vineri, 25 octombrie 2013

Povestea lui Alexandru Macedon - în această seară pe Nașul Tv


Vă invit în această seară să urmăriți, în cadrul emisiunii Adevăruri tulburătoare, un episod destinat lui Alexandru Macedon, marele cuceritor al antichității. 

Ca în multe alte cazuri, istoria oficială nu ne spune tot adevărul... așa că îl cercetăm noi, pentru a-l aduce la lumină. Era Alexandru Macedon un grec? Anumite surse istorice ne spun că nu. Iar dacă nu, atunci ne putem întreba, în mod firesc: să fie și Alexandru Macedon un alt personaj al antichității confiscat de greci, așa cum s-a întâmplat, de pildă, cu TRACUL Orfeu?

Vă aștept la emisiune, de la ora 22:00 (și în reluare, sâmbătă, de la ora 22:30 și duminică, de la ora 11:00), pentru a afla lucruri inedite despre una dintre cele mai neobișnuitee personalități ale lumii antice.

Nașul Tv poate fi recepționat pe toate rețelele digitale de cablu și pe internet: http://www.nasul.tv/

Daniel Roxin

8 comentarii:

Rosa spunea...

Multumesc ! :)

Anonim spunea...

Interesant subiectul din emisiunea de azi...bafta!

Anonim spunea...

Eu si prietenii mei,iti urmarim emisiunile de pe Nasul tv,cu mult interes si placere...multumim :)
Succes!

Anonim spunea...

Toti au furat de la traci,au fost atat de bogati incat nu se vedea,oricum istoria lumii are la baza marea civilizatie pelasgo-traco -dacica continuata de vlahi deveniti romani.Pentru a constientiza aceasta situatie va rog sa aveti si o emisiune despre marele oras al aromanilor MOSCOPOLE ,trecut prin foc si sabie la inceputul secolului al XVIII lea de catre armalete reunite ale otomanilor,albanezilor si grecilor.Orasul avea la vremea respectiva maretia Berlinului si a Vienei ,Athena era un biet orasel cu 15 mii de locuitori.A fost primul si cel mai cumplit genocid al Europei atunci a inceput in epoca moderna atacurile impotriva poporuuli romanesc,intins de partea celor doua maluri ale Dunarii din zona Moraviei si pana la Marea Neagra.Viitorii stapani ai lumii au intuit pericolul ca in aceasta zona sa se formeze un mare regat ,un viitor mare stat,bogat si incontrolabil.Va pun o intrebare simpla .DE CE ROMANII NU AU VOIE SA-SI CUNOASCA ISTORIA ADEVARATA SI MAI ALES ORELE DE ISTORIE S-AU DIMINUAT SI MANUALELE AU FOST PROSTITE ?Un popor care nu-si cunoaste istoria,isi pierde limba si traditiile sunt inlocuite cu (voi scrie fonetic) haloinuri si valentainuri si alte aiureli,este mult mai usor de dislocat din istorie si chear eliminat,dupa care ii vor face un parastas mare si cu multe lacrimi de crocodil.Depinde numai de noi totusi sa poata si prima conditie este eliminarea cozilor de topor dintre noi ,cei mai multi sunt in parlament, guvern ,presedentie si multe ong uri si straini care chipurile vin sa investeasca.Daca Dumnezeu va ingadui vom trebui sa ne revoltam impotriva tuturor.No hai !aaron

Unknown spunea...

DIN CEEA CE STIU EU ERA TRAC LA ORIGINI ...

Anonim spunea...

Alexandru Macedon era gay si nu era trac.

Anonim spunea...

Dragilor sunteti pregatiti pt.REEVALUAREA MONEZILOR si INTRODUCEREA PROGRAMULUI 'BASEL III'??.Ce este asta ???ADEVAR!!La tv nu v-a spune .Daniel ,esti o fiinta de lumina informata .Spune te rog si tu despre ce este in lume nu aici .DEZVALUIREA DESPRE OZN =UFO.PACE SI LUMINA.

Anonim spunea...

la vremea aia Salonicul avea centru universitar aromanesc iar majoritatea era formata tot din aromani, aveau aproape toate bisericile, se pare ca si intre cei 15 000 din atena erau desui vlahi, lucru asupra caruia se tace. Moscopole la prapad era al doilea dupa Constantinopol si tot al doilea centru cultural, cu cei peste 70 000 locuitori, vreo 95% aromani si aproape toate bisericile. Acolo exista si o tipografie, lucru la fel de rarisim
Da, asa erau latinii si grecii, veneau peste tine si tot ei te faceau hot, prost, nenorocit, barbar. Asta e, cu 4 secole inainte de a intra in Dacia latinii erau vai mama lor, cand am spus ca grupul primar era o gasca de briganzii am facut niste conexiuni. Cred ca au mintit de au inghetat apele cand au spus ca vin de la Troia, aceia erau in esenta pasnici. Latini erau numai pe jefuit si furat. Le-au furat femeile sabinilor... se duceau de numa-numa femeile cand auzeau de ei, cred ca asa le-au fugit toate femeile din trib.