vineri, 11 octombrie 2013

GALERIUS, Împaratul DAC al Imperiului Roman. Descoperă adevărata istorie!


Puțini dintre români știu că războaiele dintre daci și romani nu au durat doar câțiva ani și nu au fost doar două (101-102 și 105-106) și că, în realitate, putem vorbi de peste 300 de ani de conflicte armate, alternate cu perioade de pace și schimburi comerciale.

Puțini români știu că dacii nu numai că nu au dispărut din istorie (după cum pretind incompetenții și trădătorii de serviciu) dar chiar au ajuns, prin câțiva dintre ei, să conducă destinele Imperiului Roman...

Da, așa este, pare de necrezut! Pare o invenție protocronistă!

Dar dacă acest lucru este spus chiar de sursele latine recunoscute ca autentice la nivel mondial, mai poate fi vorba doar de o poveste patriotardă? Dacă probele materiale existente și astăzi îi arată pe daci în ipostaze biruitoare, la 200 de ani de la războaiele dintre Decebal și Traian, pe un Arc Triumfal al unui alt Împărat Roman, Galerius, să fie doar o iluzie optică?

Ei bine, nu! Nu este nici iluzie optică și nici teorie protocronistă! Este doar adevărul, acel adevăr care vă este furat de generații! Adevărul care îi deranjează pe cei care au ocupat România după '89 și pe care se luptă să îl îngroape de tot pentru a vă fura nu numai țara ci și identitatea.

Dacă vreți să aflați mai multe, vizionați în această seară emisiunea Adevăruri tulburătoare pe care o realizez pe Nașul Tv, pentru a afla povestea lui Galerius, Împăratul Dac al Romei. Emisiunea poate fi urmarită astăzi, de la ora 22:00 și, în reluare, sâmbătă, de la ora 22:30 și duminică, de la ora 11:00.

Nașul Tv poate fi recepționat pe toate rețelele digitale de cablu și pe internet: http://www.nasul.tv/

Daniel Roxin

Nu uita: între 8 și 10 noiembrie, Asociația Geto-Dacii organizează, în parteneriat cu Muzeul Național al Țăranului Român, FESTIVALUL DACIC 2013. Intrarea liberă!


Mai multe detalii despre festival, aici: http://www.geto-dacii.ro/festival-dacic-2013/

Dacă vrei să susții realizarea acestui festival printr-o donație sau o sponsorizare accesează acest link: http://www.geto-dacii.ro/donatii-si-sponsorizari/

Dacă doreşti să ajuţi la realizarea proiectelor Asociaţiei Geto-Dacii, acum o poţi face şi prin SMS. Trimite un SMS cu textul BUREBISTA şi adresa ta de e-mail la 7472, tarif 5 E+TVA/SMS (număr valabil în reţelele Orange, Vodafone și Cosmote) şi vei primi o colectie foto specială cu fotografiile pe care le-am făcut Arcului Triumfal al lui Galerius, din Salonic ca să îi poți vedea pe daci, triumfători, la 200 de ani după războaiele dintre Decebal și Traian. Imediat după trimiterea SMS-ului vei primi un mesaj în care ți se va solicita confirmarea plății. Acest al doilea mesaj NU este taxabil.

Îți mulțumim!

Află mai multe despre proiectele noastre aici: http://www.geto-dacii.ro/

15 comentarii:

Anonim spunea...

dar"ilustrele"noastre relicve din Academia Romana care tac ca pestii in apa,ce fac de nu scot nici un sunet pt sustinerea continuitatii vestigiilor dacice pe aceste meleaguri si pe altele???de cand a fost dat PCR-ul la o parte si in locul lui a aparut masoneria toti au trecut acolo si sau imbolnavit de omerta,ca altfel ar fi vai de ei....

R.Remus spunea...

