marți, 12 noiembrie 2013

Festivalul "Adevărul despre daci" a fost un succes! Galerie foto...


Acum, după ce Festivalul Adevărul despre daci s-a încheiat, pot să spun că el a fost cu adevărat un succes, atât din punct de vedere al conținutului programului, cât și din punct de vedere al participării.

Sala de aproape 400 de locuri a fost în cea mai mare parte a timpului plină, chiar dacă, pentru două zile, programul a început dimineața la 10:00 și s-a terminat seara la ora 22:00.

Oameni de calitate și pe scenă și în sală, atmosferă frumoasă, multe informații inedite... În plus, prezența la festival a aproximativ 150 de copii în dimineața de sâmbătă, a fost o mare bucurie.

În curând vom posta și pe internet selecții video din cadrul festivalului. Deocamdată vă prezint câteva fotografii realizate de Vlad Virban, căruia îi mulțumesc pentru că ni le-a oferit.

Daniel Roxin

Colecție foto:















21 de comentarii:

stan patitu spunea...

felicitari!!!!

Spirit Liber spunea...

Multumim.Ma asteptam la asta.Felicitari.Asta esti tu, era firesc sa fie oameni de calitate acolo.

Veronica spunea...

Felicitari draga Daniel pentru o asemenea reusita! Nici nu se putea sa fie altfel! Tu atragi prin actiunile tale, oameni de aceeasi calitate ca si tine. In noi toti cei care te urmarim vibreaza acea coarda care ne leaga adanc de originile noastre sacre:ADEVAR, LUMINA, ONESTITATE, DREPTATE si DIVINITATE!

Astept cu interes postarea pe net a filmelor si imaginilor de la Festival si MULTUMESC pentru tot ceea ce faci pentru noi toti, mai ales pentru cei ca mine, plecati pe alte meleaguri, dar cu sufletul conectat continuu la LOCURILE NATALE!

Dumnezeu sa te ajute in continuare si sa-ti lumineze calea pe care mergi in aceasta viata.

SMAr2wo spunea...

Multumim pt munca depusa! Uite ca putem vorbi despre continuitatea dacilor si la sf anului 2013.. cu acesti daci bravi :)

Anonim spunea...

Felicitari Daniel ! Sa nu iti fie frica de soparlele iudeo masonice... si spune tot adevarul in viitoarele filme... e pacat pentru noi dacii si adevarul trebuie sa se stie. Nu iti face nimeni nimic daca spui adevarul. Deja e prea tarziu ca sa mai patiti ceva nasol voi cei care dezvaluiti adevarul norodului ! Am vazut diverse soparle pe la festival care voiau sa te asigure de sprijinul statelor, franta si anglia ... sa le fie rusine as spune eu ! Voi vedeti-va de drum si dezvaluiti tot cat mai e timp. Domnul cu voi !

Claudia Slavescu spunea...

Am fost acolo,atmosfera a fost de vis,totul s-a desfasurat lin,elegant,documentat,dar hotarat si cu multa dorinta de a descoperi,de a arata cine suntem.Dorinta de recuperare a identitatii,demnitatii si istoriei devine o necesitate.
La cat mai multe editii si realizari va doresc!
Felicitari !

AA spunea...

Felicitari Daniel, se vede din imagini ce atmosfera frumoasa a fost acolo, nici nu se putea altfel! Mult succes in continuare, ceea ce faci tu pentru romani este admirabil! Cu totii dorim sa ne cunoastem adevarata identitate insa din pacate lucrul acesta nu este posibil pe bancile scolii. Acum realizaz de ce am avut o repulsie fata de istorie inca din clasa a V-a...undeva in adancul sufletului meu de copil probabil stiam ca ea e falsa asa ca am preferat sa nu o invat... dar ce noroc, pe pamantul asta romanesc sunt oameni ca tine care ne arata adevarul de care ar trebui sa fim atat de mandri ca suntem romani! Multumim Daniel Roxin!

Suflet de Dac spunea...

Felicitari si multe multumiri pentru aceasta realizare...
Acesta e doar inceputul...toate initiativele tale sa fie binecuvantate,pentru a aduce bucuria si lumina cunoasterii adevarului in Sufletele Dacilor de pretutindeni...
Binecuvantez Neamul si pamantul Daciei noastre cu Iubire si Lumina.
Toti cei care admirati munca lui Daniel Roxin,care l-ati ajutat intr-un fel sau altul,veti fi rasplatiti pe masura...tot ceea ce dati din Inima voastra,are insemnatate...dati pentru Neam si Tara.Proiectele Asociatiei Geto-Dacii sunt spre binele suprem al fiecaruia...trezirea Neamului Dacilor are o mare insemnatate pentru intreaga Mama Geea.Suntem interconectati cu toate celelalte Suflete de pe planeta,gena noastra ancestrala,este si la altii...Activarea Anahatei Planetare,adica a acestui teritoriu al Daciei,aduce activarea celorlalti centri subtili ai Mamei Pamant.De aceea trezirea spirituala care are loc aici,nu este dorita de Oculta,deoarece ei vor sa mentina in continuare lumea in intuneric...dar voi,fratilor si surorilor din Dacia,aveti un rol foarte important...unii nu-l constientizeaza inca,deoarece gandesc prea mult,sunt prea ocupati de problemele zilnice,dar cei care se trezesc spiritual,au rolul de a trai prin Inima lor,de a ajuta in acest fel,la trezirea celorlalti...Inima voastra va spune Adevarul despre orice,ea nu se poate informa,dar gandurile va pot duce in eroare,va pot indeparta de adevaratul țel propus...de cate ori va indoiti de ceva,mintea va spune asta,ca e programata negativ...stergeti acel program,indreptati-va atentia catre Inima voastra,de acolo izvoraste Iubirea fata de tot ceea ce este...deci nu lasati indoiala sa-si faca loc in voi,ascultati de Sufletul vostru care va spune ca noi toti putem crea Dacia Edenica.
Eu va spun asta cu mana pe Inima,pentru ca asa simt...
Sa fim alaturi de Daniel Roxin pana la capat.Doar impreuna putem crea Dacia dorita,cu oameni prosperi si fericiti.
Sa aveti cu totii zile pline de realizari,pace,echilibru si armonie!

