luni, 30 septembrie 2013

VA DEMISIONA TRAIAN BASESCU?! Declarațiile delirante ale președintelui despre Roșia Montană!!!


Presedintele Romaniei a fost invitatul PRO TV, toate declaratiile cu ghilimele ii apartin, comentariile sint ale mele si poate ale multora dintre romani.

Declaratii Traian Basescu:

“Pentru a mai demonta din minciună, vă spun că dincolo de nivelul de concentraţie a cianurilor în lacul de colectare care este proiectat la Roşia Montană, cianura este distrusă de razele soarelui, de ultraviolete. În cea mai mare parte, ultraviotele lucrează la distrugerea cianurii. Riscul poluării există şi când te urci în avion. Este un risc să te urci în avion, să mergi cu maşina. Avem exemplu Baia Mare, care ne-a arătat ce înseamnă risc ecologic.”

Comentariu:
Dormiti linistiti, ultravioletele lucreaza pentru d-voastra! Dar de ce trebuie ca poporul roman sa-si asume riscul urcarii in “avionul” celor care se vor imbogati din aurul tarii noastre?!?! Eu, de exemplu, nu vreau sa ma urc in acest “avion”! Pentru avioanele in care hotarasc sa urc, da, e riscul meu!

“Chiar azi mă uitam la preţul aurului. Pe fond, rentabilitatea proiectului nu este problema noastră. Nu contribuim la investiţie. Nu prea este problema noastră, că nu noi ne asumăm riscul cel mare, ci investitorul. Nu ştiu dacă neapărat intenţionează să-l vândă. Dacă acest proiect va fi declanşat, va fi operat de Gold Corporation. Ştiu foarte bine că aici discutăm despre fonduri de investiţii care sunt dispuse să investească pentru a-şi maximiza profitul. Mai e o a treia minciună, care a pătruns mai puţin: ne pleacă aurul din ţară. Nu pleacă niciun gram de aur din ţară.”

Comentariu:
Sinteti aberant domnule Presedinte! Pai muntii de aur sint ai nostri, dezastrul ecologic e al nostru si al nepotilor nostri! Cum adica nu contribuim la investitie?! Cum adica NU NOI ne asumam riscul cel mare?!
In plus, investitorul, dupa ce isi scoate banii si datoriile, fara sa ne dea un sfantz, isi poate pune palma in c.r si se cara, sau da faliment! Cum controleaza Romania, cu doar 25% actiuni la RMGC, ce se intimpla cu aurul?! Aia fac ce vor, sint majoritari si orice proces cu Statul se judeca la Paris, ati uitat?!?!

“Ceea ce se întâmplă în Bucureşti şi în alte oraşe ale ţării m-a făcut să adopt o poziţie neutră faţă de proiect, dar am obligaţia să dau informaţie corectă şi în timp ce sunt de acord cu dreptul oamenilor de a se manifesta, cum sunt şi cu cei de la RM – dar am un comentariu, aici e un protest curat. Acolo e un protest fabricat, chiar dacă au dreptate.”

Comentariu:
Nu sinteti neutru deloc, folositi acelasi limbaj ca Gold Corporation, chestia cu ultravioletele e pe site-ul lor oficial!!! In tot interviul de la Pro TV ati dat o tona de informatii cianurate!

“Sunt circa 480 de informării ale serviciilor. Vă pot spune că în perioada mea nu s-a primit nicio informare care să fi fost transferată Parchetului. Obiectivul Roşia Montană nu este unul care a dispărut din atenţia structurilor de securitate, e operaţiune în derulare.”

Comentariu:
BOMBA! Cu 2 scenarii:
1. Ori Serviciile, SRI si SIE, v-au dat, in cei 9 ani de mandat, 480 de informari cu NIMICURI
2. Ori ati primit informari corecte si, GRAV, nu le-ati transferat organelor abilitate, Parchetului de exemplu
Ar fi trebuit ca cel putin DOUA INFORMARI din cele 480 sa le aveti si sa le fi trimis Parchetului: una cu toti responsabilii Statului care au “ajutat” Gold Corporation si au primit bani… si cealalta informare, despre gravul atentat la siguranta nationala prin care 12 milioane de dolari platiti de GC ca publicitate au cumparat “tacerea de aur” a presei.

