miercuri, 1 ianuarie 2014

Pentru buna voastra dispoziție: o scenetă interpretată magistral de Toma Caragiu și Mircea Diaconu


N-am găsit altă rimă... :)))



2 comentarii:

D. Pavel spunea...

Este MAGISTRALA!

Repet din nou:

LA MULTI ANI ROMANIA SI TUTUROR ROMANILOR CARE GINDESC SI SIMT ROMANESTE!

Din punctul meu de vedere cel mai important lucru la care ar trebui sa se concentreze toti romanii care gindesc romaneste este ca anul 2014 sa fie anul in care TOATA ROMANIA sa fie inclusa in patrimoniul UNESCO (The United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization)!

Romania este LOCUL in care a inceput civilizatia in Europa! (v. numai Civilizatia Cucuteni)!

Romania TREBUIE sa fie protejata INTEGRAL de UNESCO pe baza probelor irefutabile pe care le are in atitea muzee din tara!

In timp ce "corporatiile" si "cartelurile" vor sa ne termine ca popor, NOI TOTI trebuie sa luptam in aceasta directie (necesara si suficienta)...sa-i lasam pe tradatori sa se murdareasca in continuare cu banii furati de "corporatii", iar noi sa ne concentram in aceasta directie academica!

Vom reusi daca credem cu adevarat! Haideti sa o facem!

"la inceput a fost cuvintul"

Eu continui prin a spune: LA INCEPUT A FOST IDEIA!

Domnule Dan Puric,

Ceea ce faci dumneata, nu au facut toti "filosofii neamului" in ultimii 70 de ani!

Multi romani vor simti acest necesar "click" si se vor intoarce cu fata catre adevaratul Dumnezeu! Multi vor spune: ahaaaaaaa! si acest fenomen se va petrece exponential; chiar fara sa coninui maiestre pe aceste teme romanesti / profunde! Exista deja zeci de clip-uri pe internet pe care nimenu nu le mai poate distruge! Chiar daca "secu" doreste distrugerea fizica a dumitale!

Hello secu! NU SE MAI POATE! E PREA TIRZIU! POCAITI-VA CIT MAI AVETI TIMP SA O FACETI! Observati - voi "secu" - ce caractere uriase a putut sa produca miscarea nationala legionara si ce caractere de c.....t a produs idiologia comunista cu Stefan Gheorghiu al vostru si cu PCR-ul "internationalului" ceasca!

Vreti sa vedeti un CARACTER adevarat? Va rog sa urmariti aceste interviu unic pentru istoria VIE a romanilor! Iata filmul; trimiteti-l mai departe:

https://www.youtube.com/watch?v=7cqTeNd3TI8

Anonim spunea...

Daniel Roxin! De ce nu moderezi comentariile asa cum trebuie pe acest blog!! e plin de spam si non sens precum cel de mai sus.
LA multi ani. Excelenta piesa.