duminică, 5 ianuarie 2014

Realizările Asociației Geto-Dacii în 2013. Planuri de viitor...


Iată că au trecut 8 luni de la înființarea Asociației Geto-Dacii și o serie de lucruri importante au fost realizate, spre folosul tuturor românilor, de echipa care s-a adunat în jurul idealurilor acestei organizații:



1. Filmul documentar "Tracii, Istorie ascunsă" realizat în parteneriat cu specialiști și autorități din România și Bulgaria, aduce o nouă perspectivă asupra istoriei antice, scoțând la lumină adevăruri pe care unii le-ar dori uitate. Filmul a fost deja difuzat pe Nașul Tv și pe mai multe posturi locale de televiziune. Pe internet a adunat peste 70.000 de vizualizări într-o lună și o săptămână.

2. "Festivalul Adevărul despre daci", realizat în parteneriat cu Muzeul Național al Țăranului Român și cu Uniunea Artiștilor Plastici din România  a fost un mare succes, aducând în prim plan specialiști de marcă și subiecte inedite.

3. Magazinul virtual "Dacia-Art", lansat în ultima lună a anului, vă aduce tuturor mai aproape simbolistica dacică, istoria și valorile tradiționale în produse vestimentare, cărți, ceramică, bijuterii...

4. Cartea "Poveștile magice ale dacilor" vine să umple golul de informație și magie din sufletele copiilor acestei țări, ținuți în mod deliberat departe de strămoșii lor adevărați, geto-dacii.

5. Conferințe despre istoria reală a traco-geto-dacilor au fost susținute în București și alte orașe din țară.

6. Activitate consistentă pe internet. Articolele noastre au fost citite de sute de mii de oameni.

7. ... Și nu în ultimul rând, emisiunea "Adevăruri tulburătoare", de pe Nașul Tv, care a continuat cu succes și în anul care a trecut, prezentând sutelor de mii de români interesați subiecte inedite.

Toate acestea au fost posibile și cu ajutorul vostru, al celor care ne-ați susținut prin acțiuni de voluntariat, prin sponsorizări și donații, prin promovarea acțiunilor noastre... Vă mulțumim!

Anul 2014 este unul mult mai bogat în proiecte, așa cum veți vedea în viitorul apropiat. Nu o să vă dau prea multe detalii, pentru a ne proteja de sabotaje, dar vă pot spune că proiectele anului 2014 sunt cam de trei ori mai numeroase și mai consistente decât cele din 2013.

Dacă doriți să fiți și în acest an alături de noi o puteți face în multe feluri - de la voluntariat, la donații și sponsorizări ( http://www.geto-dacii.ro/donatii-si-sponsorizari/ ), sprijin prin SMS ( http://www.geto-dacii.ro/sprijin-prin-sms-2/ ) și promovarea în cercurile voastre de prieteni și cunoscuți a lucrurilor pe care le realizăm.

Cu siguranță, ceea ce a început să se dezvolte în ultimii doi ani va crește exponențial. Împreună vom reuși!

Cu drag, Daniel Roxin


22 de comentarii:

Anonim spunea...

bravo

Anonim spunea...

Felicitari !!!

Anonim spunea...

de la DRAGOS SCORTANU

Felicitari Daniel Roxin si echipa pentru toata truda realmente fecunda si incununata de cinste (rusine in schimb indiferentilor si detractorilor fara drept real la replica!)! Va urez succes si ravna in continuare in tot ceea ce faceti cu acelasi profesionalism exemplar si obiectiv!Sa speram ca acest nucleu va creste si cu noi cei care deocamdata ne rezumam la modeste comentarii, intr-un demers care ne priveste pe toti! Toate cele bune in noul an Daniel Roxin!

Anonim spunea...

