joi, 20 februarie 2014

Cică potrivit unui studiu de ADN realizat la Oxford românii ar fi urmași ai grecilor, ai lituanienilor, ai sirienilor sau ai egiptenilor!!! De ce acest studiu este neserios si manipulator...



De câteva zile, o parte a presei românești se dă de ceasul morții să ne convingă de importanța științifică a “primei hărți interactive detaliate, care arată amestecul genetic al populațiilor în trecut”, realizată de cercetătorii de la Universitatea Oxford și de la UCL, studiu care “ar demonstra” că românii sunt urmași ai grecilor, ai lituanienilor, ai sirienilor sau ai egiptenilor!!!

Desigur, aceste concluzii sunt trase de aceeași presă care a ignorat sau a căutat să ducă în derizoriu studiul de paleogenetică realizat la Hamburg acum 7-8 ani, studiu care demonstra o anumită înrudire a populației actuale a României cu tracii. 

Ei bine, dacă acel studiu realizat de prof. univ. dr. Alexander Rodewald și dr. Georgeta Cardoș le-a stat denigratorilor României în gât, neștiind cum să îl scuipe, acum au găsit ceva pe gustul lor infect cu care să intoxice opinia publică…

Ceea ce face ca acest studiu realizat la Oxford să nu fie mai mult decât un exercițiu de marketing și manipulare este faptul că a fost analizat ADN-ul a doar 1490 de persoane din 95 de populații din întreaga lume. Asta înseamnă o medie de 15 persoane pe populație. 

Apăi dacă 10-15 persoane din România, selectate pe criterii absolute discutabile, sunt un eșantion reprezentativ pentru populația acestei țări, atunci am putea fi și urmași ai chinezilor sau poate ai amerindienilor din Statele Unite! Doar numărul minorităților etnice din România este, probabil, mai mare decât "eșantionul" reprezentativ amintit mai sus!!!

Logica elementară ne spune că cele 10-15 persoane nu pot fi reprezentative nici măcar pentru o zonă istorică cum ar fi Țara Moților, de exemplu. De altfel, orice genetician serios vă va spune că  realizarea unei hărți genetice cu adevărat reprezentative ar presupune, doar pentru România,  cercetarea ADN-ului a câteva mii de persoane pe niște algoritmi extreme de complicați care ar trebui să țină cont de amestecul de populații dintr-un oraș precum Bucureștiul dar și de comunitățile conservatoare, tradiționale precum cele ale maramureșenilor, moților, bucovinenilor… 
 
Și atunci, un număr de 1490 de persoane, care ar putea fi necesare doar pentru realizarea hărții genetice corecte a unei singure populații, pot să ne dea mai mult decât o imagine superficială asupra a 95 de populații din întreaga lume?

În concluzie, tam-tamul făcut de o parte a presei românești cu această așa-numită hartă interactivă este doar o manipulare penibilă realizată de aceleași forțe care luptă de multă vreme să distrugă identitatea și istoria acestui popor.

Desigur, niciun om rațional nu contestă faptul că migratorii au lăsat urme genetice în poporul român. Cei care contestă însă rădăcinile dacice ale neamului nostru, folosindu-se de această nouă “cecetare științifică” a occidentului,  nu pot să fie decât niște cretini jalnici sau niște alogeni ticăloși!

Daniel Roxin

22 de comentarii:

Anonim spunea...

DRAGOS SCORTANU

Ai dreptate Daniel cu privire la rigurozitatea si obiectivitatea acestui puci pseudo-academic ,mai degraba decat studiu stiintific! Asta e tot ce pot distinsii de la Oxford? Rusine jalnicilor! Pai se stie de multa vreme ca aici s-a descoperit cea mai veche scriere din lume, cea de la Tartaria,de acum 7500 vechime, pe vremea cand niciunii din cei nominalizati mai sus nu existau nici ca triburi, da a dracului logica mercantila, tot noi cei dinaintea tuturor ne tragem din cei ce s-au nascut din stramosii nostrii, din noi cei traitori aici si aparuti aici! E noaptea mintii! Si argumentele contra acestui fals sunt multe. Dar constat ca si in asa-zisele mari universitati ale lumii a patruns puterea si dirijismul iudaic, exact ce se intampla si la noi. Ce ne mai mira chestia asta, daca si lui Harald Haarman,unul din primii 3 experti in scriere la nivel mondial, renumit si membru in cele mai prestigioase organisme internationale pe aceasta tema, i-au sarit la gat colegii de-ai sai cand a demonstrat in 2012, dupa ce o facuse si Marco Merlini in 2004,ca scrierea de la Tartaria are 7500 vechime si e autentica, si surclaseaza scrierea de la Marea Moarta, despre care voci academice in masura spun ca e falsa, ceea ce e de inteles, ca ii deranjeaza pe jidani, care protapisera jalba asta cu Marea Moarta ca sa-i prosteasca pe prosti,iar acum aceeasi jidani sar ca arsi cand aud ca cineva de bun simt cultural si profesional le da minciunile in vileag! La fel ca Oxford si alte institute finantate din buzunarele evreilor duc aceeasi politica, impunand modelul globalist ca produsul cel mai bun al umanitatii. Institutul Nobel a acordat Nobel-ul pt pace unui evreu sionist criminal, pe nume Henry Kissinger, artizan al Razboiului din Golf, si al altor conflicte de acest fel, un fanatic al guvernului mondial, membru in Clubul Bilderberg, Comisia Trilaterala, Consiliul Relatiilor Externe(CFR),si care afirma ca drepturile omului sunt o prostie(acelasi crez abject din Talmud,cartea de capatai a sionistilor, in care oamenii lumii sunt numiti animale si doar evreii sunt oameni si au drepturi depline asupra lor)! Si deci pe cine bagam noi in seama cand lucrurile sunt atat de evidente?Toate politicile marilor universitati din SUA,Anglia, au aceeasi terminologie, ciudat nu?!

