duminică, 5 ianuarie 2014

Băsescu și Ponta ne vând România de la 1 ianuarie 2014. Ce-ai de spus, dacule? Ce vei face?




33 de comentarii:

Anonim spunea...

nepasarea enclavei si coloniei poate duce si la lucruri mult mai grave sa ne erte bunul dumnezeu pentru nepasare,,,,

Anonim spunea...

dac-asa-i ! ,atunci sa licitam si noi ! bîta pe ei... fraților !nu va vindeți pămăntul si proprietățile, peste cîțiva ani, vom cîștiga înmiit ! rabdare... și credință ! vremurile de pe urmă-s aproape !asta spre luat...aminte !

Anonim spunea...

trebuie facut un referendum,sa vedem daca romanii sunt de acord.

Gabriel spunea...

Cand vor vedea potentialii cumparatori de tara asemenea mutre de vanzatori de tara, in mod sigur vor renunta. O unitate economica se vinde inclusiv cu datorii si nationalitati conlocuitoare......deci, in viitor, tot singuri pe lume o sa fim.

unutanu spunea...

tradatorii astia au putere atata timp cat se gasesc cretini sa mearga la vot.ce se mai poate face acum? una din variante ar fi o organizatie paramilitara ca toti sunt fricosi si lasi.scuzati limbajul dar il merita

atlanthman spunea...

https://drive.google.com/file/d/0Byh3vrtifyk_TS1keWEzYTVnbnM/edit?usp=sharing - 1997
dupa lectura acestei brosuri, si vizionarea filmului
http://www.youtube.com/watch?v=niNH8cafpiA#t=43
dacul informat poate sa ia atitudine. Insa nu exista informatii pe postul national tv, nu exista la ora de audienta ridicata dezbateri-prezentari-discutii cu persoane-personalitati cunoscute, care ar putea explica cetateanului situatia in care ar putea fi pus, odata ce vanzatorii de neam si tara ar vota aceste aberatii numite de ei legi.
http://www.badpolitics.ro/video-partea-intai-vanzarea-pamantului-catre-straini-conferintele-agrostandard-iarna-fierbinte-a-agriculturii-romanesti/:
extras din aceasta pagina ----
"In ceea ce priveste legislatia vis a vis de terenuri, trebuie sa ne amintim ca, inainte de aderare, Romania a acceptat ca persoanele juridice sa achizitioneze terenuri in Romania si, in acest context, peste 800.000 de hectare sunt deja in proprietatea persoanelor juridice din Uniunea Europeana…[...] Lituania, de exemplu, erau foarte bucurosi ca au obtinut o hotarare de guvern recenta care, fara prea multa poezie, spunea foarte clar ca vanzarea terenurilor este interzisa catre alti cetateni decat cei lituanieni, si care au si istoric. Polonezii au pus acea conditie ca trebuie sa ai rezidenta 12 ani si istoric in agricultura, iar la nemti, ca sunt cei mai democrati dintre toti, poate sa cumpere toata lumea, cu conditia sa faca parte din angrenajul economic al Germaniei. Deci nu e atat de usor. Vii, te dai jos din avion, te duci in Baragan, ai luat 1.000 de hectare. Trebuie sa indeplinesti niste conditii. Noi nu am fost in stare sa punem aceste conditii, desi ei, cat sunt ei de marunti cum sunt lituanienii, au avut acest curaj, ca sa nu mai vorbim de unguri, care, stiti prea bine ca au introdus in Codul Penal ca vanzarea catre straini este o infractiune."

Anonim spunea...

Cred ca trebuie sa spunem STOP vanzarii si distrugerii acestei tari,pentru ca vecinii nu au acceptat asa ceva,iar noi putem avea un cuvant de spus.Suntem umiliti,jigniti,facuti sclavi,lasati sa murim cu zile fara ca cei ce ne reprezinta sa ne i apararea fata de asa zisii europeni.Toti strainii se imbuiba,isi ajuta statele si pe ei sa traiasca bine,iar noua ce ne ramane?

Anonim spunea...