Domnule Presedinte,
Sinteti norocosul personaj istoric care a beneficiat de doua ori in istoria de Sef de Stat de ajutorul unor ziaristi cinstiti, care nu s-au vindut:
1. Decembrie 2009, cind toate televiziunile au mintit poporul cu “Geoana Presedinte”, cu exceptia B1 TV
2. Iulie 2012, cind o mina de ziaristi, inclusiv cei de la NASUL TV, au luptat pentru Statul de Drept!
Domnule Traian Basescu, n-ati mai fi fost Presedinte daca…

“Cred că cei din piaţă ar respinge orice contact cu oameni politici. Deocamdată, au avut contact cu comisia parlamentară.Ce am văzut nu mi-a plăcut. Am avut şi eu întâlnire cu cei de la Alburnus Maior, la Roşia Montană. Discuţia a fost bună, dar ei şi-au înregistrat preşedintele şi asta spune ceva despre moralitatea lor.”

Comentariu:
Ca Presedinte de Tara, chiar daca ati fi fost “inregistrat” de catre ALBURNUS MAIOR, nu aveati voie sa pomeniti acest episod sau sa puneti la indoiala moralitatea acestui ONG! Este descalificant! Pentru ca un Presedinte , chiar si atunci cind e “off the records”, el trebuie sa aiba un discurs de Presedinte, ce poate fi interceptat de catre orice serviciu secret al lumii.

“O să vă spun că înţeleg miza ziaristului, de a crea ştire. Vă dau un răspuns şi poate nu sunt pregătit să îl dau pe cel complet: nu există miză mai mare decât independenţa energetică a României.”

Comentariu:
Domnule Presedinte, comiteti o “copilarie”! Cu 6% redevente, cu resursele vindute deja, cu restul resurselor pe tava instrainarii, ce mare independenta energetica poate avea Romania?! Adica aceste 6 procente din ceva ce nu controlam, astea ne salveaza?! Doar prostii vor pune botul la asemenea intoxicare!!! Pai de 6% ne cumparam cojoace, mergem mai rar cu masina dar pastram in schimb PAMINTURILE Romaniei pentru apa si agricultura! Nu vedeti ca Marea China a inchiriat, pentru 50 de ani, 5% din teritoriul Ucrainei, pentru apa si mincare?!?

Domnule Presedinte Traian Basescu,

Sub mandatul d-voastra de 9 ani avem 3-5 mari banditi la puscarioara, inca vreo 50 de banditei la puscarie si nici macar 50 de milioane de euro recuperati din Marele Jaf National!

In rest, sintem mai indatorati, cu vreo 40 de miliarde de euro sub mandatul Basescu, Romania e prabusita economic, sanitar si educational, presa si ziaristii independenti sint pe cale de disparitie, TARA nu are nicio perspectiva iar SPERANTA romanilor e mai jos decit in anii ’90! In plus, clasa politica, inclusiv oamenii d-voastra sau promovati de d-voastra, a devenit o mafie transpartinica, tradatoare de neam si tara!

Domnule Traian Basescu,
Va rog sa demisionati, in al 13-lea ceas si ultim al Romaniei, sa dati un exemplu tuturor politrucilor din fruntea bucatelor! Vrem sa plecati cu totii! Ascultati STRADA numita ROMANIA NORMALA! Lasati Revolutia de Catifea sa aseze Romania pe un drum corect! Fara varsare de singe! Inca nu e prea tirziu! Si inainte sa demisionati, demiteti-i pe toti tradatorii, stiti bine cine sint!
Puteti schimba cursul istoriei, nu va fofilati! Toti ceilalti vor cadea singuri!

Radu Moraru  

29 de comentarii:

ionel din Oradea spunea...