viorel spunea...

Articolul cu pricina spune cu ce populatii suntem inruditi nu cine sunt stramosii nostri , eu cred ca este o diferenta destul de mare intre descendent si inrudit .

Anonim spunea...

principiile de probabilistica si statistica spun ca e necesar un esantion de minim 30, indiferent ce s-ar studia. Apoi desigur intra in discutie, ca esantionul trebuie sa fie ales cat mai reprezentativ. E clar ca studiul recent nu e destul de riguros stiintific, si nu a tinut cont nici de rezultatele studiului anterior, nici de realitatile istorice, de miscarile de populatii, si s-a apucat sa traga concluzii incercand sa reinventeze roata.

Anonim spunea...

De acord cu ceea ce scrieti aici domnule Roxin.Manipulare totala...

Anonim spunea...

http://blogosfera.piatza.net/fara-secrete/10-istorici-si-arheologi-straini-care-au-spus-ca-istoria-pe-aceasta-planeta-a-inceput-in-carpati-istoria-nu-incepe-in-sumer-asa-cum-am-fost-pacaliti-ani-la-rand-in-scoli-istoricii-si-arheologii-rom/

Daniel Roxin spunea...

Viorel, anumiti jurnalisti din presa romana au pretins, invocand studiul amintit, ca stramosii nostri sunt cine am spus... Despre asta este vorba!

Anonim spunea...

Esantionul de 15 persoane folosit pt a demostra din ce neam provenim mi se pare aberant ,,,e ceva normalca adn-ulnostru a suferit mutatii de-a lungul anilor ,,,mai ales ca am trecut prin mai multe razboaie de la Romani incoace,,,dar ca sa se demonstreze adevarata origine a poporului roman ar trebui facute tudi amanuntite de genetica din toate regiunile romaniei....IONUT AB.

CORNELIU the DACIAN spunea...

Ce studiu serios e ala in care sunt folositi doar 13 oameni? In curand o sa se spuna ca ne tragem din tigani, daca folosesc astia la studiu 100 de tigani de pe aici...

Anonim spunea...

Salutare,

Imi place articolul. M-as feri, totusi, sa folosesc expresii de genul "cretini jalnici" sau "alogeni ticăloși" pentru ca doar taie din seriozitatea informatiilor cuprinse in articol si din tinuta stiintifica a lucrarilor dvs. Plus ca cineva care studiaza mai multe surse pentru a se convinge de care parte este adevarul s-ar putea sa se respinga nu atat informatiile pertinente cat limbajul folosit la adresa celor care au alte opinii.
Iar expresiile respective pot fi folosite foarte usor pentru a denigra articolul accentuand folosirea acestora in detrimentul informatiilor cuprinse in articol.

Anonim spunea...

In mod cert, de-a lungul vremii, pe aceste meleaguri s-au "asezat" oameni veniti de la mari departari. Acest fapt persista si va continua sa dainuie multa vreme datorita calitatilor umane superioare ale populatiei originare. Nu trebuie sa ne lasam coplesiti de cativa ticalosi si sa ne infieram neamul pentru ca altii ne vor dezbina mai usor. De 24 de ani se chinuie "elita" anglo-iudaica criminala sa ne distruga si inca nu au reusit. Ceea ce nu inteleg ei este ca romanul e rabdator si nu ia in seama toate nimicniciile debitate de toti ticalosii ignoranti, pana intr-o zi.

Anonim spunea...

Daniel,este de inteles indignarea ta,avind in vedere munca enorma pe care o depui pentru recapatarea demnitatii acestui popor,dar nu te lasa dezechilibrat de provocarile unora si altora.Pastreaza-ti calmul si ramii la inaltimea ta.Nu esti singur!

Anonim spunea...

Domnilor, cui ii pasa cu cine ne inrudim si ce ADN-uri mai zac prin informatia genetica a vietuitorilor din RO.Eu sunt un om simplu, neinstruit si fara scoala, dar vad, aud si simt pulsul acestei lumi.Terra a devenit asa de mica ca este imposibil sa nu vedem acest lucru;privim revolutii si razboaie in direct;decapitari, batai, violuri si atrocitati;ele au existat dintotdeauna, dar acum sistemele de transmisie ne permit sa vedem tot, fapt care, pana la urma, ne va face sa credem ca ne uitam la desene animate.Singura noastra salvare este cea individuala,de la om la om, de la familie la familie.Ultimii care vom mai trai vom fi cei de la tara, orasele sunt primele care vor cadea in dezastru.Io' cred ca ca ne meritam in final soarta, suntem rai, neisntruiti, fara D-zeu si prosti gramada...nu in ultimul rand sadici, agresivi si nenorociti!!!

