miercuri, 2 octombrie 2013

Asta e România pe care ne-o fură și ne-o distrug trădătorii! APĂR-O! (un manifest de Daniel Roxin)

Foto Marius Grozea

Omule bun, trezește-te! România mea și a ta nu trebuie să devină România LOR! 

În România noastră câmpurile încă sunt pline de flori, de miei care aleargă și copii vrăjiți de parfumuri... În România LOR câmpurile sunt pline de sonde, de tristețe și moarte!

În România noastră dealurile și munții răsună a bucium și a voci de strămoși, a bocănit de cerb și tropot de capre negre... În România LOR natura va vui stearpă și fără speranță!

În România noastră mâinile copiilor construiesc ziua de mâine în culorile curcubeului... În România LOR nu există decât cenușiul zilei de azi!

În România noastră putem să ne regăsim împreună, putem să iubim, să cântăm, să dansăm... România LOR este una a plânsului, a urii și a nedreptății!

Aici e România oamenilor buni si adevărați! Marș afară din ea, trădătorilor!

Daniel Roxin

29 de comentarii:

Ciprian Telea spunea...

Minunat!

emil spunea...

trebuie sa ne gospodarim singuri.fara fmi,fara u.e.,fara nato,etc.ma f..t in ea de u.e.,nato fmi,etc.suntem terminati datorita lor.decit cianuri in apa,aer,pinza freatica,mai bine gradina botanica din care vom scoate mai multi bani decit de la rmgc.cei care doresc exploatarea la rosia montana sa fie obligati sa se mute acolo cu familii si copii si sa inhaleze cianurile pe care le distruge razele solare ,comform basescu.toti parlamentarii ce voteaza pro sa fie mutati in rosia montana pe perioada exploatarii.aurul trebuie sa ramina si pentru cei care vor veni dupa noi.gunoaiele care conduc acum nu sunt ultimii pe acest pamint.mai vin si altii dupa noi.eu totusi sper ca toti parlamentarii din 1990 pina acum sa fie deposedati de averi,romania avind bani dupa aceea,si sa aiba toti,impreuna cu familiile si toate neamurile lor,soarta CEAUSESTILOR.

EMIL spunea...

HAI SA FACEM O ALIANTA,CEVA SA PUTEM CREA O LEGE,SA STRINGEM SEMNATURI,SA OBLIGAM GUNOAIELE CARE NE CONDUC SA FACA CE VREA ACEST POPOR!NU EI NE CONDUC PE NOI,EI SUNT PUSI ACOLO SA NE SLUJEASCA PE NOI!

Sefora spunea...

Frumos!

un pic anonim spunea...

Tatal Nostru este cu noi.
Atat va scriu:SHUTDAWN-DAY TWO!!!
Jos palaria pentru tine ROxin!

Rhoda spunea...

Emotionant ,Manifest . Felicitari ,Omule Bun .Fie ,ca macar Acum in al 12-lea ceas ,Sa ne Trezim cati mai multi romani !Dumnezeu ,fie cu noi !
Pace ,Armonie si Iubire ,sa avem in sufletele noastre !

Anonim spunea...

Subscriu la acest indemn de TREZIRE LA VIATA SI CONSTIINTA A POPORULUI ROMÂN, cel drept credincios si prea martirizat! Sincerele mele aprecieri si pretuiri domnului Daniel Roxin pentru intreg efortul si daruirea si profesionalismul incontestabil de care da dovada, si îi multumesc ca este un bun si adevarat dac, urmas de cinste al sfantului si crestinescului neam! Se pare ca nu au pierit si nu vor pieri niciodata barbatii adevarati ai acestei minunate si inegalabile PATRII! DOAMNE AJUTA SI BINECUVINTEAZA PE POPORUL TAU SI TARA TA! - de la Scortanu Dragos

ile spunea...

http://reteaualiterara.ning.com/profiles/blogs/aten-ie-la-portavion-aurul-de-la-ro-ia-montan-ar-putea-fi-doar
La Izvoarele apa potabila nu mai e potabila ,anunt dat publicitatii de catre Directia Sanitara a judetului Galati(numai o singura data pe un post TV am auzit asta azi).Cutremure cutremure,poate scot la lumina si alte galerii subterane pe care cind le vom vedea ne vom dori sa nu le fi vazut niciodata. Poate cauta artefacte antice si noi credem ca ei foreaza dupa gaze de sist pe linga Galati,iar la Rosia tot asa...Ma astept ca din moment in moment sa elibereze de la Rosia Montana nu spiritele tracogetilor, agatirsilor -poate altceva mai satisfacator...Parca anul trecut Americanii au descoperit un Artefact-aparat posibil de zbor intr-o pestera din Afganistan si apoi nu au mai zis nimic> Eu as dori sa elibereze un spor,un virus mutagen(cu transformari porcine)cu tropism pentru toti cei care nu au gena acestui pamint romanesc..