...,,cativa dintre ei"?, poate mai bine zis din 80 de imparati ai Imperiului Roman, 42 au fost traco-daci!<> ar spune asa zisii "savanti-elitisti" insa Imperiul Roman a atins apogeul intinderii si puterii sub imparatii cu origine neromana in majoritate traco-daci si ca sa enumeram cativa incepem cu:
-Marcus Ulpius Traianus(98-117)nascut in Italica luand numele de "Traianus" in amintirea stramosilor sai dardani plecati din Troia
- Maximus Thrax(235-238)s-a sprijinit pe militarii geti din zona sa natala
- Filip Arabul(244-249)dac,iar dacii au inceput sa numere anii incepand cu data inscaunarii sale
-Messius Quintus Decius Traianus(249-251)
-Regallianus(258-259)descendent din Decebal
-Marcus Acillius Aureolus(267-268)nascut in Dacia Traiana
-Claudius al II-lea Gothicus(268-270)traco-get nascut intr-o famile de tarani saraci din Dardania
-Aurelian(270-275)nascut in Dacia Ripensis, conform legamantului sau toti imparatii Romei trebuiau sa fie din Dacia pe care a declarat-o "stat asociat"
...de amintit pe
- Galerius Ler(305-3011)avand o origine dacica indubitabila, tatal sau traco-get romanizat iar mama sa refugiata din sudul Olteniei tot el fiin cel care a infiintat Imperiul Dacic(Dacia Mare)
- Constantin I cel Mare (306-337)considerat "al doilea Traian" nascut tot intr-o regiune daco-romana
....si lista poate continua si se termina cu Focas (602-610)daco-roman, ultimul imparat traco-dac caderea sa fiind pregatita de rascoala evreilor din 608-610.
Asa cum spunea Fontes dacii "au ajuns stapanii romanilor"!
Romania are multe surprize pentru intreaga omenire,ele vor iesi cu siguranta la iveala!

Profetul Necunoscut spunea...


Ce vremuri tulburi traim? Timp de 20si ceva de ani o doctrina otravitoare de suflet a fost propovaduita prin puterea mass-media . Au spus acestia ca ati iubi tara e ceva ceausist si devii anacronic fata de europenism. De aici si "rusinea de a fi roman", cum le-au fost spalate creierele ca ei sa spuna o asemenea prostie. Omul il vei cunoaste nu dupa vorbe , ci dupa fapte, asa cum vei cunoaste pomul roditor fata de cel fara poame. Tot asa veti citi caracterul lor dupa cum insira minciuni succesive.
Istoria care formeaza caractere adevarate a fost cea mai lovita, caci un om fara sa cunoasca istoria va fi unul usor de manipulat. Chiar si cand istoria i se acorda atentie deosebita de catre institutii, pe vremea socialismului, era strecurata usor idei ale lor, asa-zisilor mari istorici, consacrati, care o tineau una si buna : nastere falsa din Traian, a poporului roman. Cine putea sa-i contrazica? Cand pe Densusianu il faceau " smintit". Orice noua teorie a dacilor ramasi etnic daci, si nu au pierit sau sa se amestece cu romanii; cel ce avea curajul sa vina cu adevarta istorie i se aduceau atacuri ironice sau mai mult, isi pierda respectul colegilor sai, si de ce nu,ei treceau la amenintari sau cu pierderea postului a celui curajos si simtitor la aflarea adevarului.
Numai ca acesti stiintifici, nu au putut sa acopere mult timp minciuna aceasta, si au iesit la iveala dovezile despre rolul dacilor in dezvoltarea civilizatiilor mediteraneene, fie ca e vorba de cea greaca, fie de cea mai noua romana. Intinderea imperiului dac si a civilizatiei lor pe o arie care cuprindea ceea ce era cunoscut ca vechile civilizatii ale Eurpei si Asiei, au avut legatura cu dacii. Troia, mitologia greaca, Asia Mica, toate aceste civilizatii au fost create de catre stramosii dacilor, primele popoare care au roit catre aceste regiuni.
Acest adevar nu trebuie cunoscut de catre dacii actuali, pentru ca ar intelege cine sunt ei, si care le-ar fi rolul in politica mondiala actuala. Un dac ar face dreptate asupra nedreptatilor in lume asta. O societate imorala si corupta este potrivita pe cei care sunt impotriva renasterii dacilor, renastere spirituala, care odata renascuta ar fi ca un zid impotriva impostorilor actuali.

Catre Nasul-Radu Moraru-, Nasule, esti fantastic, nu vreau sa fiu in pielea lui Gadea sau oricare alt moderator, pentru ca ai luat distanta si ai devenit un 'Rapid" cel mare care nu opreste in garile mici. Desi nu ai mijloace tehnice asa cum concurentii tai dispun, si de o armata de oameni, totusi tu, ai doar adevarul de partea ta , si cu aceasta ai triumfat peste detractorii tai. Si cand ma gandesc cat m-au manipulat cei de la Antena3 , sa ma faca sa nu te mai urmaresc, pentru ca erai "basist". Macar tu, Nasule, credeai cu adevarat in ceva, fara sa fi partas la vanzarea constiintei, iar ei nu mai au constiinta pentru ca si-au vandut omenia .