O analiza de bun simt.Va sustin intrutotul punctul de vedere d-le Moraru.

web design spunea...

correct Ione

un pic anonim spunea...

Bai, ce fata are asta!

D. Pavel spunea...

Domnule Presedinte,
Dumneavoastra l-ati desemnat de DOUA ORI pe mitomanul national Ponta in pozitia de premier! Nu stiati chiar nimic de asasinarea procurorului Cristian Panait? Ultimile cuvinte ale magistratului Panait au fost: “Ciinele de Ponta a facut-o!” Nu stiati ca este cu plagiatul lui de “dottore” un infractor? Nu stiati ca in calitate de sef in corpul de control al premierului Nastase – cel mai mare infractor al tuturor timpurilor – Ponta NU a scos nimic la iveala ca fiind dubios daca nu ilegal!? Nu stiati ca a fost principalul artizan a loviturii de stat din vara lui 2012? Ce-ati facut ? i-ati mai dat inca o sansa? Daca oculta mondiala a facut presiuni asupra dumneavoastra pentru a-l “unge” premier pentru a doua oara, de ce – in mod absolut impardonabil – nu ne-ati spus si noua romanilor? De ce NU ati demisionat? Este pentru ca amindoi ati fost interesati de spaga venita de la Gold Corporation? Cum ati putut sa semnati de doua ori pentru aceiasi catastrofa umana? Un mincinos inascut care a parvenit prin toate mijloacele care i-au stat la indemina: minciuna, plagiat, titluri universitare “fabricate de el insusi”, aoperiri de infractiuni, etc.…Individul asta “n-are mama, n-are tata, n-are tara adorata!” Nu stiati ca bunicul lui s-a numit Naumovici, fost colonel NKVD cu acelasi singe pe care il poarta in vene si LACUSTELE MONDIALE de ieri si de azi?
Domnule Presedinte,
Cum e posibil ca SRI-ul sa se priceapa numai la spaga de la bacalaureat si sa NU vina cu nicio declaratie publica referitoare la Rosia Montana!? NU mai este niciun patriot roman in acest deosebit de important serviciu? Dupa ce si dumneavoastra si mitomanul national ati afirmat public ca multi politicieni au luat mita / spaga de la reprezentantii Gold Corporation, sa inteleg acum ca din cele aproape 500 de note informative primite de la SRI, niciuna NU se referea la spaga? Daca ascundeti aceste lucruri inseamna ca si dumneavoastra sinteti de partea infractorilor “politicieni” autohtoni.
Toate acestea ma fac sa cred ca si dumneavoastra sinteti chiar parte din “sistem”…si va erijati in patriot roman mincinos! De ce nu faceti public “contractul de coabitare” cu mitomanul national Ponta? Daca il tineti secret, sa intelegem ca ati iesit la furat impreuna cu acest impostor care se crede premier? Poate din aceasta cauza sotia dumneavoastra va insoteste mereu cu capul plecat si nu vorbeste niciodata public!