Raphaelly spunea...

Un mesaj frumos, insa adevaraul este ca Romania noastra nu mai este a noastra cu resursele cam 70% demult s-a vandut tot ce s-a putut si s-a secretizat pe 50 de ani, si in curand se pregateste in parlament legea impusa mascat de FMI si UE (ca astia stau in spatele tuturor relelor), ca pamanturile agricole ale tarii noastre sa se poata vinde la straini.in fiecare saptamana in parlament se discuta legi prin care Romania este furata inca putin si in ca putin din putinul ramas! televiziunile ne intoxica cu stiri de 2 lei, iar ce conteaza nu se doreste ca poporul sa stie. ca sa putem face ceva in realitate, ar trebui sa avem o organizatie civila necorupta, formata din tineri capabili, care sa fie prezenta permanent in parlament, aceasta sa fie slujba lor. sa poata contracara orice lovitura adusa noua, romanilor. sa poata demasca prin presa toate aceste marsavii care se comit zilnic. legea spune ca poporul are drept de opinie, si fiecare lege noua este supusa opiniei publice, insa suntem bombardati in fiecare zi cu astfel de legi. NE TREBUIE UN GRUP APOLITIC care sa ne apere interesele in parlament. si ne trebuie macar o mica parte din presa, care la fel este politizata. ori asa, ori va trebui sa varsam mult sange sa reusim ceva. sange am putea varsa, si ar curge de-al nostru, insa apoi se vor infiltra altii si o vom lua de la capat. solutia este prezentata mai sus. si binenteles renuntarea la UE, care are un plan mai mult decat diabolic.
si asa...off topic, stie cineva de ce le zice smartphone-uri la chestiile alea care vor sa se dea telefoane? va spun eu: amprenteaza! outsmarting us, nu?

Spirit Liber spunea...

Dragii mei oameni de suflet hai sa va explic care este noul mod de functionare a omului nou, trezit pe spiritul dac.
Deblocarea tuturor energiilor speciale, total pozitive din fiecare dintre oameni se face in felul urmator:
Fiecare fiinta umana trebuie sa dea drumul la toate actiunile pe care stie sa le faca cel mai bine neurmarind valoarea ei in bani sau rasplata de orice fel ci doar bazata pe faptul ca omul e OM si ca are in el OMENIE.
Aici spun ca e necesara suma de bani lunara pentru trai dar expunerea mea se refera la acele extra-actiuni.
Principul este "DA TOT CEEA CE POTI SI CEEA CE STII SA FACI, FARA SA VREI SAU SA ASTEPTI CEVA IN SCHIMB, FIINTELOR CARE SIMTI CA MERITA".
Concret, am posibilitatea sa il ajut pe X sa se insanatoseasca pentru ca e in casa mea medicamentul cutare care mi-a ramas de la nu-stiu-cine.I-l dau cand are nevoie, poate nu are bani, e bolnav, nu poate iesi din casa.Eu nu am dat niciun ban pe el.Fac medicamentul sa circule si sa indeplineasca binele cu cel mai mic efort pentru mine si gratuit.
Sa dam tot ce putem si stim, cui e om de o vibratie superioara (sau nu numai, daca se afla in sfera noastra de actiune) si are nevoie de ajutorul nostru.
Aceasta este deblocarea fireasca a tuturor energiilor potentiale din om fara asteptare de recunoastere sau de rasplata, este folosirea tuturor caracteristicilor pe care le-a plantat Dumnezeu in noi pentru binele personal si al tuturor.Sirul aceasta de actiuni nu are sfarsit si se leaga realizand crearea unui spatiu de ajutor reciproc de oameni nestiuti care fac bine.
Explic si mai bine:cainele din fatsa blocului e bland si are nevoie sa il mangai:MANGAIE-L!Lui ii dai iubire , NU TE COSTA.Esti acasa si vecinul nu, si trebuie sa ii ia cineva alocatia pentru copii:IA-I-O!- ca COSTA NIMIC.Ai primit de la tara 30 de kg de morcovi, IMPARTE-I echitabil, ia tot ce iti trebuie si ce e in plus da cui merita.
Tot ce spun inseamna DA DIN TOT SUFLETUL SI CU CAP.
Uite si faptul ca ne scriem reciproc aici e un inceput:Daniel mi-a dat mie (si mie) muzica minunata de la Radio Frecventa Sufletului; mie, cu inima incalzita astfel simt ca mi-e greu sa citesc despre dna Sefora ca ii e frig si i-o spun.Apoi dna, citind aici simte ca nu e singura si multe de genul asta.Intelegeti
Rezultatele acestui nou mod de functionare sunt absolut uimitoare.
Functionez asa (eu) pentru ca asa sunt, asa m-am nascut sa fiu dar am primit rasplata uluitoare de nenumarate ori:poate ca mi-am dat 15 minute din viata din tot sufletul pentru sa zicem ceva ce imi era foarte usor sa fac, dar omul respectiv avea nevoie de actiunea mea ca de aer si nu stia sa o faca(sau nu a putut in acel moment).Rasplata de multe ori a fost sub forma de vacante in statiuni, obiecte foarte valoroase (cine stie cate luni as fi muncit altfel pentru ele).Acolo Sus se contorizeaza altfel.
(Eu nu le-am asteptat iar cand mi-au fost oferite am ramas cu gura cascata si, in cele din urma cand am inteles totul, va spun si voua ca se poate si ca e total adevarat.Folositi-va la maximum in sensul asta ca va spun eu sigur ca nu va uzati si e o stare care nu se compara cu nimic din ce multi poate ca nu ati trait pana acum.