Nasule, sa fii mereu asa, aparator al celor nedreptatiti, sa trezesti cati mai multi oameni pentru ca setea de adevar e la fel de mare ca a celui calator in desert, pentru o gura de apa...

TheDacians spunea...

Majoritatea filmelor transmit mesaje interesante si concepte bune legate de mecanica metafizicii (Contact, Stargate, Codul Sursa...). Majoritatea acestor mesaje sunt lăsate de oameni care fac parte din anumite societăți ‚oculte’ cu scopul de a direcționa forța divina (intenția) a mea/noastra (în esență suntem unu) în favoarea conturării realității după placul și dorințele lor egoiste și copilărești. Dacă aș demonstra că toata cunoșterea și învățăturile spirituale au plecat d’acia? Și mai frumos aș demonstra cele mai mari secrete ale metafizicii pe care dealtfel strămoșii noștri ni le-au transmis în cu.vânt și folclor? Dacă aș demonstra că există călătoria în timp, lumi paralele, și materializarea intentiei in lumea de care mintea ne minte ca fiind ceva ”real”. Că sufletul este în afara timpului și spațiului (HO.RA, RA.ZA , ZAL. Moksha, KOG.A.ION) și ca tot ce a fost este și va fi, inclusiv toate “realitățile” ce au fost, sunt și vor fi sunt defapt acum, într-un punct! Vă întreb sufletul, esența creatoare sau fractalul divin, ma ajutați să facem și să reamintim omenirii cine sunt?

O mica parte a ideeilor ce vreau să fie exprimate în acest(e) documentar(e) (de la limbă, port, folclor, arheologie, cunoașterea simbolistică și cea mai frumoasă, cunoașterea metafizică).
1. Dualitatea IO (IO SÎNT, IO ÎS): bărbat (bărbat, barbar/bărbos = purtatori de barbă, de unde și barber shop) + femeie = DRAG.ONUL DACIC = GOD the DOG/ALB/vârcolaci/mascul + Șarpe/ROȘU/Vampiri/Dracul(a)/femeie, satanizăm de mii de ani conceptual feminin! Dualitatea MĂR-ului (RAM invers) cunoșterii e MĂRțișorul lui Apollo/ALB/GOD=DOG și Artemis/Roșu/Ciclu=sânge/Diavol. Fizic lobul stâng (I) = material și metafizic lobul drept (O) extrasenzorial exact ca separarea și cunoașterea imperilor (Imperiul Roman de RA.SĂRIT / RA.SARE) și cel de A.PUS (militar/material)! AVE MARIA (EVA MĂR.IA), m.ARIAN, MARE, MAREE, MAR.IN, vALLAH, Îi.sus pe cer sau la nord MoESIA! Nu degeaba engleza a pastrat doar I (fi obedient ca un câine și nu o lua pe calea șarpelui, a cunoașterii) ca afirmația de sine să fie incomplete (lucru imposibil), degeaba! sufletul ține minte! de aici YO/IO modern în rap și nu numai!
2. Metafizica sufletului… HO = STAI/STAY, HO.RA = STAY lumina!, HO.HO.HO de Saturnalia/Crăciun = Stai soare 3 zile = solstițiul de iarnă (dealtfel ‘moș craciun’ / ‘bastonul de craciun’ poartă culorile mărțișorului) numărul lui Apollo în reni (9 și chiar au zburat bine Apollo 9 și 11)… RA.ZA (Lumina + Zaua timpului), NOI SUntem = US ION (A.ION = eternitate) => KOG = cap sau coroană + A.ION … ZAL.Moksha (ZAUA Eternității)... DEVA/DAVA în sanscrită (toată cunoșterea lor e d’acia) înseamnă zeitate!...
3. Omul este compus din 3 părți : Suflet (intenție) / Minte (cuvânt) / Corp (experiență). IO/noi sunt tot ce a fost este și va fi, am creat iluzia de separare (energie/informație/gând/intenție focalizată) pentru a fi ceea ce e acolo, între noi și aici (dar defapt sunt tot eu)… am dorit să trăiesc grandoarea a ceea ce sunt, iluzia de subiectivitate. Cum poți știi cât de minunat și puternic ești daca nu ai cu ce compara, ca ești cunoșterea daca nu “uiți”, ca ești Dumnezeu care se vede și se re.crează (inclusive in ceea ce considerăm moarte re.creație de le creație) în toate formele și posibilitățile prin NOI/EL?...
Și pot continua…. am vrut doar să exprim niste adevăruri și să reamintim acestei rase să își trăiască creația activ (intenția/creația se materializează, timpul e doar o iluzie, unii o pot materializa “instant” alții să o re.simta peste 10 ani, frumoasă relativitate, nu?) astfel să se bucure de ei prin el și el prin ei! CU.GET = GET IT? ÎN.ȚEL.E.GEȚI? CALE’N DAR?
Mulțumesc, aștept un răspuns.