D. Pavel spunea...

Pentru ca probabil stie lucruri pe care inca NU le poate spune despre actiunile dumneavoastra anti-romanesti! Rosia Montana este desigur unul dintre ele… Adica ceea ce n-a reusit Traian Ibericul acum doua mii de ani, desavirseste Traian Basescu impreuna cu George Maior (nasul mitomanului national) seful SRI-ului? Dumneavoastra chiar NU stiti ca si aurul si argintul, dar si alte metale rare vor costa in 20,…,30 de ani de zeci de ori mai mult decit pretul lor actual? ca aceste metale pretioase sint si se vor fi folosite tot mai mult in industria IT, dar mai ales in industria militara / aeronautica si a navelor spatiale? Cum va permiteti sa va bateti joc de un popor intreg si de viitorul neamului romanesc!? Sint de acord cu exploatarea acestor zacaminte! Dar aceste exploatari trebuie facute rational NUMAI de statul roman si in beneficiul romanilor; cei de azi si cei ce vor urma pentru multe si multe generatii de acum inainte!
Domnule Presedinte,
Dumneavoastra chiar NU ati auzit ca rusii daca isi pun mintea – atita cita au – pot sa ajunga la Bucureesti in 6 ore? iar dumneavoastra vreti sa-i asteptati cu inca 100 de tone de aur gata extrase in subsoulul BNR-ului? Nu credeti ca deocamdata, aurul sta mai bine acolo unde sta de milenii? Si apoi, ce fel de consilieri “stiintifici” aveti care v-au convins ca cianura este “dizolvata” de razele infrarosii!? Chiar NIMENI nu v-a adus la cunostinta ca aceasta OTRAVA se evapora la 24[C], iar vaporii se vor amesteca cu norii si vor produce ploi otravitoare pentru sute de ani! NU v-au spus consilierii dumneavoastra ca, cantitatea de cianura anuala ce ar urma folostita la Rosia Montana este de 12.000 [tone]? ca este FIX de 12 ori mai mare decit cea folosita in Finlanda! – cu o populatie de 0,8[locuitori/km2] – tara care intentioneaza sa opreasca aceasta tehnologie! Iar densitatea populatiei din Romania este cam de 86[locuitori/km2]; Romania fiind MULT mai mica ca suprafata decit Finlanda si in zona temperata, deci cu temperaturi anuale mult mai ridicate decit in Finlanda?!
Domnule Presedinte,
Eu NU pot sa va mai cred! Nu pot sa va cred nici pentru faptul ca v-ati impins fiica cea mica in Parlamentul European care NU se evidentiase in mod evident prin nimic!; doar
pentru ca era fiica dumneavoasta! De ce promovati mediocritatea si nu meritocratia? Pe dumneavoastra v-au pus comandant pe cel mai mare vas romanesc pentru ca v-ati
dovedit a fi mediocru? Sint sigur ca NU! Acum daca v-a dat Dumnezeu o nepotica, – sa va traiasca! – ne puteti spune si noua unde, sau in ce tara din lume v-ati gindit sa imigrati
cu familia si urmasii!? Undeva in orientul apropriat? Romania NU va mai fi Gradina Macii Domnului iar vecinii nostri nu numai ca ne vor blestema, dar ne vor cere daune materiale
uriase! Sau aceste daune le va plati Gold Corporation?

Anonim spunea...

O analiza care nu tine cont de relatiile geostrategice si politice de culise ,in care este implicata Romania. Ce ati zice daca ati cunoaste faptul ca anumite ,hotarari politice din tara sunt dictate de interesele SUA ,Israel Rusia sau UE ??!Poate ca responsabili politici romani nu pot decat sa dribleze ,printre interesele anumitor entitati economice si politice si interesul national...In ultima perioada cu USL la putere ,misiunea Presedintelui este deosebit de dificila !Dar mai bine ,puneti in mod simplist problema ,suspendati Presedintele si puneti in loc un rus (lipovean) presedinte : Crin Kkrau Antonescu .Asa o sa intram in Uniunea Euroasiatica !

Anonim spunea...

Aceasta entitate chiar e presedintele nostru?? la asa declaratii "de doi lei", pe care le pot combate si copii de clasa I, eu ce sa mai zic? Domnule Presedinte, daca taceai, filozof ramaneai-dar asa ti-ai dat inca odata arama pe fata? sau mai bine zis, aurul?

Magdutza

Anonim spunea...

Romani, tara noastra Romania impreuna cu amaratul popor roman trec prin clipe tragice.Sa fim uniti si sa i demascam pe nemernicii de politicieni care au tradat interesul natioal.Avem nevoie sa aducem la viata singura miscare nationala care ne mai poate salva MISCAREA LEGIONARA ARHANGHELII MIAIL SI GAVRIL.TRAASCA GARDA SI CAPITANUL CORNELIU ZELEA CODREANU.

