miercuri, 12 februarie 2014

Pomul se cunoaste dupa fructe! In rest sunt doar vorbe in vant…

Va multumesc tuturor pentru comentariile facute in legatura cu incetarea colaborarii dintre mine si Valentin, indiferent de conținutul lor (si chiar daca unii ati sarit calul si ati mers foarte departe cu speculatiile sau insultele la adresa noastra)! Asta arata, totusi, ca va pasa! Drumul pe care l-am deschis acum doi ani cu documentarul “Dacii – Adevaruri tulburatoare” va fi continuat, fara compromisuri, cu si mai multa forta, impreuna cu toti cei care ne vor fi alaturi! Pomul se cunoaste dupa fructe iar rezulatatele muncii noastre spun și vor spune în continuare cine suntem! În rest, totul e vorba in vant!

Succes tuturor celor care fac ceva pentru cauza nationala, indiferent ca sunt sau nu parte din proiectele noastre!

Daniel Roxin

12 comentarii:

Anonim spunea...

Nu mai bate apa-n piua, asta-i treaba, v-ati despartit, asta e, ce mai tura vura!Cine vede in tine Omul, bine, cine nu, iarasi bine!

Anonim spunea...

Succes si tie Daniel !

Natia aceasta merita mult mai mult decat ceea ce i se ofera acum, fiecare din noi simte asta... si stie ca poate face mult mai multe pentru sine si pentru cei din jur, trebuie doar sa vorbeasca cu sine insusi / insesi si sa nu se lase sub controlul manipularii ca sa isi dea seama...

un pic anonim spunea...

CORECT!Mie imi este simpatic si fostul coleg.

ZZ spunea...

In caz de neprevazut, defectiune sau ceva asemanator, blogurile lui Victor Roncea, Dan Tanasa si ZiaristiOnline sunt linia cea mai apropiata. Pentru LIVE ne repliem pe "Gandul", Gandul info - la pozitiile Lelia Munteanu sau Marian Sultanoiu.

Sa speram ca nu va fi nevoie.
Succes si de acum, Daniel Roxin!

nan spunea...

Succes in continuare Daniel:fii binecuvantat!

Daniel Roxin spunea...

Multumesc tuturor!

Anonim spunea...

nu fi dezamagit viata continua

Anonim spunea...

Pacat! Unirea fortelor e foarte importanta in zilele acestea ...si e cel mai greu lucru de realizat. Bine intentionati si pusi pe treaba sunt multi, dar izolati nici unul nu e o forta.

Stefan Gheorghe spunea...

Politica e curva hoata. Trebuie sa sti cand sa te opresti si cand sa fugi.

ile spunea...

Valentin -e ziua lui miine,compromisul este de multe ori intelept: atita timp cit nu-ti incaleca niste principii un om de alaturi poate sa mai si greseasca.Acum o prietenie si o colaborare frumoasa e ca o relatie de dragoste fosta reusita,numai de bine despre ea,fara resentimente.Spun si eu altceva fara legatura,despre cum vor reveni zapada si apoi inundatiile in tara si de ce am tot batut eu apa in piua cu faptul ca Urecheatul de Charles a cumparat paminturi si case in Transilvania
http://stirileprotv.ro/stiri/international/anglia-nu-a-mai-trecut-din-1766-printr-un-asemenea-dezastru-inundatiile-s-au-extins-spre-londra.html SI PAGINA :farasecrete.ro

D. Pavel spunea...

Dragi compatrioti,

Aceasta constitutie romaneasca trebuie cunoscuta de toata suflarea romaneasca din tara si de afara.
Poate ar fi bine sa o popularizati pe bloguri. Are 70 de pagini, insa poate fi publicata in serial: 10 pagini pe zi!

Aceasta revizuire a constitutiei are in spatele ei nume grele precum Constantin Cojocaru, Florin Colceag si Ilie Bradescu.

In partea de jos a acestui blog: http://mironmanega.blogspot.ca/2013/12/florian-colceag-ilie-badescu-si_19.html se poate descarca in format “Word” continutul modificarilor.

Nyku spunea...

D.Paval, imi pare rau, mi-a fost suficient sa citesc doar expunerea de motive la acest proiect de lege ca sa imi dau seama ca este subtire si amatorist conceput. Numele grele ce semneaza ca membrii ai comitetului de initiativa nu sunt grele deloc, ba unele as spune ca sunt subrede de-a binelea plus de asta nu vreau sa-i acuz de misogism ca din aproape 20 de semnatari o singura femeie care, daca e cea la care ma gandesc, e mai tare decat majoritatea semnatarilotr. Initiativa e buna, totusi, ca si contraoferta la varianta venita oficial de pe linia politica.