Spirit Liber spunea...

Sa stiti ca in momentul de fatsa toti românii trebuie sa fie impecabili.Asta inseamna bun, drept, cinstit, clar, hotarat, de bun simt, echilibrat, fara raspuns la stimuli falsi, fara agresiune (eu cand ii fac javre si spurcaciuni nu ma las in vibratia urii, este starea pe care o ai cand cineva iti palmuieste copilul pe nedrept sa zicem, scriu, zic, simt si stiu ce afirmatii fac si nu le-as frange gaturile dar i-as cam lasa in pielea goala afara in frig).Fara curvasareli, bautura, mancat aiurea, fara orice care impiedica un echilibru adevarat si prezervarea energiei.Tot ceea ce traim toti in tara asta minunata este un atac concret.Un atac asupra noastra ca fiinte umane, sociale, emotionale, spirituale si trebuie sa ne comportam ca atare.De mizerabili trebuie sa te aperi si in anumite situatii trebuie sa poti sa le tragi si un pumn in nas si sa ii injuri ca alta limba si alta maniera de lucru ei nu inteleg, nu au nivelul necesar.Dar asta se refera la apararea noastra, a celor dragi, a tarii.NU zic sa fim violenti si nesimtiti, ca, celor mai multi care citim ce scrie Daniel si scriem la randul nostru aici, nu ne place sa fim asa.Dar riposta sigur trebuie sa existe la agresiuni.Mereu ne-au luat de prosti pentru ca am fost buni, ne-a fost greu sa trecem peste caracterul si educatia pe care ne-au oferit-o parintii si in fatsa au trecut fiintele de calitate inferioara.Modestia si bunul simt i-a oprit pe oamenii de calitate sa iasa in fatsa dar ASTA E MOMENTUL SA IASA!!!IESITI DOAMNELOR SI DOMNILOR CERCETATORI, DOCTORI, PROFESORI, INGINERI, TOTI CU REZULTATE EXTRAORDINARE IN DIFERITE DOMENII SI PUNETI-VA LA TREABA!!!Din tot dragul v-o spun ca asta e cel mai bun moment pentru asta.Rezultatele nu trebuie date la institutul de brevete pentru ca aia le fura si le-au furat pe toate.In imensele si ultraluxoasele resedinte ale tuturor scarnaviilor din masonerie si din alte grupuri negative, acele rezultate sunt active si le folosesc ei si sleahta lor!Impartiti ce v-a inspirat Dumnezeu sa creati intr-o alta maniera, cu un anumit tip de oameni.NU va mai dati creatiile cum va impingea o reclama la tv "organizam concurs pentru nu stiu ce, premiul va fi cutare lucru".ACELA E FURT INTELECTUAL PE FATSA SI FARA PIC DE RUSINE!!!"

marius grozea spunea...

Asta e Romania une se fura orice,mai ales fotografiile !Oare de ce mai vorbim de altii ?

Anonim spunea...

