca sa arate ca sunt in grupul de oi bete conduse de unii manipulatori.Rinichiul, rinichii sunt in directa legatura cu sistemul genito-urinar.Defectuoasa lor functionare are totala legatura cu sistemul de reproducere, deci.Asadar rinichi dezveliti=rinichi slabi=raceli= FETELE, FEMEILE NU MAI POT FACE COPII!!!Valabil si la barbati.
Tot in legatura cu stimularea necontrolata si gresita a unor energii se face si prin incaltamintea de vara, cea care se prinde printr-o bareta subtire intre degetul mare si urmatorul.Aceasta are legatura cu stimularea unui traseu de energie sexuala.Mie mi-e suficient sa ma uit la cei/cele de pe strada care poarta asa ceva si stiu ce le poate pielea.Este verificabila aceasta stimulare a energiei de catre cei care stiu si care practica acupunctura/presopunctura.Aceasta unica directie a celor care produc haine sau/si incaltaminte este vizibila peste tot si conduce la o mare imprastiere mentala, adica omul cand isi simte acea energie activa nu mai poate fi foarte coerent si atent in jur.Acest centru stimulat dezlantuit in toate formele posibile are ca substrat o manipulare mai usoara.