vineri, 21 februarie 2014

Noi dezvăluiri în această seară pe Nașul Tv în emisiunea "Vlad Țepeș - alianță și trădare în Europa Creștină"

Foto: Florian Ispas

Ca în atâtea alte perioade istorice, vremea lui Vlad Țepeș a fost una extrem de dificilă pentru români, fiind înconjurați din toate părțile de dușmani. Simplul fapt că ne-am continuat existența ca popor poate fi privit ca un miracol, un miracol posibil și cu ajutorul unor oameni providențiali, precum Vlad Țepeș sau Mihai Viteazul...

Cum au reușit acești giganți să înfrunte cele mai mari forțe militare ale momentului și chiar să obțină victorii care au influențat destinul întregii Europe, vom căuta să aflăm în această seară în cadrul emisiunii Adevăruri tulburătoare pe care o realizez pe Nașul Tv și unde îl am ca invitat pe istoricul și scriitorul Vasile Lupașc.

Tot în această seară veți afla despre conspirația pregătită de Vatican, pe vremea lui Vlad Țepeș, când Papa (mare creștin!!!) vroia să se alieze cu Sultanul pentru a distruge țările ortodoxe (în timp ce Vlad se lupta cu turcii singur, în numele întregii Europe), sau despre șantajul odios operat de un alt papă asupra lui Mihai Viteazul, 100 de ani mai târziu.

Emisiunea poate fi vizionată în această seară, de la ora 22:00 și în reluare, sâmbătă, de la ora 22:30 și duminică, de la ora 11:00

Nașul tv poate fi recepționat pe toate rețelele digitale de cablu și pe internet:  http://www.nasul.tv/

Daniel Roxin

22 de comentarii:

Anonim spunea...

Avem nevoie de adevar, fiindca asta inseamna demnitate! Sa ne traiesti!

Anonim spunea...

"...fiind înconjurați din toate părțile de dușmani".
Acum, in sec. 21 este la fel! Sub mirajul democratiei se ascund aceleasi metehne pline de dementa, retrograde - din trecutul fiecarei natii.
Aceeasi politicieni corupti, tradatori (de orice natie), aceleasi servicii care-si vad interesul de la inceputul istoriei, aceleasi scursori de-a lungul timpului care se gandesc numai la ei si progeniturile lor.
Nimic nou sub Soare.

Anonim spunea...

Sincer, niciodata nu o sa inteleg oamenii religiosi . Cum simt ei nevoia sa demonstreze ca dumnezeul lor e mai adevarat decat ceilalti .
Ce ar fi daca am realiza ca suntem toti oameni si asta e suficient ? Ce ar fi daca ne-am acorda uni altora libertatea de a crede in ce vrem fara sa ne judecam uni pe altii prin prisma credintelor .
In dezvaluirea voastra faceti referire la un singur lucru, politica . Pentru ca la asta se rezuma tot, iar diferitele religii sunt doar instrumente ideologice de control al multimii .

Anonim spunea...

Pentru anonimul de la 21 februarie 2014, 14:59:

Ca raspuns la retorica:
In momentul acela ateii nu vor mai fi atat de deranjati de cei care-si manifesta credinta si de credinta in general iar simplul fapt ca ai deget opozabil va fi deajuns. Ba chiar te vei simti reprezentat de un homosexual la Eurovizion, pentru ca doar vocea conteaza!

,Alexandru

Unknown spunea...

Ce treaba are religia sau alte bazaconii. Ati auzit de sacrificiu de sine? Asta au facut acesti titani, stiau ca se sacrifica si au imbratisat acest sacrificiu fara ezitare. Noi saracii suntem un pic mai nevolnici ca am ajuns sa ne fie frica si sa mergem singuri la toaleta sa nu cumva sa ne pape bau-bau. Nimic bun nu iese fara sacrificiu de sine si nimic bun nu iese din violenta. Sa invatam sa dam de la noi pentru altii, nu conteaza ce sau cum si lucrurile se pot schimba si acum.

Anonim spunea...

Pana dimineata puteti sa bagati emisiunea pe contul de youtube? Unii nu o putem urmari in seara aceasta!
Multumesc!

Daniel Roxin spunea...

Pe internet va fi de luni...

Anonim spunea...

Romanii nu inteleg ca singurul lor aliat este Dumnezeu...Cand vor intelege vor invinge !

Anonim spunea...

