duminică, 20 octombrie 2013

Marea Adunare de la Campeni: Radu Moraru a fost declarat cetatean de onoare al Tarii Motilor


Organizatorii Marii Adunari a Motilor de la Campeni i-au oferit lui Radu Moraru titlul de cetatean de onoare al Tarii Motilor si i-au multumit pentru emisiunile si reportajele NASUL TV in care s-a spus adevarul despre Rosia Montana si proiectul RMGC. Radu Moraru a luat cuvantul cateva minute pe scena de la Campeni.

Mii de oameni s-au afla in centrul orasului Campeni, judetul Alba, pentru a manifesta pasnic impotriva proiectului minier de la Rosia Montana. Motilor li s-au alaturat oameni din toata tara: Constanta, Turda, Oradea, Cluj, Sibiu etc.

Sursa: http://www.nasul.tv/2013/10/19/marea-adunare-de-la-campeni-radu-moraru-a-fost-declarat-cetatean-de-onoare-al-tarii-motilor/

8 comentarii:

Suflet de Dac spunea...

Felicitari!
Multumim domnule Radu Moraru,pentru posibilitatea de a fi prezenti,cu sufletul,alaturi de cei de la Campeni,prin intermediul postului Nasul TV.
Sunt multi cei care si-ar fi dorit sa fie prezenti acolo,dar din anumite motive,nu au putut sa fie...
Voi,echipa Nasul TV,sunteti Vocea Poporului,care striga dupa dreptate...nimeni nu va poate astupa gura,daca voi sunteti de partea Adevarului...iar cu Daniel Roxin in echipa,n-au nici o sansa.
Sunteti minunati,va iubim.
Multumiri inca o data,pentru tot ceea ce faceti,pentru toti Dacii de pretutindeni.Sa fiti binecuvantati!
Multumesc, Daniel,ca prin intermediul blogului tau,pot scrie aici,aceste putine cuvinte adresate echipei,voi sunteti cei care ridica Neamul in lumina si aduceti speranta in atatea suflete ...
Zile fericite, pline de bucurii si realizari,sa aveti cu totii.

Geta spunea...

Domnule Roxin, emisiunea dumnavoastra de azi 20 oct. la care l-ati avut ca invitat pe distinsul prof. univ. dr. ing. Nicolae Leonachescu a fost o bucurie spirituala, un dar, care, la fel ca si evenimentul istoric de la Campeni din 19 0ct., a avut efect terapeutic. Indraznesc sa va rog sa editati dvd-uri cu emisiunile "Adevaruri tulburatoare", pe care profesorii de istorie sa le foloseasca la clasa sau in activitatile extrascolare. As dori sa gasesc transcrisa convorbirea cu prof. Leonachescu, care a adus argumente stiintifice extrem de pretioase in sustinerea vechimii si continuitatii dacilor in vatra carpato-dunareana. Va felicit si va admir pentru seriozitatea, consecventa, valoarea stiintifica a emisiunilor dumneavoastra si pentru antrenara tuturor fortelor sanatoase si valoroase la elucidarea istoriei antice a poporului nostru.

Geta spunea...

Contactati-o pe dna Aurora Petan. Dansa detine informatii foarte pretioase.http://protocronism.wordpress.com/izvoarele-astupate/

Daniel Roxin spunea...

Multumesc!

Anonim spunea...

Dragilor ,ceea ce o scriu nu va place .Sunt nebuna de adevar.Adevarul toti cu LOCURI DE MUNCA ,DE CE??BANII sunt unealta cu care ne-au pacalit fortele intunecate din vremuri demult apuse si tine si azi CABALA sau ILUMINATI =VATICAN,CASA REGALA BRITANICA ,GRUP BILDERBERG si cateva capete din umbra americane .Ne-au adus in faza sclaviei moderne pt .acesti banii .Exista aparat ascuns care prin puterea sentimentului faci multe se numeste REPLICATOR .Vi se pare ca spun ororii. De aceea ni s-a interzis a cerceta si a CREA este locul de munca al nostru sa nu cumva sa fim UNUL.Aceasta se cheama TREZIREA sau DEZVALUIREA ,despre adevarata identitate a noastra ca suflete venite aici la acest celest moment pt.MAREA SCHIMBARE si ce sunt UFO =OZN si ce legatura avem noi cu ele .De aceea spun de un cutremur mare =MAREA SCHIMBARE POZITIV a ceea ce suntem cu adevarat =fiinte de lumina .Vor cadea RELIGI MINCUINOASE =cutremur normal .Daca ati afla ca bunica ,mama ,sora ,rude si prieteni sunt EXTRATERESTRII.Ce e asa de grav stand anii langa voi siati simtit numai dragoste de la cei insiratii .Toti ne iubesc ,IUBESC si sunt printre noi.Multe sunt .Tineri ca nu vor sa munceasca =trebuie sa CREEZE de asta au venit la acest moment pt. a CREA.Pana cand ne complacem in sclavi .Doamne ne-a lasat egali si ne IUBESTE neconditionat,gresit ca ne bate=CABALA si religiile au spus asta :''Bunica spune ca asa a zis la biserica !!!'''DOAMNE n-a spus asta .Concluzia SUNT cutremurele CARE VOR SA NE FIE FRICA ''''TREZIREA,DEZVALUIREA''''la ADEVAR.INFORMATIVA !La tv spun ce vor sa dea bine pt. ei.Bucurati-va se termina pacaleala lor cand/???ACUM .In lume multe se misca asa ca :SUNTEM UNUL.IULIA.

Sefora spunea...

Buna seara.

Draga Iulia,ai dreptate.Tot ce-ai spus este adevarat,numai ca multi nu vor sa faca schimbarile necesare pentru ca in lume sa se observe descatusarea de sistemul sclavagist care nu a fost desfiintat ci a fost extins,extins la o scara de neimaginat si incredibil de profund.
Ai dreptate.
O seara buna ,Sefora

Anonim spunea...

Iulia, de la 20:46, ai uitat sa-ti iei pastilele?

Anonim spunea...

hai sa ne concentram APLICAT pe ceea ce ne intereseaza ACUM:

1. oprirea proiectului mizer de la Rosia

2. a extragerii gazelor prin fractionare hidraulica

3. continuarea proiectului care sa probeze ca romanizarea nu este decat o fantasmagorie