ile spunea...

Un articol adevarat este si pe Blogul ION COJA pe aceeasi tema. Da este posibil si adevarat.Mie mi s-a mai spus ca nu-mi pasa...de multe lucruri. Am obosit sa spun adevaruri marunte cu care credeam eu ca zidesc cu caramizi puternice un zid care va deveni puternic in fata nemerniciei omenesti.. Exclus... Ninsoare de octombrie prin Europa... http://www.gandul.info/stiri/raport-ingrijorator-o-iarna-grea-poate-provoca-o-criza-energetica-in-europa-din-cauza-dependentei-de-surse-regenerabile-11493922(cica si britanicii si rusii ar fi zis despre vremea rece apoi Bloomberg ar fi anuntat o posibila criza energetica consecutiva in Europa). La noi in tara bebelusii si mitomanii din politica se cearta intre ei-circul asta ieftin nu are rolul decit sa a tine boborul cu gura cascata ca sa uite de adevaratele probleme -ne tavalim pe jos si ne javrim ca popor, scade calitatea caracterului uman. la curtea regilor erau saltimbalci sau piticii grotesti rautacios fara a fi insa prosti. Conducatorii tarii sint niste prosti care se maimutaresc dar nu de capul lor, sint pusi de altii sa joace,poate de aceiasi stapini chiar daca se prefac a fi in tabere diferite luptind ei chipurile pentru binele Romaniei(am ajuns la concluzia ca ei sint in aceeasi parte a zidului pentru disrtugerea tarii).
Si daca aduceti aminte romanilor ca au avut si stramosi cu care sa se mindreasca si dezveliti adevarul pe bucati piesa cu piesa e bine pe termen lung, daca reusim sa supravietuim intre timp ca popor si demnitate. Si aceste adevaruri sint disparate distorsionate,insa dusmanii reusesc sa le zdrobeasca sa le stamplieze marca lipsei de importanta in constiinta romanilor. E bine si asa, cu picatura sa umpli un mare gol,se cheama perseverenta chiar daca aduce a munca sisifica. Imi vine sa rid deorece am inteles ca interesele Ocultei de nivel mediu sint deservite de toate dezastrele naturale sau umane de pe planeta(poate si putin indus-ajutate). Intr-un final vechiculeaza profetiile lui Nostradamus despre RAZBOI, odata declansat intrebarea e daca va putea fi si controlat de mediocrii din Oculta vizibila. Daca veti repeta suficient de des si concis lucrurile pe care le sustineti dumneavoastra Domnule Roxin, veti putea sa pastrati in Romania UN NUCLEU de oameni al caror spirit merita sa supravietuiasca,restul tarii raminind niste aproape morti care cred despre ei ca traiesc adaptati vremurilor.Putin isi dau seama ca tocmai aceasta ancorare in traditii, in vechiul romanesc,ne poate salva sufletele de mocirla in care traim, sa traim fara demoni,cu cinste demnitate si omenie. Un demon mascat este si cel al lui 0,99 sau cit o fi el- demonul chilipirului fals-de ce sa nu dai 1 leu fara sa te complici ca doar muncesti pentru a-ti cumpara ceva de valoare si trebuie sa cistigi si tu din munca ta si cel care vinde(asa-ti furi caciula care e de fapt o tichie de hirtie pe capul celuilalt si o pui la tine pe cap-deci ai o caciula de hirtie fara valoare). Cred ca spiritele strabunilor va sprijina ,sa va fereasca de orice rele.

