miercuri, 6 noiembrie 2013

În seara aceasta voi fi în studio cu Radu Moraru, pe Nașul Tv, și vom vorbi despre Festivalul Dacic și filmul "Tracii, Istorie ascunsă". De la ora 21:00...


Au mai rămas două zile până la deschiderea Festivalului "Adevărul Despre Daci" și până la lansarea filmului documentar "TRACII, Istorie ascunsă". În această seară, pe Nașul Tv, voi vorbi, împreună cu Radu Moraru, despre aceste evenimete. Te invităm alături de noi!

Daniel Roxin

Programul Festivalului Adevărul Despre Daci: http://danielroxin.blogspot.ro/2013/10/programul-festivalului-adevarul-despre.html

7 comentarii:

Anonim spunea...

Sa fie binecuvantate aceste evenimete initiate de Daniel Roxin!
Sa aduca cunoastere si lumina in sufletele dacilor,sa aduca bucurie,sa aduca implinire,speranta,dragoste de Neam si tara,schimbarea in Constiinta,trezirea Spiritului Dacic Nemuritor din fiecare.

Multumiri celor care ajuta la implinirea acestor proiecte.
Sa fiti binecuvantati cu prosperitate,bogatie spirituala,inspiratie divina si Lumina in Suflete.
Binecuvantata este Dacia noastra!

Anonim spunea...

Readucerea în ţară, din Marea Britanie, a unor monede dacice de o valoare excepţională

"(...)

Cele 145 monede din aur dacice, readuse în ţară acum, sunt stateri emişi de regele Koson (cca 44-29 a.C.), unul dintre urmaşii lui Burebista, care a controlat o parte a Daciei, inclusiv zona capitalei – Sarmizegetusa Regia. Dintre acestea, 81 de piese aparţin variantei cu monogramă pe revers, iar celelalte 64 monede fac parte din varianta fără monogramă.

Monedele regelui Koson sunt singurele emisiuni dacice care poartă o legendă scrisă cu caractere greceşti, menţionând numele suveranului emitent. Monedele au fost bătute din aur rafinat şi aluvionar (provenit din Dacia), în atelierul monetar de la Sarmizegetusa Regia, în jurul anilor 44-29 a. C. Fapt excepţional, datorită acestor monede, cunoaştem azi mai multe nu numai despre istoria politică, dar şi despre viaţa economică, socială sau arta şi religia Daciei în anii care au urmat dispariţiei lui Burebista."

http://www.rgnpress.ro/rgn_13/categorii/eveniment/11168-readucerea-in-ar-din-marea-britanie-a-unor-monede-dacice-de-o-valoare-excepional-.html

Anonim spunea...

intra pe ultimul articol al nebunului de Coja, fiindca daca se confirma avem o problema, se incearca compromiterea din interior.

Anonim spunea...

poate ca e mai bine sa nu bagi in seama articolul preluat de coja, se poate sa fie o provocare lansata pentru a ne baga in oala antisemita.

Gerula spunea...

Zalmoxe a pus in mintea ta IDEEA si in suflet FORTA de a ridica neamul lui la gloria de mult apusa . Multa sanatate si noroc in tot ce faci pentru noi , Dacii acestui pamant. Succes si la cat mai multe festivaluri .

Anonim spunea...

Atentie ,batalia se da pe Romania -suntem cam la inghesuiala ,cum se spune .Atentie la regionalizare si dezmembrare ,pardon federalizare -crima -am mai zis sa tragem brazda adanca si paza la hotare ,curatenie interioara .Nici rusi, nici nemti, nici americani -Suntem Singuri Singuri Singurei -va e clar ? Toti ne vor pierduti,distrusi -clasa politica e vanduta .Apropos- ,in Romania nu a fost miscare antisemita niciodata .Ei s-au refugiat la noi si le-a fost bine ca la,, vierme in untura ''Cred ca si,, nebunul,, de Coja are limita lui de rabdare . Lupii siguratici n-au spor asa ca ,ataca in haita -fundatii ,organizatii .SI DA ,S-AU CAM OBRAZNICIT TOTI . inchidere de situri ce promoveaza Holocaustul ? ce Holocaust ? au grsit tara mai degraba le e frica de legionari ,teroristi -ah guvernul asta ce bine stie sa le joace .Numai Manipulare si spalare de creiere ,ca sa vezi .Nici viitorul nu mai e ce-a fost . Fiti destepti si Doamne Ajuta (cum zice o vorba din popor ).

Anonim spunea...

LA MULTI ANI ,tuturor ce poarta numele puternicilor arhangheli MIHAIL SI GAVRIL !