joi, 26 septembrie 2013

TU DE CARE ROMÂN EȘTI, DOMNULE?


Un exercițiu de relatare a evenimentelor recente din România prin prisma folclorului românesc. (Despre creativitatea tinerilor din Piața Universității...) 

Ia uitați aici:

https://www.facebook.com/photo.php?v=584061021629441&set=vb.100000766445731&type=2&theater 

6 comentarii:

Spirit Liber spunea...

Felicitari celui care a creat acel video de 18 minute.Sugestia mea pentru toti cititorii acestui blog este ca acea "istorisire" sa o dati copiilor dvs sa o asculte.E adevarul nostru spus intr-o maniera total educativa, in spirit inalt.Multumim pentru efort.

Spirit Liber spunea...

Trebuie inceputa actiunea de a gandi un nou si real Parlament, Guvern, Si Presedinte.Le scriu de data asta cu litere mari pentru ca acestia noi sa reprezinte toti Binele.Va rog pe voi toti sa incepeti sa realizati cam ce persoane ar fi potrivite pentru aceste noi structuri si pozitii in cadrul lor ca si modul de verificare a cinstei fiecarui individ in parte.Devreme ce guvernul si toate mizeriile actuale din politica pot fi date jos prin Vointa Poporului, pai hai sa o facem!Sa ii dam jos!Intai in minte, dar CU CAP, adica nu cu idiotenii, violenta si alte aberatii.EU NU MAI VREAU SA MA REPREZINTE IN PARLAMENT TOTI BETIVII, CURVARII, PROSTII, CARE CAND DORM,CAND SE UITA LA VIDEOCLIPURI CU SHAKIRA (nu stim nici asta ce hram mai poarta) SI CARE, (AM VAZUT CA) UNII NU STIU DOMNULE SA VORBEASCA CORECT SI COERENT LIMBA TARII NOASTRE FRATILOR!!!MIE MI-A AJUNS!!!Ma arde zilnic ca un foc pe dinauntru PENTRU CA II VREAU DISPARUTI DIN FATSA MEA, DE LA ECRANUL TELEVIZOARELOR, DIN VIETILE NOASTRE!!!PE TOTI!!!(care nu sunt buni)

Anonim spunea...

http://www.george-damian.ro/nu-va-simtiti-bine-cand-platiti-pentru-bunastarea-austriecilor-4014.html

votant din ara spunea...

Avem si materia prima, si doritori de a munci si oamenii de stiinta romani care au pus la punct tehnologie de extrafere a aurului fara cianuri. Cine ii impiedica pe romanii astia sa faca treaba la ei in tara? Hai sa vedem cine sta in calea lor si sa inlaturam obstacolul. Domnule Roxin mergeti la SC Larechim Baia Mare (fostul Institut de Metale Neferoase)faceti un interviu cu ing. Vasile Coman, prezentati romanilor ce face acest om de stiinta pe care si Academia il cunoaste dar nimeni nu ia in seama cuvantul lui. Domnii parlamentari ai comisiei Rosia Montana trebuie sa il asculte pe acest mare inventator si echipa lui de cercetatori. Va rog cititi:
http://ioncoja.ro/doctrina-nationalista/exista-alternativa-la-jaful-criminal-de-la-rosia-montana/

mot din Apuseni spunea...

Domnule Roxin faceti un interviu cu ing. Vasile Coman de la S.C Larechim Baia Mare( fostul Institut de cercetari al Metalelor Neferoase). faceti cunoscuta publicului inventia sa si a echoei pe care o conduce. Acesti oameni au pus la punct o tehnologie de recuparare a aurului, argintului si al altor metale neferoase din haldele de steril fara cianuri, ba chiar cu obtinerea de subproduse foarte cautate si pretioase: academia Romana stie e cazul sa stie si Comisia parlamentara care analizeaza problema Rosiei Montane. Aurul romanilor, poate fi extras de romani cu tehnologie romaneasca fara distrugerea mediului si pustiirea unui sfert din tara. http://ioncoja.ro/doctrina-nationalista/exista-alternativa-la-jaful-criminal-de-la-rosia-montana/

S spunea...

Va asigur ca toate jafurile din politica stiu tot adevarul despre Rosia Montana si despre cat e de valoroasa!Toate le fac INTENTIONAT SI NU IN NECUNOSTINTA DE CAUZA!!!