Anonim spunea...

ca si Isarescu ,donmul Basescu are proptele .Daca nu era agreeat de cercurile inalte ,n-ar fi apucat el doua mandate si stati linistiti - va candida din nou - e un presedinte elastic ,se indoaie de la jumate si nu numa ...

Anonim spunea...

Cred ca Radu Moraru, daca nu-si va alege cu grija invitatii, o sa-si piarda o multime de simpatizanti. Ma indoiesc ca se dau atatia in vant dupa activisti soros, de exemplu.

nan spunea...

Hopa,riscul ecologic Baia Mare ''este''...chiar nu va pasa domnule presedinte ca aici mor anual de cancer cam cati mor de aceeas boala in intreaga Ungarie?Adevarul cel mai trist este mai frumos decat o minciuna cianurata.

Spirit Liber spunea...

La Paris asta are ditamai vila facuta atunci cand a taiat din salarii!!!Oameni, oameni, astia isi bat joc de noi in fatsa!!!Asta se joaca cu toate, asta i-a fost atitudinea dintotdeauna, siguranta si bataia de joc nu s-au clintit niciodata de pe moaca aia stramba!!!

Spirit Liber spunea...

Bine zis domnule anonim de pe 30 septembrie, orele 22.07:"entitate".

Anonim spunea...

Entitate, bine spus, taman Captain Jack, fantoma de pe "Corabia piratilor" care a nimerit la Cotroceni. Sperie ce apuca, ba si ce spune !

Anonim spunea...

Lăule! Eşti un rău! Emisiunea mea preferată e "Copiii spun lucruri trăznite" !

Anonim spunea...

Astia sunt alesii nostri, ca si altii :

http://www.youtube.com/watch?v=zwmUjUPcxWs

Anonim spunea...

Am cunoscut o doamna,care fiind revoltata de situatia care treneaza de 23 de ani in tara asta,a pus o intrebare celor care lucreaza la S.R.I.-bine,dar voi de atitia ani,ce faceti?Raspunsul a fost categoric si poate fara pareri de rau:noi muncim pe branci,dar pentru anumite grupuri de interese.
Ei nu constientizeaza raul pe care il fac tarii,familiei mari care suntem noi toti,caci daca ar fi CONSTIENTI si-ar da demisia.Dar pentru ei banii conteaza...si doar familiile lor.
Sa ne trezim deci,cat mai multi...doar fiind constienti de adevar,ne putem elibera de tirania unor oameni fara drag de neam si tara.Sa fim constienti ca noi toti,impreuna,formam o mare Familie de Daci adevarati.
Dacii sunt nepieritori,iar din Gradina noastra binecuvantata,e timpul sa fie smulse toate buruienile care si-au inaltat tulpinile mai mult decat trebuia!
Sunt momente de schimbari majore,revolutia e in constiinta noastra,acum devenim constienti de cine suntem noi cu adevarat,de mostenirea spirituala pe care fiecare o poarta in ADN,de mostenirea ancestrala primita de la Strabunii nostri,aceste locuri minunate,adevarate Porti de Rai,care ne apartin noua,nu strainilor.Ei,vor sa fie stapanii Portilor si acestor locuri binecuvantate,pentru a mentine lumea in intuneric si ignoranta,dar puterea e in noi toti!Pastrati ganduri luminoase,pline de iubire,daruiti-le intregului Neam.
Noi,toti,una suntem.Sa fiti binecuvantati!

Anonim spunea...

Sa demisioneze? Doamne cum de va venit ideia asta? Ati vazut porc sa plece din fata unei troace pline daca nu-i batut?

Anonim spunea...

Pentru "Spirit Liber":
Puteti sa ne detaliati cine sunt,de unde vin,ce fac,ce urmaresc si cum actioneaza acele "fiinte" misterioase pe care le-ati pomenit in postari anterioare?Cu respect.

Anonim spunea...

JEGOSUL DE ZGONEA IL FACE PE BRANCUSI TIGAN !

http://www.ziare.com/politica/schengen/zgonea-oare-ministrul-valls-daca-il-vedea-pe-brancusi-cu-barba-lui-il-dadea-afara-din-franta-1259967

un pic anonim spunea...