Totul a fost bine gindit de guvernul politico-masonic si anume: dupa saracirea voita a Romanilor,vin cu aceasta lege stiind preabine ca ca multi isi vor vinde paminturile, adica guvernul vinde pe o parte si oamenii saraciti de guvernele de dupa '89,pe de alta parte.Inseamna ca vor urma alte proteste, contra acestei legi.Oricum,sa fie pregatiti toti gugernantii care au adus tara in starea in care e, ca vor plati cit de curind!...un OM

Anonim spunea...

asta se intampla cand nu mai crezi in Dumnezeu , lucru care e la moda azi si printre romani , nu mai suntem uniti in credinta , nu mai suntem frati , suntem dezbinati fiecare cu treaba lui.o sa fie din ce in ce mai rau , nu vad vreo solutie , inafara de intoarcerea la Dumnezeu ceea ce romanii se codesc sa faca , asa ca o sa fie din ce in ce mai rau si meritam.

Anonim spunea...

de la DRAGOS SCORTANU

Iubiti frati romani, e cumplit si criminal ce se intampla in tarisoara noastra draga! Desfiintarea si vanzarea Romaniei s-a dorit de mult timp si se doreste in continuare de catre jigodiile alogene fara niciun drept aici, care uneltesc la aceasta izbanda condamnabila! In 1989 circula prin Europa, in "marile cancelarii" bineinteles, o harta cu Romania separata in 3-Transilvania la unguri,Moldova la rusi si Tara Romaneasca la bulgari(daca ne uitam un pic inapoi in istorie vedem aceste mizere impliniri, vremelnic din fericire. La lovitura de stat din '89 se dorea separarea Romaniei conform planului cu pricina, dar nu s-a putut realiza gratie unor generali cu adevarat patrioti care au murit intre timp(unii in '89 altii pe parcurs), cativa inca in viata, nu stiu precis situatia lor(domnul general Mircea Chelaru cunoaste mai bine situatia si episodul, un episod asemanator l-a provocat sa isi dea demisia din armata prin anul 2003, daca nu ma insel).Parintele Arsenie Boca profetea cu ceva timp inainte sa moara(a murit pe 21.11.1989 si si-a prezis moartea) ca"intr-o noapte catre dimineata ne vor ocupa 3 tari-Rusia, Ungaria,Bulgaria, dar si peste acestia va veni ploaie de foc". Eu cred ca la momentul decembrist se referea. Daca nu au reusit in 1989 fracturarea, vor sa o realizeze prin liberalizarea pietei funciare(01.01.2014) si regionalizare,prin intermediul clasei politice vandute de la noi. Cine stie oare cat teren s-a cumparat in Romania de diversi indivizi dubiosi, majoritar evrei, dar si de alte factiuni prin diverse "vehicule investitionale"!
Romania are in politica oculta internationala statut de tara de rezerva pt. evrei, ca in Israel nu mai sunt in siguranta.Se lucreaza deja la asta. Solutia e sa iesim toti in strada, se cere o revolutie a poporului, pe bune, altfel nu vad care ar fi solutia sincer. Numai naivii spera la politic azi.Politicul ne vinde.Sistemul intreg trebuie reformat si pe baze solide! Altfel, mila Domnului, ca-s multi si au toate parghiile!Noi avem de toate de aia ne vor totul si pe noi dezbinati!V-ati intrebat de ce U.E. incheie un acord comercial cu R.Moldova si ii promite sustinere in "parcursul european" tocmai dupa marsul pro-unire, care se bucura de un real avant?Ii sperie ideea de unire,ei vrand dezbinare poporulrui roman!

Elena Gatea spunea...

Stiu ca multi ma ve-ti injura Nu ma adresez ateilor si nici necredinciosilor. Ma adresez crestinilor romani, indiferent de confesiune crestina. Nu mai avem salvare decat la Dumnezeu. Astia vor incerca sa faca ce vor. Singur Dumnezeu ii poate impiedica credeti-ma. Am experienta cu multe lucruri, care nu s-au mai intamplat, Dumnezeu le-a oprit la rugaciunea crestinilor care s-au strans la rugaciune fiecare in locul unde era,dar cu duhurile unite. Daca intr-adevar iubiti Romania, e lucrul cel mai important cel puteti face, pe urma celelalte, care vor ajuta, dar fara Dumnezeu nu vom reusi. Eu de azi incep sa ma rog ca Domnul sa le puna O BARIERA sa un reuseasca sa faca ce vor. Doar asa salvam Romania.

