vineri, 6 decembrie 2013

Șeful SRI... prietenul corporațiilor.


Brrr!

Șeful SRI ordonă: Licențele de exploatare trebuie puse în practică, statul să-și facă treaba!

“Când anumite lucruri se împing spre anarhism, spre radicalism, trebuie să aplici legea!” – a mai declarat George Maior, seful SRI si nasul lui Ponta, intr-un interviu pentru B1 TV.

Din pacate pentru Romania, seful SRI comite citeva erori nepermise care ma fac sa cred ori ca George Maior este decuplat de la propriul serviciu pe care il conduce, ori ca seful SRI anunta sfirsitul firavei democratii romanesti!


Seful SRI nu a scos o vorba despre modul fraudulos in care s-au dat cele mai multe licente de explorare-exploatare. Sau despre faptul ca la Pungesti CEI 1000 DE JANDARMI, la ordinul Jandarmului Sef, au incalcat propria lege a Jandarmeriei! Sau despre faptul ca Chevron isi instaleaza sonda pe terenul primarului, un teren dobindit printr-o ilegalitate URIASA! Sau despre faptul ca ziaristii romani nu sint lasati sa filmeze la Pungesti desi ziaristii romani au filmat si in Kosovo, si in Irak, si in Afganistan, si in Egipt sau in taberele de refugiati sirieni. NU, refugiatii de la Pungesti, sinistrati si ocupati pe propriile lor terenuri, NU POT FI FILMATI !

Seful SRI nu a suflat o vorba despre faptul ca PUNGESTENII nu au voie de la Prefectura sa organizeze Referendum pentru inlaturarea primarului hot si tradator, cu toate ca acest drept este garantat prin Constitutie! George Maior nu sufla o vorba despre zecile de mii de romani care au protestat admirabil timp de doua luni sau despre cea mai mare adunare a motilor din istorie, cea de la Cimpeni.

Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca majoritatea companiilor de exploatare, care vor transforma Romania intr-un imens santier al distrugerii, sint niste companii off-shore sau casute postale despre care romanii nu au nicio informatie de la Serviciul Roman de Informatii !

“STATUL SA-SI FACA TREABA!” – ordona seful SRI! Pai tocmai asta facem, STATUL sintem si noi, “pulimea”, tarani din Pungesti sau domni de la Bucuresti! NOI CEREM APLICAREA LEGII, VOI O INCALCATI ! SINTETI RUPTI DE REALITATE SAU TRADATORI !

Sa fim iubiti!
Radu Moraru

Sursa: http://www.nasul.tv/2013/12/05/seful-sri-ordona-licentele-de-exploatare-trebuie-puse-in-practica-statul-sa-si-faca-treaba/

13 comentarii:

Anonim spunea...

Cu fiecare zi care trece, aceste slugi ale intunericului isi semneaza singuri, disparitia definitiva din ROMANIA si de pe PAMINT.DOAMNE ajuta!Semneaza un...OM

emilia spunea...

Sustineti proiectul "Venitul Minim Garantat in U.E"! Acesta prevede ca orice persoana sa poate primi o alocatie in mod neconditionat, pentru asigurarea nevoilor minime de trai!

http://basicincome2013.eu/ubi/ro/semneaza-petitia/

Tutea spunea...

Unde erai NASUL si acum cativa ani cand era pdl la putere ? Intreaga clasa politica si media sunt o MIZERIE si o RUSINE pentru Romania ! Tradatorilor !

Anonim spunea...

2 cronici 7:14
14 dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga şi va căuta faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele – îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara !

Anonim spunea...


Pentru un...OM

Omule,pe ce lume traiesti? Sau esti orb si surd...Ardealul va ajunge la Ungaria(cu Rosia Montana cu tot)sau va fi Regiune Autonoma cu guvern la Cluj,Banatul va fi tara tziganilor(Regiune Autonoma) si Basarabia se va uni cu ceea ce a mai ramas din Romania dupa ce Dobrogea s-ar putea sa fie a Bulgariei...Asta este un " scenariu" optimist....Ce crezi ca I-a spus "frau" Merkel lui Ponta la ultima intrevedere de era alb la fata ca un mort?Mai citeste,mai cauta sa te informezi...nu mai spune prostii...pentru ca multi le cred...

