sâmbătă, 23 noiembrie 2013

Obama, acuzat de crime împotriva umanităţii


Cum orice naş îşi găseşte naşul, Obama, capul politicilor interlope mondiale, este acuzat de crime împotriva umanităţii, potrivit mignews.com. Cîţiva avocaţi din Egipt au depus o plîngere oficială la Curtea Europeană a Drepturilor Omului de la Haga. De aceleaşi fapte, alături de Obama, este acuzată conducerea „Frăţiei Musulmane” împreună cu comandantul suprem, Mohammed Badie. 


Plîngerea menţionează că „Obama a cooperat, a incitat şi a înarmat membrii «Frăţiei Musulmane» la săvîrşirea de crime împotriva umanităţii în perioada 3 iulie – 18 august 2013 pe teritoriul Republicii Arabe Egipt”. Personal, Obama este acuzat în mod special de crimele „Frăţiei Musulmane” împotriva egiptenilor de religie coptă, iar Administraţia Obama este acuzată că l-a susţinut pe preşedintele Mohamed Mursi în timpul conducerii căruia „copiii creştini au fost torturaţi, ucişi, violaţi şi obligaţi să se căsătorească cu violatorii lor”. 

Cum Obama ţine cu dinţii de putere, va fi liber în continuare, zburdînd pe crengile statelor lumii. Una din piesele redutabile în angrenajul politic European, Iulia Timoşenko, arestată arbitrar şi ilegal, revine în actualitate, pentru că ea reprezintă biletul Ucrainei pentru Europa. 

Şantajul oficial impus de Bruxelles pentru semnarea de către Kiev a Acordului de Asociere cu U.E. demonstrează, că politica U.E. este soră bună cu cea mai veche meserie din lume. 

Maria Diana Popescu

Sursa: http://www.art-emis.ro/editoriale/1953-obama-acuzat-de-crime-impotriva-umanitatii-santajul-bruxelles-ului-si-salariile-primarilor.html
 

5 comentarii:

Anonim spunea...

I se " falfaie" criminalului cioroi de acuzatiile voastre...." Unealta" prea-supusa si ascultatoare a ordinelor Iezuitilor si Iudeo-masonilor coordonati si condusi de Reptilieni acest criminal notoriu n-are treaba cu justitia sau cu constiinta...In timp ce se face tam-tam in legatura cu " trezirea constiintei"," Ascensionari" in alte dimensiuni precum si alte si alte " povesti",frumoase de altfel, dupa ce-a trecut 21.12.2012 fara a se schimba nimic, Iudeo-masonii isi vad linistiti de treburile lor,NOUA ORDINE MONDIALA,in traducere libera,Neo-sclavagismul absolut....

Unknown spunea...

Nu este nici-un secret ca dupa cel de-al doilea razboi mondial, SUA s-a luptat din rasputeri pentru a crea si intretine conflictul pe glob. Bineinteles, cu ajutorul aliatilor sai traditionali Marea Britanie si Israel.

ile spunea...

http://noulpamant.ro/articole/stiri/stiinta-a-ramas-perplexa-o-statuie-veche-de-4-000-de-ani-se-roteste-singura/
Cum spuneam odata, traducere dupa un coleg egiptean, Obama e mina in mina cu evreii pentru a intretine conflictele in tarile arabe. Nu-i bai.Sint atitea mijloace de lupta, musulmanii si crestinii din Egipt s-ar intelege bine daca nu ar fi codita americana bagata cit sa-i gidile neplacut. Se rezolva, se rezolva,baietii astia din Egipt cind nu lupta se roaga...
Vazurati ca dupa americanul care cumpara nu stiu cit de 20% din datoria Ucrainei, se gindira vecinii nostri sa nu intre in UE iar Putin tocmai le trimite bani( nu numai vorbe),intre UE si Federatia Rusa 2 santajisti de reduta, Ucraina a ales,cumva si pentru noi: raminem cu vecini ruosfili la est,ca sa nu se stearga UE cu noi de tot pe picioare,mai de frica sau rusine... Bruxelles impune ca orice contact contract cu CHINA sa fie supervizate de UE, nu au voie tarile sa faca afaceri cu regimul comunist asa de capul lor. Numai Ponta da cu mucii in fasole,la stilul incaiera-i drace',Romania negociaza cu China, baga dusmanul rosu in curtea UE(mai mult pe drumul catre privata UE -adica Romania, e adevarat).

Anonim spunea...

Da, da spre citire si articolul: http://www.art-emis.ro/literatura/1965-vremuri-de-crima-taxe-impozite-si-noapte.html..

Anonim spunea...

referitor la link-ul cu statuia rotitoare: intrebarile acum sunt cum sau din ce cauza se misca? ca sa raspundem "de ce" se misca ne vom gandi cum le putem misca noi pe celelalte ( statui de langa ea) astfel incat statuia cu pricina sa-si reia singura locul initial......