Nina spunea...

Bucuria mea a fost fara margini sa fiu prezenta la aproape toate manifestarile.Ce personalitati! Ce inalt nivel academic !Cat entuziasm si spirit inalt! Multumesc din inima!

Unknown spunea...

Superb. Multumim!

Unknown spunea...

FELICITARII, din nefericire nu am putut participa,tine-o tot asa! Te urmaresc de mult,i-ti impartasesc ideile si admir puterea ta de munca.

In alta ordine de idei am mare nevoie de o documentatie ,,copilaria unui dac". doresc o indrumare online. Multumiri anticipate! Sa-ti tina Dumnezeu puterea de munca!

NIKHOLASPINTOS@GMAIL.RO

Anonim spunea...

Drumul de la senzational la profesionalizare este cel corect, chiar daca partea de ...mister joaca un rol.

Anonim spunea...

Asta am simtit si eu, s-a nascut o speranta. Devine tot mai evident ca recunoasterea adevaratelor noastre radacini este o chestiune cat se poate de serioasa si nu un prilej pentru parascovenii.

Daniel Roxin spunea...

Va multumesc tuturor!

Lica Turcanu spunea...

Daniel,stea care luminezi sperantele noastre!Dumnezeu sa binecuvanteze familia care a crescut acest vlastar de DAC!Departe de tara,si ca mine din pacate foarte multi,urmaresc pe internet ceea ce reusiti sa faceti.Multumim (putin spus) pentru tot.

MARIA MANU spunea...

DORINTA DE RECUPERARE A IDENTITATII,DEMNITATII SI ISTORIEI MILENARE A NEAMULUI ROMANESC SE VA IMPLINI .TOATE MANIFESTARILE ,DIN CADRUL FESTIVALULUI , AU ADUS CERTE SPERANTE PENTRU TOTI ROMANII ADEVARATI.SUCCESUL BINEMERITAT AL FESTIVALULUI SE DATOREAZA TUTUROR REALIZATORILOR.FELICITARI TUTUROR.

Spirit Liber spunea...

Am sa va impartasesc ceva.Azi am avut o mare surpriza pozitiva.Am conceput un proiect si am inceput sa il realizez fara sa implic absolut pe nimeni in niciun fel ca efort; am intrebat doar pe cunoscatori anumite detalii.Am trecut la fapte si surpriza a fost ca in decurs de maximum o ora s-au alaturat inca doua persoane.Asta stiu/cred/simt ca este reusita per total.Asa a facut si Daniel Roxin, a inceput singur -cine stie cu cat timp inainte pana sa dea drumul acelui program radio online, apoi filmul "Dacii" si toate cate au fost pana acum, cel putin - apoi cate un om si-a manifestat dorinta de a-l ajuta iar el a inceput sa accepte ajutorul apoi sa il ceara deosebit de clar dar justificat si elegant.Deci, conditia e proiectul personal si punerea lui in aplicare fara a cere ajutor la inceput si daca totul e din drag si pentru binele tuturor, ajutorul vine.Evident de la Dumnezeu Tatal dar manifestat si prin anumiti oameni.Multumesc ca ati citit si sigur reflectati

Gerula spunea...

Daniele , steluta ta norocoasa luceste tot mai tare , sper sa ii trezeasca pe toti urmasii dacilor ,sa ridice "armele" pentru dezvelirea adevarului despre traitorii acestui pamant.
Multa sanatate si putere

cristi spunea...

Rezonanta si focalizare energetica/intelectuala intr.un scop benefic, bineinteles cu detasarea necesara fata de fructele/beneficiile personale ale actiunii. Nu degeaba esti un Spirit Liber.

Daniel Roxin spunea...

Multumesc tuturor! Mergem inainte...

Anonim spunea...

Buna ziua domnule Roxin.
La festivalul "Adevarul despre Daci"
domnul Chelaru a pomenit de limba romana indarapt...nu stiu daca am scris corect.
Aveti dvs sau putem vedea si noi pe net undeva inregistrari in aceasta limba?
Va multumesc!