marți, 22 octombrie 2013

Domule Premier, asa arata golanii de la Cluj. Extremistii. Legionarii. Anarhistii. Teroristii! (video)


Protestarii de la Cluj au postat pe Youtube imagini de la manifestatiile de duminica impotriva proiectului RMGC de la Rosia Montana. Imaginile sunt insotite de urmatorul mesaj:


“Protestam de aproape 2 luni, iar premierul plagiator, arogant, vandut, sfidator si corupt ne jigneste cu tot mai mult tupeu si cu un ranjet tot mai larg.

ASA ARATA GOLANII DE LA CLUJ. Extremistii. Legionarii. Anarhistii. Teroristii.

Ba Ponta, suntem FRUMOSI, INTELIGENTI, INFORMATI si IUBITORI DE TARA. Adica exact ceea ce voi nu sunteti! Like you give a shit!”.

Sursa: http://www.nasul.tv/2013/10/21/domule-premier-asa-arata-golanii-de-la-cluj-extremistii-legionarii-anarhistii-teroristii/

13 comentarii:

un pic anonim spunea...

Baaaa...Ponta! Au dreptate!

Sefora spunea...

Buna seara.
Foarte frumos si emotionant.Tinerete exuberanta si,de fapt,multi erau si de varsta medie..
In ce priveste jandarmeria...oare nu li se pare caraghios ca tinerii sa fii imbracati lejer,cu haine potrivite pentru sezon,inarmati doar cu exuberanta lor si acesti jandarmi mascati si acoperiti de haine si scuturi de ai spune ca erau in pericol de ceva...De ce anume?
Va este teama sa nu va molipsiti de iubire si incredere in forta unita a multimii?
O seara buna, Sefora

Anonim spunea...

cine mai e si ţugurlacul asta numit pota?? n-am auzit in viata ea de el!
...da da da sunt fascisti acolo, tocmai s-au trezit din criogenie!:)

Anonim spunea...

Entuziasm molipsitor...sa se extinda in toata tara!
Acestia suntem noi,cei carora ne pasa...iesim duminicile in strada,petrecand in Familie,indiferent ca e Cluj,Bucuresti,Timisoara,Arad,Rosia Montana,Campeni,Pungesti...
Suntem peste tot,nu au cum sa ne mai opreasca...

Ponta,in curand vei deveni doar o ”poanta” si atat.Tu si restul de clovni care mai sunteti pe acolo...cu ranjet frumos

Anonim spunea...

please watch and share...

http://www.youtube.com/watch?v=OWhGstDpKfg

Viata de la zero spunea...

Acum doua duminici treceam pe langa o statie de autobuz in aproprierea Universitatii si o pereche de pensionari bombaneau ca "iaar s-au intalnit golanii aia in Piata si n-o sa poata trece autobuzul". Ma uitam la ei ca nu le pasa de viitorul tarii nici cat negru sub unghie, lor sa le fie bine, iar in urma lor potopul.
Cand am ajuns in dreptul Universitatii, se protesta pasnic, civilizat, circulatia nu era incurcata deloc.

Anonim spunea...

E mai rau ca-n vremea turcilor si a tatarilor! Atunci se adunau sacii cu galbeni, astia vor sa ne ia aurul cu totul! Sa ne ia pamanturile, sa ne otraveasca apele, ba sa ne mai mute si mortii din morminte!

Anonim spunea...

cu otv-ul avem doua cu acoperire nationala care transmit live, iar ce se intampla acum, pe net, e coplesitor,


cu Dumnezeu inainte !

florin spunea...

așa a zis si ceaușescu, apoi iliescu, văd că și ponta le urmează exemplul! primul și-a luat-o pe cocoașă, să vedem restul când or să-și ia răsplata ...
Doamne ajută!

MARIA MANU spunea...

ACTIUNI GINDITE, ALE ROMANILOR ADEVARATI,ALE CAROR IDEALURI SE IDENTIFICA CU INTERESELE POPORULUI ROMAN.POLITICIENII TREBUIE SA INTELEAGA ,CA POPORUL ROMAN NU MAI TOLEREAZA MINCIUNA SI UMILINTA, LA CARE ESTE SUPUS PERMANENT, DE CEI CARE DETIN PUTEREA .

Cosmin spunea...

Sunt cei mai frumoşi "golani extremişti legionari anarhişti şi terorişti" pe care i-am văzut în viaţa mea până acum. Dumnezeu să ne dea izbândă şi putere să putem înfrunta toate provocările şi să le depăşim cu brio. Doamna Sefora, aveţi dreptate.

Anonim spunea...

bine spus, dar au uitat sa spuna si despre mitomania pontacului, cum tipa el ca atunci cand vor fi la guvernare vor fi impotriva proiectului minier de la RM si impotriva gazelor de sist...........sssssstttt ba plagiatorule

Peter

Anonim spunea...

NU SUNT DE ACORD CU APATIA SI RIDICAREA DIN UMERI ATUNCI CAND SUNTEM JIGNITI GRAV. cRED CA AR TREBUI SA STUDIEM, CAT SE POATE DE SERIOS, VARIANTA DE A LE INTENTA MII DE PROCESE CELOR CARE JIGNESC MANIFESTANTII, ASTFEL INCAT SA NU LE AJUNGA ZIUA PENTRU A SE PREZENTA LA JUDECATORII.

VORBESC CAT SE POATE DE SERIOS, D-LE DANIEL. AS DORI, DACA SE POATE, SA DISCUTATI CU RADU MORARU POSIBILITATEA CA DEMONSTRANTII CARE AU FOST GRAV JIGNITI SA LE INTENTEZE MII DE PROCESE, NU DOAR LA BUCURESTI. DACA SE POATE CAT MAI REPEDE, AM AUZIT CA SE DESCHIDE SI UN TARG DE RULOTE LA CLUJ, POT BENEFICIA, FIINDCA O SA SE MUTE CU TOTUL LANGA JUDECATORII.