miercuri, 13 noiembrie 2013

Mesajul-avertisment al actorului Mihai Gruia Sandu: “Nu o să aveţi unde să vă ascundeţi” (video)





21 de comentarii:

ile spunea...

TOTUL SE VA AFLA PESTE 50-100 DE ANI CIND NIMENI NU-I VA PASA. Sa ne rugam sa ne mai intilnim cu parlamentarii nostri si in alte vieti ca poate vor plati atunci.
Frumos nesaj dar numai legea divina poate rasplati raul facut acestei tari si este adevarat ca va veni si vremea platii. Vor fi insa si multe victime colaterale aparent fara vina, decit ca traiesc in Comunitatea Europeana cind Europa va fi in al treilea razboi (nu numai continental).

Gabriel spunea...

Cam fara subiect si predicat, mesaj steril, haotic, amenintator. Mai mult compatibil cu anii '50. Inca se simte izul tovarasilor de altadata, politicianismul agresiv cu aroma de sacera si ciocan. Sa-i spuna cineva acelui actor ca uneori si diplomatia poate da roade. Haideti sa gandim putin.

nan spunea...

Felicitari,scurt si cuprinzator mesaj,oful celor care iubesc tara si neamul.

Anonim spunea...

isi raceste gura degeaba, distrugatorul merge mai departe. pana o sa distruga tot.

Anonim spunea...

Hai ca m-am speriat rau :)))))))

Anonim spunea...

https://www.youtube.com/watch?v=siPlTyeKGQU&list=PLE3E7D480EFEE8AC5

Danys spunea...

Putin este prea mult,pentru ca noi vrem acum! Sa plateasca insutit,pentru ca noi platim zi de zi ignorata in care ne scaldam si somnul in care ne-am afundat ca natie !

LOU spunea...

Frumos mesaj dar mioritic, si Ioan Botezatorul amenita pacatosii cu pedeapsa divina (indemnandu-i sa se caiasca). Intre timp a fost ucis si au trecut 30 de generatii. Avem nevoie de solutii, civice si legale pe care nu mai pare nimeni in stare sa le puna in opera. O opera de izolare si vindecare a holerei dezgustatoare care a ajuns clica ce conduce azi Romania.

Anonim spunea...

Mesajul nostru pentru cei care neau tradat si neau jefuit tara.
Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Anonim spunea...

Peste 50 de ani Romania si neamul romanesc NU VOR MAI EXISTA......

Anonim spunea...

Astazi, guvernatorul BNR a facut un muzeu cu acte falsificate pentru a acoperi furtul tezaurului de la Tismana rezerva BNR. Nu cred ce spune. Am vazut multe porcarii ca sa mai cred ceva in Romania.

Anonim spunea...

Cred ca merita apreciere, este o persoana linistita si daca totusi a ajuns la capatul rabdarii inseamna ca si in teatru totul se petrece ca oriunde. Spaga ajunge la varfuri, varfurile de la noi , de la ei, de peste altew varfuri din alte tari si tot asa.

un pic anonim spunea...

et comp., cei care negativisti fiind interpretati totul dupa culoarea sufletului vostru. Odata cu cei care ne mai pedepsesc un picut veti pleca si voi daca nu va reveniti.
Bravo acestui actor.

ile spunea...

VILNIUS suna bine dar nu aduce a bine.IMI PLACE SCHIMBUL DE AMABILITATI DE LA SFRISITUL ARTICOLULUI :"Mai e puţin până la Vilnius", i-a spus preşedintele Traian Băsescu premierului moldovean Iurie Leancă, în momentul primirii, acesta replicând: "Mai e puţin până la Vilnius şi, după aia, e viaţă şi după Vilnius”.Moldova va parafa acordul cu UE si-si va aprinde niste paie-n cap ca sa aiba materia prima pentru turnatul cenusii in cap.
http://www.gandul.info/stiri/comisia-europeana-propune-ridicarea-vizelor-pentru-republica-moldova-11688838
Se pregateste si la ei jaful european dupa cel rusesc. Iar noi chiar vom fi infratiti cu moldovenii prinsi la mijloc intre ambitiile si lacomie,FMI UE si interesele rusesti.

bogdan spunea...

Ioan botezatorul ii ameninta cu pedeapsa divina si ca sa vezi chestie nu a durat nici 50 de ani si nimeni nu mai stie acum unde a fost Templul, pt ca totul s-a transformat in praf, inclusiv oamenii aia "destepti"

Anonim spunea...

OARE ce au ei de gand cu noi ? Ca tara ,vad ca le trebuie .

Ioana spunea...

Zilele trecute am citit o frază suberbă: „Nu există lucru ce pote fi distrus fără să poată fi reparat de mâna Domnului.” Important este să ne păstrăm credința, să iubim, să dăruim iubire, să ne dorim în fiecare secundă a vieții noastre pace, iubire,adevăr, dreptate, bucurie și bunăstare pentru toată lumea.

Anonim spunea...

Violenta nu se poate combate tot cu violenta deoarece degenereaza. Violenta inseamna haos, nimic altceva. Iar oamenii pe care politicienii nostri ii servesc cu atata aplomb de doua decenii, stiu asta foarte bine. De aceea cauta sa ne mentina intr-o stare de conflict perpetuu, de dezbinare infinita. Informarea la scara cat mai mare este una din armele pe care noi le putem folosi cu succes. Alta ar fi iubirea de sine si de oameni care trebuie sa ne calauzeasca, cu calm, catre PACE si PROSPERITATE, nu saracire si manipulare in scopul controlului. Raul este auto-distructiv, niciodata progresist ori creator!

Anonim spunea...

Se vede ca in pieptul acestui om bate o inima

Anonim spunea...

Oameni buni problema o vad in felul urmator: sunt unii care fura si unii care se uita la altii cum ii fura. corect? ei sunt multi dar noi suntem si mai multi - dar dezbinati. solutia este: comunitate si organizare. noi nu ii percem la nivel de masa ca amenintare, ci ca pe altii dintre noi - ei bine nu sunt cu noi sunt impotriva noastra. stiti ce face un organism viu cand este amenintat: se agita, lupta, chiar daca aparent e fara scapare - moare luptand.
Cat va mai trece ca sa ne organizam si sa ne luam la tranta cu ei? Nu este un lucru comod, de aceea tot stam cu mainele in san si ne uitam ca la teatru. Vor trebui facute sacrificii. Pana nu ne vor murii copii si nepotii in brate nu o sa vrem sa sacrificam nimic din confortul nostru.
Acest popor a avut si are oameni de mare valoare. Strabunii nostrii erau demni si curajosi. multi ditre noi avem inca aceste trasaturi in sange dar lenea a pus stapanire pe mintile noaste ca lichenii pe un trunchi. Poporul asta nu o sa moara. Itrebarea este: suntem complici la incercarea de uciderte al acestui popor sau avem un strigat in piept pentru urmasii si contemporanii nostrii?

nan spunea...

Asa este "un pic anonim",negativistii doar incetinesc procesul de schimbare dar nu-l stopeaza.Fratilor,trupul este muritor doar sufletul pleaca ,alegerea va apartine .Ioan Botezatorul a fost decapitat pentru pacatul lui Ilie,care din mandrie a decapitat 450 de oameni.Iisus pomeneste in Noul Testament:"oare n-ati priceput ca Ilie a si venit"?