Anonim spunea...

1. Nu a existat niciodata un "imperiu
dac", geto-dacii au format state pe teritoriile pe care le-au locuit.

2. Daca traian-jefuitorul a fost de sange trac, atunci el nu putea sa fie decat din acelasi sange cu tradatorul dac bicilis.

3. In imperiul roman au existat mai multi 'imparati' de sange trac, documentat nu stie nimeni cati, doar o buna parte a populatiei incorporata era tracica. Am pus intre ghilimele imparati fiindca unii nu au fost, efectiv, imparati niciodata, chiar daca legiunile i-au aclamat ca "imperator". O parte din ei au facut parte din tetrarhie si au guvernat teritorii traco-geto-dace, altii au guvernat autonom teritorii traco-geto-dace, vezi Regalian. Apoi este vorba de asa-zisa 'dinastie străromuneasca', dinastie care a avut alt caracter decat cea romana, de aici si schimbarile de esenta pe care le-au legiferat imparatii traco-daci; cate au putut sa legifereze, mai ales dupa ce au mutat capitala in mijlocul neamului trac, departe de influenta aristocratie din Peninsula. Nu toti imparatii considerati traci au fost "baietii buni", au fost si cativa despre care izvoarele spun ca le cam lipsea tigla de pe casa.

Spirit Liber spunea...

"Profet necunoscut" scrie tot ce ai in cap!!!Cine te intelege le ia din zbor!Esti extraordinar domnule!Baga puternic combustibil ca ai unde, merge bine sistemul!

Spirit Liber spunea...

Oamenii astia care au inceput sa scrie comentarii aici sunt din ce in ce mai activi si luminati, o incantare!
Va rog acum sa studiem putin minciuna (ca tot merge pe subiect) si in alte aspecte:
Verificarile pe care le puteti face cand vedeti pe cineva la tv, ca sa stiti daca minte sau nu.
Daca vorbeste, luati sonorul si urmariti cum priveste, cat clipeste, cum inghite, cum isi tine mainile.Mincinosii antrenati foarte bine nu clipesc decat rar si controlat; nu inghit in sec, nu isi freaca mainile, le tin de obicei prinse una de alta.Regula generala a tuturor mincinosilor:niciunul nu priveste inspre camera de luat vederi.
Dar, si ei pot fi vazuti cat de antrenati sunt:pe sonor luat faceti un stop cadru (pe telecomanda e butonul "i" mic), apoi acoperiti fatsa cu o foaie de hartie lasand vizibili doar ochii.E, sa vedeti ce n-ati vazut!Acolo colcaie "neshte" lucruri...adica e o discrepanta totala sa zicem,intre un ranjet si expresia ochilor, care sunt foarte neclari, mati, intunecati (ce e ascuns e si intunecat).Asa ii vedeti si mai bine pe cei care sunt mai tineri si aranjati.
Recent, -deviem putin subiectul-minciuna de la meteo cum ca "vin domnule niste calduri" a avut rostul de a-i face pe agricultori sa nu-si adune roadele de pe campuri ca sa fie atinse de bruma.Adica totul totul este folosit de milogii astia netrebnici si manipulatori.(aici, ca sa radem putin, "profet necunoscut", si fara sa imi bat joc de ceea ce ai scris mai sus pentru ca ai dreptate, pentru ca li se potriveste, as fi putut sa scriu altfel, adica "manipulatori=mani(many=multi, ***, tor=capatul superior al unui motor), adica multi oameni care gandesc cu ceva in loc de altceva.Imi bat joc de ei, scuze Daniel si celorlalti.

Anonim spunea...

Putini stiu ca atunci cand Imparatul Traian , a ajuns in Dacia , a lansat un comentariu :
" In sfarsit , ACASA ! "
He ! Ce sa-n-semne asta ?

R.Rem spunea...

