sâmbătă, 9 noiembrie 2013

Lansare cu succes a filmului "TRACII, Istorie ascunsă". Sală arhiplină, oameni fericiți! :)


Sala Horia Bernea din cadrul Muzeului Național al Țăranului Român a fost neîncăpătoare pentru cei care au dorit să vadă premiera filmului "TRACII, Istorie ascunsă".

Le mulțumim tuturor celor care au fost prezenți și îi invităm pe cei care nu au fost în această seară, dar doresc să vadă acest film, la reluările de sâmbătă, de la ora 15:30 și duminică de la orele 10:00 și 21:00, la Muzeul Național al Țăranului Român.

Vă așteptăm cu drag!

Daniel Roxin



24 de comentarii:

Dacian Pelasg spunea...

Salutare,
Sincer abia astept sa vad si eu acest film. Deasmena imi doresc sa fie prezentate in el numai surse veridice pentru a nu mai induce poporul in eroare.Legat de informatiile false, fac referire la spusele domnul Chelaru despre la Dio Cassis unde afirma ca istoricul antic a spus “Să nu uităm că Traian a fost un trac veritabil .Luptele dintre Traian și Decebal au fost războaie fratricide iar tracii au fost daci”. Aceasta informatie nu se gaseste nicaieri.Este o minciuna! Fals, desemena este prezentata si cartea autorului spanion Jesus Pardo care este de fapt beletristica si prezinta luptele lui Traian cu Parti

RAM spunea...

O atmosfera fascinanta, o vibratie deosebita in aceasta seara in sala in care a avut loc lansarea filmului "Tracii, Istorie ascunsa". Daniel Roxin si echipa cu care a colaborat la realizarea filmului despre traci au reusit sa creeze publicului - prin intermediul imaginilor, muzicii si informatiilor prezentate - o stare de rezonanta extrem de puternica, o incarcare sufleteasca benefica. Sa fim, deci, mandri de asemenea stramosi si sa pretuim, cu demnitate, adevarata valoare a mostenirii lasate! Multumim Daniel Roxin!

Anonim spunea...

Sincer asteptam cu o ardoare iesita din comun si poastarea filmului pe internet pentru cei aflati in afara tarii,va stimam enorm stimate domn pentru tot ceea ce faceti si va multumim!!!!!!

Unknown spunea...

Numai cuvibte de lauda. A fost extraordinar!!!

Unknown spunea...

Sper din suflet sa apara si online. Nu l-as pierde pentru nimic. Mult succes cu prezentarea, si ma bucur ca este cineva care se "zbate" pentru aflarea adevarului.

Anonim spunea...

Buna ziua,
exista si pe DVD ?
Multumesc.

Anonim spunea...

Draga Dacian Pelasg eu n-am auzit pana acum de Dio Cassis ci....de Dio Cassius, hai fie mai zic o greseala gramaticala ca 'deasmena' sau 'desemena' dar sa-i gresesti numele lui Dio Cassius....Cat despre Daniel Roxin si cei care au contribuit la acest film nota 10+.

Anonim spunea...

încă un pas, vom învăţa să mergem?
În visul meu, vagonul cu paiaţe din Piaţa Universităţii îşi aşteaptă ultimii politruci. Acolo vom ridica statuia Regelui nostru Decebal şi vom săpa în granit cuvintele adevăraţilor noştri strămoşi şi cuvintele fraţilor noştri şi părinţilor voştri căzuţi pentru Libertate: VOM MURI DAR VOM FI LIBERI!
Pe esplanada aceea ne vom aminti, acolo ne vor încălzi sufletele vocile marilor artişti ca Maria Ciobanu, Furdui Iancu, Tudor Gheorghe, Stelu Enache, Naiul lui Gheorghe Zamfir...

ps: Între Universitate şi Teatrul Naţional maşinile nu vor mai circula niciodată, se va face trecerea printr-un pasaj subteran.

marin spunea...

online cand apare sa privim si cei de afara multumesc

doamna de istorie spunea...

Domnule Roxin, acest film realizat cu atata efort si entuziasm trebuie sa aiba maxima audienta si sa readuca la lumina adevarul istoric la care tinerii de azi ca si cei de ieri, nu au avut acces. De aceea, va rugam sa editati un dvd cu acest film, sau, daca e posibil sa fie postat pe internet. Provincia abia asteapta! Va multumim!

Anonim spunea...

