marți, 15 octombrie 2013

GAZE DE ȘIST SUB MORMÂNTUL LUI ȘTEFAN CEL MARE ȘI SFÂNT


Astia nu mai sint oameni, sint diavoli…

In luna iulie 2013 au intrat pe proprietatea Manastirii Putna, au demarat explozii “controlate” si au murdarit apa cu hidrocarburi. Calugarii i-au prins si marturisesc ca acesti indivizi cauta gaze de sist!


Prospectiuni S.A. este firma lui Tender, cumatru cu Frank Timis, traficantul de droguri care a nasit mega-tunul de la Rosia Montana. Prospectiuni S.A. este compania care face explorari de zacaminte, inclusiv gaze de sist, nu doar in Romania ci si pe alte meleaguri, cum ar fi Africa.

Prospectiuni S.A. a incalcat dreptul de proprietate al Manastirii Putna fara nicio jena, fara nicio “derogare” de la Constitutie, fara sa exproprieze Manastirea, fara sa anunte calugarii. Au provocat citeva dinamitari si au “murdarit” apa. Au fost prinsi si alungati de catre calugari dar, intr-o buna zi, se vor intoarce!

Daca au gasit gaze de sist, si sigur au gasit fiindca e bogat pamintul romanesc, se vor intoarce si vor muta mormintul lui Stefan cel Mare, vor cutremura Manastirea Putna pina nu va mai ramine piatra pe piatra si ne vor plati cu 6 arginti din suta pe care o vor pune in conturile lor…daca sintem cuminti!!! Deja au atentat la doua simboluri uriase, Tara Motilor si Tara lui Stefan cel Mare! Natiunea romana e in mare pericol, ca niciodata…

Cu toate pacatele lui lumesti, Stefan cel Mare ramine un stilp al Crestinismului, un simbol al poporului roman si al Ortodoxiei iar Manastirea Putna o inima a credintei acestui neam in mintuire!

Oare Ovidiu Tender ar fi avut curajul ca macar sa-i treaca prin minte sa faca prospectiuni sub Zidul Plingerii?! Dar la Stonehenge?! Sau la Muntele Athos, sau sub Vatican, la Fatima sau la Mecca?!?!

Urmariti pe www.nasul.tv acest reportaj despre crimele de la Putna si va cruciti! Un reportaj tinut la secret pina ieri, pina cind am intrat in posesia lui! Un reportaj pe care as dori sa-l vad pe toate televiziunile din Romania si pe toate site-urile de presa! El poate fi preluat gratuit! Am insa mari indoieli ca vor avea multi curajul de a difuza o asemenea MONSTRUOZITATE!

NASUL TV tine cu ROMANII, de la inceput…pina la capat!

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

Sursa:  http://www.nasul.tv/2013/10/14/gaze-de-sist-sub-mormintul-lui-stefan-cel-mare-si-sfint/

11 comentarii:

Anonim spunea...

se misca repede jigodiile cand e vorba de bani, ca furii, la lumina intunericului

Anonim spunea...

Ceva nu inteleg: de ce nu au sunat la 112 ca sa-i salte mascatii ?

Nu ar trebui lasati, trebuie neaparat ca episcopia sau manastirea sa le intenteze proces. Sa vada neaparat Radu Moraru ce se poate face, are avocati, nu? Nu trebuie lasati nicaieri, trebuie urmariti pana in panzele albe prin justitie.

Anonim spunea...

proba impotriva blocarii

Spirit Liber spunea...

Adineauri tocmai ti-am scris un comentariu doar pt tine cu multe amanunte si imi da la sfarsit "service unaavailable, error 305".Pe ei si pe mamele lor daca sunt ca si ei!!!

Anonim spunea...

prin Moldova aud ca se formeaza pichete ca sa nu intre nenorocitii cu forarile, pana la urma o sa puna lumea mana pe bate, furci, topoare, ca la 1907, fiindca nu se mai poate

Anonim spunea...

Spiritele Libere nu se dau batute niciodata!mai incearca,de mai multe ori...pana la urma primesti
Informatiile importante trebuie spuse...chiar daca iti pune rabdarea la incercare...:)
O zi frumoasa,tuturor!

Anonim spunea...

Au sa vada si ei puterea lui Stefan Cel mare Si Sfant, in curand..... iar unii dintre noi daca s-au indoit vreodata de ea, asa raman.....

Anonim spunea...

Legea lui OM nu se mai aplica .Legea aia care zice asa ,,sunt om cu tine ,esti om cu mine ''Nu mai e loc de dulcegarii sau politeturi ,GATA PA .

Spirit Liber spunea...

Multumesc pentru fina incurajare.Nu e vorba de rabdarea pusa la incercare.Cu asta s-au jucat si se joaca zilnic.

Anonim spunea...

Sa-ai faca un permis de port arma si sa faca ce trebuie .

Anonim spunea...

Si totusi,daca nu manifesti zilnic rabdarea,cu tine insuti,cu cei din jur,nu prea rezolvi nimic...cand ne enervam pentru ceva,reactionam.Cand ne observam detasat,devenind constienti de ce se intampla in interior,atunci actionam.
Spiritul Liber din fiecare,actioneaza.Pozitiv,benefic,in folosul tuturor.Asta ne uneste pe toti,BINELE pe care doresti sa-l manifesti zilnic in viata ta,in fiecare clipa,cu gandul la toti ceilalti,cunoscuti sau necunoscuti.
Fiecare Suflet e o picatura de iubire,intr-un imens ocean de energie cosmica...avand in vedere aceasta,uiti de focalizarea pe tine insuti,pe ceea ce ai doar tu...Acum invatam prin toate aceste rasturnari de situatie,din tara,lectia de solidaritate,trezirea din somnul hipnotic...Aceste situatii neplacute duc la TREZIREA NEAMULUI DACILOR.
Sa invatam sa ne mentinem ganduri luminoase,oriunde,oricand...
Sa invatam sa rostim cuvinte intelepte,catre oricine...
Iar faptele noastre sa aduca bucurie in Sufletele celorlalti,prin alegerea facuta in mod constient.
Numai bine,tuturor!