TREBUIE sa facem ceva; deja s-a ajuns intr-o situatie mai mult decat se poate suporta; suntem oameni destepti, intelegem cu sufletul ca nimic nu este in regula; ne-am saturat de sloganul "dupa noi potopul", vrem sa lasam in urma un pamant asa cum l-a creat Dumnezeu! Haideti sa ne ridicam si sa aratam ca nu suntem toti invadati de rautate, ura si nesimtire!!!!
Claudia

Tudor spunea...

Tatăl nostru, care ești în ceruri
Sfânt, este numele Tău
Vie e Împărătia Ta
Pe Pământ, fie voia Ta
Precum în Cer aşa şi pe Pământ.
Pâinea noastră cea de toate zilele
Dă-ne-o nouă astăzi şi mereu
Şi ne iartă nouă greşelile noastre
Şi ajută-ne să iertăm şi noi greşitilor noştri
Şi fereşte-ne pe noi de ispită
Şi îndepărtează pe cel rău de la noi.
Amin!

Frati români tara aceasta o v-om putea apara numai cu credintă, unde este Lumina întunerecul nu are putere. Spuneti rugaciuni corecte ca sa fiti auziti de Dumnezeu.

Ioan Chiriac (kiry) spunea...

Aceasta lectie de moralitae ar trebui intregita si prin precizarea autorului fotografiei. Aceasta imagine apartine fotografului Marius Grozea, iar din bun simt ar trebui sa precizati autorul. Sunt sigur ca astfelnu ar fi deranjat cu distribuirea imaginii.

Anonim spunea...

Buna ziua tuturor ,in primul rand ce putem face fiecare este sa renegociem contractele cu furnizorii indeosebi cu cei de la E-on ,avand in vederea intrarea in vigoare de la 1 oct a reglem priv elim clauze abuzive din contr.,ori tx de cogenerare ,certific verzi ,accciza necomerciala,rezervare abonament ,sunt abuzive in sensul ca desi siunt impuse de ANRE nu reflecta consumul efectiv ci asa cuma ati aflat reprez finantarea investit privati ...exista Directive EUROPENE in acest sens care nu au fost implementate de statul roman,respectiv D nr. 72/2009 privind normele comune ptr. piata interna a energiei electrice si D nr. 73/200/ privind normele comune ptr. piata interna a sect gaze naturale ...solicitati in scris elim acestortaxe ,apoi sesizati la INFO CONS-AUTORIT DE PROT A CONSUMAT ,vezi noul nr. de telef.,revin ca sa vi-l comunic. Aceeasi cu drag, Gina
Pacea cea adevarata si Ganduri bune sa dea DUMNEZEU la intreaga CREATIE

Anonim spunea...

INFOCONS 021.9551 ,LINIE TELEF CU TARIF NORMAL

Impotriva E-on putem invoca Lg.NR 193/2000 PRIVIND CLAUZELE ABUZIVE SI DIRECTIVELE EUROPENE mai sus amintite ...in sensul anularii relem. ANRE ca fiind abuzive ,ilegale si nefondate !!! Asta putem face fiecare ,oameni buni ..cu cat mai multi cu atat mai bine La fel cu celelalte clauze din contr.cu banci,telef,prest serv diverse . Cu drag si dor de neam si de strabuni si de vesnicie ,Gina

Ionel spunea...

Sustin punctul de vedere al d-lui Daniel Roxin.Nu e usor sa faci voluntariat pentru semenii tai si pentru tara,fiindca asta face,aproape de unul singur lupta pentru a ne trezi din amorteala.Trebuie sa fim uniti fratilor,altfel,nemernicii vand totul,nu ne lasa nici loc de mormant.

motul de rand spunea...

... nu se poate bucura ciobanul de toate astea daca lupii umbla nestingheriti printre oi. Cititi un cubant avizat http://ioncoja.ro/textele-altora/dna-de-ce-nu-intervine-la-rosia-montana/
Toate bune si frumoase dar raman la poarta justitiei. Cine trebuie sa deschida aceasta poarta?Eu nu stiu dar tu?

Anonim spunea...

"Valeriu Săhărneanu: Învățămintele Columnei lui Traian, după 19 secole"

http://www.rgnpress.ro/rgn_13/categorii/analize-interviuri/10746-valeriu-shrneanu-invmintele-columnei-lui-traian-dup-19-secole.html

Iustina Bacosca spunea...