Oare a ne reaminti cine suntem si de unde venim nu sunt intrebari fundamentale ale existentei noastre? Oare a ne "reaminti"
nu reprezinta un ciclu al vietii-mortii in care nutrim sa gasim, sa intelegem si sa ne reantoarcem la origine? Oare nu totul
este o scoala a sufletului din care sa avansam grad cu grad spre Lumina? Oare cei ce cauta nu gasesc?....si din scoala vietii
chiar nu invatam nimic?daca da..atunci de ce?si care este cauza "umbrelor" ce ne tin in "intuneric"?
Desi aceste invataturi ne-au fost lasate mostenire de catre Marii Initiati ai vremurilor imemoriabile si inca mai auzim de ei vag
- Gemenii Divini (Zalmoxis),Apollo si Artemis, Thoth Atlantul, le-am uitat ne-au fost "furate" si am cazut intr-o uitare "sarata".
Si daca nu reusim sa vedem in astral ce putem face pentru a vedea in planul material?
Am putea incerca sa ne intoarcem la origini si sa aflam adevarul cel curat nu cel indus si manipulat, caci asa cum spunea
Paul Stefanescu "cine stapaneste trecutul, stapaneste viitorul" si functioneaza inca in iluzia realitatii cu care ne asociem
astazi, deocamdata!Dar ca sa ne putem intoarce la origini in primul rand ar trebui sa inlaturam toate diversiunile, parametrii
propagandistici si manipulatori cu care s-a jonglat in intreaga istorie a omenirii. Diversiunile putem spune sunt de dimensiuni "biblice"!
Ni se tot spune ca suntem confuzi sau ca sunt doar coincidente cand realizam cat de multe asemanari si cat de multe asocieri
putem face intre mostenirea lasata de Poporul Primordial din Carpati si marile civilizatii din America Latina, Egipt, Sumer, China,
India din punct de vedere al limbii, a portului, a traditiilor a simbolisticii. Toate aceste civilizatii provin din Vechiul Continent iar izvorul populatiilor si civilizatiilor europene il putem gasi, fara dubiu, in zona carpato-danubiano-pontica.
D'acia a izvorat impulsul in evolutia si civilizatia oamenilor.
D'acia Oamenii Promordiali, civilizatori, au oferit umanitatii scrierea, legile, ordinea divina... cunostinte pre care trebuie sa
le redobandim.Aici pot fi localizate legendarele Hiperborea, miticul Dilmun Sumerian, Tara Minelor, biblicul Eden, Tara Zeilor, Tara Rachetelor
, Tara Titanilor (zeii igigi-sumerieni), Insula Preafericitilor, Tara Hesperidelor, Tara Amazoanelor, taramul lui Osiris si al lui Ra(m),"Laboratorul" lui Enki/EA, "Casa Domnului" (Enoch vs HAR-DEAL = "Casa Domnului" in limba dacilor), "Gradina Maicii Domnului", Tara "Doamnei Muntelui Cap" (Nin-harsag/Mammi), Muntele Atlas, Fantanile lui Achile, Coloanele lui Hercule, Paradisul terestru, Ramania,
Tronul Regelui Vesnic (Enoch), Casa Popoarelor, Gaea Melaina, Apsoro, "Locul in care a fost creat omul pe Pamant"!
Acestea sunt probabil cele mai mari secrete pe care le-au tinut ascunse milenii cei care au supravegheat distrugerea tuturor "documentelor"
imprtante referitoare la regiunea de la nordul Dunarii!
Sa cautam semnele si simbolurile lasate in mestesugarit, traditii, port! Exemple: martisorul(culorile sacre alb/rosu), rogojini, olarit,
bocitoare, carul tras de boi la ingropaciune, mantia alba peste tunica, parul in plete, barba alba, toiagul, jocurile de cuvinte caracteristic pelasgilor, tracilor si dacilor, vulturul, "pastoria"- simbolul Invatatorilor, basmele- ce ne ofera inalte cunostine transmise de-a lungul
veacurilor, sarpele pelasgic(comun altor civilizatii, vezi Kukulkan/Kukumatz, Quetzalcoatl"Sapele Zburator", "Sarpele cu pene"- China,
mitologia Indiana, Marduk/Ra(m)),pelerina alba,toga alba (a lui Viracocha), balaurul legendar care pazea Lana de Aur de pe Muntele Atlas descoperit
si pe stela lui Nabukadnear(1120 i.e.n), sarpele care a ispitit-o pe Eva!, steagul dacic, lupul (alb)(Apollon-Zalmoxe-"Lycagenetul"cel nascut din lupoaica la greci)...inclusiv cuvantul OM (Vf.OMU)- originea pelasga fiind demonstrata de N.Densusianu,etc.