Mirela spunea...

Acum vedem si intelegem cum toate deciziile politice, atat inainte de aderare, cat si dupa aderarea la UE, s-au luat fara ca opinia publica sa fie consultata- sau cel putin sa i se aduca la cunostinta, despre implicatiile pe care le-ar presupune aplicarea unor norme general europene sau a unor prevederi din tratatele incheiate, la realitatea economica, politica si sociala existenta in tara noastra.S-a actionat conform unui plan prestabilit,acela de a distruge complet,din toate punctele de vedere acest popor, aceasta tara, de a o aduce in situatia de a nu avea nicio alternativa sau varianta de actiune, pentru a se salva.
A pune in balanta dreptul si puterea financiara a unui cetatean dintr-o tara UE, dezvoltata economic si cu democratie consacrata de decenii intregi- chiar de secole,cu dreptul si puterea financiara a unui biet roman,obidit, saracit si epuizat de atatea experimente, in decenii de comunism si mai nou, de ,,originala'' democratie,inseamna ca ori esti cu mintile pierdute, ori esti rau intentionat !Cea de-a doua varianta pare mai plauzibila, daca luam in considerare faptul ca alte state, si-au luat masuri de protectie intr-un fel sau altul, pentru a nu putea accede oricine si oricum, la pamanturile lor.Am eu, roman de rand, puterea financiara de a cumpara teren in alt stat membru UE ? Nuuu... Au avut grija ,,altii'' sa nu am aceasta putere...Si nici nu-mi doresc !! Iubesc ROMANIA, ii apartin, si ea imi apartine ! DINTOTDEAUNA si pentru VECIE !Un lucru este foarte clar: unii isi doresc aceasta tara cu orice pret, pana la disperare !Dar nu o vor avea. NICIODATA ! Pentru ca nu vrea DUMNEZEU. In care noi ne incredem, si in care ei nu cred...

Anonim spunea...

De ce n-au intrebat poporul si despre acest lucru, la referendumul pentru aderarea la UE ? Nu a stiut nimeni ce ne asteapta, si ce intelegeri ordinare s-au facut in spatele cortinei ! Oare daca am fi stiut toate acestea, care s-au intamplat si se intampla , am mai fi votat pentru aderare ?? In mod sigur, nu !! Concluzia : am fost trasi pe sfoara,indusi in eroare, mintiti ! In curand am putea ajunge chiriasi in propria tara !

Eugen spunea...

Romania e vanduta de multa vreme! Mai exact imediat dupa impuscarea lui Ceausescu! Acum se continua ce s-a intamplat atunci! Doar Dumnezeu mai poate salva natiunea asta! Asa cum a facut-o de atatea ori in 2000 de ani! Credinta acestui neam e singura salvare!...Atat cat a mai ramas!

Maria spunea...

TARA NU E DE VANZARE ! DACA ITI PASA DE TARA TA,SPUNE SI TU UN NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU HOTARAT..! SI FA CEVA PT TARA TA! ROAGA-TE LA DUMNEZEU CU TOATA INIMA SI CU TOATA PUTEREA ORI DE CATE ORI POTI! ACUM,PANA NU-I PREA TARZIU PLANGI ROMANE..SI UNESTE-TE CU FRATII TAI ! DOAMNE TE RUGAM FIERBINTE IARTA TOATE FARADELEGILE ROMANILOR..,AJUTA-NE SA FIM COPIII TAI.. SI ELIBEREAZA TARA DE CEI STAPANITI DE COMPORTAMENTE SI PUTERI DIAVOLESTI ! SALVEAZA-NE DOAMNE,! TE RUGAM CU MULTA DURERE !

Anonim spunea...

