joi, 16 ianuarie 2014

Vernisajul expoziției “Cabinetul de curiozități”, vineri, de la ora 19:00


Vă invităm la o expoziție foarte interesantă, realizată de artista Ramona Biciușcă, cea care este creatoarea cearmicii decorative cu floarea vieții de pe http://dacia-art.ro/products-page/ceramica/

Vernisajul expoziției “Cabinetul de curiozități” are loc vineri, 17 ianuarie, de la ora 19:00, la galeriile Art Yourself Gallery, în București, pe strada Nicolae Ionescu nr 11, în proximitatea parcului Kiseleff. Sunteți așteptați!

2 comentarii:

Anonim spunea...

http://www.lovendal.ro/wp52/dovezi-care-arata-ca-in-carpati-s-a-nascut-civilizatia-umana-obiceiurile-carului-cu-boi-de-la-inmormantarile-din-satele-din-romania-sunt-identice-cu-vechile-traditii-egiptene/

Mihail spunea...

Mergeti nu la ulcior ci la izvor! "Floarea vietii",cu toate variantele produse de mintea omeneasca, o puteti admira in cea mai autentica expresie artistica pe zidurile exterioare ale manastirii "Trei Ierarhi" din Iasi.
Daca le privesti in liniste, simti cum iesi din Timp si treci in Vesnicie, simti nemurirea. Veniti sa vedeti Floarea Vietii Vesnice, la Trei Ierarhi! Cat de mari erau sculptorii sec. XVII, ce tehnica de lucru stapaneau, daca elementele decorative sunt perfecte, incat ai soune ca sunt facute robotizat? Cat de smeriti erau, daca s-au topit in anonimat? Lucrarea lor intrece in frumusete orice broderie facuta cu crosetul vreodata, de mana femeiasca!
Ce tihna era in tara daca artistul anonim avea linistea sa-si aduca opera la perfectiune?