Anonim spunea...

cred ca singura noastra solutie e sa ne intoarcem cu fata spre Dumnezeu. Citeam undeva ca '' pozitia pe genunchi, in fata Lui Dumnezeu, e cea mai periculoasa pozitie pentru dusmani,vanzatori de tara etc.'' Si daca DUmnezeu este cu noi, cine ne poate sta impotriva? Smecheria consta in cat timp ne va lua sa constientizam asta. Imi Iubesc tara!

Anonim spunea...

Dumnezeu este cu noi, problema este ca nu- l cautam. Aici e vorba si de consttinta colectiva. Intr-o tara fara stapan cum e Romania de la revolutie incoace, fiecare pe treapta sociala unde s-a aflat a furat daca a avut ocazia. S-a preferat haosul de toti. Asa a facut fiecare ce a vrut. Iar pe fondul acestei situatii am ajuns in situatia asta. O mie de vorbe doi bani nu mai fac. Daca nu punem umarul sa schimbam situatia in curand va fi prea tarziu. Numai ca oamenii se complac in zona lor de confort. Romania inca mai doarme. Si cand ma gandesc ce imn avem. C. U.

Anonim spunea...

tipul din poza pare un robot fabricat la Tecuci

Anonim spunea...

Pentru anonimul de la 13:28...Nu ai inteles ideea mesajului meu si anume ca:toate aceste nedreptati,umilinte,tradari,vinzari,crime,istorie falsificata, etc impotriva Rominiei si poporului Roman,vor trebui platite de acesti tradatori de guvernanti,binenteles ca numai uniti vom schimba acest sistem malefic care din pacate e prezent,inca dinainte de 1989.Nu ne ramine decit sa ne decidem in ce mod ii vom da jos caci cu vorba buna nu avem nici o sansa,alegerile oricum sint fraudate,deci din nefericire nu ne mai ramin prea multe variante,poate decit cu...da, ati ghicit: FORTA...dar ca sa evitam pierderile de vieti OMenesti trebuie sa fim cit mai multi.Semneaza un...OM

Anonim spunea...

Mult ne vor dezmembrati,ne vor nevolnici ,dar noi vom supravietuii
tuturor nemernicilor si nemerniciilor,istoria noastra se masoara in milenii a lor in secole.aaron

Anonim spunea...

Pentru un...OM
Corect partial.Alegerile insa nu trebuiesc fraudate intrucat " Oculta" pariaza intotdeauna pe cei doi cai...adica indiferent cine castiga alegerile tot servitorul "Lor" este...Asa ca,si daca-i dam jos pe astia,cei care vor veni tot servitorii iudeo-masoneriei sunt...Sistemul,SISTEMUL creat,dezvoltat si intretinut de "EI" trebuie dat jos,demolat,inlaturat,distrus pentru vecie!!!Dar toti oamenii lumii,impreuna chiar de-ar fi, n-au forta necesara...Din pacate....

Anonim spunea...

Da,punct ochit punct lovit...asta trebuie sa facem pe tot pamintul,fiecare popor sa-si faca curat in ograda lui,fara nici un pic de frica, sa sa se ridice si sa distruga aceasta caracatita iudeo-masonica,ce a acaparat toate structurile fiecarei tari.Eu acelasi lucru il spun in toate discutiile si anume ca, acest sistem a juns pe marginea prapastiei si noi nu trebuie decit sa-i facem vint sa cada.Acest sistem e ca un pietroi mare si greu si noi trebuie sa fim cit mai multi si uniti ca sa-l aruncam in hau,pentru totdeauna.Si inca deacum sa ne gindim la un nou sistem,pt.ca din ce in ce mai multi simtim ca pietroiul va fi aruncat in prapastie pt.totdeauna... si sa nu va indoiti de asta niciodata.Tocmai de aceea am spus ca aceste slugi ale intunericului isi semneaza singuri disparitia definitiva.DOAMNE ajuta!Semneaza un...OM

D. Pavel spunea...

Ce legatura mai are si acest mafiot neo-cominternist khazar cu SRI-ul? el are propria lui corporatie!