miercuri, 20 noiembrie 2013

Un film documentar cu imagini spectaculoase, care merită văzut: HOME


În doar câteva decenii, umanitatea a dat peste cap balanţa planetei noastre, una stabilizată în miliarde de ani de evolutie. Preţul pentru greşelile noastre e mare, dar este prea târziu pentru a mai privi situaţia cu pesimism.

Omenirea are mai puţin de zece ani la dispoziţie pentru a pune capăt tendinţei de degradare a ecosistemului şi pentru conştientizarea stricăciunilor aduse de modalităţile noastre de consum al resurselor. Oferindu-ne filmări unice din peste 60 de ţări, văzute din aer, Yann Arthus-Bertrand pune, alături de alti oameni preocupaţi de soarta planetei, o piatră în temelia edificiului pe care, împreună, trebuie să-l reconstruim.

Vezi filmul aici, subtitrat: http://filmehd.net/home-2009-documentar-online.html

5 comentarii:

Anonim spunea...

Este un sir cu mii de catarge undeva, ca o oglinda intoarsa pamantului pierdut printre astri.
Cine poate ingenunchea pe altarul viu al Dacilor poate salva o lume.

Rosa spunea...

Ajunsesem la O Rascruce de Drumuri ,am trecut printr-un moment de mare deruta ...Nu stiam incotro sa ma indrept ,ajunsesem intr-un Punct mort ...Toate Visele mele parca se evaporase ...Am hotarat sa-mi iau o mica pauza ,sa pot gandi in liniste ce voi face de acum inainte .A fost cel mai bun lucru bun pe care l-am facut .Acest film documentar M-a Trezit la Viata .Totul in Mintea mea s-a Luminat .Stiu ce am de facut ! Simt din nou cum viata palpita in mine pana la cea mai indepartata celula .Radiez de Fericire ! Daniel ,nu-mi gasesc cuvintele pentru ati putea Multumi pentru ceea ce faci pentru noi .Esti Un Om Minunat ! Esti Un Om de la care avem multe de invatat ! Continua ! Fa ceea ce-ti place ca o faci al naibii :) de bine . Cei care vor realiza acest lucru te vor urma ...A Sosit Timpul Adevarului cand Mintea Omului va fi capabila sa inteleaga toate Misterele Creatiei si Sa Traiasca in Comuniune cu Dumnezeu ...Alta Cale Nu Exista ! Sa Fim cu Totii Uniti in Tot ceea ce ese Nobil ,pentru a pune O Piatra la Temelia acestei Natiuni Noi ,care se va Ridica din Propria Ruina ! Iubirea va fi Un Factor Puternic in Eradicarea a tot ceea ce Ne sta in Cale , ca un zid , spre O Viata Prospera si Fericita . Suntem Copiii acestui Pamant Sfant ,ROMANIA ...Daca nu ne vom dezvolta si Fortele Spirituale vom continua sa folosim cunoasterea Stiintifica pentru A Distruge Aceasta Minunata si Frumoasa Tara , care este ca O Mama pentru Noi . Pamantul este un Miracol ,Viata este Un Mister ,Noi Oamenii Suntem cu Totii inzestrati cu Puteri Nebanuite ...Daca le vom descoperi sau nu ,depinde de Puterea Noastra de A Intelege ca numai de Noi depinde Viitorul copiilor ,copiilor Nostri ...Pana Atunci sa ne avem ca Fratii pentru ca Numai Uniti vom putea Invinge Toate Fortele Malefice Existente care nu Doresc decat sa ne tina in Intuneric ,pentru a putea sa ne Manipuleze dupa bunul lor plac . Treziti-va Oameni Buni ! Luminati-va Mintile ! Iubire ,Pace si Armonie ! ,arma noastra pentru a merge mai departe spre O Viata Prospera si Fericita ! Multumesc ,Yann Arthus -Bertrand , Multumesc ! Daniel ... Ma pierdusem cu totul ...Muream incetul cu incetul ...Am cazut si m-am ridicat mai repede ca niciodata ,pentru ca , viata m-a invatat acest lucru ... Sunt din nou Fericita ! :) Va Imbratisez ! :)

Gabriel spunea...

Superba realizare a unui film. Mesajul este foarte puternic, ar trebui auzit de catre toti locuitorii planetei. ''NU suntem noi vinovati''-spun corporatiile mari. Cred ca marii bogatani sunt sparti de ras dupa ce au vizionat acest film.

Gerula spunea...

Filmul este superb , l-am vazut si revazut de atatea ori si de fiecare data cu mare placere . Da , terra este casa noastra si trebuie sa avem mare grije de ea.

OM spunea...

Sublima deceptie.