SA FIM UNITI PANA LA CAPAT. ATATA TIMP CAT TRADATORII DE TARA , IN FRUNTE CU TORTIONARUL ILIESCU, NU SUNT PEDEPSITI, NU VA EXISTA DECAT JAF SI MINCIUNA. ATUUL NOSTRU ESTE CA STIM ASTA! IAR DACA STIM SI SUNTEM RESPONSABILI NU NE ESTE NICI FRICA SA LUPTAM CU ACESTI DEMONIZATI. IN FOND, ASTA ESTE SOARTA CRESTINULUI: SA LUPTE PANA LA SACRIFICIU PENTRU DREPTATE SI ADEVAR, PENTRU TARA SI COPII, PENTRU CA STIE CA VIATA ESTE NESFARSITA, IAR SUFLETUL NEMURITOR. STRAMOSII NOSTRI, INTELEPTII DACI CUNOSTEAU BINE ACEST LUCRU. DOAMNE, AJUTA! MARS AFARA DIN GRADINA MAICII DOMNULUI!

Daniel Roxin spunea...

Pentru Marius Grozea, autorul fotografiei - atunci cand am gasit aceasta fotografie pe net nu avea niciun reper vis-a-vis de autor. Prin urmare, fiind in spatiul public si nefiind trecut pe ea specificatia de copyright, faptul ca am folosit-o, nu se cheama furt. Toata admiratia pentru fotografiile pe care le faceti insa daca vreti sa nu le poata utiliza nimeni decat cu acordul dumneavoastra atunci scrieti pe fiecare fotografie pe care o puneti pe net ca sunteti autorul si ca nu poate fi folosita decat cu acordul dumneavoastra scris. E singura solutie rezonabila. Toate cele bune! P.S. Dupa ce am aflat cine este autorul am trecut sub fotografie numele...

Anonim spunea...

Romania noastra...de cand a fost omorat Ceausescu nu mai e a noastra.......dupa revolutie s-a vandut tot...sau sa traducem ,,privatizat'' ca vezi domnule nu era bine....ca tot romanul muncea si de fapt nu ii placea munca....tara asta a noastra daca mai putem zice a noastra...s-a dus de rapa,imi este rusine de ce a ajuns poporul roman!!!!RUSINE!!!
Stramosilor care au pus piatra cu piatra hotarul acestei tarisoare ar trbuie sa le multumim!!!Dar noi nu domnule vrem sa ne imbogatim de la o zi la alta,degeaba domnule Roxin postam noi aici pe internetul acesta daca poporul roman in intregime nu spune STOP.....apreciez foarte mult ceea ce se posteaza la dumneavoastra pe pagina,lucruri pe care in scoala nu le-am invatat!!!!
Atat timp cat in tara noastra exista politica nu o sa avem nici un cuvant in fata lor...si in plus poporul plateste sa fie umilit prin atatea taxe pe care tot ,,Ei'' le baga in buzunarele insangerate de munca omului de rand care traieste cum poate......
Sa munceasca si ei in folosul poporului pe gratis,sa vedem le mai convine?....
O seara buna romanilor de pretutindeni!!!

Spirit Liber spunea...

Daniel, esti admirabil, te respect si te pretuiesc atat de mult.Fiecare celula din fiinta ta este pentru noi!

Spirit Liber spunea...

Pentru Ionel:Daniel a ales sa se expuna dar adevarul este ca, cel putin in tara noastra sunt cateva mii de oameni care lupta zilnic pentru trezirea din amorteala a neamului nostru.Pe langa realele rugaciuni cu genunchii la pamant si cu lacrimile in ochi ale calugarilor si calugaritelor, exista oamenii care se roaga in casele lor si care practica EFECTIV de multi ani- si nu de acum de cand cu evenimentele astea- o conduita morala apropiata de ce e cel mai bine sa faca un om.Sa nu credeti nicio clipa ca oamenii care nu se vad ca lupta, ei nu lupta.E proverbul ala care zice:"Tace si face".

Anonim spunea...

LA LUPTA ROMANILOR!!!

un pic anonim spunea...

ROxin, esti un mare domn!
Autorul fotografiei, chiar daca are dreptate sa sesizeze ca este a lui nu ar fi trebuit sa acuze de furt daca nu si.a luat masurile elementare de protectie, conform regulilor. Are simt artistic, in schimb nu are bun simt! Bucura.te ca le vad si cei de pe acest site!

Anonim spunea...

Daniel, se pot intinde mai multe punti, noi v-am semnalat blogul prietenilor, asteptam si de la altii care intra aici acelasi lucru. Trebuie sa ne miscam cat se poate de repede.

Anonim spunea...

Pt Spirit Liber ...imi place cum gandesti ! M-a uns la suflet ceea ce ai scris in 3 octombrie .E adevarat - DA,DA,DA ! mersi frate si sa traiesti!