Da-mi voie, eu Romanul, nascut in Romania si Stramosilor mei care au murit in lupta pentru mine si pentru tine ca sa ai o tara verde, cu izvoare si munti, cu lanuri de grau si marea cea mare cu pestele ei… Da-mi voie sa-ti spun ca nu am nevoie de altceva de mancare, nu am nevoie ca strainul sa-mi dea de mancare, …Da-mi voie sa-ti spun CA-MI AJUNGE si pamantul Romaniei este-al meu, eu romanul umil si bun la suflet! Da-mi voie sa cer tuturor Soldatilor, Fratilor nostri care au jurat sa ne apere Tara Si Neamul, caci si familia lor traieste in aceasta tara, Sa-si RESPECTE JURAMANTUL sau dativa de-o parte spre rusinea voastra ca-ti indreptat armele impotriva noastra, ca-ti permis strainilor sa fure Romania, Voi mergeti la lupta in alta parte, si poporul Roman moare de foame si este sclav in tara lui, Rusine Voua SOLDATILOR CE ATI JURAT LIBERTATE! VA ROG, EU ROMANUL DE ULTIMA DATA, RESPECTATI JURAMANTUL SOLDAT al acestei tari minunate sa putem striga libertate!

Anonim spunea...

foarte interesant si totodata pozitiv
as avea un material de transmis legat despre oexpeditie zamolxiana, mai degraba un amic detine acest documentm adresa de e-mail m.barbu@hotmail.com

PERSEIDA spunea...

Cu drag,cu respect si consideratie iti scriu si eu, Daniel.Si am convingerea ca empatizez cu f.multi romani care,din pacate nu pot fi alaturi de tine decat cu mintea si sufletul.
Fie ca 2014 sa aduca in universul vietii tale lumina feerica a unei fericiri,asa cum idealurile vietii o concep!Vedem care este unul dintre idealurile tale
,caci ne implica si pe noi.
Fie ca seninul din ochii tai sa
lumineze intunericul din mintea si sufletul multora,iar lumina si caldura din sufletul tau sa constituie scanteia care sa aprinda ,in zorii unei dimineti astrale,FOCUL VIETII!
FOCUL SACRU,oameni buni,
Ce-l avem de la strabuni.

Sa iubesti,sa fii iubit
Si-astfel sa fii fericit!
Esti al nostru si suntem ai tai,Daniel!Cat de reala si de necesara este aceasta reciprocitate!
Toate gandurile bune pt.toti cei care ti-au fost si iti vor fi alaturi!Stiu ca vor fi din ce in ce mai multi.

Petre N. spunea...

Este bine că vă luaţi înainte, dacă aţi putea implica un număr crescut de profesionişti nu ar fi rău. Succes!

Daniel Roxin spunea...

Multumim tuturor!

un pic anonim spunea...

Va multumim pentru tot efortul pe care.l faceti pentru trezirea neamului dac.

Anonim spunea...

Felicitari pentru aceste frumoase realizari!
Sa fie cati mai multi cei care se trezesc spiritual si ti se alatura,domnule Roxin.
Sunteti cel care ne conduce din intuneric spre lumina,multumim pentru toate eforturile pe care le faceti pentru ca acest Neam al Dacilor sa se trezeasca...
Fie ca acest an sa va aduca multi colaboratori la proiectele d-voastra,sa va stea alaturi cu sufletul,ca toate sa se implineasca spre binele tuturor.
Numai bine!

Anonim spunea...

Daniel, probabil ca ar trebui sa institui un Consiliu de Onoare GETO - DAC, potrivit meritocratiei dacice: adica cine sfarama capatana credibilitatii unui mistificator sa primeasca un titlu sau o porecla ori sa i se recunoasca (re)numele cumva, sa fie sugestiv. La fel sa fie ridicati si cei care scriu articole bine-documentate, cei care isi aduc un aport considerabil la cauza noastra, cei care sterg pe jos cu blogurile mistificatorilor etc.

Anonim spunea...

...desi cel mai bine ar fi sa refacem Ordinul Cavalerilor Traco-Daci, un fel de cavaleri ai mesei rotunde...

Rosa spunea...

