vineri, 13 septembrie 2013

INCREDIBILELE MÂRȘĂVII ȘI MAȘINAȚIUNI din spatele afacerii Roșia Montană!!!


"Dragi romani,

PROIECTUL CRIMINAL al lui Ponta, inaintat Parlamentului, este ultimul experiment, de tip nazist, care se incearca pe biata natiune romana! Daca “mamaliga romaneasca” nu explodeaza nici acum, cind otravurile si cea mai paguboasa afacere din istoria Romaniei vor fi votate in Parlament, la pachet cu EXPROPRIERILE si CONFISCARILE de PROPRIETATI, atunci stapinii lui Ponta vor putea experimenta pe noi orice!

Benny Steinmetz – “regele diamantelor patate cu singe african” si actionar influent al RMGC, Tal Silberstein si Dan Andronic – consultantii politici ai premierilor Nastase, Tariceanu, Boc, Ponta dar si ai Elenei Udrea, au pus la cale un plan diabolic de subminare a economiei nationale si a suveranitatii nationale!

Steinmetz, Silberstein, Andronic, puternic sustinuti de seful SRI, George Maior, nasul lui Victor Ponta, controleaza RTV, B1, Antena 1, Antena 3, Evenimentul Zilei, RCS-RDS-Digi, UPC, si au declansat o campanie de timorare fara precedent a parlamentarilor romani pentru a vota DA pentru exploatarea Gold Corporation! Alaturi de ei se afla si fostul ambasador american de origine evreiasca Gitenstein, prezent astazi in Romania in calitate de avocat!

Ofensiva lor financiara, politica si mediatica se bazeaza pe frica, slabiciunile si lasitatea liderilor Opozitiei. Blaga stie ca PDL a beneficiat de “iubirea” Gold Corporation si e moale rau! Traian Basescu si Elena Udrea sint sustinatori ai proiectului RMGC, e drept, intr-o varianta soft, a la Soros, nefiind de acord cu agresivitatea proiectului impusa de Benny Steinmetz. MRU are ciocul mic fiindca el si Corina Vintan, mina lui dreapta pe cind era ministru de externe sau scurt premier, s-au dedulcit la favorurile Gold Corporation, Corina fiind PR la GC!

In plus, tripleta Steinmetz-Silberstein-Andronic a avut grija sa unga cu bani multi PRO TV, Adevarul, Gandul, Mediafax, Hotnews si alte organe de presa!

In sfirsit, “opozitia” lui Crinel Antonel o pun pe seama faptului ca nevasta-sa, numita Adina Valean, nu a mai fost bagata in seama de Silbersteini dupa ce duduia a facut lobby in Parlamentul European pentru Gold Corporation!

Victor Ponta, invatat de smecherii avocati romani si israelieni ai lui Steinmetz, va submina economia nationala cu minutzele parlamentarilor, ca sa nu intre el si cu ministrii lui la puscarie!

Vazind ca nu au adversari, TROICA Silberstein-Andronic-Steinmetz si-a propus sa experimenteze pe poporul roman si subminarea SUVERANITATII NATIONALE! Sa explic…

RMGC nu avea nevoie, in acest proiect de lege, de pasajul cu EXPROPRIERILE. Insa TRIPLETA Steinmetz-Silberstein-Andronic a sesizat ca pot avea un inca un aliat foarte puternic, companiile care vineza GAZELE de SIST! Americane si rusesti!

Daca parlamentarii, puternic santajati de SRI-aripa Maior, Tripleta, Ghita-SRI, Lobbyisti evrei-americani, vor vota Proiectul de Lege al “criminalului” Ponta, atunci PARLAMENTUL ROMANIEI va vota orice fel de EXPROPRIERE POSIBILA!!! Toate actele de proprietate vor deveni NULE in fata oricarui investitor veros, strain sau roman!

Practic, 80% dintre romani, care sint proprietari de imobile si terenuri, vor fi vulnerabili in fata oricarui investitor care rivneste la proprietatea lor!!! Nici Dictatura lui Ceausescu nu a avut acest “curaj”!!! Este cel mai mare experiment de tip nazist care se incearca pe un popor! Ies romanii in strada, cu milioanele, ok, vor da inapoi! Nu vor iesi romanii, fiindca sint anesteziati si spalati pe creier de catre mass media, e super ok, experimentele naziste vor continua!

