sâmbătă, 19 octombrie 2013

ULTIMA ORĂ - Statul criminal și trădător încearcă să oprească CHIAR ACUM autocarele celor care merg spre Pungești în susținerea sătenilor!!! Dă mai departe informația!


Echipa Uniți Salvăm România ( https://www.facebook.com/unitisalvamromania ) plecată de azi dimineață, cu două autocare, spre Pungești  - locul unde sătenii sunt de aproape o săptămână în stradă pentru a-și apăra pământurile, apa și viața de sondele celor de la Chevron - au fost orpriți de cinci ori până acum de poliție și jandarmi. Prima oprire a fost înainte de Buzău, pe un pod (!!!), a doua între Buzău și Râmnicu Sărat, iar treia la Chișița, după Focșani, în sensul giratoriu!!! Înainte de Bacău, la ora 13:00, unul dintre autocare a fost oprit de tot, sub pretextul că s-a produs un accident mai în față, pe șosea... Al doilea autocar, care era în față și a mers mai departe nu a văzut NICIUN ACCIDENT PE ȘOSEA. La ora 13:30 a fost oprit și acesta, între Bacău și Piatra Neamț pentru un control!!! Cică un tractor a blocat șoseaua- acesta nu era nici măcar răsturnat. Ce convenabil! Ce credeți, sunt în stare să regizeze câteva accidente exact pe traseul pe care ar urma să se deplaseze protesatarii?

La ora 14:20 autocarele mergeau mai departe dar firma transportatoare a fost amendată cu 7.000 de lei.

Ce nenorociți ordinari! Acești trădători care conduc România nu se dau înapoi de la nimic. DAR LE ESTE FRICĂ!

Altă ticăloșie petrecută la ora 12:00 - 100 de basarabeni care urmau să vină la Marșul pentru Unire de mâine, din București, au fost opriți la graniță de vameșii români!!! Conform informațiilor primite de la ei, există dispoziție ca niciun moldovean să nu fie lăsat să ajungă din Republica Moldova în România, pentru a participa la Marșul pentru Unire!

Conform informațiilor noastre, mai toată țara este împânzită de polițiști și jandarmi care au ca scop blocarea celor care vor să ajungă la Câmpeni (la adunarea moților îmotriva proiectului de la Roșia Montană), la Pungești (pentru protestul împotriva gazelor de șist) sau la București (pentru Marșul Unirii).

Pentru a fi la zi cu situația celor care sunt pe drum spre aceste obiective accesați pagina de facebook a celor de la Uniți Salvăm România (dați-le și un LIKE): https://www.facebook.com/unitisalvamromania 
pentru că aici vor fi updatate permanent informații și înregistrări video cu tot ce se întâmplă pe traseul lor către Pungești...

Se pare că guvernanții nu înțeleg deloc mersul vremurilor!

Atenție Ponta și voi, ceilalți șemecheri din vârful puterii: VĂ AȘTEAPTĂ O REVOLUȚIE!

Daniel Roxin

IMPORTANT: urmărește de la ora 14:00, în direct pe Nașul Tv, evenimentul de la Câmpeni și informații de ultimă oră de la Pungești! http://www.nasul.tv/

12 comentarii:

un pic anonim spunea...

Chilotii la spalat!

Anonim spunea...

Ne trebuieste o trupa de sabotaj a smecherilor astia..atat cat sa faciliteze bunul mers al lucrurilor..Putintel bruiaj pe calea undelor radio nu strica.As face apel la oameni priceputi la asa ceva..sunt convins ca sunt destui.Numai cat sa ne adunam ca alta unda mult mai profunda o sa faca treaba de-acole..Traiasca Romania!! Traiasca Patria Strabuna!! Afara nemernicilor! A sosit ceasul

Anonim spunea...

