vineri, 8 noiembrie 2013

Astăzi lansăm filmul documentar "TRACII, Istorie ascunsă", de la ora 18:30 - la Muzeul Național al Țăranului Român. Intrarea liberă!


Mai sunt câteva ore până la lansarea filmului documentar TRACII, Istorie ascunsă, un film ce, cu siguranță, va tulbura "apele" celor deranjați de readucerea în prim plan a istoriei traco-geto-dacilor.

Pentru ceilalți, sperăm să fie o mare bucurie, așa că îi invităm cu drag la lansarea acestui film care va avea loc astăzi -  vineri, 08 noiembrie 2013, de la ora 18:30. Evenimentul se va deschide cu o conferință de prezentare a Festivalului Adevărul despre daci 2013, ediția I.

Filmul va fi difuzat în studioul Horia Bernea din cadrul  Muzeului Național al Țăranului Român - București, Șoseaua Kiseleff nr. 3, cu acces din strada Monetăriei. INTRAREA LIBERĂ, în limita celor 380 de locuri disponibile!

Documentarul va fi difuzat și în reluare, în aceeași locație, după următorul program:

1. Sâmbătă, 09 noiembrie, de la ora 15:30

2. Duminică, 10 noimebrie, de la orele: 10:00 (matineu) și 21:00

Vă așteptăm!

Daniel Roxin

Programul festivalului poate fi văzut aici: http://danielroxin.blogspot.ro/2013/10/programul-festivalului-adevarul-despre.html

Mulțumim conducerii firmei AUTO TOTAL pentru suportul acordat în realizarea acestui film!
http://www.autototal.ro/

11 comentarii:

Unknown spunea...

Felicitari! Ma aflu la Roma in Italia, doresc sa aflu daca documentarul va fi distribuit si pe internet. Va multumesc din suflet! O iubitoare a isoriei!

Alexandra spunea...

Neamul nostru-i neam cu stare,
Intre Ceruri si Pamanturi,
Nu pribeag venit calare
Dinspre cele patru vanturi!


N-am furat la nimeni Tara
Si nici Cer,caci le-am avut
De la prima scanteioara,
De la primul Incept...

Akiana spunea...

Sa fie intr-un ceas bun!
Felicitari!

AA spunea...

Felicitari Daniel, ne pare tare rau ca nu putem fi prezenti,asteptam cu nerabdare sa vedem documentarul si speram ca Nasul TV sa transmita imagini de la Festival
Mult succes in continuare! :)

Anonim spunea...

ca si ghid, luare de contact, pentru cineva care este mai putin informat, merge.

Filmele serioase din aceasta categorie sunt tot timpul insotite de harti, practic la cateva imagini. Bine, acelea au specialisti in perioada, buget pe masura...

Filmarile din Bulgaria au iesit destul de bine, nu era rau daca insistati mai mult asupra imprejurimilor, daca filmati din locuri mai inalte. Practic trebuia inceput cu pozitionarea locatiei fl de la distanta, apoi tot ce e de vazut pana unde se termina vizita. Si revenit la punctele forte, cum ati facut.
Batalia reginei Tomiris cu persii a fost una din marile batalii ale antichitatii, practic geopolitica zonei, trebuia exploatat pe larg, povestea exista. Asta e ce mi-a sarit in ochi la o prima vizionare.


ps: ati avut si vreo cateva sclipiri in film


Persida spunea...

Pt. cei care nu au fost voi transmite urmatoarele:a fost o seara extraordinara,cu mare incarcatura emotionala,impresionant de multi tineri,informatii grele,multa LUMINA-mare spirit-Daniel Roxin !Dv. si celor care v-au fost alaturi ,va doresc sa fiti scaldati in LUMINA, caci daca se intampla asta cu siguranta si noi primim !Din toata inima,felicitari si incomensurabile multumiri !

Rosa spunea...

O Adevarata Victorie ! Felicitari ! :)

Anonim spunea...

lumea asta, cum sa-ti spun, e impinsa inainte de golani destepti! Evident, exagerez. Nu ai ce sa astepti de la lalaiti, ticaiti, zdrangalai, farsori, adorm lumea sau o enerveaza. Si tot tu le tragi, doar ii alegi, lumea se intreaba. E nevoie sa ii alegi pe cei mai buni si sa-i lasi sa faca ce stiu mai bine acolo unde se pricep si atat. Adevarul e ca ai numai doua piese, Boroneant si Iscru, parerea mea de la distanta, afara de vicele tau care a facut fata.
De ce nu incerci sa atragi oameni noi? Trebuie rotiti altii si altii, pana iti un faci nucleul de oameni valorosi si cu bun-simt. Nu e usor sa-i motivezi pe oameni, mai e si dispozitia, dar ai asta in sange, daca nu pot sa faca fata nu e vina ta. Fata de la Buzau e valoroasa, mi-a venit in minte. De asemenea oameni ar trebui sa fi inconjurat, spun si eu de unde sunt. Cu riscul de a te fi iritat.
Chiar daca mai primesti cine stie ce mesaje de la fel de fel de nenorociti, cum primim toti, nu e cazul sa te ingrijoreze, satisfactia cea mare a alora e sa te vada speriat.

Daniel Roxin spunea...

Pentru anonimul de la 22:11 - filmul nu este finalizat. Va avea si harti...

Unknown spunea...

Nu mai vad mesage dupa 15Noembrie, urmaresc pe internet, ce se intampla, care au fost feed-back-urile?

Anonim spunea...

De ce nu mai vad "comentarii" dupa 15 noiembrie? Urmaresc pe internet si as dori sa-l vad.
Care au fost feed-back-urile la film?
Daca stie cineva pe ce adresa pot sa-l vad pe net...