miercuri, 11 decembrie 2013

Securiştii lui Stroe au trecut la intimidarea celor care se opun exploatării gazelor de şist


Cazul unui ofiţer al Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă – SIPI care s-a dus acasă la un romaşcan să îi recomande să aibă grijă ce face şi să evite deplasarea la Pungeşti (pe care o avea planificată) arată că securitatea din Ministerul de Interne a fost mobilizată pentru intimidarea opozanţilor, scrie ANTITEPARI.ro

Bogdan Buta din Roman relatează ce s-a întâmplat şi cere demisia ministrului Radu Stroe, pe blogul său, “Plai cu flori”


Povestea unui romaşcan care se opune exploatării gazelor de şist de către Chevron în România şi a vizitei pe care i-a făcut-o un ofiţer de informaţii din Poliţie la domiciliu pare copiată din vremurile în care Securitatea făcea descinderi unde voia şi când voia.

Bogdan Buta a trezit interesul Securităţii lui Stroe – Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă – SIPI din cadrul Ministerului de Interne (faimoasa “Doi şi’un sfert” de pe vremea când era UM 0215) pentru că este un fel de lider al protestatarilor, după cum se poate vedea pe blogul său, plaicuflori.wordpress.com.

Aici el a postat indicaţii despre cum se ajunge la Pungeşti, cu hărţi din satelit de pe Google Maps, ceea ce îl transformă într-un fel de “instigator”. Deci o persoană “periculoasă” pentru cei care ne vor supuşi, chiar dacă e vorba despre un plan care ar putea distruge zone întregi din România.

Aşa că nu e de mirare că un personaj care s-a recomandat a fi ofiţerul de poliţie Constantin Socea a fost trimis la intimidare.

Sursa: http://www.financiarul.ro/2013/12/11/securistii-lui-stroe-au-trecut-la-intimidarea-celor-care-se-opun-exploatarii-gazelor-de-sist/

3 comentarii:

D. Pavel spunea...



FRATI JANDARMI,

VETI FI JUDECATI DE LEGILE EUROPEI DACA DE LEGILE TARII NOASTRE INCA NU PUTETI FI JUDECATI!

CHIAR SINTETI INCONSTIENTI?

Va spune ceva Tailanda? o tara "necivilizata" poate! priviti ce a facut politia in Tailanda! S-a fraternizat cu populatia! faceti si voi la fel ca NU noul Tudor Postelnicu in forma lui Radu Srtoie, "ministru de interne" va plateste ci POPORUL ROMAN!

http://politicalblindspot.com/police-in-thailand-lay-down-vests-and-barricades-in-solidarity-with-protestors/

PS. V-am SCRIS! Nu v-am spus! ca sa nu spuneti in instanta ca NU ati stiut!

"Ordinile se executa si NU se discuta!"

Asa este atit timp cit ordinile NU sint ILEGALE si in afara CONSTITUTIEI!
Voi ii bateti pe cei care va tin in viata pe voi si familiile voastre! ATI INNEBUNIT?

D. Pavel spunea...

FRATI JANDARMI!

Iata ca si politia din Italia a fraternizat cu populatia! cu manifestanii!

Faceti la fel IMEDIAT! Chiar sinteti prostiilui Stroe zis Postelnicu si a infractorului international Ponta?

Iata clipul:

http://capitalismpepaine.ro/2013/12/12/revolutie-in-italia-politia-fraternizeaza/

Anonim spunea...

E usor de scris, mai greu de zis si si mai greu de realizat, dar nu imposibil; cu cat e mai greu de realizat un lucru simplu cu atat riscurile implicate sunt mai profunde.....