vineri, 4 octombrie 2013

No, deci n-o să se mai poată!


Iată și ce n-o să se mai poată:

N-o să se mai poată, domnule Ponta, să fim ipocriți 24 din 24, pentru că sondajele chiar nu mai contează când ai în stradă 10.000 de oameni care îți dau în cap cu sticla cu pietricele.

N-o să se mai poată, domnule Băsescu, să inventați partide noi, fie și pentru motivul extraordinar de simplu că, din punct de vedere electoral, vremea dumneavoastră a cam trecut; un alt motiv la fel de simplu, domnule Băsescu, este că nu mai interesează pe nimeni, în termeni de mase vorbind, proiecte din astea false, fără relevanță pentru cetățean, gen unim dreapta ca să mai susținem după aia un pic RMGC.

N-o să se mai poată, domnule Năstase, să vă împușcați la mișto în gât, pentru că, așa cum ați văzut, nu iese nimeni în stradă pentru dumneavoastră, în afară de ratații tocmiți de Felix.

N-o să se mai poată, domnule Crin Antonescu, să credem că păcălim viața mâncând rahat de orice fel, fără noimă, doar ca să ajungem președinte (de altfel, nici nu veți ajunge președinte, așa cum foarte bine știți; mai aveți puțin și picați în sondaje sub subiectul dumneavoastră favorit, Traian Băsescu).

N-o să se mai poată, stimați jurnaliști, să mergeți în Noua Zeelandă pe banii RMGC și nici să vă țineți, cu prețul tăcerii, redacțiile alea plătite din șpagă mascată în reclamă; n-o să se mai poată, stimați jurnaliști, să faceți asta, pentru că luarea de șpagă, fie ea și mascată în reclame, este o infracțiune și în mod normal mulți dintre voi ar trebui să fiți acum la pușcărie, dacă mă înțelegeți pe undeva. Infractorilor!

Nu avem acum răbdare să încheiem lista asta a lui n-o să se mai poată. N-o să se mai poată multe, iubiți politruci și infractori din presă. Și n-o să se mai poată pentru că, în sfârșit, generația care o să vă ia locul și o să vă trimită la groapa cu căcat a istoriei a crescut. Și o să vă dea cu sticla de plastic cu pietricele peste bot până o să vă cărați. Nu, nu vă amăgiți că o să scăpați și de ea: aste e prima generație care nu emigrează scârbită de nesimțirea voastră. E generația care vă va euthanasia pe cale naturală. Și asta se va întâmpla foarte repede. Nu pentru că s-ar mișca ei rapid, doar ați văzut că n-au Seria 3, ci biciclete. Ci pentru că voi ați cam tras de timp. Sunteți de ani buni o anomalie, un accident istoric. Plecați singuri acasă, nu opuneți rezistență, nu fiți și mai penibili decât sunteți deja. Mulțumim.

Redacția KMKZ  

4 comentarii:

un pic anonim spunea...

Cam chiar asa e! Ce jelanie in tabara proscrisilor.

Iustina Bacosca spunea...

...N-o sa se mai poata, tovarase Iliescu, pentru ca ascundeti multe faradelegi si tineti in spate fosti si actuali tortionari ai poporului roman. Sa ne rugam toti Lui Dumnezeu sa destepte acest neam, sa ne dea putere, sa-i intoarca la adevar pe toti ucigasii statului de drept, pe care trebuia sa-l avem. Toti romanii care au mai ramas necasapiti de bandele securiste si urmasii lor, vor sa TRAIASCA, NU SA SE TARASCA! Sa ne rugam cat mai mult. Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu, milieste-ne!

Spirit Liber spunea...

Daniel, e sfasietoare privirea acestui batran din fotografie!Ma dor oamenii nostri care sunt batrani (si care sunt si tatii, bunicii cuiva), ma dor oamenii mei/nostri care muncesc pe branci in strainatate, ma dor soldatii mei/nostri care lupta aiurea prin lume pentru ca au fost obligati prin legi idioate, ma dor copiii de pe strazi care n-au ce manca si cu ce se incalzi, ma dor oamenii strazii care beau alcool ca sa amorteasca si sa nu mai stie nimic, sa nu mai simta foame si frig, ma dor cainii astia destepti care traverseaza singuri pe la trecerile de pietoni pe culoarea verde si se uita EXACT ca oamenii intr-o parte si in alta (am vazut asta cu ochii mei)!Toti acestia si toate astea SUNT ALE NOASTRE!NU noi le-am vrut!Ei, acesti mizerabili lacomi infiltrati in politica ne-au facut toate astea!(Toate astea le stiu pentru ca LE-AM VAZUT!Am fost si am vazut ce e cu copiii, cu batranii, am vorbit cu oamenii chinuiti)

Anonim spunea...

Niste nenorociti, sa ne vedem de treaba sau lupta si sa intindem cat mai multe punti, daca vom fi destui putem spera