duminică, 23 februarie 2014

Senzațional - omul care se joacă și se îmbrățișează cu leii și hienele, în sălbăticie. Video impresionant...





.

4 comentarii:

corina lungu spunea...

Dratzo! E groaznic de normal sa fim unul . Dumnezeu ne-a facut dupa chipul si asemanarea lui si EGAL cu EL.CORECT !!!!!!!SUNTEM UNUL cu tot si e normal ca fiecare pana la urma sa tinem un tigru in brate.Te rog ,Daniel sa postezi si tu programul dupa EVENIMENT/PREPARE FOR CHANGE de pe saitul lui COBRA /PORTAL 2012 .Prin aceasta macar sa vb. pe internet,DACA NU REUSIM SA NE INTALNIM pana atunci sa ne identificam ca si grupuri.TE ROG.MULTUMESC.Cu drag,QUADRA.

Rafael spunea...

Omul imparat al intregeii creatii, creat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu. Omului i se da stapanire asupra animalelor, iar animalele ascultau de om si traiau in armonie intre ele, dar caderea in pacat al omului, animalele ii devin ostile.
In vietile sfintilor gasim exemple al intelegerii dintre pustnici si animale salbatice:un batran traitor in har de la Dumnezeu, primea leii in pestera lui si ii hranea;un alt batran intra in Biserica cu doi pui de lei si le spunea fratilor ca numai pacatul aduce frica de lei si ca numai ascultarea de Iisus Hristos va duce la supunerea animalelor fata de om;Avva Gherasim intalni pe malul Iordanului un leu intepat in laba unui picior, rana se infectase teribil, avva a fugit de fiara, care ii arata cu lacrimi piciorul cu pricina. Gherasim ia scos teapa a curatat rana si a legat cu panza, apoi ia cerut leului sa plece, animalul nu a mai vrut sa plece si a ramas langa el ca un ucenic, il insotea pretutindeni, leul s-a integrat in comunitate, fratii indatorandu-l cu slujbe, in schimbul mancarii,el duce un magar la apa. Odata nefiind atent, niste negustori arabi au luat magarul. Animalul s-a intors la avva cu capul plecat. Crezand ca leul a mancat magarul, suparat, ii da slujba leului sa aduca el apa de la rau. Dupa o vreme aparu arabul care furase magarul,iar leul il elibera si-l duse la parinte. Vazand ca leul nu gresise ii puse numele Iordan si asa au vietuit impreuna cinci ani pana cand sfantul a murit. Leul fusese plecat, dar cand s-a intors si nu si-a gasit ocrotitorul, atunci a fost dus de catre un ucenic al avvei sa-i arata mormantul, leul se aseza si muri si el.

Anonim spunea...

Multumesc!
Admir acest om,e minunat sa traiesti prin Inima Divina.Asta inseamna,sa fii UNA cu tot si toate,iar atunci cea mai salbatica fiara va deveni in prezenta ta,un prieten.
Dar,pentru a ajunge aici,inseamna ca deja ai imblanzit si iubit propria fiara launtrica.Si mai ales,fara judecata de sine...
Sa luam exemplu de la el...
Si de la d-voastra,domnule Roxin!
Sunt sigura ca aveti puterea de a sta fata in fata cu astfel de animale,si de ce nu,sa le imbratisati!Pentru ca traiti in Inima.
O zi minunata!:)

dana spunea...

asa simt s eu..citesc cobra..acum stau cu un leu de canapea :) in brate si ii spun ca e inima mea invelita in blana..la care biriie si mai tare..cu drag ..imi e dor sa fiu cu oameni ca mine ..