duminică, 20 octombrie 2013

Ieri, vameșii români i-au oprit pe BASARABENI la graniță... Cu atât mai mult, astăzi trebuie să arătăm că suntem mulți și ne pasă. Vino la MARȘUL PENTRU UNIRE!


Nedreptățile istoriei trebuie corectate! Pământul țării noastre a fost sfâșiat de ticăloșia sovietică și astfel, milioane de români stau de generații sub cizma rusească în mod nedrept. Moldovenii noștri de peste Prut trebuie să se întoarcă acasă! Nu putem conta prea mult pe politicienii care ne fură și ne trădează de 23 de ani. De aceea, este necesar să creem presiune pe factorul politic, să transmitem un mesaj tuturor că știm care este nedreptatea făcută poporului nostru și că suntem hotărâți să o îndreptăm. Doar împreună, uniți, putem reuși!

Vino astăzi și tu, de la ora 14:00, la MARȘUL PENTRU UNIRE cu plecare din Piața Victoriei! Arată că ești român și că îți pasă!

Evenimentul este organizat de Acțiunea 2012, o platformă civică cu peste 30 de organizații neguvernamentale, peste 1000 de membri activi și câteva zeci de mii de simpatizanți.

Daniel Roxin

4 comentarii:

Anonim spunea...

Cam asta, sper sa fim cat mai multi

shakuka spunea...

Nu numai ei să vină încoace, ci și noi să „năvălim” peste Prut

Anonim spunea...

daca chiar i-au oprit ca sa nu participe la miting...mi se pare o jegosenie fara seaman!

CATA spunea...

ESTE UN CREZ DE UNIRE A BASARABIEI CU PATRIA MAMA SI NADAJDUESC SA FIE REALIZABIL SI NU UN ,, SANUL EUROPEI " ASA CUM SPUNEA ODATA UN POLITICIAN CI IN SANUL PATRIEI MAMA SI LANGA FRATI