luni, 3 februarie 2014

Avem nevoie de ajutorul tău, ACUM! Sistemul vrea să închidă Nașul Tv. Dacă ești solidar cu noi, dovedește-o mâine, 04 februarie!


Singura televiziune națională din România care luptă cu adevărat împotriva sistemului ticăloșit, Nașul Tv ( http://www.nasul.tv/ ), este pe punctul să fie închisă ca urmare a manevrelor care se fac în interiorul CNA. Mâine se va ști dacă sistemul va reuși să pună Nașul Tv pe butuci, eliminând chiar la începutul unui an electoral important principalul mijloc de informare corectă a românilor. Dacă îți pasă, vino mâine, marți, 04 februarie, de la ora 16:00, în semn de solidaritate cu noi, la un ceai pe Calea Victoriei, lângă studiourile Nașul Tv, în Shengen Bistro Bar, unde vom aștepta decizia CNA împreună. 

Iată de ce este Nașul tv ținta sistemului:

1. Pe Nașul Tv se difuzează singura emisiune din România care aduce la lumină istoria adevărată a poporului nostru. Emisiunea "Adevăruri tulburătoare" pe care o realizez pe Nașul Tv a făcut multă lumină aspra istoriei adevărate a geto-dacilor, lucru care deranjează teribil puterea trădătoare și stăpânii ei din afara țării!

2. Nașul Tv a fost primul post tv care a transmis în mod corect și liber protestele care au început pe 1 septembrie 2013 împotriva proiectului minier cu cianuri de la Roșia Montană, în condițiile în care aproape toate celelalte televiziuni au boicotat aceste proteste. Susținerea protestatarilor a fost neîntreruptă, dublată de nenumărate emisiuni cu dezvăluiri despre culisele afacerii Roșia Montană. 

3. Nașul Tv s-a implicat permanent în prezentarea corectă a celor care protestează împotriva exploatării gazelor de șist, cu emisiuni în direct, difuzând, de asemenea, filme documentare care prezintă dezastrele ecologice produse de acest tip de exploatare.

4. Nașul Tv a demascat în permanență clasa politică coruptă, ticăloasă și iresponsabilă, indiferent că a fost vorba de reprezentanți ai PSD, PDL, PNL, PC sau ai vreunui alt partid, indiferent că a fost vorba de Ponta sau Băsescu, de Iliescu sau Crin Antonescu...

Toate acestea și multe altele pe care nu le mai amintesc au reprezentat și reprezintă un permanent  pericol pentru interesele transpartinice ale celor care, cu nemernicie, trag sforile în această țară, la cele mai înalte nivele. 

Nașul tv a fost în mod constant sabotat în anul 2013 de diverși operatori de cablu care ba au difuzat, ba nu au difuzat Nașul Tv, deși erau obligați prin lege să o facă.

Ei bine, deoarece a început un an electoral în care multe șmecherii și manevre ar putea fi demascate de Nașul Tv, lucru care ar putea influența votarea, sistemul îl vrea scos de pe lista posturilor pe care cabliștii ar fi obligați să le transmită GRATUIT, și asta împotriva unor legi și sentințe judecătorești în vigoare.
Detalii despre manevrele CNA găsiți aici:
1. http://www.nasul.tv/2014/02/03/eco-anarhistii-justitia-si-nasul-tv-ultimele-redute-necucerite/
si aici:


În consecință, dacă până acum ai avut nevoie de Nașul tv pentru emisiunile pe care le-a transmis și pentru că te-a susținut și a apărat lucrurile importante de care și ție îți pasă, noi, cei care muncim la Nașul Tv pentru o altfel de Românie, îți cerem să fii solidar cu noi și să vii mâine, marți, 04 februarie, de la ora 16:00, la un ceai pe Calea Victoriei, lângă studiourile Nașul Tv, în Shengen Bistro Bar, unde vom aștepta decizia CNA. 

Dacă îți pasă, ne vedem acolo!

Daniel Roxin

21 de comentarii:

Anonim spunea...