Dumnezeu iti da ,dar nu-ti baga in traista.In Constitutia din 1923 poporul roman avea singur drepturi asupra bogatiilor solului si subsolului si era interzisa vanzarea pamantului catre straini.In vremea monarhiei s-a putut si acum in timpul democratiei populare de ce nu s-ar putea la fel,poate pentru ca suntem mult mai prosti acum si mai manipulabili si pentru ca ne-a scazut si dreapta credinta.Neiubirea de neam si tara este o crima imprescriptibila si pe care Dumnezeu o pedepseste.In Evanghelii se spune ca de la cel care nu are ii voi lua si voi da tot celui care are.Ne meritam soarta.Romani treziti-va si invatati-va lectiile istoriei riscam sa repetam greselile trecutului si acum nu mai avem timpul istoric sa indreptam greselile pe care le vom face.Miscarea Legionara sub conducerea Capitanului a fost o stare socio istorica care a aparut in conditii similare timpurilor pe care le traim acum si aceasta este si cauza pentru care a fost discreditata de toate guvernarile capitaliste si comuniste pentru ca obiectivul principal era salvarea neamului romanesc si a Romaniei Mari.Uniti si treziti si nu uitati vom muri ,dar vom fi liberi,acesta era si indemnul la lupa al dacilor nemuritori si care a speriat pe toti cotropitorii Daciei Felix.Doamne ocroteste-i pe romani !aaron

nan spunea...

Tara noastra este ravnita de multe puteri,alegerea corecta ne apartine. Conducatorii ne-au tradat,schimbarea fiind inevitabila.http:www.youtube.com/watch?v=9aA

Anonim spunea...

Iar ai venit sa ne vari pe gat miscare legionara si iar nu ne intereseaza (in felul in care iti doresti). Apropos, nu avem de gand sa dam coltul, doar sa invingem. Si vom invinge.


ps: fara costume negre si diagonale, fara carticele de cuib, fara cai albi etc.
De fapt, nici nu trebuie sa-si dea cineva seama, exact cum la ora actuala noi, unii, nu ne dam seama ca am ajuns vai, din nenorocire. Trezeste-te! Nu vezi cum se petrec invaziile astazi? Din interior, dinspre elitisti, formatori de opinie, prin proclamarea altor valori, asa ne ucid spiritul, asa ne infecteaza.

Anonim spunea...

Trebuie izolate intai focarele elitriste care ucid spiritul acestui popor, il infecteaza si ii distrug speranta.

Anonim spunea...

Nu m-as mira daca chiar ar face asta nesatiosii astia...:(

Anonim spunea...

...sunt infiltrati peste tot, in toate domeniile, si detin functii importante...Vin si ne intoxica mintea si vietile cu ,,valori''ce vor sa anuleze dreapta si curata credinta romaneasca.Vor sa perverteasca tot ce a mai ramas curat si demn in sanul acestei natiuni.Uita insa, ca spiritul DACILOR n-a murit !E mai viu ca niciodata !Atunci cand dusmanii se bucura mai mult, la gandul ca ne-au pierdut, el devine si mai puternic.

Anonim spunea...

Pentru anonimul de la timpul :6 ianuarie 2014, 17:18
Nu bag pe gatul nimanui Miscarea Legionara ,dar inainte de a o contesta inforemeaza-te ce a insemnat pentru neamul romanesc si pentru Romania.Puscariile comuniste au fost pline de intelectuali legionari care in loc sa fuga in occident au preferat martirajul crestin :Arsenie Boca, Arsenie Papacioc , Iustin Parvu, Bartolomeu Anania si sunt alte sute si mii de martiri care prin viata lor exemplara ne-au lasat noua epigonilor modele de demnitate umana si crestina,iar tu vierme nu te vei transforma niciodata in fluture ,poate intr-un mincator de rahat de cal care va impinge o bila precum sisif .Romania este si va fi a romanilor,restul sunteti bineveniti la noi,dar nu incercati sa va faceti stapamni in casa celui care v-a omenit. Romania ,Romania mai presus de orice !aaron

D. Pavel spunea...

TREBUIE SA CEREM CU TOTII AMINAREA ACESTUI PROCES DICTAT DE LACUSTELE MONDIALE CEL PUTIN INCA 10 ANI!