Eh... de ar veni cineva si la Chisinau cu acest film ar fi minunat... Caci daca e sa ne trezim, atunci sa o facem cu totii!

Unknown spunea...

Salut daniel! Sper ca ai facut o treaba buna ca si pana acum.Cand apare filmul pe youtube pentru al vizualiza cu totii?

Spirit Liber spunea...

Ai vazut ca am avut dreptate ca sala va fi neincapatoare?Iti doresc sa ai energie si toate necesare ca sa rezisti si la stres si la ritm.Multumim ( in general ) pentru efort

Spirit Liber spunea...

Sa fim mandri si pentru urmasii adevarati ai stramosilor nostri ( pt RAM si nu numai )!

Anonim spunea...

Se va putea comanda pe DVD?
Eventual o colectie si cu cele doua filme anterioare? La comanda cu plata ramburs?

Daniel Roxin spunea...

Filmul va fi postat in curand pe internet si va putea fi descarcat gratuit

Anonim spunea...

Astazi am fost la mitingul impotriva gazelor de sist la 16.40 si m-am trezit ca sunt singurul protestatar din Constanta. Intai am crezut ca au schimbat locatia dar cred ca nu m-am inselat avand in vedere reticenta primarului Mazare . Nu imi vine sa cred.

Spirit Liber spunea...

Anonim de la 22.23 , 10 noiembrie.Ce sa va mai mire daca fiinta aceea e bagata in ce miroase urat pana in gat???!!!
Daniel, cartea "Genomul..." poate fi trimisa prin posta cu ramburs?

Daniel Roxin spunea...

Cartea poate fi comandata aici: http://www.cartespirituala.ro/product_info.php?products_id=4901&osCsid=21475c80163548f022ac3eeb830c0c46

Spirit Liber spunea...

Multumesc

Anonim spunea...

Frate al nostru din Constanta, gestul dumitale face mai mult decat o mie de vorbe goale, ar trebui sa te bucuri pentru ceea ce esti.

Crestem si se vede, dar ne-ar creste si increderea in noi ar fi cu atat mai bine. Fiindca asta inseamna Viata.

Anonim spunea...

A fi DAC = a "veni"/"cobori" din Zei
A fi TRAC = a locui pe teritoriul numit Tracia/Trakia, cand mai mare, cand mai mic.
Chiar daca nu scrie "negru pe alb" (ca asa vor materialistii - doar probe directe, cele indirecte nu le convin!) ca Traian era un Trac veritabil este clara originea lui etnica si bineinteles mostenirea si invataturile neamului si familiei care i-au fost trensmise.
Traian nu a fost gasit intr-un cos de nuiele plutind pe Tibru...
Observam ca astazi, mai mult deranjeaza gandirea.
De aceea Apusul nu "inghite" demonstratiile lingvistice fiindca le rastoarna fanteziile politice promovate de secole, in interesul material si militar al papistasilor si sectantilor.

Anonim spunea...

Unde scrie ca Traian era un TRAC veritabil? Domnule Roxin, poate ar fi momentul sa rectificati. Confundati tracii cu TRAHII sau TRAII familie turdesana din Italica (Hispalis) care nu are absolut nimic in comun cu Turdas.
Si pentru persoanele care sustin aceasta teorie pentru ca a spus X si Y intr- un blog pe internet, acestea nu sunt surse fiabile, mai intrati din cand in cand si intr- o biblioteca.
Si inca ceva domnule Roxin, de ce atunci cand citati pe Herodot si Ovidio Nason nu puneti frazele intregi ci doar cateva cuvinte din care reiese ceea ce vreti dumneavoastra?
Ca istoria ne- a fost furata? nu prea as crede... ascunse anumite lucruri... poate. Dar nu cumva s-a facut in favoarea noastra? Si de credeti ca aiuresc, ce sa va spun? prefer sa se creada ca ne tragem din romani inainte de a se stie adevarul care de s- ar cunoaste majoritatea noilor "daci" ar ramane surprinsi si dezamagiti.
Si inca ceva, Marija Gimbutas nu a situat "vatra vechii europe" DOAR pe teritoriul Romaniei ci pe o arie mult mai extinsa care incepe de la marea Egee si Adriatica, cuprinde rep. Ceha, sudul Poloniei, vestul Ucrainei etc...
Asa ca dragi romani, mai bine va preocupati de viitor ca se vede cam negru si nu de trecut ca trecut e si nu se va mai intoarce.

Anonim spunea...

care ar fi adevarul ala care sa ne dezamageasca?