Abia acum imi explic de ce a fost nevoie sa fie umflat Parlamentul cu 288 de membri in plus fata de cei 300 pe care i-am cerut prin Referendumul validat. Fiindca 288 + 3 parlamentari santajabili sau controlabili de catre SRI-Maior, Ghita, Tripleta, POT REZOLVA CEL MAI CRIMINAL VOT DIN ISTORIA ROMANIEI !

Este riscant acest articol. Statul roman este putred, nu ma poate apara. NASUL TV risca mult in aceste zile, statul ticalosit nu face nimic sa ne apere de cablistii care ne cenzureaza. Ne asumam, face parte din meseria noastra.

INSA VOI NU RISCATI NIMIC DACA IESITI IN STRADA! NU POT “TRAGE” IN VOI DACA SINTETI MILIOANE! E ULTIMA SANSA A ACESTUI NEAM! Inainte de “LAGARUL de EXTERMINARE NATIONALA”!

Sa fiti iubiti!"

Radu Moraru

Sursa: http://www.nasul.tv/2013/09/13/iesiti-in-strada-e-ultima-sansa-impotriva-sistemului-ticalosit/

14 comentarii:

Anonim spunea...

Saracul Bula batut de Bulanstein cu cratima......

Anonim spunea...

Urmatoarea miscare care trebuie facuta de poporul ROMAN e sa se puna scut si sa apere pe cei mai Drepti,Curajosi si Patrioti Oameni din justitie, cind toti tradatorii de tara vor fii judecati si sper asta cit mai curind.Semneaza un... ROMAN

D. Pavel spunea...

Acasta ar trebui sa fie agenda zilnica a UE! Poate fi oare cind steagul albastru contine 12 stele reprezentind triburile lui Israel? …si unde este al 13 -lea trib sugerind khazarii/ ashkenazii sionisiti care vor sa faca “Europa Unita”? A uitat Europa unita ca cel de-al 13 trib si-a creat propriul stat Israel tocmai pentru a-si ascunde proprii infractori mondiali? Ce legatura au khazarii cu Israelul si cu poporul lui biblic? Nici una! Au plecat din Romania tocmai de frica sistemului comunist pe care EI l-au adus si in Rusia si in tara si s-au temut de crimele lor impotriva romanilor din perioada 1947-1950 cind ocupau TOT aparatul represiv al tarii…acum vor sa se intoarca in Romania unii din urmasii lor! STOP revenirii LACUSTELOR MONDIALE IN TARA! V-ati descris si NU ne face folosinta! Putin a declarat public ca la formarea URSS, 85% erau khazari! si a mai spus ca Rusia NU are nevoie de “minoritati” ci ca minoritatile au nevoie de Rusia! ROMANIA NU ARE NEVOIE DE ALTE MINORITATI KHAZARE – care isi zic “evrei” -TRAITI IN ISRAEL ACOLO UNDE V-ATI ASCUNS DE AUTORITATILE INTERNATIONALE…NOI NU SINTEM GOIMI (animale) iar voi cu caracterul vostru NU putei fi alesii lui Dumnezeu! Dumnezeu este UNUL si ne iubeste pe toti…idioti khazari ce sinteti! Lacuste mondiale inca nepedepsite!

Anonim spunea...

Gitenstein a fost dintotdeauna un sustinator al lui Base. Cand oamenii au iesit in strada pt a-si cere drepturile, acest evreu in calitatea lui de ambasador, la acel moment, a spus: "sa fim multumiti ca nu suntem impuscati pe strazi ca in Egipt ".Base, in stilul lui macabru, "uns cu toate cianurile" a spus ca la Rosia Montana nu va fi mai multa cianura decat intr-o ceasca de cafea, si ca invita specialistii sa guste, daca se poate.Deci este la fel de vinovat ca toti ceilalti mentionati de dvs.Va rog, nu excludeti anumite persoane din ecuatie. Toti poarta aceasta vina si ar trebui sa raspunda pt. aceste netrebnicii.Nu incercati sa le spalati anumite pacate ca nu merita, sunt si oameni inteligenti in tara asta care nu mai cred chiar tot ce li indruga de ani de zile.

Anonim spunea...

Atacuri,amenintari din toate partile despagubiri in val. de 4 mld,E,mai noi penalitati de 60 000 E /zi datorate ptr. faptul ca nu s-au implementat Directive UE cu privire la energia electrica si gaze nat.
Parerea mea este ca tara se va inrosi din Apuseni mai devreme sau mai tarziu.Se va face DREPTATE ptr. ca CINEVA ACOLO SUS NE IUBESTE si o sa primim fiecare in parte indrumarile care se impun la momentul oportun. PACE TUTUROR !

ile spunea...