Anonim spunea...

Au profesionişti, e aceeaşi şcoala care se gandea, prin 80, să-l piardă pe ceauşescu şi să pună mâna pe bani. Printre ei erau si cativa kaghebisti. Nimic nu e consecinţă ori întâmplător, deşi pare. Dacă nu ar menţine sărăcia, confuzia, teama ar fi pierduţi. De aici ruina, legi noi, schimbările dese în codul fiscal şi toate celelalte cand lucrurile incep sa se aseze cat de cat. Noi nu stim cand se intampla dar lor li se spune de profesionisti pe segmente si esantioane: dupa testari. Încă nu controlează totul, dar va urma dacă nu luptăm. In cultura au acoperirea leprelor formatooori de opinie. Majoritatea turnatori, unii au fost impinsi chiar de securici sa devina diiiiziiidenti! Stiau securicii ceva psihologie si mai stiau ca nu pot reusi in viitor fara eliiiiitisti !!

Anonim spunea...

Prea multe nu se pot face. Totul, dar absolut totul face parte din instaurarea Noii Ordini Mondiale! Mergeti si prin alte tari si vedeti ca este cam aceeasi situatie! In Canada s-au devastat multe companii canadiene, au fost aduse la faliment si apoi vandute pe mai nimic. O serie de mine si bogatii ale subsolului au fost vandute la chinezi! Iar chinezii au adus lucratori din China, nu au angajat canadieni! Guvernele nu se mai implica in protejarea avutiilor unei tari sau in protejarea cetatenilor acelor tari. Peste tot sistemele de invatamant, sistemele de sanatate su de pensii au devenit niste caricaturi decazute care numai protectia individului nu o fac! Este o decadere mondiala, hrana nu mai este hrana, poluarea este tot mai mare, economiile se bazeaza pe furt, escrocherie si jaf, iar omul derand este continuu fraierit de mass media.
Deci ceea ce se intampla in Romania se intampla peste tot!

Anonim spunea...

Se intampla toate aceste rele in lume, pentru ca oamenii se simt neputinciosi; traiesc si simt efectiv emotia fricii si isi alimenteaza mentalul cu credinta ca ei nu pot face nimic sa schimbe cursul lucrurilor. Gandind asa, dau putere si hranesc actiunea distructiva si malefica a acestor personaje dominate de intuneric. Daca toti cei care stau in lumina si vor binele, si-ar uni la unison gandurile si trairile,cu convingere deplina ca vor castiga lupta cu raul, ei nu ar mai avea niciun sorti de izbanda !Asa precum intr-o incapere scufundata intr-un intuneric deplin, atunci cand patrunde o singura luminita, acesta se dizolva, pierzandu-si consistenta pana la disparitie, pe masura ce lumina creste tot mai mult,tot asa lumina celor multi si uniti, poate anihila intunericul emanat de acesti slujitori ai raului.Puterea Luminii vine de la Dumnezeu si nimic nu o poate distruge !

Anonim spunea...

