duminică, 20 octombrie 2013

Ediție specială pe Nașul Tv, de la ora 19:00


Ediție specială pe Nașul Tv, de la ora 19:00 - SUBIECTE FIERBINȚI: Protestele de astăzi, din toată țara, pentru apărarea Roșiei Montane, Marea adunare a moților de la Câmpeni, Marșul pentru Unirea cu Basarabia, Protestele de la Pungești, împotriva gazelor de șist... Nu rata această ediție! TRIMITE MAI DEPARTE! http://www.nasul.tv/

4 comentarii:

D. Pavel spunea...

Sa dea Dumnezeu sa ma insel!

Departe de mine de a fi Gica Talpa / Strimba, insa am niste suspiciuni pentru ca s-ar putea sa stiu ceva mai mult si despre “American” si despre “canadieni”! Iata suspiciunile:

S1 – Coincidenta sau nu, fortele americane – in numar de 52.000 de soldati si ofiteri din Afganistan – se vor intoarce in USA, via baza militara de la Mihail Kogalniceanu! Oare pentru a interveni in forta in caz ca “democratia” din Romania si puterea strazii vor anula contractele Gold Corporation si Chevron?

S2 – USA are un deficit financiar de peste 70.000 de MILIARDE de dolari (desi “oficial” Casa Alba spune ca e numai de 16.000 de miliarde!), care inseamna cam PATRU PIB-uri USA! Se repeta oare istoria de acum 2000 de ani cind Traian Ibericu a venit la furat in Dacia pentru a echilibra balanta de plati a fostului Imperiu Roman?

v. Adevarul: http://adevarul.ro/locale/constanta/americani-mihail-kogalniceanu-1_52641b0bc7b855ff565c79a7/index.html

Sper din toata inima sa ma insel!

Dar ginditi-va ca s-ar putea ca “administraita mafiota” de la Casa Alba au trimis LACUSTELE MONDIALE, precum Chevron, Exxon, “Gold Corporation” pur si simplu la furat! si acum au nevoie de FORTA!

Sa nu uitam ca evaluarea directorului de la IG Roman a fost de SAPTE MII DE TONE DE AUR (numai aur!), iar gazele de sist ar putea ajunge la peste 3000 de MILIARDE DE DOLARI!

Oare aceste “numere” nu sint apropiate de deficitul bugetar al USA?

Oare de asta “politicienii” romani ne-au lasat fara industrie, fara armata de aparare si mai ales fara fabrici de armament?

Anonim spunea...

Aoleu ,unde ii ingropam pe toti ? Care DEMOCRATIE s-o apere ?

Anonim spunea...

Asa e domnule D. Paval, suntem cam cu mâinile goale, dar va rog sa citiți articolul din revista Formula As (august) - un interviu cu d-l Dan Brașoveanu: ei, acolo, adică în State continua cercetările lui Einstein - si sunt multi romani printre ei - si au si rezultate..... ei acolo, noi aici; credeți ca lor le-ar conveni ca aceste pământuri sa rămână sterpe?

Adică lucrează pentru motorul gravitațional sa poată călători în spațiu la mii de ani lumina distanta și baza de la care pleacă sa dispară pur și simplu? Nu cred....

Cred ca unii intenționează sa dispară alții, nu pământurile; ca sa existe continuitate trebuie creata continuitatea; cateodata, pentru asta mai trebuie sa ramanem si pe loc - dar noi ne-am cam miscat catre un trai mai bun la francezi, nemti, americani, evrei samd... traiul nostru era asigurat de mii de ani - trebuia sa-l pastram si sa-l gestionam: tie francezule iti dau un pic; tie rusule iti dau un pic; tie neamtule , un pic si tu americanule ce mai vrei?

D. Pavel spunea...

Catre Anonim...

Ar fi frumos sa fie asa! insa razboiul economic mondial NU este dus intre state! ci mai ales intre LACUSTELE MONDIALE, gen: Beny Steinmetz si restul lumii! Indivizi ca acest infractor international - si alti frati khazari de-ai lui - NU au NICIO treaba cu tehnologia si civilizatia! ei sint sclavii banilor si nu-I intereseaza nicio semintie; nici macar a lor!