Anonim spunea...

Putini stiu ce ar fi spus cotropitorul, dar toti stiu ce a facut: a purtat doua razboaie totale, de cucerire si jaf, cu regatul dac al lui Decebal, a incalcat legile nescrise ale razboiului si a ucis populatie civila, a daramat si a ars cetati dacice, a deportat si manat in robie Daci.

Lucia spunea...

Azi am vazut emisiunea si ma bucur ca documentarul ce va fi lansat in curand,va fi vazut de multi in afara tarii noastre...sper ca toate documentarele ce vor urma,sa aiba parte de traduceri in mai multe limbi,astfel adevarata istorie a Neamului Dac va fi inteleasa de multi oameni din afara granitelor tarii noastre...iar surprizele vor fi pe masura.
Multumim pentru efortul enorm depus de echipa intreaga,pentru a aduce bucurie in Sufletele noastre...
Dragi prieteni ai acestui blog,sa ne aratam recunostinta fata de Daniel Roxin,sa-l sprijinim macar prin aceste sms-uri,daca nu mai mult...noi toti suntem cei care contribuie la schimbarea actuala prin trezirea Inimii Divine...daca ne ascultam Inima,ea ne sopteste cu blandete ca acesta e drumul pe care sa-l urmam,sa ne alaturam in cuget si simtire,sa ne curatam gandurile de programe care ne departeaza de adevaratul tel...daca suntem aici,in Dacia noastra,avem misiunea de a ne sustine reciproc,toti cei care simt ca sunt Suflete de Daci,sa ne ajutam prin trezirea Inimii...
Prin activarea Iubirii Neconditionate,avem puterea de a Ierta,chiar si pe conducatorii actuali...sa ne centram pe Lumina din Sufletele noastre,ea curata spatiul energetic din jur...
Sa mentinem gandurile luminoase,sa avem curajul de a privi adanc,in noi insine,sa vedem cine suntem cu adevarat.Cand vezi Esenta Divina din tine,iti dai seama ca aceeasi Esenta e in toti.
Sufletul Mamei Pamant se inalta si are nevoie de ajutorul fiecarui om de pe cuprinsul ei...deci si de al tau,Suflet drag si Nemuritor...sa-ti exprimi intentia clara de a ajuta la acest proces de inaltare...iar Inima Mamei Pamant e Dacia noastra...noi toti D”ACIA suntem...Fiii ei Nemuritori.
Sa multumumim Sufletului Mamei Pamant,ca ne sustine si ne hraneste,sa-i cerem Iertare pentru suferinta provocata de noi...iar cand sunteti in contact cu apa,aduceti-va aminte ca va impamantati,astfel puteti binecuvanta toate Fiintele Vii existente pe Geea.
Hraniti-va Sufletele cu ganduri frumoase,astfel va onorati unii pe altii in cel mai sublim mod posibil.Astfel are loc Schimbarea la Fata a Romaniei,transformarea ei in Dacia Edenica,asa,cu ajutorul tuturor Dacilor de pretutindeni.
Eu cred in voi,in puterea voastra care vine din Stele...purtam ADN-ul Stramosilor Divini...iar acesta poate „inflori”in fiecare...stimulati acest proces prin tot ce e frumos:Iubire,Credinta,Toleranta,
Iertare,Rabdare,Bucuria de a darui celorlalti,Tandrete,Compasiune,
Recunostinta.

Va multumesc tuturor ca existati.

Multumesc ca acest blog a fost creat de un co-creator minunat,Daniel Roxin.
Multumesc Tatalui Cer si Mamei Pamant,pentru darul primit,cel de a descoperi acest loc frumos,unde am avut permisiunea,de a scrie ce simt...

Suflet drag,ia-ti bilet de calatorie catre Spatiul Sacru din Inima ta,fii Calator printe Stele si un Cetatean de Onoare al Multiversului...

Spirit Liber spunea...

The Dacians, ati facut observatii, analize si legaturi deosebit de interesante in legatura cu originea unor cuvinte.Vreau sa cunosc mai multe amanunte din studiile dvs.

Daniel Roxin spunea...

Pentru Spirit Liber: da

Anonim spunea...

Studiati limba romana ,in ea sunt incifrate toate adevarurile lumii,romanii nu vor pierii atata timp cat vor vorbi limba materna ,a Vechii Dacii.aaron