Tot ceeace se intampla in lume este din cauza ca mari adevaruri incep sa iasa la lumina si oamenii vor pute cat de curand sa aiba acces la energie libera, care ii va face independenti de taitorii de facturi la curent,caldura ,hrana. Opera lui Einstein este utilă organizaţiei Illuminati, pentru sprijinul său acordat teoriei Big Bang-ului (Marele Bang) şi altor “Mari Minciuni” ale “Marii Ştiinţe”. Einstein a fost, fără îndoială, un mare matematician şi fizician, dar metafizic și epistemologic, el a fost un idiot.
Einstein a fost, din punct de vedere filozofic, un existențialist, din punct de vedere religios un cabalist, și, din punct de vedere epistemologic un platonist. Este ciudat faptul că “tatăl existențialismului” , Edmund Husserl, a avut doi elevi principali: Jean-Paul Sartre, un sionist și Martin Heidegger, un nazist. Einstein a fost un adept al lui Sartre, iar Hitler a fost zeificat de către Heidegger. Teoriile lui Einstein au fost influențate de Cabala precum și de existențialism, care se bazează pe epistemologia platonistă a cunoaşterii. Adică, conform lui Platon, cunoaşterea noastră a realităţii este asemănătoare ca cea a unui observator aflat într-o peșteră; în exterior, noaptea, trece o caravană iluminată de un foc, care proiectează o umbră pe peretele peşterii; conform analogiei, noi nu putem cunoaște realitatea, ci doar observa o “umbră” a ei.
Einstein a aplicat concepţiile sale greşite existenţialiste, platoniste şi metafizice la nivelul fizicii, impunând astfel multe greșeli cognitive în ceea ce se presupune a fi “știință exactă”. Erorile sale fundamentale includ conceptul său fictiv de “continuum spaţiu-timp”, cauzat de epistemologia sa platonistă. Astfel, Einstein spune că spațiul este curbat, încercând să atribuie o configurație geometrică unui spațiu fără formă.

Anonim spunea...

Opera lui Einstein este utilă organizaţiei Illuminati, pentru sprijinul său acordat teoriei Big Bang-ului (Marele Bang) şi altor “Mari Minciuni” ale “Marii Ştiinţe”. Einstein a fost, fără îndoială, un mare matematician şi fizician, dar metafizic și epistemologic, el a fost un idiot.
Einstein a fost, din punct de vedere filozofic, un existențialist, din punct de vedere religios un cabalist, și, din punct de vedere epistemologic un platonist. Este ciudat faptul că “tatăl existențialismului” , Edmund Husserl, a avut doi elevi principali: Jean-Paul Sartre, un sionist și Martin Heidegger, un nazist. Einstein a fost un adept al lui Sartre, iar Hitler a fost zeificat de către Heidegger. Teoriile lui Einstein au fost influențate de Cabala precum și de existențialism, care se bazează pe epistemologia platonistă a cunoaşterii. Adică, conform lui Platon, cunoaşterea noastră a realităţii este asemănătoare ca cea a unui observator aflat într-o peșteră; în exterior, noaptea, trece o caravană iluminată de un foc, care proiectează o umbră pe peretele peşterii; conform analogiei, noi nu putem cunoaște realitatea, ci doar observa o “umbră” a ei.
Einstein a aplicat concepţiile sale greşite existenţialiste, platoniste şi metafizice la nivelul fizicii, impunând astfel multe greșeli cognitive în ceea ce se presupune a fi “știință exactă”. Erorile sale fundamentale includ conceptul său fictiv de “continuum spaţiu-timp”, cauzat de epistemologia sa platonistă. Astfel, Einstein spune că spațiul este curbat, încercând să atribuie o configurație geometrică unui spațiu fără formă. El a fost atât de subiectiv, încât a crezut că ceea ce el a numit drept un “efect aparent” afectează întregul Univers, într-o mare contradicție chiar cu conceptul platonist care spune că omul nu poate cunoaște realitatea, ci doar un “efect aparent” sau “umbra” realităţii.

Anonim spunea...