În cazul cel mai nefericit, asta va însemna că și videourile din seria "Adevăruri tulburătoare", care sunt integral și pe canalul tău de youtube (care au fost difuzate și pe Nașul), vor trebui scoase? Mă interesează foarte tare din moment ce eu nu am televizor și "urmăresc" emisiunea de pe youtube...

Anonim spunea...

Suntem alaturi de voi si trebuie sa le inchidem noi gura si sa-i bagam pe toti in puscarie si sa le confiscam toate averile,asa sar ridica economia tarii.

Daniel Roxin spunea...

Pentru primul anonim - nu se pune problema sa se scoata ceva de pe net. Este vorba de posbilitatea ca Nasul sa nu mai fie preluat de retelele de cablu - UOC, RCS s.a.m.d. Asta inseamna ca nu s-ar mai putea vedea decat pe net...

D. Pavel spunea...

As vrea sa vin si eu la un ceai, insa sint la peste 10.000 km distanta!; voi fi insa cu sufletul alaturi de toti romanii care simt romaneste!

Va tin pumnii si va imbraisez cu drag!

Anonim spunea...

Nu renuntati,va rog,lumea este indobitocita si nepasatoare,nu au habar de ceea ce se intampla,trebuie facuta o propaganda mai mare de informare ca lumea sa deschida putin ochii si sa-si vada gunoaiele pentru a constientiza ceea ce se intampla. Multi prefera sa se uite la stiri mondene iar in mintea lor este acelasi rahat. Stiu ca nepasarea unor oameni este dureroasa pentru ceea ce faceti voi...am urmarit mereu emisiunile lui Radu Moraru si consider ca este un om cu un caracter deosebit. Va sustin !!!

Unknown spunea...

ce motive au ca sa inchida postul?

Anonim spunea...

ZaRadu scrie :

Buna seara , domnule ROxin si cititorilor , eu o sa vin la NasulTV maine pentru a protesta langa voi impotriva celor de la putere . O singura intrebare am , ne dati voi ceai sau va trebui sa ne cumparam noi apa calda ?

Eurodacul spunea...

De ce nu DRTV- Daniel Roxin TV? Haideti sa metamorfozam un blog intr-un post tv,asa, pentru inceput. Dupa aceea se poate diversifica. Ideile personale ca jurnalist ale Nasului au cam disparut, a devenit pur si simplu suportul ideilor altora. Eu cred ca Daniel Roxin are de spus mult mai multe, ar veni cu o structura si un suflu nou, cu un numar de spectatori inzecit. Nasul este cam obosit, il clatina cam orice adiere de vant. Ia tu Daniele conducerea, Zamolxe sa fie cu tine !

un pic anonim spunea...

Care din ele? La sisteme ma refer. Si ce anume a deranjat? In principiu pe Nasu Tv fiecare gaseste ce vrea. Cei filo, cei contra, cei vechi, cei noi, cei buni, cei rai...cam ciudat. Dar dincolo de toate chiar nu este bine sa se umble la presa!

Anonim spunea...

as veni dar sint departe ,nu stiu cit poate sa taca si sa fie dezbinati acesti locuitori ai tarii,speram ca o data macar o data pina se mai poate sa se ridice sa aiba si ei un cuvint de spus ,sau sa taca pt .totdeauna

panorica spunea...

Daniel Roxin,te apreciez ,mult ,sunt alaturi de tot ceea ce te straduiesti sa faci......nu suntem in tara dar voi condivide ptr o verisoara dea mea din Bucuresti,cu speranta ca va veni si crede in ceea ce faci.Stii.....am nenumarate ori impresia ca multi din tara noastra nu-i intereseaza nici macar sa stie cine au fost DACII,TRACII,...asta cred si i-mi pare nespus de rau.daca il vor inchide postul,nu trebuie sa te lasi si cum spunea cineva in comentariu fa ceva specific numai tie....in ceea ce faci tu....o sa urmaresc sa vad ce se intampla.....mi-asi dori sa dorm in locurile sfinte si frumoase ale sramosilor nostri adevarati!....sa invat tot ce era odata...sincer....SUCCES DANIEL.

Anonim spunea...