Daniel ,felicitari ! Am ramas placut surprinsa de toate realizarile tale . Esti o persoana cu totul deosebita ! Ma bucur ca exista oameni ca tine care pot sa dedice atata timp si energie unor astfel de actiuni !
Iti doresc ,mult succes in continuare si tot ce e mai bun pe lume .Te salut cu respect !

Anonim spunea...

Daniel,
Iti doresc tie si echipei tale mult ajutor si protectie de Sus !

D. Pavel spunea...

Draga Daniel,

Am o ideie "mareata" care ar putea ajuta extraordinar de mult aflarea unor adevaruri majore despre strabunii nostril daci.

Am aflat din presa despre inventia domnului Mircea Tudor (v. adresa: http://adevarul.ro/tech/stiinta/descoperirile-revelatiile-stiintifice-romanesti-2013-1_52ca836cc7b855ff563f9602/index.html) care scaneaza avioanele cele mai mari din lumea pentru a "vedea" / radiografia continutul acestora. Cred ca aceasta masinarie ar putea fi utilizata la radiografierea tumulilor din tara - care inteleg ca sint peste 5000 (?) - fara a fi afectate si fara sapaturi arheologice preliminare.
Simt ca domnul Mircea Tudor este un bun roman si ar putea sa dea o mina de ajutor acestui proiect care va costa niste bani!
Dar, de exemplu in judetul Tulcea, sint zeci de astfel de tumuli care ar putea fi scanati - probabil - in citeva zile!

Voi incerca sa iau si eu legatura cu dumnealui si voi copia aceasta scrisorica si pe Nasu Tv. pentru a vedea cum s-ar putea ajunge la acest inventator.

Ma intereseaza parerea ta si te rog sa-mi raspunzi la adresa: dan.paval@shaw.ca

Anonim spunea...

Multa sanatate Daniel sa continui sa fii la fel de prolific. Iata mai jos un documentar italienesc care denatureaza istoria cu Dacii. Este un afront (mai ales la concluzii- partea finala). Ar fi nevoie (daca nu ai si facut-o deja) de raspunsul tau profesional. Multumim.

http://www.youtube.com/watch?v=cU3PzcGVCXs
Il racconto segreto della Colonna Traiana

doina grecu spunea...

Dle Roxin,
Iata o carte publicata in 2010 care aloca aprox 10% razboaielor Dacice:
Stepehen Dando-Collins:"Legions of Rome: The definitive history Imperial Roman Legion". Autorul este Australian, "award winning"!! iar carrtea lui este "rodul" a 30 de ani de cercetare. Istoria lui "definitiva" despre Daci este gresita. Este o prima impresie, nu am inca detalii, am comandat cartea prin interloan, o voi avea peste aprox 10 zile. Va voi trimite prin posta capitolul despre razboaiele cu Dacii si despre Adamclisi. Sanatate.dg.

Daniel Roxin spunea...

Astept impresiile. Multumesc!

Anonim spunea...

Pai pt ce donatii si sponsorizari? Pt siteuri web, discutii la TV, tricouri de vanzare, documentare repetitive? Au fost f interesante, pana la un punct. Pe cand o sapatura, o cercetare fizica, din sutele propuse cu orice ocazie - de la picioarele podului lui Apolodor pana la arhivele Vaticanului si ce mai ziceati voi?

tudor marin spunea...

Dl Roxin v-ar interesa o copie din lucrarea de istorie scrisa in franceza de ministrul Victor Durui intre 1843-1844 si publicata de Boston Estes and Lauriat in 1894 in editia americana in engleza pe care o am si anume "History of Rome and of the Roman peuple from its origin to the invasion of the Barbarian".
Aproximativ 45 de pagini sunt dedicate razboaielor dacice cu detalii si gravuri. Eu locuiesc in USA .
Tudor

Daniel Roxin spunea...

Buna dimineata dl Tudor Marin. Trimiteti-mi. Multumesc!

corina spunea...

pacea lui Dumnezeu fie cu tine si cu toti cei care aduceti atata bucurie in sufletele rumunilor