Cât priveşte timpul, se ştie că acesta este o ficțiune creată de om, pentru a măsura rata la care apar evenimentele în Univers și pentru a măsura mișcările ciclice ale obiectelor cereşti. Din aceste punct de vedere, orice persoană rațională ar trebui să ştie că aşa zisa “călătorie în timp” este o imposibilitate fizică și metafizică. Dar, desigur puteţi fi păcăliţi de oricine că aşa ceva e posibil. În realitate, ştim că, prin natura realității, toate evenimentele au loc întotdeauna într-un prezent instantaneu, care nu poate fi regăsit vreodată. Trimiterile la “viitorul” sau “trecutul” unui eveniment sunt pur fictive, deși, din punct de vedere intelectual, am putea reconstrui evenimente care au avut loc în trecut.
“Călătoria în timp” este, de asemenea, o imposibilitate epistemologică, pentru că un salt înainte sau înapoi în timpul ficţional ar avea nevoie de un salt fizic al întregului Univers de la o configurație într-un loc, la o altă configurație, într-un loc îndepărtat, în mod instantaneu. Dar, acest lucru e prea mult pentru a cere Universului, doar pentru a satisface capriciile subiective şi psihologice ale lui Einstein. Doar prezentul există pentru totdeauna.
Aberaţiile metafizice ale lui Einstein le putem găsi în binecunoscuta formulă: E = MC2, adică energia (capacitatea de a munci) este egală cu masa ori viteza luminii, la pătrat. Formula conţine un concept abstract – energia (“capacitatea de a munci”), cu manifestarea unui aspect fizic (“masa”), înmulțit cu viteza luminii la pătrat; formula nu se spune câtă muncă (energie) poate fi realizată.
“Energia” E, este “capacitatea de a munci”, în timp ce “viteza luminii” C este viteza la care radiațiile electromagnetice pot fi transmise de la un punct la altul în spațiu. Astfel, Einstein a încercat să explice câtă energie (muncă) ar putea realiza o anumită masă, măsurată printr-o cantitate de radiații ce ar putea fi convertită ipotetic, ca o formă “non-inerțială” de energie dinamică, înmagazinată în radiațiile electromagnetice din spațiu; de asemenea, Einstein a încercat, prin această formulă, să măsoare cantitatea de energie electromagnetică potențială care este înmagazinată într-o anumită masă.

Anonim spunea...

Din acest punct de vedere, mult mai corectă pare ecuaţia lui Tesla care spunea că C=E/R, excluzând astfel din întreaga discuţie masa. Tesla spune că la viteza luminii (C), energia (E) este împărțită de către frecvenţa de rezonanţă (R). Energia cosmică lipsită de masă este energia dinamică înmagazinată tranzitoriu în spațiu, prin vibrațiile eterului. Spațiul, ca volum, nu este niciodată gol, ci conține eter, fiind penetrat omnidirecțional de energia radiantă, de mai multe frecvențe. Nivelul de energie de energie radiantă este determinată de frecvența sa. Spre deosebire de Einstein, Tesla credea că viteza particulelor nu e limitată de viteza luminii, aceasta din urmă putând chiar fi depăşită, şi asta pentru că viteza cu care au fost propulsate de lumină depinde de tensiunea și de frecvența radiației.
Paradoxul ciudat în teoria lui Einstein îl reprezintă că radiațiile care călătoresc prin spațiu nu “muncesc”, și, prin urmare, nu ar putea fi “energie”. Singura modalitate prin care ar putea fi de energie ar fi în cazul în care “ar obosi” (aşa cum a spus Einstein), caz în care o parte din forța inițială emisă de la sursă ar fi transferată în eter… dar Einstein nu crede în eter! Declarația sa cu privire la “energia obosită” nu este compatibilă cu ecuația sa care spune că spațiul nu are masă.
Ecuațiile lui Tesla și Einstein se află în conflict direct; dacă ecuația lui Tesla este în concordanță cu un Univers aflat în continuă schimbare, dinamic, etern, infinit, ecuatia lui Einstein descrie un Universul finit, temporar, caracterizat printr-un eveniment de tip Big Bang. Dintre cele două ecuații, Illuminati şi forţele oculte preferă, bineînţeles, ultimul, deoarece aceasta susține facturile mari de energie plătite de către populaţie, dar şi suprimarea unor tehnologii de energie liberă.
Tesla era un umanist, un adevărat om care nu-l interesa banii sau alte interese, ci dorea să lase omenirii o moştenire fabuloasă: energia liberă. Illuminati şi alţi ocultişti s-au opus acestui plan, aşa că l-au impus omenirii pe Einstein, care era un cabalist şi care a lucrat îndeaproape cu guvernul Illuminati al Statelor Unite. Astăzi, nu ştim prea multe despre opera lui Tesla, în schimb ni se vâră pe gât toate teoriile lui Einstein, de parcă doar ele ar fi adevărate în acest Univers. De ce guvernele lumii, marile corporaţii, marile institute de cercetare nu reiau lucrările lui Tesla, încercând să pună în valoare şi în practică energia liberă? Vă spun eu de ce: pentru că toţi se află sub controlul Ocultei Mondiale, ce nu vrea să permită să avem parte de maşini electrice, de aparate de zbor fantastice sau de electricitate gratuită.