La un ceai nu pot veni, din cauza distantei, dar poate ca ar fi timpul sa iesim cu totii sa le spunem pe sleau ca ne-am saturat de ei, sa-si ia frumos bagajele si sa mearga unde vad cu ochii, pentru ca noi, cu voia lui Dumnezeu, ne putem descurca foarte bine si fara ei. Dar asta doar daca vrem cu adevarat sa se schimbe ceva si nu ne este frica!

SMAr2wo spunea...

Aici fiecare putem contribui, indiferent de oras! Puem face presiuni asupra companiilor furnizoare de CATV. Pe mine m-a sunat de la o companie(nu dau nume) pt o oferta si propunere sa ma mut la ei. evident a fost si atentionarea "aceasta inreg. poate fi inregistrata ....bla bla". Le-am spus parerea dar am accentuat si le-am zis verde in fata "E un minus mare ca nu aveti Nasul TV, sunt nevoit sa il urmaresc online desi as plati CATV, sunt nemultumit de oferta dumneavoastra, daca ati avea, poate m-as schimba". Ideea e sa se vada oficial ca se doreste Nasul TV. Sau la plata facturii ce o aveti, din cand in cand treceti pe la ghiseu si depuneti IN SCRIS o recomandare/sezizare cu cerere de inroducere in pachetul de baza a postului.

Credeti-ma, ei au anumite statistici, platesc bani grei pt ele, (colaborez cu o firma de studiu de piata) si cand sunt multi clienti sau posibili clienti ce cer un anuit produs incearca sa gaseasca solutii si sa le aduca si profit/clienti. Depinde de ce cere piata. NOI suntem piata, si avem putere, insa doar in numar mare!

lupul singuratic spunea...

: Susțin ideea DRTV lansată de Eurodac. Încă n-au ajuns să controleze și internetul ca-n China.
Îmi pare rău că nu pot ajunge în București. Sunt oricum alături de Daniel Roxin. Zamolxis să-i ocrotească pe toți cei în care sălășluiește Spiritul Lupului Dacic!

Anonim spunea...

Daca se vor atinge de NASUL politicienii vor demonstra ca vor sa legifereze intr-un stat totalitar si in acest caz isi vor semna sentita la moarte si Ceausescu cat a fost el de tare a inghitit hapulasa ca mascaricii care conduc astazi Romania sunt plevusca,ii va inghitii istoria pe nemestecate.Traiasca televiziunea libera si nationala NASUL!Suntem alaturi de voi.

Unknown spunea...

Voi fi acolo!

SLAVU IOAN spunea...

Păi fără prea multe realizări este normal să devină o televiziune sortită eşecului. Nu înţeleg de ce tu Daniel Roxin, cu a ta emisiune "Adevăruri Tulburătoare despre Daci" nu faci un salt calitativ spre antene?!Ai avea şi mai multă audienţă,eu considerându-mă un fan al emisiunii tale.Pe de altă parte acest aşa zis moderator Tv. Radu Morar de altfel şi patron, cam cu emisiunea ta a rezistat pe piaţă.

Anonim spunea...

Poate il pune si pe "Nasul"in subordinea MAI

Scavitza spunea...

Daca este adevarat, aceasta este o crima. Puterea incearca sa submineze din nou Adevarul. La arme bucuresdtenilor; nu imputiti locurile din Bucuresti de POMANA, luati ATITUDINE, actionati ACUM.

Anonim spunea...

Sper ca aceea este gura lui Ponta!

Costin Vlahul spunea...

Pentru al doi-lea anonim: Sa ii bagam la puscarie si sa le confiscam averile celor din guvern care merita intradevar ar ajuta foarte mult, dar economia tarii depinde MAXIM de inteligenta financiara a cetatenilor ei, recte noi romanii. Aici e o problema foarte mare pentru ca educatia noastra financiara e la limita de jos, de supravietuire unde stim doar sa muncim ca robotii pentru altii in loc sa muncim pentru noi (un magazin, un petec de pamant, o afacere de familie, orice imi aduce profit mie si nu sefului). De asta avem nevoie pentru a creste economia tarii, de educatie financiara.