sâmbătă, 1 februarie 2014

10 momente foarte emoționante la Britain's Got Talent. Merită vizionat!




2 comentarii:

Unknown spunea...

Mulțumesc lui Dumnezeu că exiști, Daniel Roxin. Prin tine mi s-a mai deschis o poartă spre lume!
Îti mulțumesc și ție.

D. Pavel spunea...

In afara de subiect / Off Topics!



FOARTE FOARTE IMPORTANT! EXEMPLUL ISLANDEI DIN 2012 (NEDIFUZAT PE NICIO TELEVIZIUNE JIDANEASCA/ ROMANEASCA) A IZBUCNIT IN FRANTA! LA PARIS! (care NU este Pungesti, oricita imaginatie am avea).

Pina sa ne TREZIM noi, s-au trezit francezii! 1,5 milioane de francezi au protestat in Paris impotriva Lacustelor Mondiale! a presedintelui lor jidan (noi avem deja trei pe lista din 1989 incoace), a "freemasons" jidani, etc!

Niciun ziar romanesc si nici o televiziune din tara NU a avut curajul sa dea manifestatia impotriva "evreilor" - khazari care sufoca Franta si toata Europa!

TOATE ZIARELE SI TOATE TELEVIZIUNILE (inclusive Nasu' Tv) se "lupta" cu impotenta si infratorii din spatial politic! Or asta NU inseamna NIMIC altceva decit EFECTUL! Cauza o reprezinta "evreii"-sionisti khazari care ne sufoca si pe noi din 1989 incoace (SI NU NUMAI!)

Urmariti si trimiteti mai departe ceea ce au facut francezii de ziua lui "fostul ceasca": 26 ianuarie 2014 la Paris! Sper si cred ca acest bulgare de zapada se va rostogoli dincolo de Urali! Iata clip-ul:

http://www.democratic-republicans.us/english/english-french-march-demanding-jews-get-out-and-the-army-overthrow-the-jewish-president-francois-hollande

PS. Nasule draga,

Ai "presiune in instalatie" sa dai acest filmulet LIVE in fiecare zi? Eu iti sugerez sa ai! Oculta Mondiala incepe sa-si numere zilele! Si tot asa si:

1- Basescu - Braunovici
2- Ponta - Naumovici
3- Berceanu - Bercovici
.
.
.
.
.
Treci presedinti consecutive jidani si marea majoritate a "premierilor" Romaniei, tot jidani!