Anonim spunea...

Nikola Tesla (Никола Тесла, n. 10 iulie 1856, satul Smiljan, în apropiere de Gospić, Croatia, pe atunci în Imperiul Austro-Ungar - d. 7 ianuarie 1943, New York) a fost un inventator, fizician, inginer mecanic, inginer electrician și unul dintre promotorii cei mai importanți ai electricității comerciale. Tesla este considerat ca fiind unul dintre cei mai mari oameni de știință ai sfârșitului de secol XIX și începutului de secol XX.[judecată de valoare] Invențiile, precum și munca teoretica ale lui Tesla au pus bazele cunoștințelor moderne despre curentul alternativ, puterea electrică, sistemele de curent alternativ, incluzând sistemele polifazice, sistemele de distribuție a puterii și motorul pe curent alternativ, care au determinat cea de-a doua Revoluție Industrială.

Tesla era etnic sârb, s-a născut în satul Smilijan, în Imperiul Austro-Ungar (actual Croația). Era cetățean al Imperiului Austriac prin naștere și mai târziu a devenit cetățean american. Prin demonstrația lui de comunicare fără fir prin intermediul undelor radio în 1894 și după victoria în „războiul curenților”, a fost recunoscut ca fiind unul dintre cei mai mari ingineri electricieni ai S.U.A. Mare parte din munca sa inițială a fost pionierat în ingineria electrică modernă și multe dintre descoperirile lui au fost de foarte mare importanță. În toată această perioadă, în Statele Unite faima lui Tesla rivaliza cu a oricărui inventator sau om de știință al vremii, dar din cauza afirmațiilor sale aparent incredibile și în unele cazuri aproape neverosimile despre dezvoltarea invențiilor și inovațiilor științifice și tehnologice, Tesla a fost în final etichetat drept un om de știință nebun.

Amprenta lui Tesla poate fi observată în civilizația modernă oriunde este folosita electricitatea. Pe lângă descoperirile sale despre electromagnetism și inginerie, Tesla este considerat un pionier în domeniile roboticii, balisticii, științei calculatoarelor, fizicii nucleare și fizicii teoretice. Tesla consideră cercetarea diferitelor întrebări ridicate de către știință drept cea mai nobila metoda de îmbunătățire a condiției umane cu ajutorul principiilor științei și progresului industrial și una care sa fie compatibila cu natura. Totuși, o parte din munca să a fost ultilizata într-un mod mai puțin ortodox și într-un mod controversat, pentru a susține pseudo-teorii științifice, teorii despre OZN-uri și ocultismul New Age.[necesită citare]

Cu numele sau a fost botezată unitatea de măsură a inducției magnetice din Sistemul Internațional (1 Tesla = 1T).

Anonim spunea...

privitor la asa-zisa energie libera nu este nimic nou, posibil sa fie redescoperita, evident ca marile concerne au tot interesul sa nu se ajunga la asa-ceva, doar e vorba de mii si mii de miliarde $ si de interese colosale, apoi mutatia care va insoti "descoperirea" in medicina si in alte compartimente. Practic ar fi aruncata in aer toata ordinea actuala. Se mai spune ca Tesla avea, cel putin in anumite momente, un camp foarte puternic de energie in jur. A urmat cineva un experiment de-al lui Tesla, pas cu pas, si la un moment dat era gata sa moara, se pare ca mai sunt si alte chestii ciudate

ceres spunea...

Pot fi facute multe, de fapt puterea este a poporului, nimeni nu poate lupta cu poporul, dar poate incerca sa-l sminteasca, sa le exploateze oamenilor slabiciunile, sa le genereze frica, sa-i tina umili in goana dupa mancare. De asta e nevoie sa stam de vorba cu altii, sa intindem cat mai multe legaturi, doar cunoasterea inseamna putere.