Nasul se inflameaza rau,nu cred ca se astepta la altceva,apare si dragutul de Oreste la TV care da un citat din Sun Tzu Arta razboiului -cum sa cuceresti o tara... Ce vreme ce vremuri ,mon cher...prapadul facut de grindina si vijelii asupra culturilor romanesti;lasitatea se plateste ca de altfel si prostia, insesizabil, mai lent, dar si aceasta se plateste. In ceea ce priveste politicienii sint blestemati pina la a 7 a spita...Romanii vor plati 4 miliarde sau nu.Credeati ca va fi usor. E o chestiune de rezistenta cu zimbetul pe buze nu cu scrisnete si inversunare. Cea mai ipocrita treaba este alaturarea declaratiilor din 2006 date de Isarescu cind inchidea Rosia Montana:Romania are rezerve de aur,nu mai trebuie... blabla,Iar acum tot guvernul spune ca trebuie sa exploatam (chipurile de catre romani)rezervele de la Rosia Montana pentru binele tarii si al minerilor de acolo. Nici asta nu ma mai indigneaza, si ura e un sentiment uman care poate fi folosit cu cap,nu irosit in van,secretul este sa nu te enervezi si mai sint niste ingrediente secrete.In fata nerusinarii nu aveti cum sa-i dati peste bot(zicea Oreste ceva despre samurai...)eu consider ca Botul politicienilor nostri e mai tabacit ca fundul unei maimute, samuraii au pierdut in fata nerusinarii occidentale, crezind ca toata lumea lupta dupa reguli. Nu respectati decit legile Universului ,legile oamneilor vehiculate zilele astea sint facute pentru oamenii mici sa fie ingraditi. Si daca e sa platim coispe miliarde sa vina sa le ia de la politicienii guresi si de la oamenii de afaceri furate cu succes in Romania.

Anonim spunea...

GOOGLE: Benjamin H.Freedman -A Jewish Defector Warns America .Va rog sa cititi !!!

Anonim spunea...

De ce drapelul nostru nu are stema ? Stema Romaniei e de exceptie .De ce nu e pe drapel ?

Anonim spunea...

In ceasul al 12-lea ar trebui sa cautam patriotismul pierdut si sa actionam ca un popor care pretinde ca este civilizat!

Gabriel Maris spunea...

Este util ca data si ora la care incep protestele sa fie anuntate din timp ; duminica 15.09.2013 ora 17 vor incepe din nou protestele ?
O dovada ca nu va mai temeti va fi atunci cind veti semna comentariile cu numele in clar. De cine va mai temeti ? Ce asteptati sa va mai ia pina cind va veti elibera de Frica ?

Anonim spunea...

ARE DREPTATE NASUL DAR PENTRU A DEVENI CREDIBIL TREBUIE SA NE SPUNA ADEVARUL DESPRE DEBARCAREA LUI DE LA B1 SI RDS. DACA EL LAMURESTE ACESTE LUCRURI ATUNCI STIM SI IN CE BARCA SUNT CONDUCATORII DE ATUNCI SI DE ACUM AI ROMANIEI. MIE MI SE PARE CA TOATE PARTILE AU ACELAS PAPUSAR SI CA EVREIMEA A PARIAT SI DE ACEASTA DATA PE AMBII CAI.

Anonim spunea...

LA LUPTA MOMAILOR!!!
LA LUPTA ADORMITILOR!!!
LA LUPTA TINERILOR!!!
LA LUPTA ROMANILOR!!!

Anonim spunea...

Da,cred la fel - acelasi papusar care are doua maini -stanga si dreapta ,maini pe care cateodata le incruciseaza . Nu vom sti in ce barca sunt conducatorii, pentru ca ei se vor modela sa incapa prin sabloanele facute de altii . OAMENII GREI au Constiinta ,Responsabilitate ,Coloana vertebrala ,Directie ,Simt al Valorii ...Astia ar trebui sa ne conduca , sa apere patrimoniul sfant aparat de strabunii nostri pe care ii iubim si respectam ,sa pastreze si sa apere TOT ce e valoros , pentru CEI CURATI ce vor veni dupa noi.

Iustina Bacosca spunea...

Maine la ora 17, in strada la Piatra Neamt!