Daniel, avem nevoie de tine, care esti cea mai frumoasa "aparitie " veritabila romaneasca de dupa revolutie, sa paseasca intr-o pozitie importanta in statul roman, sa poti conduce la punerea in fapt a idealurilor de baza ale oricarui popor, cum spunea fostul nostru presedinte PATRIOT, N.Ceausescu, "demnitatea si integritatea nationala si teritoriala a Romaniei"! Dumnezeu te-a ales sa fii unul din putinii, din pacate, barbati romani cu curaj si demni! Ca sa poti mobiliza la transformari certe, TREBUIE sa obtii avea pozitie care iti va permite legal sa misti si sa inspiri made de romani macar aproape de calitatile tale! Te-ai gandit sa faci poate un partid, hair sa-i zicem, Noua Dacie?

Rosa spunea...

Felicitari pentru minunatele emisiuni din care nu ratez nici macar o secunda ...
Felicitari , invitatului , Vasile Lupasc , din aceasta seara ...
Succes in continuare !:)

Daniel Roxin spunea...

Multumim tuturor!

Anonim spunea...

Grecia,Romania ,Ucraina - ce au ele in comun? Ortodoxia .Asta le sta in gat javrelor .Si DA, religia are mare legatura cu ce se intampla in zilele noastre .Citim ,gandim ,citim ,gandim ....si ne doare capul cateodata .

Anonim spunea...

Unde gasim acea emisiune ?

Anonim spunea...

Televiziunile private,nu-s decat mijloace de manipulare a maselor,din ce in ce mai putin educate(cu intentie).Hraparitii,si celelalte categorii,fara limita de orice natura,"trag sforile"dupa dorinta,fara sa-i pese "norod".Se vede de la 1000 de poste, ca-n 24 ani de "democratie,au vandut tara pe fractiuni,tara care-n'89 nu avea 1 leu datorie.Toate aceste nenorociri,n-ar fi fost posibile fara"AJUTORUL PRIETENILOR"din EXT.

Daniel Roxin spunea...

Va fi postata si pe net de luni...

Rafael spunea...

Daniel,
Iti urmaresc cu interes activitatea ta in societatea de azi, aflata la ora intrebarilor esentiale ale existentei sale. Tu, ai un rol important, in ceea ce priveste mass-media. Menirea ta este sa graiesti adevarul despre stramosii nostri, dar si sa indulcesti inimile oamenilor, care satui fiind de atata venin ce se varsa peste ei de la alte televiziuni, gasesc la emisiunea ta linistea atat de necesara azi.
Priveam la emisiunea de ieri la doi barbati frumosi si cuminti, graind adevarul despre istoria noastra nestiuta, in comparatie cu Gadea si Badea. Cata diferenta exista? Nimic nu s-a obtinut in istorie fara sacrificiu, fara sprijinul Domnului Dumnezeul nostru, care pe toate le sustine. Vlad Tepes domnitorul batjocorit de inamicii vechi ai Daciei; din crestin l-au facut demon, pana si chipul lui in cartile de istorie e unul fals. Cum poate un dac sa fie asa oaches? Cand dacii erau blonzi si deschisi la culoare. Nu mai avem incredre in asa-zisii mari istorici, care au scris defaimari la adresa sa. Dimpotriva istoricul tanar Vasile Lupasc, aduce noi dovezi despre personalitatea marelui domnitor Dac.
Prin oricate incercari vei trece Daniel, sa nu renunti la ceea ce faci si sa graiesti adevarul despre stramosii nostri daci; Asa cum ai spus "Spiritul dacic renaste".
Dumnezeu sa-ti lumineze drumul tau si sa te insoteasca asa cum ingerul Rafael l-a insotit pe Tobie.

Daniel Roxin spunea...

Multumesc!

D. Pavel spunea...

Domnul professor Vasile Lupasc ii bate pe toti "istoricii" de la revista "Historia" care scriu dupa dictare ce vor Lacustele Mondiale!

Felicitari Domnule Profesor! Cinste parintilor si profesorilor care te-au format!

Or sa vada zurbagii de la "Historia" ca va veni intr-o zi si ziua judecatii! si ca vor trebui sa-si schimbe la batrinete profesia de istoric...Si-au facut-o cu miinile lor si vor plati!

Anonim spunea...

Avem nevoie de dumneavoastra si de emisiunile dumneavoastra. Suntem din ce in ce mai multi,cei care rezonam cu ideile exprimate aici. Invitatii emisiunilor sunt extrem de valorosi si ii apreciem foarte mult. Va doresc mult succes!

Daniel Roxin spunea...

Multumim!

Fane spunea...

Imi pare rau ca am pierdut emisiunea
Se poate vedea pe net?

Daniel Roxin spunea...

de maine...