Bai, ce fata are asta! Ce.au putut sa voteze romanasii nostri! Ma uit la el si ma stric de ras, dar...si de plans!
Dupa puteti sa puneti si pozele celor de acum, sa vezi atunci rasu'-plansu'!

Spirit Liber spunea...

Doamne ce imi place de voi (nu va suparati ca ma adresez asa, va rog)!Anonim de la 1 octombrie 15:25 esti sublim!Cata dreptate!!!

Spirit Liber spunea...

Auziti frumosii si desteptii mei!Asa de mult ma bucur ca sunteti constienti din ce in ce mai multi de ce e in jur si de ce stiti ca trebuie sa faceti fiecare!Si da, SUNTEM O ADEVARATA SI MARE FAMILIE DE SPIRIT SI DE SUFLET!SPOR LA TREABA, IUBITILOR SI SA DEA DUMNEZEU SA FIE CURAT LUNA IN TARA NOASTRA SI IN FIECARE DIN NOI!!!

Anonim spunea...

Spirit Liber,esti minunat!
Bun venit in Marea noastra Familie unita!DACIA MARE ne asteapta pe toti...sa fim cat mai multe SPIRITE LIBERE pe aici.
La curatenie,dragilor!sa smulgem buruienile astea!!!sa le dam ceea ce ne doresc ei,noua? un pic de cianura...pe limba lor de maselarita si acid sulfuric?

Spirit Liber spunea...

Pentru dl anonim care cere explicatii la postarile/comentariile mele anterioare:daca eu v-as spune pe fatsa tot adevarul poate nu l-ati suporta.Acele fiinte arata ca oameni dar au niste semne distinctive.Invatati-va sa ii recunoasteti, ca apar peste tot, in muzica, filme, sport, etc.Primul semn distinctiv se refera la doua mari manifestari ale ochilor lor; exista un contrast foarte mare intre fatsa in general si ochi care sunt mati si ai senzatia ca sunt ca si carbunii de la omul de zapada.V-as da un exemplu de pe net dar mie mi-e sila de fiecare data cand ii recunosc.Intr-o masura mai mica veti vedea mat-ul aceasta in ochi la Tudor Gheorghe care e mason de multi ani.Acest aspet mat il are dupa ce a devenit mason.Asta e inca om dar dat pe partea cealalta.Alt tip de fiinta care pare om si nu e nu clipeste decat foarte rar iar miscarea de clipire e extrem de lenta.Cine mai vrea, sa mai intrebe, ca raspund, daca nu e intrebare in bataie de joc.

Spirit Liber spunea...

Multumesc anonim din 2 octombrie , 10.18.

Spirit Liber spunea...

INTREBARI:V-ati autoadresat vreodata intrebarile:
-de ce aceasta fiinta cu numele de Basescu inainte era atat de bolnava incat la o intalnire in strainatate a fost la toaleta in timpul sedintei de nenumarate ori, arata urat, se stia ca avea cancer hepatic sau pancreatic si era slab iar acum e cu fatsa intinsa, rade tot timpul...!!!
-ati remarcat ca de la o clinica unde a fost prin Austria parca s-a intors "alt om"?
-va spun ceva toate astea?
-ati vazut cat de mult seamana la fatsa "CHarles" cu "Ion Iliescu" cu "Itac Rabin"?Izbitor de mult
-ati observat ca dupa ce Ponta s-a intalnit cu "merkel" a devenit si el "alt om"?
-Nu vi s-a parut deloc si ca uratania de "Sarkozi" pare "placuta" din nou de poporul francez?

Anonim spunea...

Pentru "Spirit Liber":
Va rog sa ne spuneti pe fatsa TOT ADEVARUL!Va asigur ca nu numai ca-l vom suporta,ci mai mult,ne va elibera!!!Cu multumiri.Respect.

un pic anonim spunea...

Iar i.am vazut fata lui asta...ma stric de ras!