sâmbătă, 21 decembrie 2013

Veniți pe 21 decembrie în Piața Universității, de la ora 18:00, să ne opunem dictaturii cleptocraților!


Pe 21 decembrie 1989 Ceausescu a dat ultimul sau ordin criminal: “FOC!” La 24 de ani distanta, “cleptocratia” romaneasca a dat ultimul sau ordin criminal: “PULAN!”

Ponta felicita Jandarmul Sef si slugile lui tortionare pentru “faptele de vitejie” impotriva propriului popor, neinarmat, non violent, popor saracit si cu pieptul gol in fata nedreptatilor si nelegiuirilor acestor tradatori de neam care au confiscat Romania.

Presedintele dublu ales si resuscitat dupa DOUA suspendari TACE CRIMINAL in fata violentelor de tip mineresc ale presei aservite si ale jandarmilor care BAT LA SINGE propriul popor, exact platitorul LOR de taxe si impozite!

Antonescu, al doilea om in stat, vesnic adormit si prost informat, refuza sa-si demita sluga Stroe de la Interne si slugoiul “anti-tero” Mircea Olaru, jandarmul sef si coordonator al represiunilorde la Pungesti si Bucuresti!
Avocatul Poporului este prostovanul national si fantoma palida a unui sistem ticalosit si praduitor!

Parlamentul obez al Romaniei a devenit banda de protectori a hotilor, mincinosilor si coruptilor, in vesnica pomenire si cautare de legi protectoare in fata DNA, ANI, ETC.

Opozitia a tradat interesele Romaniei inca de pe vremea cind se afla la putere si astazi mimeaza prost democratia si unificarea, crezind ca poporul roman este indobitocit! Fals!

Presa romana este moarta sau cumparata “strategic” cit sa dea impresia ca exista doua tabere “democratice”! Numai prostii mai pot cadea in aceasta capcana!

Pe 21 decembrie 2013, incepind cu ora 17.00, voi fi in Piata Universitatii pentru a le arata tuturor acestor institutii ca nu imi e frica, asa cum nu mi-a fost frica nici in fata soldatilor inarmati din 21 decembrie 1989! Si atunci am fost, la inceput, doar citeva sute! Ies in strada, ca simplu cetatean, sa le arat acestor INSTITUTII TRADATOARE ca stiu, ca nu ma mai pot pacali, ca sint gata sa infrunt toate atrocitatile de care se pregatesc a fi capabili!

Ies in strada pentru a trage un ultim semnal de alarma inainte ca DICTATURA CLEPTOCRATILOR sa treaca la crime! E TIMPUL CA LOR SA LE FIE FRICA !

GINDITI-VA BINE DACA MERITA SA INFUNDATI PUSCARIILE PENTRU 25 DE ANI SAU PENTRU TOATA VIATA !

Sa nu uitati niciodata ca Ceausescu a fost mult mai tare decit voi si a ajuns sa fie abandonat pe un cimp pustiu la Tirgoviste! Sa va intre bine in cap : NU EXISTA ATITEA ELICOPTERE PENTRU CIT DE MULTI SINTETI !

Sa fim iubiti! Ne vedem la Universitate, pe 21 decembrie!

Sursa: http://www.nasul.tv/2013/12/18/21-decembrie-2013-voi-fi-in-piata-universitatii-impotriva-dictaturii-cleptocratilor/

5 comentarii:

Anonim spunea...

cleptocrati, in fapt niste nenorociti.

24 DE ANI DE BATAIE DE JOC!

ile spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=I99B-Jal0fQ&feature=player_embedded
MUCENICIA nu este pentru romani nimic de folos,trebuie sa ne intoarcem la "shamanismul primordial, intalnit la toate popoarele de pamant" cum zicea acelasi Oreste in alt context.
Vorba unei prietene care ma intreba daca la olteni e valabila zicala:lasati-o asa cum s-a nimerit e bine ca mai traieste...
http://lupuldacicblog.wordpress.com/2013/12/09/merkel-lui-ponta-resursele-oricum-va-vor-fi-luate-alegeti-cu-sau-fara-dezmembrarea-romaniei/
Pentru o tara ca a noastra e valabila acesta pseudofilozofie olteneasca,a supravietuirii cu orice pret,e o chestiune de supravietuire,decit sa ne sugrume Europa mai bine mai rabdam putin la jupuit pina cind aceasta codoasa batrina va muri de apoplexie(si poate va ginditi desi nu doriti, la ceea ce ma gindesc eu si deja vad venind al III lea nepot al Europei, un mare razboi sa invalmasesca toate tarile din caciula asta de continent). Dupa cum spuneam, la un viol daca strigi prea tare se transforma in sex oral si romanii nu vor mai fi mucenici ci numai si numai muici...Nu exista samurai si nici kamicaze in tara asta in schimb sint oameni puternici spiritual care nu pot fi opriti de forta sau minciuna( si chiar dupa moarte poti lupta chiar mai bine conform gindirii oltenesti). Din pacate si tara va trebui sa plateasca un pret al eliberarii mult mai mare decit niste iesiri in piata..
Din GORJ venita aceasta poveste:daca dai cuiva o bautura fiarta in care a fiert un cioc de rata acea persoana devine un alcoolic inrait.Nu se cunoaste cum il poti lecui ;multe acatiste pot ajuta sau nu. Am putea sa fierbem ciocuri de rata cu dopuri de pluta pentru toti guvernantii nostri(si toti membrii partidelor ) sa vedem cum reusim sa-i convingem sa le bea fiertura.

ile spunea...

Când ştii că visu-acesta cu moarte se sfârşeşte,
Că-n urmă-ţi rămân toate astfel cum sunt, de dregi
Oricât ai drege-n lume - atunci te oboseşte
Eterna alergare... ş-un gând te-ademeneşte:
Că vis al morţii-eterne e viaţa lumii-ntregi."si poate intuia mai mult decit spune despre STRING THEORY de M EMINESCU-fragment din alta poezie http://www.romanianvoice.com/poezii/poezii/imparat.php
MARE OM PACAT CA L-AU OMORIT contemporanii SI PENIBILIZAT urmasii cu nebunia sifilisul si alte metehne,CRED CA EMINESCU A PIERDUT TRENUL CU MARTIRIZAREA DESI MERITA SA FIE NUMIT MARTIR AL NEAMULUI .EMINENSCU A FOST MULT PREA INTELIGENT SI EVOLUAT DAR PUTEM SA MAI INVATAM DE LA EL SI IN ULTIMELE CEASURI.

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

De ce a disparut Alexandru Roman din listele CNSAS?