Anonim spunea...

deh, la moaste nu s-au gandit? este cazul sa se ia in studiu si asta.

Gerula spunea...

15 persoane ? asta da studiu pentru reputatia cercetatorilor engezi . Mai bine ar studia in continuare necesitatea sau nu a limbii de la pantofi in comparatie cu cizmele de guma . Doar prostii de astea aud pe la radio si tv despre cercetatorii englezi.Bafta in continuare in studiu , ca doar asa mai auzim de ei.

Pintea spunea...

Daca in articol se afirma ca este o inrudire(si nu urmasi)este posibil sa fie adevarat. Sa nu uitam ca ionienii au migrat in Grecia din zona Banatului.Dupa N. Densusianu , lituanienii sunt urmasii pelasgului Lit, etc.

Anonim spunea...

Cercetători elveţieni: ATLANŢII veneau de pe Marte şi au făcut comerţ cu EGIPTENII !!! :)

http://www.evz.ro/detalii/stiri/cercetatori-elvetieni-atlantii-veneau-de-pe-marte-si-au-facut-comert-cu-egiptenii-foto-1083089.html

D. Pavel spunea...

Desigur testul nu are cum sa fie relevant! Ciudat este faptul ca cei de la Oxford au intrat in cirdasie cu alti "alogeni" care deja - cum se pare - le fac programul zilnic!

Ciudat sau nu este faptul ca aceasta "statistica" mult prea subtirica apare tocmai cind una din cele mai bine pazite MINCIUNI din ultimile secole, NU mai poate fi pazita! Si anume:

"Evreii" din Rusia s-a demonstrate prin probe irefutabile ADN ca NU sint urmasii evreiilor biblici, deci SEMITI, ci urmasii KHAZARILOR!; populatie TURCICA care a trecut la religia MOZAICA (Talmud si alte prostii primitive)in secoulul 8-9 si care s-a dezvoltat in Kaucaz! Acest imperiu KHAZAR (capitala la Kiev) a fost distrus de rusi si suedezi, dupa care KHAZARII ("evreii" si "semitii" piriti ai zilelor noastre) au fost dispersati in diverse comunitati!

Cum generatie dupa generatie li s-a tot bagat in cap - conform religiei mozaice - ca (si) ei sint: "the chosen ones!" (cei alesi de Dumnezeu), au devenit "majoritari" / bolsevici in timpul revolutiei lui Lenin (khazar si el) si au faurit in 1922 URSS-ul si deci sistemul comunist pe care l-au "implementat" in forta dupa cel de-al doilea razboi mondial (faurit tot de ei si corporatiile lor, ca si primul razboi mondial).

Iata ce spune un evreu (sephard), adicatelea un evreu biblic semit despre "fratii" lui "evreii" khazari! Cititi si dati mai departe declaratiile lui Israel Shahak:

http://www.fara-secrete.ro/un-evreu-denunta-nivelul-incredibil-de-rasism-pe-care-e-bazata-legea-evreiasca/

PS. Mirsavia de la "Oxford" e facuta cu scopul de a minti omenirea si a scoate in evidenta ca vechimea poporului roman nu este peste 10.000 de ani ci citeva mii de ani de amestec continuu! a ce cu ce? intreb eu! si cine au fost primii "amestecabili"?

Anonim spunea...

Daca tot cercetam ar trebui sa incepem sa testam cei din guvern ( prioritate ) Sint curioasa de unde se trag ei ?? lol




Anonim spunea...

Imi pare rau ca trebuie sa o scriu, dar eu am ajuns la concluzia, dupa cateva zeci de ani, ca dupa ce spui "Oxford" (sau "Cambridge", tot una), trebuie neaparat sa ...tragi apa !Este nefericit doar faptul ca acest tip de "informatie" actioneaza la nivel subliminal...

Anonim spunea...

io zic ca aici e chestie cu skepsis. Nu stim de unde se trag ceilalti, dar unii sigur se trag din maimute si maimutoi, nu intrebati care! Doar ii stim.

Anonim spunea...

Daca pomacii greci(greci musulmani) erau catalogati dupa nalize ca urmasi ai tracilor neaosi, cum au ajuns la rezultatele astea?

Anonim spunea...

:-) In fapt sunt doua adevaruri care nu se exclud unul pe celalalt... In alta ordine de idei eu cred ca cercetarea a fost riguroasa. Copilul meu de pilda, a fost studiat, de la varsta de 5 ani pana la 18. In fiecare an veneau 3 persoane care l-au tot masurat, cu acordul nostru, desigur. Initial ne-au masurat si pe noi parintii. S-au legitimat etc. De unde stii ca e vorba de un esantion de 10-15 indivizi? Pana una alta e vorba de Oxford!