Ce spalat...sa-i arunce naibii cu totul!si daca-si iau n perechi noi,tot o sa-i murdareasca...mizeria in care se scalda le ajunge pana in gat.Put de simte tara intreaga!Degeaba se mai dau cu parfum...
Cum de mai pot sa se fațaie de colo colo,prin fata camerei de luat vederi,in costumele lor de firma,cu zambetele lor false,cand o tara intreaga striga de durere?
Politicieni de rahat...spalati pe creer,tara plange,voi radeti fara sa simtiti durerea taranului de rand,a omului care-si apara glia stramoseasca...
Bai,Ponta,ce mai cauti acolo,alaturi de gașca ta dubioasa?
Bai,Basescule,oricum te-ai uita,tot n-o sa vezi in Neamul acesta,in sufletele oamenilor ,adevarata dragoste de Neam si tara,pentru ca tu nu rezonezi cu asa ceva...la voi nu exista astfel de sentimente.Nu exista empatie,compasiune...Nu mai aveti coloana vertebrala de cate temenele faceti in fata Zeului Ban...lanturi de aur va trebuie sa va legati cu ele,unii de altii,sa nu va rataciti prin sfera nelimitata a planurilor voastre diabolice...urzite de ”colegii” de echipa si sange albastru...sangele lor va curge prin vene,nu sange de Daci adevarati!

Unknown spunea...

RU§İNEEEEEE

Anonim spunea...

Azi m-am dus prin parc cu fiul meu; la Arcul de Triumf era o mașina de jandarmi; când m-am întors din parc, spre casa am văzut în autobuz 4 jandarmi care au mers pana în Tineretului..... mișcare serioasa neicusorule.....

Anonim spunea...

Toate manifestatiile din ultima vreme fiind regizate si infiltrate de diverse interese este normal ca institutiile statului sa ia masuri. Tonul de "stat criminal" nu il gasesc potrivit.
Nu gasesc nici etichetarea drept "trompete" adresata sefului statului si primului ministru, intr-un comunicat de presa al unui ONG cu nume englezesc, potrivita. Nu gasesc potrivita condamnarea lui Nastase la ordine de la Bruxelles. Nu gasesc potrivita condamnarea unui politist printr-un ordin de la Bruxelles, impotriva unei sentinte date de justitia romana. Totul arata ca un edificiu putred in care orice neavenit poate sa croncane despre orice. Cam ca un sat fara caini. Dar aparentele pot insela, chiar si pe inselatori; si mai au romanii o vorba - unde dai si unde crapa.

,Alexandru

Anonim spunea...

interesant ce spui aici...dar presa nu are nimic de spus?...sunt televiziuni si ziare care sunt de opozitie...care o mai fi aia..dar sunt dornici de evenimente deosebite de pus pe sticla...incearca sa vorbesti cu ei..sa scoata la iveala manevrele de stopare a populatiei in a-si apara drepturile!!!succes

Anonim spunea...

"este normal ca statul sa ia masuri"

anonimul "Alexandru"

"statul" a luat deja masuri: a oprit autobuze, a batut oameni care isi aparau pamanturile, a mintit si inselat si alte nenumarate porcarii. Faci pe prostul, noi nu stim cine e "statul" care "e normal sa ia masuri". Ai dat pe gat, tata, sau esti vreun pui de ciocoi care s-a ratacit pe-aici?

Anonim spunea...

A inceput sa le tremure curul, sunt in alerta, pe bloguri se vorbeste ca put centrele oraselor de baieti cu ochi albastri. Insa, oricat ar fi de multi, tot putini sint. Vin informatii din Moldova ca o gramada de sate sint in ajun de rascoala, sa vedem pe unde o sa scoata camasa. Evident ca televiziunile nu sufla nimic, ba nu, tvrealitatea a spus in treacat si bataie de joc de marea adunare de la Campeni unde au fost 2000 de oameni! Brava!

hedera spunea...

Deci au avut toate igredientele ""opozantilor oficiali"".

Anonim spunea...

Romanii care demonstreaza si nu-i incurca prea mult sint manifestanti. Daca reusesc sa fie eficienti si sa le strice socotelile pe teren devin elemente turbulente, infractori. Ca si legionarii si anarhistii care ii sprijina! Bau-Bau!
Abia de acum devine interesant, vad ca la televizor apar schimbati la fata ...cre ca le-au spus ceterasii din servicii...bai, e groasa, mana-n gusa, pauza ca nu-s cazuti. Naspha.

Anonim spunea...

Rusinica.